עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עושה במדעי המחשב א' בפסקל+java סהכ 3 יח''ל הבגרות מדעי המחשב א-מתחילה ב12 וחצי. הבגרות מדעי המחשב ב-מתחילה ב9. שאלה במדעי המחשב א יהיה אובייקטים? תודה מראש ובהצלחה ערן.

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. לא משנה נרד נזה אבל המבצ נחמד http://www.sprite.co.il/

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. אוברקלוקינג וקירור לא קשורים אחד לשני! (תקנו אותי אם אני טועה) קירור זה קירור, ואוברקלוקינג קשור להאצת תדר המעבד. אני הייתי שם את נושא האוברקלוקינג בפורום מודינג, מכיוון שמדובר בשיפור של המחשב.....

4. שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם, מישהו שמע על זה חוץ ממני?

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by HeDesXs,

אני רוצה להזמין מהם את הספר של דקסטר אבל הבנתי שהם מוכרים גם משומשים וגם מקוריים אז איך אני יכול לדעת אם מה שאני קונה הוא חדש? כמה עולה/זמן משלוח? גם הבנתי שהם לא מקבלים PAYPAL אז איך משלמים להם?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אתה מאמינים בחייזרים? כאשר שאני רואה את התוכנית תיקים באפלה יש לי מחשבה שהכול בולשיט, וגם ככה לא נראה כל העניין של החייזרים, רק איזה טריק לעבוד על אנשים כמונו. לדוגמא: מכירים את שדות החקלאות שבתמיד מראים לנו שיש שם מין עיגולים ענקים על השדה, זה כל העסק: יש בארה'ב קט של אנשים שחושבים שחייזים קימים ולכן הם מתגנבים לשדות, הם באים עם שרטוט של הציור, וגם יש להם ציוד מיוחד לזה, וככה כל לילה הם עושים את זה, במאי הסרטים הלתהבו מהקטע ועשו מזה יענו חייזרים באמת עושים את זה, והאנשים העלה שמאמינים בחייזרים רק מקבלים כסף, מכך שהם עושים אותנו טיפשים, ומעדיפים להשאיר את הסוד הזה בשקט. ותכתבו מה אתם חושבים על חייזרים.

• 137 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. היי. לא עברתי כל כך הרבה בחיים. אבל אני נמצא בנקודה שאני לא יודע מה אני רוצה מהחיים. הציעו לי לעשות רשימה של הישיגים שהייתי רוצה להשיג, ו.. פשוט אין לי מה לרשום. אין מטרות מסויימות, רק מטרות אבסטרקטיות. הגעתי לסקנה שזה לא יכול להימשך ככה. החיים עוברים ואני לא נהנה. החלטתי לנסות את מזלי ואני שוקל לקחת חופש ולנסוע לאנשהוא. לבד. מקום שבו אוכל להיות עם עצמי ועם המחשבות שלי. בלי דאגות לקום לעבודה מחר בבוקר. בלי דאגות על לימודים וציונים. בלי טלפונים מחברים. בלי אינטרנט. בלי כלום. רק אני והעולם הפנימי שלי. אני לא מחפש לעשות טיול של שבועות או חודשים. סך הכל כמה ימים. כמובן עדיף שלא יצא יקר מידי. אין לי שום אינטרס לטייל ולראות מקומות. אני רוצה מקום שבו אוכל כל בוקר להתעורר ולשבת ע…

• 66 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. Started by בויקה,

S [השטח של החתיכת עיגול הזה] נתון A [המיתר] - נתון צריך למצוא את R http://img165.imageshack.us/img165/898/30238432ph5.jpg

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

2 שאלות בנושא: 1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים? 2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. תספרו מה התיכנונים שלכם ליום המיוחל הזה@!

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. אהלן, יש לי בחדר מזגן 1 כוח סוס של LG PLASMA GOLD. הוא בן 4-5 שנים ויש מצב שהוא מת סופית. השבוע אני משפץ את החדר: צבע, תיקון סדקים וכו'.. וחשבתי להוריד את המזגן על מנת לצבוע מאחוריו כי במידה ואאפשר יהיה לתקן את המזגן אז אני ארכוש אחד חדש. וקרוב לוודאי ששניהם לא יהיו אותו גודל, לכן אם אני לא יוריד את המזגן וכשאני אני אשים את החדש יראו קטעים שלא נצבעו. (החדר כרגע בצבע לבן, ואני מתכנן לצבוע בגוון תכלת) רציתי לשאול איך אני מוריד את המזגן והאם זה עלול לפגוע במזגן? כמו בריחת גז? תודה!

