עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DXT,

אני צריך מידע לגבי יבואן iriver בישראל. איך לתקשר עימו, היכן הוא ממוקם וכו'. הסיבה - יש לי H10 עם מסך שבור ואני פשוט לא מצליח למצוא מסך חלופי או אפילו אחד שבור לקנייה בתוך חלקים לתיקון (באיביי לא הייתה לי הצלחה בשני מכירות פומביות, גנבו לי אותו מתחת לאף 10 שניות לסיום). תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ariebel,

חשבתי שזה הליך די פשוט, מסתבר שלא כ"כ. רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות בשביל להגיש בקשה מסודרת לשגרירות בארץ. בנוסף, רציתי לדעת האם סוכנויות הנסיעות דואגות לזה בתוספת תשלום וגם האם חברה כמו easyvista זה לא איזו רמאות. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  3. אני חייב עזרה של כל חובבי מילאן שיש להם מידע איפה ניתן להשיג בחנויות חולצה של מילאן באיטליה חולצה מקורית לא חארטה זיוף הורי באיטליה ולא מצליחים למצוא בשום מקום.... רק ביום האחרון הם יהיהו במילאנו ואני לא יודע בכלל כמה זמן הם יהיו שם הם אמרו ממש קצת וזה אז מי שהיה בעבר ויכול לספק מידע אז בבקשה!!! הם כרגע בורונה... תודה אלכס.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by rikus,

http://www.addictinggames.com/theimpossiblequiz.html

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by CyberSpider,

חבר'ה, מישהו יודע אם אפשר לקנות את הספר הזה בארץ?? מצאתי באמזון אבל הם יקרנים במשלוח... http://www.amazon.com/Song-Dodo-Island-Biogeography-Extinction/dp/0684827123 תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. עשיתי לפני שנה וחצי רישיון ל50 סמ"ק , הבנתי שהשתנו החוקים ועכשיו יש לי רישיון ל125 , זה נכון?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

שלום חברי הפורום, אני מתגייס ב7 לנובמבר ויש לי כמה שאלות לגבי היום הראשון והצבא בכללי 1.על איזה תפקיד אתם ממליצים לשתי הפרופילים האלו: 64/45 2.יש לי כרגע פרופיל 64 וחלק אומרים לי שמאוד כדאי לי להוריד ל45 ולנסות לקבל לתפקיד גו'בניק טוב, כי אומרים לי ש64 זה גובניק שסוגר שבתות, וחלק אומרים לי שכדאי לעלות ל72כי אומרים לי שפחת מ72 זה סתם 3 שנים של בזבוז,כי ב72 יש תפקידים הרבה יותר טובים שאני יוכל להמשיך בהם אחרי השרות, ואם זה נכון אז אני לא רוצה לבזבז 3 שנים מהחיים שלי בתפקידים כמו לקחת טביעות אצבע /פקיד בצו הראשון וכאלה שטויות. 3.מאיזה פרופיל מינימום אפשר לחתום קבע, כי אם יהייה לי תפקיד נחמד אין לי בעיה להישאר בצבא כי התעודת בגרות שלי גם ככה לא משהו. אני מבקש לענות ברצינות כ…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by DimaX,

מור!!!! מור המסכן שנאלץ לטוס לתערוכות בחו"ל וסובל ומביא דיווחים ומנהל השיווק והפרסום של האתר וסטודנט בטכניון! 22 לבנאדם! מזל טוב!!!!!! אני שובר את המסורת ולא שם שמנ שמנים מקפצים ומסתובבים! הפעם::: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: ואחד לשנה הבאה:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי כאשר אני חוזר הביתה משירותי הצבאי לא יוצא לי כ"כ לעקוב אחרי תוכניות בלו"ז הטלויזיה אז מה שנשאר לי לעשות הוא בעיקר לראות הרצות של תוכניות בביפ מדי פעם וקצת השלמות מהמחשב. כרגע אני עם לא מעט פערים בסדרות דרמה אבל... אני מרגיש צורך לראות קומדיה איכותית, אחרי שנים של צפייה בשידורים חוזרים של סיינפלד וחברים. אז זהו, שאני ממש בררן בצחוק וקשה להצחיק אותי. כשאני רואה את ה2 האלו אני ממש יכול לשבת חצי שעה עם חיוך על הפרצוף, אבל קומדיות פשוטות בכלל לא משעשעות אותי. יש את SCRUBS והמצויירים (פאמילי גיי, סאותפארק) וכאלו שהם ממש נחמדים, אבל עדיין חסר הטץ' הסופי לסדרה קורעת. יש המלצות רציניות? גם דברים שהם לא ה-כ-י חדשים, אבל לא סדרות כושלות סדרות מעפנות ("תהרוג אותי וזהו" סטייל)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by mrsph666,

