עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Satlan,

שלום כנראה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב עם אי.אם.די 3000+ ו6800GT ... עכשיו נכנסו אלי שמועות שהמחירים שלהם יורדים בקרוב... זה נכון ? אם כן אז מתי ?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  2. מה שכתוב בכותרת.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by re5pect,

1.אחרי כמה זמן הגיעה החבילה? (הזמנתי את המשלוח של ה3 דולר) 2.האם קיבלתם את זה במעטפה? 3.אם מישהו הזמין מפיי פל (pay pal) זה נשלח לכתובת המצויינת בחשבון? *למי שלא יודע lsdiodes זה אתר שמוכר כל מיני סוגים של לדים ולדים ub במחירים מצחיקים-לד ub לא ברמה גבוהה מהרגיל עולה 50 סנט-2.5 שקל בערך והמשלוח הכולל עולה 2 דולר-10 ש"ח www.lsdiodes.com

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by XDude,

עם שני רמקולים והמערכת עצמה של חברת KOSS דגם לא ישן כל כך! כולה היתה אבק אבל מה... הכל פועל!!! חוץ מטייפ אחד! חיברתי לי למחשב בכיף!!! ושומעים בן ****!!!!! מזל? ולא אני לא גר בשכונת עשירים...

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  5. מחקתי את האיי סי קיו שלי והתקנתי אותו מחדש כול האנשים שהיו לי ברשימה נעלמו אני לא יודע מה לעשות.

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by FARKASH7,

http://web4sale.brinkster.net/stuff/gollum.html

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by slim_shady,

אני צריך אתרים של כתוביות.... מכירים??? (סאב סנטר, סבס וכאלה....) תודה מראש! ;D

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by AMD-ALI-G,

מה אתה מעדיף? 1.אינטל או AMD? 2. פרארי או למבורגיני? 3. hp או dell ? 4 ב.מ.וו או מרצדס? 5. וניל או שוקולד? 6. lcd או crt ? 7. yes או hot 8. sony או טושיבה 9. חתול או כלב? 10. גלוק או ברטה? 11. dom3 או half life 2? 12. jbl או bose ? 13. שחור או לבן? 14. new balance או nike? 15. microsoft או לינוקס? 16. אינפקטד או יהל? 17. כבלים או ADSL? 18. 6800 או x800? 19. סלון עור או סלון אלקנטרה? 20. סמסונג או נוקיה? התשובות שלי: 1. AMD 2. למבורגיני 3. HP 4. ב.מ.וו 5.וניל 6. LCD 7. הוט 8. טושיבה 9. חתול 10 גלוק 11. דום3 12. BOSE 13. שחור 14. NEW BALANCE 15. מייקרוסופט 16.אינפקטד 17. כבלים 18. 6800 19. סלון עור 20. סמסונג

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by Black Knight,

שלום. אני מחפש את השירים של ליגת האלופות, יותר נכון נעימות כאלה של אופרה. אני פשוט מת עליהם, אז מישהו יכול לומר לי מאיפה להשיג את השירים של ליגת האלופות בכדורגל? תודה רבה רבה!!

10. Started by eddy,

אחראי פורומים כללי- the hunter בקשר לנעילת התרד PCHARDWARE למה שלא תמחק את הלינק במקום לנעול את התרד אני רוצה לראות חוות דעת של אנשים לפני שאני קונה שם.. הדיון הזה נעשה כבר עשרות פעמים בהקשר לחנויות אחרות. זו לא פרסומת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by udi,

האם משהוא יודע איך או איפה אני יכול לברר מחירים של ציוד מחשבי לסוגו באינטרנט { אני יודע שאסור לפרסם אתרים אבל זה רק בשביל לדעת מחירים לא יותר מזה}.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יותר נכון סוחרי סמים ומפתחי תוכנות אבל לא היה לי מקום בכותרת

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by The_Byter,

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by Ewingum,

אם עשיתם/עושים משהו מעניין היום שתפו נא אותנו

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  15. אבא שלי נוסע הרבה לחו"ל הוא מחפש אתר שמכניסים את שרת הPOP וSTMP ויוזרניים\ססמא ואפשר למשוך\לשלוח אימיילים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  16. מתחיל עכשיו סרט מעולה : מסע בין מעריצים רוצו לראות ! בערוץ YES 2.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by Lumber_Jack Jim,

לאלו מכם שמכירים את האתר: האם הוא שולח לארץ? ואם כן האם צריך Pay Pal? האם המדבקות עשויות מנייר פשוט או שמדובר על מדבקות איכותיות כמו שיש על מארזים?(מדבקות ומעליהם שכבת פלסטיק/סיליקון עבה וחלקה). האם אתם מרוצים מאיכות המדבקות? וכמה זמן לקח להם להגיע לארץ?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  18. בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אובססיביק.....משהו.... משהו..... לא זוכר תכתבו באנגלית בבקשה, תודה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה החלטתי לרכוש לפני כמה ימים מספר מוצרים בפנדה ונתקלתי בבעיה אני מנסה להכנס לקופה(שהיא security, כלומר כבר עם המנעול) ולא מצליח כי הדפדפן רושם לי page cannot be displayed ו cannot find server or dns error בקיצור בעיה מעצבנת ביותר משעוד מעצבן שלפעמים אני מצליח ולפעמים לא ואני לא יודע מה לעשות כבר. ניסיתי לשחק עם security options אבל זה לא עוזר במיוחד. הורדתי אפילו security 128 bit וזה לא עזר. מה לעשות??? תעזרו לי בבקשה!! נ.ב ניסיתי לברר את הבעיה עם נציג השירות של פנדה ואיכשהו הוא הצליח לכמה דקות לסדר לי אבל אחר כך הבעיה חזרה עוד פעם.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  21. מה מקור השם קבר ולמה דווקא השם כי לפי דעתי זה שם דיי דפוק (בלי להעליב את ממציא השם כמובן)

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by Andrew,

מישהו יודע מה המחירון של מוסטנג 67'-69'?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by shayb19,

this is shay reporting from india whats up every body hows israel whats new whats old and why all is blue ? shaybanin

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  24. http://www.codecube.vze.com/ פורום חדש על שפות תכנות כמו VB ו-ASP! שווה כניסה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Fenomeno,

הנה ההוכחה שכל מה שצריך בשביל להצליח בחיים זה זוג "עיניים" יפות - או - מאחורי כל אשה מצליח עומד גבר שיש לו אתר אינטרנט http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/200th_video_review/video_review.htm תורידו ותבינו על מה אני "מקשקש"...

• 6 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.