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  12. Started by eran256,

שלום, אני שוקל לקנות GOOGLE HOME למישהו יש מושג האם הוא יעבוד לי בארץ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by Crown,

לכולם ידעו שאין את הליגה הטובה בעולם בטלויזיה האם מישהו מכיר אתר או תוכנה שאפשר לראות שם משחקים? במיוחד את המשחק של היום ברסה ולנסיה!! אני לא מאמין שאני הולך להפסיד משחק כזה! בגלל המושחטים בערוץ 5

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by ModChiP,

סרט שסיפרו לי עליו, שמתחיל שטייס זורק בקבוק של קולה מהחלון, שנופל על ראש של איזה כושי,שמתחיל ללכת מכות עם הבקבוק וככה מתחיל הסרט משהו בסגנון של עולם משוגע או משהו כזה, לא מצאתי את הסרט, אשמח לעזרה, תודה!

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by Iko89,

טוב, אז המון זמן מעניין אותי לדעת מה הסיפור עם איזור 51 שמעתי הרבה סיפורים על חייזרים ועל תעשיית מטוסי קרב וכל מיני כאלה מישהוא שמבין יכול להגיד לי מה בדיוק קרה שם ? ומה הם עושים שם ? והאים גוגל ארף מצנזרים תמונות ? http://soltysiak.com/funny/f1/Area-51%20-%202-meter%20resolution%20map,%20July%2024-2003,%20IKONOS%20Satellite.jpg

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  16. חשבתי על זה , אני רואה שהרבה אנשים מבקשים עזרה בדברים שונים שקשורים למחשבים רשתות וכד' , השאלה שהיא הינה , מה אתם אומרים אם הייתה אפשרות פה לדבר עם אנשים , לא רק דרך פורום , אם היה פה צ'אט להודעות מיידיות , מה אתם אומרים ? אתם חושבים אולי שזה יהיה יותר קל ?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by Elijah Baley,

שלום ;D בקרוב אני נוסע עם המשפחה לאילת ורצינו המלצות לכל מני אטרקציות (אנחנו בגילאי 14-21). אשמח אם תתנו מסעדות בשר טובות או מקומות ספורט אתגרי או מופעים מיוחדים ודברים מהנים אחרים. כתבו כל מה שעולה לכם לראש ואני כבר אבדוק מידע על זה. תודה רבה לכם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי חברה ...שלמעשה דורשת לצאת לסוף שבוע ...לי יש שני מבחנים ביום חמישי שישי שבוע אחרי זה. אני חושבתי לא לקחת אותה לטיול של יום יומים אלה אולי למסעדה טובה ...יום שישי ו להופעה של מוש בין ארי בשבלול ...מוצאי שבת. מה אתם חושבים ? יש רעיון למסעדה טובה ? או בילוי אחר (שנינו בני עשרים) ?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by omrij,

כנראה מ2008 יחזרו לייצר את המכונית במהדורה מוגבלת כ20 מכוניות בשנה http://www.latimes.com/business/la-fi-garage28jul28,1,6560463.story?ctrack=1&cset=true http://newsfeedresearcher.com/data/articles_t31/idt2007.07.31.01.31.24.html עכשיו אני צריך להשיג רק Flux Capacitor ואני מסודר ;D

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום חברי פורום, חזרתי אחרי חודש של חסימה. יש לי להקת רוק בשם "טרפנטין" אנחנו מופיעים כבר שנה ומתקדמים עם החומרים שלנו. נרשמנו לא מזמן לתחרות "הלהקה" באתר היפ (סלקום) והמנצח בתחרות יופיע בווליום כינרת ויקליט סינגל :) בקיצור זה הלינק: http://www.heep.co.il/heep/media/121142 מדובר בקליפ עם ראיון שצילמנו לא מזמן. אם אהבתם אז תצביעו חיובי, אם לא אז אל תצביעו בכלל... מקווה שתעלו את האחוזים! תודה מראש מכולם,

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gal1510,

שלום, אני עוד מעט מתגייס, ואני צריך מכונת תיספורת טובה שתחזיק לי להרבה זמן ושתהיה טובה. אמרו לי MOSER הכי טוב לקנות אבל השאלה איזה.. בנוסף אני צריך שהמכונה תגיע לדרגים נמוכים ( ולא רק 3 6 9 ממ).. אם אפשר אפילו מ-1 ומעלה.. למטרת זקן גם לדוגמא.. שתהיה מכונה נטענת.. ונעה בין המחירים 350-500 תודה רבה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  22. אין לי הרבה נסיון בתחום, מה שכן, אחי קנה אופניים כאלה לפני כמה חודשים והם מתפרקים לחלוטין, האיכות שלהם יורדת מאיכות של made in china. האם למישהו יש נסיון עם אופניים חשמליים איכותיים, שגם מתקפלים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. השיר מופיע בקטע שמראים איך שמורידים את הארונות קוברה מהספינה עם מנוף.. אני חושב שהשיר נגמר בערך "I miss my plain old city Dublin" ושרה אותו בחורה עם קול כזה שמהדהד.. משו איכות. תודה לכל המוצא!

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by kinggil,

תגיבו כי זה חשוב.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. לי זכור כשל חמור של AMD או ATI שעברו לדבק חדש ירוק בהדבקה של כרטיסי מסך והדבק היה מתחמם ונפתח מה שהביא לכשל בכרטיסי המסך בלפטופים כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס מה עוד זכור לכם?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים