כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה. אני כבר שנים מתעניין בקוטל יתושים פסיבי שעושה את עבודה לבד לעומת קוטל יתושים אקטיבי שהוא מחבט שצריך לרוץ איתו אחרי יתושים. סה"כ עדיין צריך לישון, לא? אז עד כה הסתדרתי עם קוטל יתושים מחבט שלאחר פעילות תמיד סגרתי חלונות אחרי ששטח היה "נקי" אבל זה עדיין בעיה בקיץ כי אני צריך לישון עם חלונות פתוחים ורק קוטל יתושים פסיבי נראה כפתרון טוב. אחרי שקראתי כמה ביקורות בזאפ, ראיתי משהו משותף. לרוב ראיתי לפי ביקורות ישנות שאנשים שקנו קוטל יתושים היו מבסוטים אבל אלה שקנו לאחר כמה שנים היו לא מרוצים וזה מבלבל כי אני לא מבין איך זה שלכמה אנשים קוטלים יתושים עושים עבודה טובה ולאחרים בכלל לא עובד? מה, יתושים התפתחו, נהיו מספיק חכמים כדי לעקוף קוטלים? התקציב שלי הוא 200 ש"ח ולמרו…
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מחפש חומר בישביל הבחינה של הטופס הנל אם מישהו יודע ומתכונן או למוד לקראת הבגרות של טופס 2 שיכתוב לי פה את חומר הלימוד
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הרכב הדאנס הבריטי - The Grid, שחרר בשנת 1994 את "היצור מהביצה", אחד מהקטעים שיותר השפיעו עלי באותה תקופה... הייתי בסה"כ פרח כיתה ד', כ 4 שנים לאחר ההתמכרות המוחלטת שלי לסצינת ה"יורודאנס" והאלקטרוניקה. בנוסף ל Crystal Clear ו Out of range (קטעים מוכרים נוספים מבית היוצר של The Grid), ראיתי לנכון לשתף אתכם בגירסה המלאה של Swamp Thing. למי שיש זכרון וויזואלי מוצלח, בוודאי ייזכר בקליפ של הדבר הזה, אשר כיכב ב M.T.V לא מעט. אותה ספינת חלל מעופפת דמויית גיטרה חשמלית, אותו תינוק סקרן ואותו קלידן שמתחרע כמעט לכל אורך הקליפ. משובח. http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=33WR90IKF3WLG1NZ1QJ36JAQFM האזנה איכותית.
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 האזנה איכותית! 8)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי חברה, מה קורה? תגידו, אתם מכירים את כל העמותות האלו שמחתימים אותם בעשרות אלפי אנשים כדי להשיג דברים, ומעבירים אותם באינטרנט? איך יוצרים אחת כזאת? תודה (וד"א האתר פוסטול לא עובד לי, אני צריך דרך אחרת)!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני עובר בקרוב דירה מהרצליה לכפ"ס ורציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון כמה בערך יעלה הסיפור של הובלה אם אני לוקח משאית כזאת שיש לה מנוף.. בערך טווח מחירים יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל לעשות טלפונים ומשתגע.. תודה
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. כאן בפורום יש את כפתור ה"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", שבו אפשר לראות את כל הנושאים שהשתתפתי בהם והיגיבו בו אחרי... השאלה היא, האם יש אפשרות לקבל סוג של התראה כזאת גם בטוקבקים בחדשות של האתר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך מכם המלצות איך לחגוג יומולדת 17. דברים שלא דורשים אירגון של כמה ימים מראש. משהו מהיום להיום...... בהתחלה חשבתי סתם להזמין את החבר'ה הבייתה ולראות סרט או משהו. חשבתי גם על ללכת לחוף עם החבר'ה, יחד עם בקבוק שנאפס + בקבוק וודקה פינלנדיה, ו.... יש למישהו הצעות? זה די דחוף.
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני כבר מחפש אותו הרבה זמן אני לא זוכר כל כך את המילים שלו אמרו לי שקוראים לו i am a freek הוא יחסית שיר רגוע אבל הגיטרה חשמלית ניכנסת כמו ברקים כאלה בפזמון שיר רוק (אני יודע שלא נתתי פרטים אני מי שמכיר את השיר בטח ידע על מה אני מדבר)
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אמא שלי מאוד אוהבת מחזור, אבל אני זה שצריך לזרוק את הנייר והבקבוקים למקומות המיועדים...
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי צריך לשלוח ציונים עד ל 7.8.שלחתי והבנתי מכמה אנשים שהם כבר קיבלו זימון למבחנים אבל ה 2 שאמרו שהם קיבלו זימון למבחנים הם לא קבלו בכלל את המכתב לשלוח את הפקס,הם ישר קבלו זימון למבחנים.. עכשיו יש לי מה לדאוג שאולי תלפיות לא רוצים אותי? או שיגיע לי אולי בהמשך? ואם באמת אני לא הולך לקבל יש דרך לשפר את הסיכוי שלי להתקבל? אולי על ידי שליחת פקס חוזר עם המלצות של מורים או משהו כזה? עולה ליב' אם זה משנה משהו
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מחפש הוסט להעלות סרטון על חיסול של מחבל משהו מהמם *הסרטון מיועד לפרסום פה* 900KB
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שאני משלם 140 בעוד שאני יכול לשלם 35 ש"ח. אני רק רוצה לדעת שלא מנסים להרוויח עליי חלילה, לטענתו של המוכר, יש הבדל-איכות בכבלים... הוא טוען שאלו ב120 הם באיכות המקסימאלית ואלו שב35 הם באיכות מינימאלית, האם זה חירטוט?, כי זה נשמע לי פשוט כמו חירטוט, אשמח אם מישהו שיש לנו ניסיון בתחום יתן דעתו, תודות וברכות.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מוח "יצירתי" יש לבחור. עוד כמה בסגנון: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1924421&r=1
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני מאבטח מתקנים פורפיל 64 יש לי בעיות שמיעה ואסור לי לעשות מטווחים ועדה רפואית יכולה לפסול לי את התפקיד ?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
-
אני לא כזה עצוב פשוט כי בשנים האחרונות היתה סיעודית וסבלה מזה גם הביקורים אפכו להיות ביקורים של כבוד ורחמים -והיא לא היתה מטומטמת היא גם לא רצתה בית אבות אז היתה מאוד בודדה בשנים האחרונות היתה לה עוזרת ופה ושם ביקורים מהמשפחה הסבא נפטר לפני הרבה זמן -והחברות שלה חלקם אפכו סיעודיות חלקן מתו אני חושב שיש בעיה עם הרפואה בארץ שרוצה להציל חיים בכל מצב גם במיקרים שהבן אדם יסבול עד המוות וחבל שלא נותנים אפשרות כמו בשוויץ במקרים מסוימים לעשות המתת חסד -(כמובן עם החולה מבקש את זה ) כי עברתי 2 סבתות וסב אחד שמתו אחרי שנים של סבל רק אחד מת בלי לסבול יותר מידי ושהוא עוד תיפקד וזה היה בגלל שהוא לא אהב רופאים (התקף לב ) בכל מקרה לפחות עכשיו לא תיהיה בודדה ועם כאבים זה מה שרצית…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום איך קוראים לשיר הזה מהסרט של שרק2 שיש בו משהו LOVE LOVE. תודה
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-