עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פאק מסתבר ששבוע שעבר חגגתי פז"מ הולדת 6 בפורום אני נמצא פה מאז 18.01.2002 משעמם לי בחיים אני חושב יותר מדי השאלה היא, האם אני היחיד כזה? איזה זמנים עברו על האתר... אילו ימים היו... אך, נוסטלגיה

• 70 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

איך אתם שומרים על רטיו נורמלי? יש לי חשבון כמה ימים בודדים וכבר ירדתי לטריו זוועתי... עם המהירויות העלאה בארץ זה פשוט לא נורמלי להגיע לרטיו 0.3-0.4 כמו שהם מצפים אשמח לקבל תגובות גם פה וגם במסרים המידיים תודה (:

• 51 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. לאחר רשימת עשרת הסדרות הפופולריות ביותר בקרב פורעי החוק האינטרנטיים, אתם מוזמנים לגלות מי הם שוברי הקופות ההוליוודיים שהפכו (לצערם) ללהיט גם באתרי הטורנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%94%d7%96%d7%90%d7%91-%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%93%d7%96%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%94%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by the_big,

אין לי שמץ מאיפה להתחיל מדובר באתר עיסקי (חנות וירטואלית)

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by x-dude,

זהו,זה רשמי,הסידרה תופסק לאחר העונה הנוכחית http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/9469.html חבל :-\

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  6. קניתי היום עדשות מגע, האופטימטריס הסביר לי מה לעשות והצלחתי בחנות משקפיים לעשות את זה כמו שצריך ואז הורדתי אותם אחרי כשלוש שעות... עכשיו בבית אני מנסה כבר קרוב לשעתיים רק להכניס את העדשה לעין ימין ולא מצליח לי!!! העפעף העליון כל הזמן ממצמץ על העדשה והיא בורחת לי החוצה!! יש לכם איזה פטנט איך לעשות את זה נכון לפני שכל הרהיטים בבית אצלי יתחילו לזוז מעצבים?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לעשות רישיון לאופנוע 50 סמ"ק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם מותר לי להרכיב? רק בכבישים עירונים אפשר ליסוע עם אופנועי 50 סמ"ק? וכמה צריך לעלות הלימודי נהיגה?

8. אך גם כזו שכמובן המחיר בה לא יהיה מאוד גבוה.

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by -R-E-L-,

לאחר שנשברה חתיכת התריס (שלה) שמחזיקה את התריס עצמו קניתי שלות חדשות אבל לא מצליח להכניס. תעזרו לי כבר חודש אני מנסה לעשות את זה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by gollum,

הוביטים שמנים ומטומטמים !

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by Asspen,

היי! מישהו יודע אם גובים מכס על חלקים שמזמינים מחו"ל, נניח מ ebay או amazon? לאו דוקא חלקי מחשב - אפילו דברים כמו זיכרונות compact flash למצלמה דיגיטלית. מישהו הזמין פעם ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אז ככה, בקרוב אני אמור לקבל צו ראשון ועד עכשיו אני לא באמת יודע מה אני הולך לעשות בצבא (אבל דיי ברור לי שלא קרבי.) אני דיי תת משקל (49) והגובה שלי הוא 1.75 בערך.. האם תיהיה לי בעיה עם המשקל בצו ראשון? בכל אופן,רציתי לקבל קצת מידע על 8200 , איזה פרופיל צריך כדי להגיע לשם וכו .. והאם יש לכם הצעות לכל מיני יחידות מובחרות שכדאי לי לנסות להתקבל אליהם? (במידה ויהיה לי הפרופיל המתאים כמובן..) אני מחפש תפקיד שקשור איכשהו למחשבים אך לא תיכנות שצורך ידע קודם כי פרט ל-HTML אין לי הרבה ידע בנושא.. תודה רבה מראש נ.ב - האם ל-8200 צריך פורטקציות כלשהם (נגיד שחבר שלך שמשרת שם צריך לרשום אותך במחשב או משהו כזה? ) שמעתי על זה הרבה סיפורים.. (והאמת שאני מכיר מישהו שמרשת שם אבל אין …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

כמו בטלביזיה,מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

עננק! נשמע מצחיק בסינית http://www.56.com/u26/v_Mzk3NzEwODc.html

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  16. כמו בכותרת מחפש אתר(ים) עם פירוט על הכללים של present simple, past simple, present progressive, present prefect וכל השאר זה דיי דחוף תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  17. נמאס כול פעם להיחתך בפנים ממכונת ברזל משנות ה70 של איזה אבא רוסי לא מבין בזה כלום מודה מראש..תביאו שמות אני כבר אחפש תודה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אז מה אומרת המילה "סי לה וי"? "אלה החיים"? חיפשתי את הפירוש/הסבר בבייבלון וגוגל ולא מצאתי כלום. אשמח לראות כאן תשובות.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Shasoosh,

http://www.neowin.net/images/uploaded/hotmail-israel.jpg http://www.neowin.net/images/uploaded/hotmail-israel1.jpg לא מבין איך זה ככה כבר חצי שעה ואף אתר חדשות לא דיווח על זה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://www.stier.co.il/SG_HEB/computax/main_com.htm ההרשמה מיועדת לבני 18 ומעלה ותחסוך לכם עלות רכישת כרטיס של 50 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by patrik,

תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alex.turovsky,

EPIC FAIL השבוע הזוכה אצלי לדירוג העל FATAL FAIL - שייך לרוסיה, בה מירוץ רחוב שהתחיל באור ירוק נגמר במוות כשנהג אחר חצה באדום. כולי תקווה כי מצד אחד זה ילמד כמה אנשים להפסיק להתחרות ברחוב ומצד שני ילמד אחרים לכבד רמזור אדום ! EPIC WIN השבוע שייך לסין. אדם שרכב על אופניים וראה מרחוק שוד, החליט להצטרף לשורות ה-LEGENDARY

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. בקיצור זה הסיפור אחרי איבחון פסיכודקקטי יצא שאני זכאי למבחן מותאם בלשון. אז היום באתי שאלתי את המורה שלי איזה חומר יורד אחרי שאתה מקבל מקבל מותאם והיא אמרה שאך ורק תורת ההגה יורד כאילו גזרות ותופעות לא אמורות לרדת גם<? גם בגלל שיש בהם ניקוד וזה כול המטרה של מבחן מותאם וגם כי קשה לדעת את הגזרות ללא תורת ההגה.. בקיצור השאלה היא איזה חומר צריך לדעת למבחן מותאם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by PeaS,

עד לא מזמן התכוונתי לעשות פסיכומטרי בסתיו הקרוב, עם קורס של קידום לפניו... אבל, שמעתי על תוכניות של שרת החינוך לבטל את הבחינה, משהו לא כל-כך ברור. אם זה אכן יצא לפועל, תוך כמה זמן זה יקרה? ומה הסיכוי בכלל שזה יקרה? אם אני לא טועה כבר דיברו על זה פעם. האם בינתיים לא כדאי להרשם? הבעיה היא שאני מעדיך לעשות את הבחיה בסתיו ולא בחורף, כי זה יוצא יותר נוח עם המיונים לצבא.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kinggil,

יש לי אותו מקורי שווה לצפות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים