עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avi2014,

מה אתם ממליצים...העדפה לסרטים חדשים..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היום עשיתי את מבחן ואני חייב את הפיתרון.

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני עומד לעבור ל ESC חיילים בקרוב ואני רוצה לדעת עם למישהו יש תפלא הזה ויכול להמליץ לי עליו?!? תודה

4. Started by ScreameR,

http://www.somethingawful.com/inserts/articlepics/photoshop/games2/LambChowder_sims.jpg

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך קוראים לסרט "צוות שנחאי" באנגלית?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום! בימים האחרונים ביררתי לגבי הצעות מחירים למחשב חזק לגיימינג בעיקר. אני כבר כמעט סגור על הרכיבים אבל תודות לכתבה על הורדת מחירי ה-HD4870, התחלתי לחשוב- האם כדאי לקנות מחשב בתקופה הזו של השנה?! אנחנו בדצמבר, ATI הורידו את מחירי הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם ולא מזמן יצא הצ'יפ החדש של אינטל (I7). האם יש הסתברות גבוהה לכך שבתחילת 2009 יירדו מחירי כרטיס המסך של ATI ו-NVIDIA, בנוסף לירידה במחירי המעבדים? אני לא רוצה למהר ולקנות מחשב היום, כשעוד חודש חודשיים הוא יעלה 500 ש"ח פחות. אשמח לתגובות!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Armageddon26,

אני מתכוון להיות במפלי הניאגרה. באיזה עוד מקומות שווה להיות ברנדה? תודה למגיבים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש את המשוואה סטנדרטית AX^2 +BX +C איך הולכת השיטה המהירה למצוא את אותה המשוואה בצורה של (X+a)(x+b) תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כמו שכתוב למעלה, אני רוצה להירשם לאתר מסויים ולשלם כסף אבל אני לא מצליח כי לא יודע מה שלושת המספרים הראשונים של ארצות הברית למשל או ביכלל מה המספרים אני בחברת אורנג' עם זה משנה עם אבנתם זה ה+ ואחריו שלושה מספרים ואז המספר של הפלאפון שלך או הטלפון בבקשה עזרה לא מבין מה המספרים תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by SuBeX,

אני מחפש גורי דוברמן להשתתפות בסרטון. מדובר ביום צילומים אחד. למי שחושש, לא, לא מדובר באיזה משהו לא חוקי כמו קרבות כלבים, או דברים חולניים אחרים זה חשוב מאוד ודחוף מאוד ואודה לכל אחד שיוכל לעזור לי או להכווין אותי לאנשים שיש להם גורי דוברמן... תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין ליצור קשר עם מכשיר סלולארי שנמצא בחו"ל (מדינות דרום אמריקה). הסלולארי ברשת אורנג' והמספר שלו הוא 0546722XXX (זתומרת מספר רגיל של הארץ). במהלך השבוע הקרוב אני רוצה להיות מקושר לארגנטינה ואח"כ לשאר מדינות דרום אמריקה. יש לי חשבון סקייפ שאיננו פתוח לשיחות בתשלום. ניסיתי למצוא חבילה שתתאים לי אבל אני לא בטוח שאפשר להתקשר דרך סקייפ לסלולארי בארגנטינה.לפחות אני לא מצאתי אופצייה כזו. שאלות שמטרידות אותי: 1.כאשר אני מבצע שיחה מהארץ לסלולארי בחו"ל, בעל הסלולארי (מקבל השיחה) מחוייב בתשלום. זה קורה גם אם מתקשרים דרך סקייפ? 2.כאשר אני מתקשר לבואנוס איירס אני צריך להקיש קידומת מדינה (54) וקידומת עיר (1) - 5410546722XXX האם גם בס.מ.ס צריך קידומת עיר? אשמח להמלצות וחי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כותרת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן כאשר אני מנסה , יוצאת הודעת שגיאה !…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

אני לא מבין כלום בתחום. ובפורומים הרלוונטים הקהילה שם מתה. אני צריך המלצה לגזיה לצורך בישול,הרתחת מיים בתנאים של מדינת ישראל. לא צריך איזה משהו מיוחד. התקציב עד סביב 300 שקל תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by GAGO,

שלום, השתחררתי מהצבא לא מזמן ואני מחפש עבודה ולא כל כך מוצא משהו. פיזי אני לא יכול בגלל בעיות רפואיות, לעבוד עם אנשים אני מסוגל, אבל אני משדר שלא, כי אני אדם קצת סגור אז הרבה פעמים אני נופל בראיונות עבודה. חשבתי ללכת ולעבוד בתחום כלשהו במחשבים אבל יש כל כך הרבה דברים ונושאים שאפשר ללמוד ולהתמחות בהם שאני לא יודע במה לבחור. אז אמרתי אולי במקום לחפש עבודה, אני אנסה ללמוד איזה מקצוע כלשהו בתחום המחשבים ואיתו אולי לחפש עבודה קטנה כזאת, ואם אני אראה שאני מתחבר לתחום אז אני אמשיך איתו בהמשך. חשבתי ללמוד בג'ון ברייס john bryce או במקום אחר שאפשר ללמוד בו משהו. על מה הייתם ממליצים לי ללמוד בתור התחלה? ומשהו שאפשר גם למצוא עבודה לא בחברה ענקית אבל אפילו בתור נציג שירות שלפחות יהיה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם: כל סרטון ב-Youtube שאני מנסה להפעיל כאשר הפלאש מכובה, מחזיר לי "סרטון זה איננו זמין כעת", או הודעה הדורשת התקנת Flash Player. כלומר אין אפשרות לצפות כרגע ב-HTML5 ביוטיוב. האם גם לאחרים זה קורה הבעייה הזאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אחד האתרים המוזרים שראיתי לאחרונה... http://www.sorryeverybody.com/ יש שם משהו כמו 3000 תמונות, של אנשים שמבקשים סליחה מהעולם. http://www.sorryeverybody.com/gallery/1/ והנה אחד המצחיקים משמה... ועוד אחד..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב כדי לקנות משם זה אמין ותוך כמה זמן זה מגיע ויש מיסים? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הלוח סופק באדיבותי , והעבודה בוצעה על ידי אחד האנשים המובילים בכת שלי :

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by The Terminator,

נשמע אידיוטי הא? כנסו לכאן עכשיו השם של המשחק הוא "איפה אפי" מופיע לכם בהתחלה איש כזה... לחצו על START המטרה היא למצוא אותו! תשאירו את הרמקולים פתוחים כי יתנו לכם רמזים שאתם חייבים לדעת... מי שיודע איפה אפי נמצא בבקשה לא להגיד! תהנו...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אין טעם יותר מידי להרחיב במילים, חוץ מכך שהם פשוט חיות אדם ! *אזהרה - המראות בסרטון קשים, לא לבעלי לב חלש.* לסרטון

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני חובב די גדול של מנגה ואנימה אבל הייתי רוצה לדעת איזה עוד סרטים טובים יש חוץ מאלה שאני ראיתה. השמות הגדולים הם: GHOST IN TH SHELL (מי שלא ראה לא יודע מה הוא מפסיד) AKIRA הנסיכה מונונוקי VAMPIRE HUNTED D איזה עוד סרטים אתם מכירים וממליצים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חבר שלי קנה מסימפלטק, לפני שנתיים LG F900B. ופתאום היום הוא התקלקל. את מני אי אפשר להשיג, מה הוא יכול לעשות? אתם יכולים להביא את הטלפון של היבואן הרשמי של LG?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yoss,

"מצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS3 לראשונה בישראל מצלמה דיגיטלית זהירה בגודלה המפיקה סרטים דיגיטליים באיכות מדהימה..." אם תפילו אותה היא תיזהר לא להישבר! איך לא חשבו על זה קודם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=605125

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.