עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפניכם מונולוג שלי המסביר על אירועי ליל שישי הזה, מומלץ לכל אחד : <R0cKF0rD> זה מדהים מה שאפשר לעשות עם קורולה 2001 <R0cKF0rD> בכ 3 שעות <MiniMizer> במובן של? <R0cKF0rD> 250 ק"מ <R0cKF0rD> עכשיו בואו ונראה איך <R0cKF0rD> ירושלים הלוך <R0cKF0rD> מסתובבים בתוך העיר <MiniMizer> לוקח לה שלוש שעות להגיע ל-250 קמ"ש? <R0cKF0rD> עליות/ירידות <R0cKF0rD> תחנת מלחה <R0cKF0rD> במצטבר, קפרע <R0cKF0rD> אני מתחלף עם בעל הטויוטה <MiniMizer> ס22ה <R0cKF0rD> ומתחיל לעשות סיבובים במגרש הריק <R0cKF0rD> עד שפתאום הבחנו בניידת שבאה לראות מה נסגר <R0cKF0rD> עצרה <R0cKF0rD>…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, לי כבר נמאס מהמאוורר בבית שסתם מושך אליו אבק וכו'.... חשבתי לקנות את המאוורר הזה שדומה ל"מגדל" (הוא ייחסית חדש בארץ) ולפי מה שהבנתי הוא גם מסנן את האוויר... מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך לאמת פרופיל שלי בפייסבוק דרך-SMS אבל לא רוצה להשתמש במספר נייד שלי. חוץ מזה יש עוד אפליקציות, אתרים מוזרים שרוצים לאמת מספר נייד שלי פרטי. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות זאת באמצעות כרטיסי שיחות שמוצעים בשוק כמו Big Talk או YouPhone. האם זה יעבוד? תודה

4. הביאו בפורום אחר אתר שאתה בוחר מהמגוון שלהם ואז אתה כותב ואת השם ויש לך כל מיני צורות שונות לשים... הנה דומאות : תהנו פשוט תלחצו על איזה bar שאתם רוצים וזה יקח אותך לאתר ומשם תעשו לבד ובסוף תבחרו את הצורה של הbar שאתם רוצים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

i saw in NJ this movie and my freind says the movie isnt in israel yet! some info about the movie: http://www.irobotmovie.com/

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח Si-Nom

אז ככה יש לי חשבון דואר בוואלה וזה מראה לי שיש לי 43 הודעות חדשות כשאין לי, מחקתי את סל האשפה,דואר ניכנס,ויוצא אבל עדיין שום דבר לא עוזר. אא וכן אני לא יכול לקבל קבצים לשם. תמונה:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Sfree,

מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=mitchell%20webb&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&uploaded=&page=2 ממליץ על German SS officers הרג אותי "they'v got skulls on them" hans,are we the buddies?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ForresT,

אוקי נזכרתי באיזה סרט יפה אבל שכחתי את השם שלו סרט בריטי על איזה ילד שקוראים לו ג'ימי הוא שיחק במנצסטר סיטי בנוער..איזה זקנה אחת הביאה לו נעליים ואז הוא התחיל לנצח איתם.. מישו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TapUdi,

זה עיצוב שלי רק רציתי לבדוק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שמעו אני כבר משתגע ואין לי רעיונות איפה לחפש, אני צריך מקום עבודה לנוער, כמו מקדונלדס , אבל מקדונלדס כבר תפוסים.. אולי איזה לוח קריירה לעבודות לנוער?? בחיית אחים שלי רק תתנו רעיון איפה הולכים לחפש עבודה כי אני כבר מיואש :'(

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The-Devil,

חברים אני צריך עזרה עם חידה שמשגעת אותי כבר שנה וחצי החידה הולכת ככה יש שלושה בתים ושלושה חברות שצריכות קו ישיר בין כל אחת מהבתים התרשים נראה בערך ככה O O O X X X X = בית O = חברה כל עיגול צריך לקבל קו מאחת החברות, כלומר 3 קווים וכנל לכל חברה מכל בית הבעיה היא שאסור שהקווים יגעו אחד בשני מי שמכיר את הפתרון לחידה, מוזמן לפרוש אותה לפני

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by talor,

דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Internal,

שלום אני מחפש דברים חדשים ומרעננים בסיגנון הבא ולא פסיכודלי זול ששומעים בום בום וזהו בדומה ל sun project dark soho hypersonic star x zeta dna ... על מה ממליצים אני פשוט חולה על הלבלים האלו ומחפש דברים חדשים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. למי שיש ממיר HOT HD בבית, שימו לב- לכו לטלויזיה, תעבירו לערוץ 13. אמור להיות עכשיו "אוצר לאומי". תעבירו לערוץ 505, לפי הקונסולה, גם שם יש "אוצר לאומי". או..... שלא. מהצהריים ראיתי שיש את הסרט בערב, פיניתי זמן לשבת לראות, חיכיתי לראות ב HD. להוט היו תכניות אחרות כנראה, כי בזמן שאמור להתחיל הסרט, התחיל סרט אחר לחלוטין. זו לא הפעם הראשונה, לא השניה ולא השלישית שהסיפור הזה קורה, אבל הפעם גם החלטתי לתעד את המקרה. לא שיצא מזה משהו, אבל לפרוק קצת תסכול (אתם מוזמנים להצטרף לחגיגה) אם יש נציגים של הוט בפורום, בבקשה תענו לי- האם חבורת דגנרטים עם יכולת שכלית פגומה מאיישים את הפאנל שאחראי על השידורים אצלכם? חבל שההורים לא הקשיבו ורצו לחדש את החוזה ל 3 שנים נוספות של כאב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Coca Cola,

אני לא יודע אם זה חדש אבל סתם רציתי להביא לפה למי שמעוניין במידע על השירים. אני אישית מכיר מתוך הרשימה רק את wolfmother, להקה חביבה. Tracklist 01.every move a picture - signs of life [03:48] 02.gary numan & tubeway army - are friends electric [05:20] 03.goldfrapp - ride a white horse (serge santiago remix) [08:05] 04.grandmaster flash and the furious five - scorpio [04:48] 05.kyuss - hurricane [02:32] 06.lady sovereign - luv me or hate me [03:35] 07.ladytron - sugar (jagz kooner remix) [05:26] 08.ladytron - fighting in built-up areas [04:05] 09.metro riots - thee small faces …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by momi2004,

שאלה שבטוח מישהו יודע עליה את התשובה. נניח בנאדם מתחיל לעבוד בערב החג עוד בשעות הרגילות, וממשיך לתוך החג/שבת ועושה גם שעות נוספות. מישהו יודע כמה מגיע לו באחוזים תוספת על כל שעה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yehudaa,

Planet ben trippy future garden https://www.youtube.com/watch?v=Jtt6-CCvaFU transwave - helium https://www.youtube.com/watch?v=zRzSjTAf0I4 heavy mental music vol.1 https://www.youtube.com/watch?v=JYscoJZkP4w שתפו באלבומים שאהבתם וחרשתם עליהם .

19. Started by LermanIsUberCool,

הבן אדם היה אצל מישהו, והיה צריך להתקין WINDOWS מהדוס. שעה הוא ישב, כתב :CD F ולא הבין למה זה לא מחליף כונן. היתה צריכה לתקן אותו ילדה שלא מבינה פחות יותר כלום במחשבים, ואמרה לו "אולי ננסה כמו שלמדתי כשהייתי קטנה?" והפלא ופלא, כשהקלידו :f זה איכשהו עבד.

20. האם אני יכול לעשות משהו כדי שהמחשב יקליט לי את השיחות טלפון שאני עושה בבית? ומה צריך בשביל זה? תודה וסליחה אם זה לא המקום המתאים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by D_N_A,

עשיתי לפני הרבה מאוד זמן - ופתאום נתקלתי בזה..... (כעיקרון - עד היום, זה היה 2 תמונות נפרדות) (הימני הוא המקורי - והקשקוש שיש על השריר של השמאלי הוא קעקוע של D.N.A) ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://msnbc.msn.com/id/8076120 אתרגם את המאמר בקרוב לנוחיות חברי הפורום. אפילו יצרני הצ'יפים, מאשימים אחד את השני בגניבת שמות מסחריים, ובעיקר בגרימת הפרעות לרשתות אלחוטיות אחרות. עדיין לא התגבש מסמך אחד אפילו בנושא התקן החדש, אבל כולם כבר הכריזו עליו. פשוט שערוריה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by J0n1,

מישהו שאני מכיר חוזר עוד שבועיים ואמרתי שאני אבקש ממנו משהו עד 20$ הייתי רוצה מלא דברים מEBAY אבל אני לא אבקש ממנו לפתוח חשבון PAYPAL וכל הסיבוך, וההורים שלי לא יסכימו ולי עדיין אין אשראי (רק כספומט) קיצר חשבתי על איזה צעצוע או משהו מגניב אבל שאפשר לקנות ממקום נורמלי (נראה לי שאמאזון זה אפשרי וגם אתרים בסגנון) אם מישהו מכיר מקום שמוכר מעילים של להקות כמו איירון מיידן אני אשמח לשמוע.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים