עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לדעת איך משחקים פוקר, כי יש איזה משחק שאם אתה משחק פוקר ואתה מנצח איזה מישהי עושה לך מופע חשפנות.

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by eli33,

שלום לכולם. זומנתי למחר ע"י הצבא למבחני התאמה לאשכול - קורס תכנות במסגרת העתודה הטכנולוגית רציתי לשאול באיזה נושאים יהיו השאלות שמה? אם מישהו כבר היה ויודע. ואם יש איזה משהו ששווה לחזור עליו מהלימודים ? אסמבלר /שפת c/c++ וכדומה.. ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DimaX,

אינ צמיע לכם לצפות לפחות בפרק 1+2. יצאו בינתיים 3 פרקים. סידרה ממש נחמדה וכיפית להעביר את הזמן. http://www.tv.com/greek/show/71239/summary.html?q=&tag=search_results;title;1Show Score: 9.0, Superb - 276 votes People Tracking: 559 This show is about a super social sister and her anti-social brother who are both dealing with living the Greek life in college. The series focuses on a group of college students in and out of the fraternity and sorority system at a campus. Set at the fictitious Cyprus-Rhodes University, which focuses on the social minefield that is the Greek system. We will see the characters through this treacherous terrain as they try to find their p…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by guystromza,

היי לכולם! אולי מישהו מכיר דרכים איך אפשר יהיה לחבר ראוטר שהיציאת חשמל שלו היא כמובן חיצונית לתוך האל פסק ? מקווה שתעזרו לי ותצילו לי את הרואטר כתוצאה מהפסקות חשמל פתאומיות !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by fish123,

לא מצאתי איפה לכתוב את הבעיה, אז אני כותב בכללי שמתי לב שיש בכול הממירים הדיגיטליים של HOT בעיה של פסים שעוברים על המסך כל כמה שניות זאת בעייה שמציקה לעיניים.. מישהו שם לב לזה? יכול להיות שזה רק בכמה ממירים או שזה בעייה בשידור? ואם קיימת בעייה, יכול להיות שכשנעבור לHDTV זה ייפתר?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום! מה יכול אדם לעשות אחרי או במקום צבא ללא תעודת בגרות וללא מקצוע שלמד... אני מתכוון - בלי להשלים אותה, תשובות רציניות בבקשה. תודה.

• 70 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. זהירות הדיון מלא ספולירים מה הכי אהבתם? ממה התאכזבתם? ובסופו של דבר איך היה? אני אישית הכי אהבתי את סיפור האהבה של סנייפ ללילי זה ענה לי על אינספור שאלות והיה מרגש למדי. אהבתי שרולינג לא חסכה בדמויות וחיסלה אותן בכל רחבי הספר. התאכזבתי מזה שאף אחד מ [הארי,רון,הרמינוי,ג'יני] לא מת, שלא הזיכרו מה קרה הבסוף לדארסלים,שרולינד לא גילתה מה נהיה מהארי בסוף ומי מנהל את הגוורטס עכשיו. בנוסף הסצנה הסופית נגד וולדמורט הייתה מוגזמת, ולמה לא היה אף אחד בשפ פרד? או גורג'? אני כבר לא זוכרמי מהם מת... בנוסף חלקים מסויימים של הספר היו מבלבלים מדי והמעברים הלא קשורים לשפה ארכאית גם פגעו. והסוף, הסוף פשוט טוב מדי. חסר שם סבל כאב ויסיורים. א וגם ציפיתי שאחרי שהוא ביצע 2 קללות שאין עליהן מחילה…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by freee,

שלום גולשים יקרים, אני רוצה להציע לכם אתר אינדקס עצום עם כול מה שחיפשתם אי פעם+אפשרות ל5 שפות שונות. האתרים המוצגים מותאמים בשפות הרצויות ועם שלל אפשרויות נוספות. האתר הוא חדש,הנה של ישראל: http://israel.yambok.com/ מקווה שתהנו!

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  9. כן שאלה סתומה אבל אני נואש לדיסקים חבילה של 50 במחיר טוב לא יותר מ80שח... או ביכלל אם יש חברה אחרת במחיר טוב תגידו לי... תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by Aviko,

שלום! רציתי לדעת קצת על PayPal, איך זה עובד, עם איזה כ"א, יש לי כ"א Direct, שזה כ"א רק לארץ, רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בו בPP?, חלופות אחרות שיכולות להכניס לPP כסף.. כדי שאוכל לקנות דברים מעבר לים... תודה Aviko

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  11. יכול להיות שזה רק אני וחוש ההומור המוזר שלי אבל נורא אהבתי את ההצעה(הרצינית לגמרי)ללכת ולפגוש כוסיות ארופאיות בעזה וג'בליה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Shasoosh,

http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&mode=related&search=

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://gizmodo.com/gadgets/sex,-crime-and-videogames/gang-kidnaps-gamer-to-get-password-using-fake-orkut-date-280966.php מסתבר שלהיות גיימר היום זה גם מקצוע מסוכן ... אני בכל אופן הייתי מתחיל לשבור לו את האצבעות נראה אותו ממשיך לשחק אחר כך

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  14. אני מחפש אתר טוב של חדשות של מכוניות.....

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by DXM,

אני מחפש סרט אקשן או מתח (משו כמו המבצר האחרון, או כל הפחדים כולם) לא אימה!!! או קומדייה נעורים (בסגנון של אמריקן פאי). עדיף שיהיו משנת 2004, וכמה שיותר חדש, תודה. כמה שיותר המלצות אני רוצה. רשימה של סרטים שיש לי/ראיתי כל סדרת אמריקן פאי, מת לחיות, כל סדרת מהיר ועצבני זהו בערך

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  16. עבדתי ממש קשה כדי לממן את הטיסה הזאת ואין החזר אם יש שביתה!!! יש לי טיסה לקוס ביום שישי שיוצאת ב19:45!!!!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by orlupo,

אני נוסע לחו"ל ועובר בדיוטי פרי. מה דעתכם על הטלפון הזה אם מישהו מכיר/התנסה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=366741 בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by kill_b7,

היי לכולם, אני מאמין שזה יעזור להרבה אנשים(אני אחד מהם). אילו תוכניות מציע צה"ל שמאפשרות לרכוש תואר ראשון במהלך/לפני השירות ? אני מכיר בינתיים רק כמה תוכניות כמו: עתודה,טייס,ברקים וטלפיות. זה יהיה מאוד נחמד אם תחלקו מהידע/נסיון שלכם.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by iem,

שלום אנשים ! מישהו אולי נבחן בבחינת הטכנאים, יג', ולא של מה"ט, הנקראת אלקטרוניקה ומחשבים ט' ???? הכוונה היא לנבחני ה- 6/3/2007, מישהו מכם קיבל את הציון שלו ? זה דחוף לי מאוד זה עניין של ה-24 שעות הבאות בשבילי כי אז אני יכול לדחות את בחינת הפסיכו שלי אם קיבלתי מעל ציון מסויים... אני ממש ממש חייב עזרה ! תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

עאדל הנחמד מבית לחם צובע לי תבית פנקתי אותו עם גלידות קולה ומוזיקה ערבית קצבית אבל אין לי הרבה שירים בערבית. תמליצו לי על שירים שאני אוריד כדי שיהיה לו כיף ויעשה עבודה טובה

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Sting,

מישהו יודע איך קוראים לציפור הקטלנית הזו ?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שלום כולם, אני שומע פה הרבה על סרטים באיכות של 1080P או H268 (או משהו כזה), אבל אין לי מושג איפה משיגים אותם כל הסרטים שיש באינטרנט הם ב-XVID או WMV אבל אף פעם לא מצאתי משהו באיכות גבוהה... ומה זה בעצם? סתם קובץ MPEG שמכיל 1920 על 1090 פיקסלים? ומה זה H268 וכ"ו? תודה לעונים! נ.ב: אם אפשר להביא לנק לקובץ ב-HD או אתר הורדות לטריילרים או משהו כזה זה יהיה נהדר...

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by spotash,

למי שלא יודע זה השלב אחרי "צוות אוויר". מישהו היה כבר? יודע כמה שעות זה? מה עושים שם בערך? או סתם עצות בשביל לעבור...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Sp_RuS,

האנשים בעולם מתחלקים לאלה שדופקים, ואלה שנדפקים... איך אתם האיתם מחלקים את האנשים בעולם? אבל בסך הכל, like my x-girlfriend once said, pick a hole, and stay there....

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by New-Old User,

רציתי לשאול אם יש פה מישהו שקצת מבין בנושא של מניות.. זכרתי שדרור אולי יודע קצת לא? יש לי מניות של טבע בערך שנתיים,והרווחתי עליהם 1500 שקל. עכשיו יש לי 4500 שקל אבל אני לא רוצה לשים את כל הכסף על מקום אחד אז חשבתי אולי לקנות מניות חדשות.. יש המלצות למשהו?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים