כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ללמוד לבד קורס טכנאי מחשבים ורק לגשת למבחן ב MATRIX...מישהו יודע מה המחיר של מבחן כזה שם?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.pandora.com למה? וכמה זמן זה כבר ככה? :'(
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש עבודות שאתם מכירים שאפשר לעבוד בהן דרך האינטרנט? אני יודע שיש כאלה דברים בתיכנות אבל אני יודע שפת c ברמה בסיסית. מישהו מכם מכיר דברים שיתאימו למי שאין לו יותר מדי ידע או סתם עבודות שלא קשורות לתכנות?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חזרתי לביתה המאובזר והצנוע לאחר שבוע אינטנסיבי של אשפוז בבית החולים לאחר ניתוח לתיקון עקמת בגב (כל המעוניין: נא לחפש scoliosis בגוגל, נא להצטייד בפרוזאק). בכל אופן, נאלצתי לשכב על הגב במשך שבוע שלם, עקב כך, התנוונתי קלות וקצב העדכון שלי יקטן במעט. בכל אופן, הניתוח הוכתר כהצלחה (אם אפשר לקרוא לדבר כזה הצלחה). וכן, זה כאב. בכל מקרה, אני שמח לשוב לחיקכם, ואולי אפילו אעדכן את היומן מתישהו.. (לא בקרוב לצערי, משהו כמו שבועיים אני חושב.) שלכם, 10 centimeters taller, Vega.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה. *אשמח גם אם אפשר את הסמל שעל הדיסק של gregorian בנוסף, כי לא מצאתי את הסמל באינטרנט....
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב עד 100-120 דולר אני קונה את השעון בחו"ל..... למה קסיו? כי אני אוהב את החברה הזאת ולא רוצה משהו אחר.... אני מחפש שעון עם מראה לא ילדותי רצוי תוצרת יפן אם אפשר למצוא במחיר הזה תוצרת סין ותאילנד לא בא בחשבון צריך שיהיה בשעון מעורר אם דברים כאלה עובדים טוב בשעון אם זה סתם אז אפשר בלי זה.... תודה.........
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחר יש לי מתכונת בכימיה של כיתה יא' אבל אין לי איך להתכונן.. מישהו יכול להביא לי מתכונות או תרגילים ברמה של בגרות שמתאימים למיקוד של השנה ושיש להם פתרונות (כדי שאני ידע אם אני עושה נכון )? אני לא התחלתי להתכונן רק היום ואני יודע ממש טוב את החומר אבל אני חייב לתרגל ...(אז בלי הערות לא קשורות)
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתר זה צריך להיות כמובן אמין וטוב.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום חברה, הציעו לי בצבא לעשות קורס כזה (4 סמסטרים ,סך הכל 15 מפגשים (פעם בשבוע)) ב-1700 ש"ח (במקום 32000). האם שווה לעשות את הקורס הזה? האם הוא נחשב באזרחות? מישהו עבר אותו? איזה דברים מעניינים לומדים שם? הבנתי שהוא מתרכז בעיקר בתקשורת של CISCO..? תודה מראש, סשה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
זה היה מהיר: אחרי עונה אחת בלבד שזכתה לנתוני רייטינג מאכזבים ולתגובות מאכזבות עוד יותר מחלק גדול מהצופים, כריס אוונס שנבחר להוביל את הגירסה החדשה של Top Gear (אחרי ששלושת המנחים הקודמים והנודעים פרשו יחדיו) הודיע על פרישה, למרות שהחזיק בחוזה לשלוש שנים. כעת נותר לראות האם ב-BBC יחליטו למצוא לו מחליף, או שמאט לבלאנק (aka ג'ואי) יהיה זה שיקח את המושכות וינסה להוביל את הקונספט המעודכן. https://goo.gl/gjxJzs
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
הורדתי לN95 את הGPS החינמי WAZE הוא ניווט יפה מאוד לתוך רחוב צדדי בראשון לציון. ראיתי שהוא מתבחר לאינטרנט, השאלה שלי היא האם האינטרנט הזה עולה כסף?(יש חבילה) ועוד שאלה, האם הגירסה מתעדכנת אוטומטית עם כל עידכון של המפה? או שצריך כל פעם להוריד גירסה אחרת? אריאל
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למי שעוקב אחרי הסדרה, יצאו כבר שני פרקים בארה"ב אני כבר לא יכול להמתין לראות אותם. אחת מהסדרות הנחמדות. לידיעתכם
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ויהי ביום ראשון ויאמר ה' אל המדפיסים. הדפיסו 1000 פליירים וידפיסו 1000 פליירים, ויחלק משה אל העם. והנה יום שישי הגיע ויזרמו בני ישראל בהמוניהם לחוף ניצנים ויאמר ה' אל העם... משקה ראשון חינם ויתן בראש D.j skazi... ויתנו G.M.S. בדלקה ויאכל משה סרטים ותהיי בת שבע נוגחת בקירות וזיקני בני ישראל מקפיצים טקילות ותאכל רחל אקסטות ותראה מים במדבר..... ויעשו קרחנה ועם ישראל יהיו מאושרים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך רכב לערב אחד(מקסימום יום אחד), אבל לפי מה שהבנתי הרבה מהחברות הגדולות לא מוכנות להשכיר רכב למישהו בגילי (20) . אני כבר לא נהג חדש ועברו יותר משנתיים מאז הוצאתי את הרישיון. האם מישהו יכול להמליץ על חברה שתסכים להשכיר רכב? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ייעוץ לפני שאני קונה קונסולת משחקים. ה-R9600P שלי שבק חיים, והחלטתי שבמחיר של כרטיס מסך טוב אני כבר אביא איזה קונסולת משחקים, שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר הנאה. אני רוצה לקנות PS2 בגלל המגוון הגדול של המשחקים והקלות שבהשגתם (לעומת משחקי X-BOX). אני מתגייס בנובמבר, ועד אז חוץ מלעבוד ולהתאמן אין לי הרבה מה לעשות. האם שווה לחכות ל-PS3? אם אקנה עכשיו PS2, שה-PS3 ייצא, מה יהיו ההשלכות של זה? לא ייצאו יותר משחקים ל-PS2? מה המחיר הצפוי של PS3? ואולי בעצם עדיף X-BOX? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי ממוין לתפקיד במודיעין (גאמא) זרקו אותי ממש בסוף (מתגייס עוד חודש וקצת) ועכשיו אני תקוע בלי שום תפקיד שמתאים לי... אז יש כמה שאלות כמובן. קרבי אני לא יהיה - זה לא מתאים לי, הקב"ןית כתבה לי: השאלה היא מה זה כולל, אז אני לא ישכב בעזה וירה בערבים אבל אני יכול לשבת בטנק ו..לירות בערבים? (לא שיש לי בעייה עם זה, כל עוד אחרים עושים את זה ) יש לי כרגע, למרות הקשיי הסתגלות, פרופיל 97. אני כבר יכול להוריד ל82 כי יש לי משקפיים במספר גדול מספיק, השאלה אם ההורדה הקטנה הזאת שווה משהו. אני גם לא מסוגל לרוץ יותר חצי קילומטר מקסימום, אפשר להוריד על זה? הייתה לי פעם אלרגיה לחלב - כרגע זה לא מפריע לי אבל פעם הייתי במצב קשה בגלל זה - אפשר להוריד? משקל - 56 וגובה 17…
-
- 25 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
http://www.speedcubing.com/chris/videos/wc1hand-44_98.wmv
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת: בכל פורום (באתר הזה) כשיש הודעות חדשות בפוסטים מסויימים זה לא מודגש לי, בצורה כזו. מה הולך כאן? בטעות לחצתי בפורום מפרטים לפני כמה ימים על הכפתור "סמן כנקרא" שמופיע בצד ימין למעלה שם, ומאז זה ככה, בכל פורום... כל כך מעצבן :-X
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
-
שכחתי את הססמא של הכרטיס ולאחר מס' נסיונות כושלים המשתמש נחסם, התמונה מופיע תהליך אשר אמור להחזיר את החשבון שיעבוד, כל הפרטים בידי, אך לא ידוע לי פרט אשר מופיע בתמונה, הוא אמור להיות בעל 8 ספרות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
שלום . לפני כמה דקות מישהו התקשר אליי. במקום מספר היה רשום משהו באנגלית משהו כמו REJICAT (בערך לא שמתי לב ) . אחרי שעניתי הייתה הודעה מוקלטת . "שלום אנו מתקשרים אלייך בעקבות הפרסומת שלחצת עלייה באינטרנט אנא לחץ 1 על מנת לדבר עם נציג) . האתר היחדי שהייתי בו זה האתר הזה. וגם אם הייתי לוחץ על פרסומת מאיפה להם לדעת את המספר שלי ? עכשיו ניסיתי לראות את המספר ורשום "לא ידוע" אבל כשמתקשרים עליי מחסוי זה רושם לי "פרטי" מישהו יודע מה זה היה ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיעמם לי קצת אז אמרתי לעצמי . . . אני אחפש את מערכת המשחקים המושלמת והנה מצאתי אותה LOL http://www.zed.co.il/Product.asp ZED TITANIUM < מערכות מחשב < ראשי ZED TITANIUM מערכת מחשב מדהימה הכוללת את כל רכיבי המחשב המתקדמים בעולם מערכת מחשב מושלמת וחזקה במיוחד. מתנה סט מיקלדת+עכבר אופטי בשווי 150 שח שימו לב למפרט תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מארז MIDI ATX מפואר הכוללת שתי יציאות USBx2 כולל ספק חזק במיוחד 400W לוח אם של החברה ASUS המובילה בעולם ביצור לוחות הלוח המתקדם בעולם מדגם ASUS P-4 P800 DELUX הכולל יציאת FireWire כולל תמיכה בכל הטכנולוגיות המתקדמות בעולם כול…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אני שומע פה הרבה על סרטים באיכות של 1080P או H268 (או משהו כזה), אבל אין לי מושג איפה משיגים אותם כל הסרטים שיש באינטרנט הם ב-XVID או WMV אבל אף פעם לא מצאתי משהו באיכות גבוהה... ומה זה בעצם? סתם קובץ MPEG שמכיל 1920 על 1090 פיקסלים? ומה זה H268 וכ"ו? תודה לעונים! נ.ב: אם אפשר להביא לנק לקובץ ב-HD או אתר הורדות לטריילרים או משהו כזה זה יהיה נהדר...
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-