עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יצא לי לראות היום שתי דקות מהתוכנית הזוועתית הזו שהיא ללא ספק הדבר הכי גרוע שראיתי בחיי... לקחו שתי ספרים ונתנו להם תוכנית טלוויזיה שזה כבר נשמע לא טוב (ממתי בכלל ספרים מעניינים מישהו ?) , וסתם כמו כל תוכנית הם יורדים על אנשים אחרים ומספרים בדיחות לא מצחיקות אבל מה שהדהים אותי יותר מכך זה כמה גאים אפשר להיות ? בשתי דקות שהספקתי לסבול את זה הם ראיינו איזה כתב נשנש מגיא פינס ואחרי זה שרו את דיווה של דנה אינטנשינל ! בביצוע שגורם לי להתגעגע לכוכב נולד מישהו חייב לעצור את הדבר הזה !... האטום האיראני מעולם לא נראה פיתרון טוב יותר מעכשיו גילוי נאות... אין לי שום דבר נגד הומואים אבל לראות פייגלך בן 60 לובש חולצת בטן עם כרס ושר דיווה זה פשוט יותר מידי כבר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב יש לי סכום כסף קטן בפייפאל ואני לא יכול למשוך אותו לארץ(נניח 100 דולר) יש למישהו רעיון של משהו שאפשר לקנות בכסף מEBAY וכו'? וגם- זאת הפעם הראשונה שאני חושב על קנייה באינטרנט, יש למישהו טיפים למתחילים? תודה מראש.

• 222 תגובות
    • 19.8k צפיות
  3. יצאו להם pre-air DVDrip. משהו לא מסתדר לי עם הסדרה, אולי הפרקים היו "מתישים" פשוט לא זה, אולי קצת פחות מעניין לראות את דקסטר אימפוטנט, אבל לא היה את המתח של העונה הראושנה. בהתחשב שכמו כל סדרה של Show Time היא לא תשרוד יותר ממספר עונות והעונות קצרות, 2 הפרקים הללו נראו כמו בזבוז מיותר של זמן אוויר, הייתי צריך לכפות על עצמי להשאר "ער" בחלק מהזמן וזה דיי הרס את הטעם הטוב שהעונה הראשונה השאירה. כמו כן כל ההצגה של דקסטר בתור אימפוטנט לאחר מה שקרה בסוף העונה הקודמת וכל החפירה בשביל להראות שהוא "אנושי" קצת הורסים את הדמות, במיוחד בהתחשב בלחץ שהם מנסים לדחוף את כל הדברים האלה על הצופה. אבל בהתחשב שכל הגופות שדקסטר זרק לים התגלו והביאו את ה-FBI בשביל למצוא את "הרוצח" אולי המתח יחז…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  4. http://img239.imageshack.us/img239/7050/img0569kb4.jpg תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם הבנתי שיש פה כמה מבינים בגיטרות אז אני שואל פה כמה שאלות. אני מעוניין להתחיל לנגן על גיטרה חשמלית אין לי בסיס על קלאסית או כל ידע בנגינה על גיטרה, אבל אני מעוניין להתחיל לנגן על חשמלית ולא ללמוד את הבסיס דרך קלאסית אלא ישר להתחיל ללמוד את הבסיס דרך חשמלית האם זה אפשרי אני יודע שזה לא מומלץ אבל ברמת העיקרון זה אפשרי וזה יהיה בסדר? האם אתם יכולים להמליץ לי על מגבר + גיטרה למתחילים בתחום ה2500 שקל?(אם אני יראה שזה מתאים לי ואני יתקדם אני ישקיע על מגבר+גיטרה מקצועיים יותר כמו פנדר,גיבסון)... הסגנונות שאני מעוניין לנגן הם מטאלקור,הארדור,סקרימו,הארדרוק בעיקר guns n roses... האם זה אפשרי? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by Stastyle,

נהג מלווה בשלושת החודשים הראשונים - חייב לשבת ליד הנהג או שמספיק שהוא נוכח ברכב ?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  7. לכל מי שרוצה להעלות רשמים מאימוני כושר, תמונות, המלצות בנושא כושר ותזונה ותמונות מתחרויות, כאן זה המקום. אתם מוזמנים לשתף. בנוגע לתמונות שלי אשמח לקבל על הערה והארה (וכן אני יודע שאני צריך להוריד הרבה במשקל אני אוהב לאכול, תודה ) [attachment deleted by admin]

• 217 תגובות
    • 22.1k צפיות
  8. מעניין אותי לדעת כמה מכם משדרגים את המחשבים באופן קבוע ובאיזה תדירות כדי לשמור על אותה איכות של המשחקים, דהיינו לא לרדת באפשרויות הגרפיקה. PHENOMFX החליט כי מלאכת המתים היא עבודה שדורשת זמן רב, אבל בכל זאת חשבתי הרבה על זה יום אחד לאחר קרב טוב של אנדרטייקר נגד יוקוזונה, והחלטתי שנמאס לי לשדרג כל הזמן שהרי זה לא ייגמר, היום כרטיס מסך מחר זיכרון ומחר זה, חשובה לי הגרפיקה ואיכות המשחק אבל אני בחיים לא אשלם לזה יותר מדי, למה בגלל שאני גיימר אני צריך לשדרג אינסוף?(תתחילו לעשות פה BASHING), אני נשאר עם המפרט שלי עד שיגיע הרגע שבו אני אאלץ לשדרג ללא ברירה, זה מגוחך לשדרג כל שנה כרטיס מסך ב1500 ש"ח או יותר וגם זיכרון וגם זה וגם זה, זהו אני גמרתי. רוצה לדעת מה דעתכם, תשתפו גם חו…

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by shloosh,

נמאס לי כבר מכל הפעלולים של הוליווד... אני רוצה סרט נורמלי עם עלילה!!! וגם מה זה כל הדברים הלא נורמלים והלא מציאותיים שעשו שם?!? F35 שמטייל מעל ומתחת לכבישים ורודף אחרי משאית?? הקטע הדפוק הזה שהוא מקפיץ את המכונית ופוגע במסוק??? וגם כל הדברים הקטנים שקשורים למחשבים שהיו מטומטים, כמו להתחבר לקשר של המטוס קרב ולהגיד לו פקודות לא נכונות.... נו באמת??? קיצר פעלולים ויריות סבבה יפה,אבל 0 עלילה 0 מציאותי ציון 7.3 .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי כדורסל כחול צהוב גודל 5 עם חתימות של שחקני מכבי תל אביב.. הקבוצה מעניינית לי תאחוריים והכדור הזה לא אומר לי כלום אני מת להעיף אותו בשביל קצת כסף כמה דבר כזה שווה לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

בשבת בשעה 02:01 תתחיל המכירה של הארי פוטר ברחבי הפלנטה היכן אתם תהיו? אני שוקל לקנות את הספר לקרוא ישר את הסוף ולספר אותו לכל המכורים עם מגהפון ;D ;D אבל אני די לא רוצה שיהרסו לי את הסוף. נו טוף עוד נראה... עדכון: התקשרתי לסטימצקי והם אמרו שהמכירה תתחיל רק רק מוצש בשעה 8.

• 56 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by fish123,

לא מזמן רכשתי את הDVD של כל מה שאי פעם היה בתוכנית JACKASS (לא כולל את הסרטים) יש בו תרגום בעברית!! לא נראה לי שיש הרבה כאלה אז חשבתי שאולי כדאי לשמור אותו סגור הרמטית כי בעתיד זה יכול להיות יקר... מה אתם חושבים? לשמור את זה סגור או לפתוח עכשיו? אני לא יכול להתאפק!!!

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  13. http://youtube.com/watch?v=x9iPHDTMdbQ&mode=related&search כנסו ותהנו!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הי, אני בקבוצה של כשמונה צעירים לפני גיוס. רצינו לדעת איפה כדאי לעשות חופשה של עד שבוע בסביבת הים התיכון (תורכיה, יוון והאיים, קפריסין וכו'...). אנחנו מעדיפים אזורים עם כמה שיותר תיירים אירופאים בגילנו. (כמה שפחות ערסים ישראלים ) חשבנו על חופשה במלונות סבירים+, ביום ים, בלילה מסיבות ואולי גם קצת טיולים בין לבין. על איזה איזור הייתם ממליצים?(מנסיונכם, ממה ששמעתם...) תודה!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by navk2,

http://www.bigpc.co.il איך הוא מבחינת אחריות ? טוב ?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by Burned,

אתם מכירים תוכנה טובה ובטוחה לניהול סיסמאות?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by 104952,

שלום לכולם , אני מתכנן לנסוע בסוף החופש לפסטיבל הג'אז באילת , ואני זקוק להמלצה שלכם לאכסניות נוער טובות באילת . ( אני מתחלק חצי חצי עם חבר , אז צריך שיהיה גם מחיר טוב ). חשוב שיהיה ארוחת בוקר. דרך אגב, מישהו יודע מה המחיר הממוצע ללילה באכסניית נוער ...או בבית ספר שדה באילת? תודה.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

כתוב לי בקיוסק המידע האישי שהתפקיד שכנראה אני ילך אליו הוא מפקד כיתת טירונים, אפשר קצת מידע על התפקיד הזה, אם הוא תפקיד חרא או בסדר, החסרונות והיתרונות(אם יש) , אני מתגייס עוד חודש, אז חשבתי אם יש לי איזה סיכוי להחליף את התפקיד.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  19. הלוו אני מחפש חנות מקצועית זולה ואמינה! במרכז ( רמת גן -תל אביב -גבעתיים-בני ברק) אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש ואני רציתי לקנות מIQPC אבל הם מאוד רחוקים לי... (אני גר ברמת גן ) והם באשדוד ואם יקרה משו למחשב למי אני יילך? ועוד כמה שאלות מזה אריזת OEM?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Kazuma,

רציתי לדעת אם מישהו קנה ב Gamers Labs : http://glabs.co.il/ האם החנות אמינה בבקשה. יש שם מחיר אטרקטיבי מ-א-ו-ד לזכרונות OCZ. עדכון: לא משנה הם כנראה טעו במחיר, הם עדכנו.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

חוץ מספרים על מדע בדיוני, לא אוהב סוגים כאלו, יותר בכיוון של ספרים פסיכולוגיים, עם משמעות או ספרים שמבוססים על חיים של מישהו, או על איך לעשות בסף , בקיצור כל מה שקראתם והגעתם למסקנה שזה ספר שהיה שווה לקרוא וחבל שמישהו יפספף ולא יצא לו לקרוא אותו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by J0n1,

שלום. סבא שלי בן 80+ והוא ממש משתעמם בבית, אז הוא הולך פעמיים בשבוע למין בית קשיש כזה שיש שם מחשבים והוא משחק בכל מיני משחקים של צורות וכדומה. אז אבא שלי השיג לו מחשב ואמר לי לחפש לו משחקים, אז דיברנו עם המקום והם אמרו שהוא משחק בגרודי (חחח כן כן, גורדי) התקנתי אצלי 2 גירסאות של גורדי ושום דבר לא מתאים.. יש לכם מושג מאיפה אני אוכל למצוא תוכנות לאנשים זקנים? אולי משהו שקשור בצורות או משהו עם קורדינציה ואינטלגנציה תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by levimadman,

מה היא הדרך הטובה ביותר לקדם ולפרסם אתר מוזיקה? אתר של שני מוזיקאים חדשים המציעים לשמיעה שלושה משירהם וגם להגיב עליהם בפורום המיועד.. http://mamusic.6x.to חוות דעת על האתר ועל השירים בפרט גם לא תזיק.. בנוגע לפירסום -אני לא מדבר על מנועי חיפוש.. אני מדבר על מעבר לזה..האתר רשום במנועי החיפוש כבר.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  24. יש לי כבר בערך את המפרט שאני רוצה אבל ממש אין לי מושג ממי לקנות אם אפשר בבקשה להמליץ לי על חנות(באזור המרכז) עם שרות טוב לא רק במכירה אלא גם במקרה של תקלה ובעיות (וגם שהיה לה ידע ונסיון בשרתים) , לא חובה שהחנות תהיה הכי זולה הרבה יותר חשוב לי השרות שלהם.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  25. אז ככה יש איזה מישהי שאני קורא לה רק לקטע מיני פעם פעמיים בשבוע אנחנו נפגשים כבר איזה 4-5 חודשים יש שתי בעיות 1)אני מתחיל להרגיש שהיא מאוהבת בי על כל הראש נדמה לי אפילו תתאבד בשבילי,זה לא הדדי אני סתם איתה לזיון ולא יותר,ולא משנה כמה חרא אני מתנהג אלייה ואני ממש מתנהג אלייה חרא לא יורד לה ממני 2)בהתחלה הסקס היה כיף והכול ואת הצרחות שלה היה אפשר לשמוע עד הבלוק הבא אחרי איזה 20-30 פעם שזיינתי אותה(סעמק כמה חבילות קונדומים ביזבזתי) אני מרגיש שהחור שלה התרחב והוא כמו מערה שם וזה לא מצחיק אני כבר לא מצליח לגמור כי מרוב שהוא התרחב כל כך אני לא ממש מרגיש את זה ולפעמים בגלל זה לוקח לי מעל 4 שעות לגמור וזה מעצבן...וגם כמובן עוצמת הגניחות שלהה ירדו בהתאם ולא רק זה גם נכנס ל…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.