כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
היי, אתחיל משאלה על המכס- במידה ויש, המכס אמור לשלוח מכתב על כך שיש משהו שתקוע אצלו וצריך ללכת לשחרר, נכון? בנוגע ל EBAY: בעבר הזמנתי משהו (שרשרת של WWE עבור חבר ממישהו מאוסטרליה) שלא הגיע. לצערי הרב לא ידעתי שזה מוגבל ל 45 יום בפאי פאל ומאחר והמוכר אמר שיתכן שזה יקח הרבה זמן כי הוא גר בפרת' (לא יודע למה האמנתי לזבל הזה), חיכיתי. בסוף קלטתי שזה לא יגיע. פתחתי Dispute ל EBAY והם פשוט לא ענו לי ולא עשו כלום. עכשיו עוד פעם יש משהו שעדיין לא הגיע (עברו 3 שבועות) ואני מתחיל לדאוג. באיזה אמצעים אפשר לנקוט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994%3ABlogPost%3A355506
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להודות כל אנשי הפורום שזה כולל בעיקר את המנהלים ואחרים שמשקיעים הרבה בפורום(גם באתר ) אני רשום בפורום הזה כבר 3 שנים ותמיד תמיד כשאני צריך עזרה במשהו תמיד יש מישהו שעונה לי וגם זמן התגובה של אנשים כאן הוא מהיר שוב אני רוצה להודות לכולם והמשיכו כך הפורום (והאתר) משתפר ונהיה יותר טוב מיום ליום
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו שסופסוף ההוטמייל שלי הוא 250 מגה (לעומת 2 מגה מסכנים עד לפני שבועים) אני מנסה להבין מה המגבלה של גודל קובץ שאפשר לצרף למכתב ששולחים מההוטמייל וגודל קובץ מצורף למכתב שמקבלים להוטמייל. קצת קשה להבין את זה בפירסומים שיש להם לתיבה בתשלום , אני בטוח שזה "מתחבא" איפושהו, ואני מקווה שהמיגבלה של מגה היא כבר היסטורייה עם השרות החדש. נ.ב. - אשמח גם לקבל את אותתם נתונים לגבי התיבה של YAHOO. בתודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[ltr]spoiler alert! if you haven't seen the episode yet press the back button now! if you have seen the episode notice the movie they show, titled "orientation", was about the dharma initiative it was movie 3 of 6 and it was by the hanso foundation. now dharma (a term from buddhism) means: 1. law 2. ultimate truth 3. essential duty definitions by google now I have no idea what are the 5 other movies, but as the hanso foundation goes a quick search in google show this: www.thehansofoundation.org that site has been changed very recently, last night around 3:30 AM all the entries under active projects showed data offline, with the exception of "Electromagnetic Research Initi…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מהומות, צה"ל מנצח, הפלסטינים מנסים בכל כוחם לרצוח או לחטוף חייל. אבל כשמישהו אומר שלא אכפת לו מהפלסטינים כי הם רצחניים, אז יבוא השמאלן ויגיד "כן אבל הם מסכנים שם". למה הם מסכנים בדיוק? כשביבי ניסה לשים את המגננומטרים הפלסטינים יצאו להפגנות מטורפות. אבל מה... אף פעם לא ראיתי שהם יוצאים להפגנות בכלל שאין להם אוכל, או שאין להם פרנסה. יש להם אפילו אונברסיטאות. אבל משום מה הם מסכנים. מה זה מסכנים? יש שם רעב כמו בפרסומות על אפריקה? יש שם ילדים עם בטן נפוחה שרואים להם את העצמות של הראות? אין שם. נכון, זה לא בדיוק אירופה או שווצריה, אבל הם לא מסכנים. הם אנשים מרושעים, אלימים שלא מגיע להם הרבה. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שאלה שבטוח מישהו יודע עליה את התשובה. נניח בנאדם מתחיל לעבוד בערב החג עוד בשעות הרגילות, וממשיך לתוך החג/שבת ועושה גם שעות נוספות. מישהו יודע כמה מגיע לו באחוזים תוספת על כל שעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי היה מאמין, האתר האגדי חוזר!! (זה לא דיון על ווארז, אלא על חזרה של אתר נוסטלגי) http://www.sharereactor.com/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי קשר לזה שהסדרה היתה צריכה להסתיים בסוף המעולה שהיה לעונה 4, ובטח שלא היו צריכים להמשיך לעונה המזעזעת האחרונה אחרי עונה 5 - עד שיש פרק טוב ועוד פרק סיום... אז דופקים אותו ככה שמכריזים על עונה נוספת?! הבנאדם קפץ מהצוק! מה אתם רוצים שהוא יהרוג טרוריסטים תוך כדי נסיעה בכסא גלגלים(במידה והוא שרד)?!?! ונניח שהוא אכן מת, אז תביאו עכשיו מישהו אחר ותמשכו עוד 6 עונות גרועות????
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום שישי נערך מבחן מיון בארכיטקטורה מ-9:00 עד- 14:00, ועשיתי אותו לצערי.... מישהו כאן עשה את המבחן של הטכניון אתמול ויכול לספר חוויות ? איך היה ? היה קשה ? מה הוא עשה ? כמה נראה לו שיקבל ? מחכה לתגובות ...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
"מצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS3 לראשונה בישראל מצלמה דיגיטלית זהירה בגודלה המפיקה סרטים דיגיטליים באיכות מדהימה..." אם תפילו אותה היא תיזהר לא להישבר! איך לא חשבו על זה קודם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=605125
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש רכב במים, מגיעים לחלץ... שלבי החילוץ... לפתע... משו משתבש העלילה הסתבכה, יש לנו שני רכבים במים! ועכשיו לאבא... ועכשיו תורו של המחלץ הכושל... מפליא אותי שזה לא קרה בארץ... אחד הדברים שעשו לי את סוף השבוע.
-
בעקבות הביקוש הרב והבלבול בימים האחרונים, החלטתי להקליד מדריך בנושא "עשיקת קברים". תחילה יש לעסוק במקוריותיה של הביטוי עושק-קברים. מקור המילה עושק-קברים הינו דווקא "שודד-קברים", שזהו הוא כינוי שלו זכו סוחרי המחשבים המקצועיים בתחילת המאבק שאני הכרזתי עליו למעלה משנה. המאבק שאני הכרזתי עליו לא היה כנגד החנויות שקוברות אנשים מדי שבוע עם מחשבי-קבר שלא שווים חמישית מהמחיר שהם עושקות עליהם, אלא כנגד כל אותם סוחרים פרטיים שהם הרבה יותר גרועים מהחנויות האלה כי הם עשו הכל בצורה שחורה ועל גבם של ילדים תמימים. הסיבה שהמונח "שודד-קברים" הוחלף ב"עושק קברים" הוא מהסיבה הפשוטה שהמינוח האחרון היה יותר קולע למטרה, כי האדם לא שודד בכח את המחשב מהילד, אלא עושק אותו ממנו, שכן המשמעות של "עשי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, האלפאסל! http://photos.walla.co.il/rel007 ;D אם אתם רוצים לדעת פרטים, אל תתביישו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבלו את הכתבה הזאת בוואלה. ואני כבר שנים מנסה מנסה לנצח בטטריס !!!! חחחחחח, סתם :lol:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ציוד מומלץ לקנות האם יש מכס שזה יגיע לארץ או שיש סכום שמתחתיו אין מיסים יש לי המון שאלות אז בקיצורר האם יש מישהו שיכול להסביר לי את הנושא ומתי כדאי
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי דעתי שלוש הנבחרות הכי טובות הן: 1-ברזיל 2-גרמניה 3-ארגנטינה מי השלוש המועדפות אליכם?
-
- 29 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461269,00.html הוא כזה גזעני.... גם הרבה תגובות גזעניות יש שם :s07: :s07: אני תימני נו אז מה? עובדה שבהרבה דברים בבית ספר הרבה תלמידים באים לבקש ממני עזרה... עובדה שאפילו שני תימני אני מתחיל ללמוד לתואר במדעי המחשב... ואני רק בכיתה י' ויש לי עוד הרבה תוכניות עוד לפני שאני יסיים תיכון...(אני בכיתה י') לא להאמין לרמה של אנשים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה. יש לי חשבון בנק. השאלה שלי היא: האם יש אפשרות להעביר חלק מין הכסף ל"תיקיה" נפרדת, אני לא מדבר על תוכנית חסכון. אלה פשוט שחלק מהכסף יהיה בחשבון בנק אבל שאני יוכל להעביר אותו לתיקיה נפרדת. משהו הבין אותי? \: עריכה: לדוגמה: אני עובד עכשיו ומקבל 3500 שקל. ואני מעונין לקנות מספר דברים. א. X ב. Y ג. Z ואני רוצה לחלק את הכסף שהרווחתי לכל אחד סכום מסויים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. כמה אמור לעלות ביטוח לנהג בן 20 עם שנתיים רישיון (נהג חדש עדיין?) כתוספת לביטוח שיש כבר על אוטו יש איזה אתר שאפשר לחשב את זה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללכת ללמוד בג'ון בריס ומתלבט בין כמה קורסים דבר ראשון אני לא אוהב דברים משעממים ולא ממש מבין את תוכן הקורסים יש כמה קורסים כמו:יוניקס לינוקס או SAP או QA או אבטחת מידע וכאלה ולמה יש יותר ביקוש לא משהו שידרוש ממני רקע נוסף יש לציין שאני מבין קצת במחשבים פרוטוטקולים תקשורת מבנה המחשב אינטרנט וכו' אני לומד לתואר אבל עשיתי הפסקה אחרי שנה וחצי בשביל הקורס ועוד כמה דברים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיים איפשהו? חיפשתי בנרות ולא מצאתי, האנשים שאני רוצה להקרין בפניהם את הסרט לא יבינו הכל בלי תרגום. מקווה שזה לא נכנס תחת הקטגוריה של WAREZ, אם כן אבקש לנעול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3406974,00.html אני לא מבין מה הבעיה? זה פתרון מעולה. אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לאקטואליה - אז סליחה אם זה לא מתאים לכאן.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-