כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
-
אז כך הגעתי למסכנה שחשוב לי למצוא עבודה שאני אוכל למצוא את עצמי נהנה ממנה בגלל הסביב השלי ולדעתי חברות הסלולר יתאימו לי. עכשיו בתור בנאדם שכל הזמן מנסה לשמור על עצמו מעודכן לגבי מה קורה בעולם בתחום הסלולר ומתעדכן בכל פרט ששווה לדעת בתחום, אין לי מושג איך אני יכול לכתוב דבר כזה בקורות חיים מעבר לידע בתחום הסלולר... ועוד משו אני כרגע עובד ב"חנות"/בסטה של אוכל קיורטוש בקריון (מוצר די טעים שווה לבדוק). אני עושה שם הכל כלומר קופה-עבודה פרונטאלית עם לקוחות, מחסן-סידור,אירגון ויעול השימוש במחחסן, אפיה- מתעסק בכל מה שקשור באפיה מהמאפים עד למוצר העיקרי עצמו קיורטוש. איך אני יכול להוסיף את זה לקורות חיים שלי בלי שזה ישמע מצועצע? האם יש טעם להוסיף את זה? לאור הניסיון הקלוש שלי בתחום…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך כמעט לפני שנה (9 חודשים לשם דיוק), לא היה לי מזל עם הכרטיס מסך שלי והוא הוחלף פעמיים ב 9 חודשים (לא כולל את הפעם הנוכחית). עכשיו הכרטיס שוב בשלבי גסיסה שוב, הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס, כשהגיעתי לחנות ראיתי עליה שלט: "חנות להשכרה". ובפנים הכל ריק! קיבלתי שוק! . עכשיו אין לי מושג איך אני מחליף את הכרטיס :-\ למי לפנות? (הכרטיס במפרט המחשב). מקווה שתעזרו בבעיה הקשה .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע המחשב התיקלקל על היום הראשון ואני לא יודע איך אמרתי לו שזה יוכל להיות תקלה שלו.. הוא אמר שזה יעלה כסף אז צריך לשלם לו כסף ? זה דחוף! :'(
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האיסיקיו המזורגג הזה לא מוכן לעבוד יותר עם המספר הישן שלי..אררר!!! אני מבקש מכול מי שברשימה שלי ליצור איתי קשר באיסיקיו החדש שלי במספר 146728249 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר ומחרתיים מתקיימת תערוכת ניו טק במרכז הירידים. היא מיועדת לתעשיית ההי טק ולא לחובבים, אבל תמיד מעניין לבוא. http://new-techevents.com/events/new-tech-2013 נדב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני להזהיר אתכם מתקריה (פנצ'ריה) באשקלון "על גלגלים". הם ממוקמים באזור התעשייה צפוני מתחת לשלט ענק של "TIRE CLUB" (למרות שהם כמובן לא שייכים לרשת, הונאה בפני עצמה) תחילה ניסו למכור לי צמיגים מ-2012 (!), [בסוף התעקשתי וקיבלתי שבוע 31 שנת 13, גם לא משהו] בהמשך, בשנייה שהורדתי עיניים מהרכב הם פתחו את הבורג במכרז הצמיג (נאבה), תוך כדי מצג שווא שיש לי בעיה מכנית ברכב. כרגע גם גליתי שאחד הצמיגים לא ישב טוב על הג'אנט וכל האוויר ירד ממנו. מזל שזה קרה בזמן עמידה ולא בנסיעה. בקיצור חובבנים. ממליץ להתרחק. [אני יודע, היו מיליון דברים שסימנו לי להתרחק, אבל הם היחידים באזור שמחזיקים FALKEN]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש ל xtreamer prodigy , אני מנסה לצפות בסרטים שה aspect ratio שלהם זה 2.40:1 שזה מסך מלא . במחשב זה בסדר זה מוצג כמסך מלא אבל בסטריימר זה לא מופיע במסך מלא . מה יכולה להיות הבעיה ? שאלה שניה : אני מזמין מחול בגדים בשווי של 2600$ כמה מס אני אצטרך לשלם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי היה מאמין - הסרט החדש בסדרת פארק היורה שבר את כל השיאים עם הכנסות של יותר מחצי מיליארד דולר בסוף השבוע הראשון שלו בבתי הקולנוע לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%96%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-jurassic-world-%d7%9b%d7%91%d7%a9%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%95/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם.. אני כנראה נוסע לשבוע בערך לקוס שביוון.. רציתי לדעת מאנשים שהיו שם איך המקום? איך המחירים? אם נותנים לכנס למקומות..? אלכוהול מוכרים מאיזה גיל? למרות שאנחנו ניקנה בכל זאת. סתם לדעת.. מה המחירים בכללי שם.. סתם דברים כאלה שמזבזבים עליהם תכסף.. כמו נגיד כמה עולה בערך בקבוק קולה.. נגיד ארוחה נורמאלית כאילו לא ארוחת עוני ולא ארוחת פאר כמה עולה בערך.. אלכוהול כמה עולה? בקיצור מה המחירים פחות או יותר.. נגיד כמה עולה כל מני שטויות של הספורט הימי.. אמממ כניסה למסיבות כל מני שטויות כאלה.. תודה מראש.. בבקשה לענות רק אנשים שהיו שם!! ולא אנשים שהיו באירופה וחושבים שהמחירים זה אותו דבר.. אה ומי שהיה.. תנו לי מקומות מענינים ליהיות שם.. כאילו אני נוסע עם חברים בעיקר לבלות ולהנ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לאנגליה ורציתי קצת לשפר את המחשב שלי באנגליה.... אם יש להם אתרי אינטרנט שאני אראה מחירים אני אשמח לראות... תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו שסופסוף ההוטמייל שלי הוא 250 מגה (לעומת 2 מגה מסכנים עד לפני שבועים) אני מנסה להבין מה המגבלה של גודל קובץ שאפשר לצרף למכתב ששולחים מההוטמייל וגודל קובץ מצורף למכתב שמקבלים להוטמייל. קצת קשה להבין את זה בפירסומים שיש להם לתיבה בתשלום , אני בטוח שזה "מתחבא" איפושהו, ואני מקווה שהמיגבלה של מגה היא כבר היסטורייה עם השרות החדש. נ.ב. - אשמח גם לקבל את אותתם נתונים לגבי התיבה של YAHOO. בתודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעמוד האחרון בספר,383, מופיע רצף מוזר של מספרים "52-15-121-2-33-2-39-33-39-100-15-33-76-107-48-8" חבר שלי טוען שזה סתם חזר משמעות אבל אני בטוח שזה בעל משמעות מסויימת.. למישהו יש מושג מה הסדרה הזו אומרת ? אה ויש גם חץ מתחת למספר הראשון מימין שמצביע שמאלה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובר דירה וצריך לשכור הובלה והייתי רוצה לקרוא המלצות על מובילים. מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האלן כולם, כעיקרון קיבלתי לפני כמה ימים מנילה, ואיני יודע במה לבחור- -קצין שלישות/לוגיסטיקה/תכנון -רכז מתגייסים/חובש -תכניתן/מהל תשתיות מערכות מחשוב/מפענח תצלומי אויר אלו העיקריים, ואני מעדיף משהו שקשור לתחום המחשבים כמובן. לכן רציתי לשאול האם מנהל תשתיות מערכות מחשוב או מפענח תצלומי אויר אלו דברים איכותיים, שאולי יקדמו אותי קצת באזרחות בתחום ההיי-טק. חשוב לציין שאני לא ממש אוהב/ספץ בשפות תכנות אבל למדתי רשתות CCENT ו A+. בינתיים עברתי את המבחנים של אלקטרוניקה (מודיעין) ואני מצפה לתשובה מהראיון האישי שעברתי. אם משהו פה עוסק בזה בצבא או יודע מה עדיף אם בכלל, אודה לו אם יעזור לי להחליט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי תשובות בחיפוש :'( אז פתחתי ת'רד עקב היותי ילד טיפש בתיכון, בחרתי שלא להשקיע את הזמן הדרוש ע"מ לקבל ציונים טובים מה שאומר שאני תקוע עם דיי הרבה מגנים לא משהו, והרבה ציוני בחינה גבוהים, שזה דיי מבאס. בקיצור עכשיו אני רוצה לשפר, האמת כל מה שיש לי לשפר זה פרקי בחירה בפיזיקה, ושאלון 007 (מתמטיקה) כל שאר המקצועות המפגרים עומדים בין 65-80 במידה ואני ישפר את פרקי בחירה ו007 אז זה ירקיע את הממוצע, כי גם אני מעוניין להעלות את ציון הבחינה, וזה גם יבטל את המגן המטופש. רציתי לשאול! WHERE THE FUCK DO I GET STARTED? אני מדבר על הרישום לבחינה, אין לי שמץץץץץץ לאן לפנות, כמה זה עולה, מה צריך בלה בלה! אני מתכוון פשוט לקנות את המיקוד שבועיים לפני המבחן ול…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=mitchell%20webb&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&uploaded=&page=2 ממליץ על German SS officers הרג אותי "they'v got skulls on them" hans,are we the buddies?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שלא שואפים את זה, אז מה הקטע, בסיגריה יש לפחות ניקוטין.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחורף הייתי משקה אותו פעם בשבוע ובוא היה פורח בזמן האחרון הוא התחיל לנבול אז התחלתי להשקות אותו יותר השאלה היא אם מישהו יודע בדיוק כמה צריך להשקות אותו בימי הקיץ החמים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לדעת מהי צריכת חשמל של מחשב משרדי ממוצע כאשר הוא במצב STANBY. ממש התלבטתי באיזה פורום לשאול את השאלה מכיון שהיא קשורה קצת לכל פורום כאן ... מישהו שיש לו כ110 מחשבים במפעל שאל אותי את השאלה הזאת, כשאלת המשך ל"למה להשאיר את המחשבים דלוקים כל הלילה?" אשמח לקבל טיעונים למה להשאיר את המחשב דולק ולמה לא, אבל בעיקר אני מעוניין לדעת מהי צריכת החשמל של כל אותם 110 מחשבים בין 18:00 עד למחרת ב7:00. כלומר 110 מחשבים דלוקים (במצב STANDBY) למשך 8 שעות, האם זה משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה שבטוח מישהו יודע עליה את התשובה. נניח בנאדם מתחיל לעבוד בערב החג עוד בשעות הרגילות, וממשיך לתוך החג/שבת ועושה גם שעות נוספות. מישהו יודע כמה מגיע לו באחוזים תוספת על כל שעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-