בתקווה שיש פה מישהו שדובר גרמנית, אני צריך לתרגם את המשפט הבא: I hope you're having great time there. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by redti,

שלום אתמול יצאתי לבלות ואיזה ילדה מפגרת שיחקה עם לייזר ירוק שעולה בסביבות המאה שקל וזה פגע לי בעין לשנייה ורציתי לדעת אם לדעתכם צריך לבדוק משהו אף על פי שאני רואה מצויין פשוט שזה היה חזק כל כך והאיר למרחקים

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  12. חשוב לי שהספר לא יהיה רומן/דרמה. תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by Lirux,

אחותי הפאקצה הזאת רוצה את השיר הזה: http://rapidshare.com/files/44177554/_L7M4V30.mp3 מישהו יודע איך קוראים לו?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by TombcatZ 2,

http://www.thinkgeek.com/homeoffice/gear/8122/ איך בא לי אחד כזה בבסיס...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. ok, עוד תר'ד הזוי. ונראה לי גם שהסקר הכי גדול שהיה כאן... למרות שאני ישראלי צבר גאה אם הייתה לכם האפשרות לבוא ממקום אחר...לא ממדינה אחרת אלה ממוצא מסויים אחר .לי במקור יש שורשים טריפולטאים ואיטלקים ) מאיכן הייתם בוחרים להיות ? נראה לי שהייתי מעדיף להיות יפני... עם כל הסריטות שלהם יש להם את המראה הכי יחודי ומגניב מעבר לעם חזק שהוריד את האמריקאים לברכים ב WW2 ואחת מהמדינות הכי מפותחות בעולם. אנא תפרטו את סיבות הבחירה... זה יהיה מעניין לראות מה חושבים על לאומים מסויימים והפופולריות שלהם

• 92 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. יצא ל T.I. בתחילת החודש אלבום חדש שנקרא : T.I.P. VS. T.I. , שמעתי אותו , ואני חושב שזה אלבום גדול !!! מעניין אותי - מה אתם חושבים עליו? http://www.youtube.com/user/TIvsTIP

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by nizzan7,

שלום, יש לי מישהי שאני ממש אוהב ואני חושב שגם היא אוהבת אותי, אני רוצה להציע לה חברות וכבר קבעתי איתה ללכת לסרט יום רביעי היא בחרה שרק 3. עכשיו אני צריך טיפים איך להציע ומתי? לחברה הקודמ שלי נתתי שרשרת חצי לב, אתם חושבים שכדי גם הפעם? (הן אוהבות את זה או חושבות שזה ילדותי?) אגב קוראים לי ניצן וגם לחברה הקודמת שלי קוראים ניצן וגם לחברה הזאת קראו פעם עד שהיא החליפה את שמה ניצן נכון יפה? ;D אני בן 14 וחצי אז אל תתנו לי רעיונות לחתונה! תודה מראש, ניצן

• 363 תגובות
    • 29.8k צפיות
  18. Started by G.P.S,

בבקשה משהו יכולל לתת לי שרת תומך PHP? אני מכיר http://www.tripod.lycos.co.uk/ אבל אני לא מצליח להרשם אם משהו בבקשה יכול להרשם לי לאתר ולתת לי את המשתמש והסיסמא אהיה אסיר תודה (לא משנה שם המשתמש או הסיסמא מה שתבחר\י) תודה מראש לקוראים

19. Started by IG,

http://www.albinoblacksheep.com/games/hidethefart תהנו

20. Started by Gilo2005,

אהלן חברים. אז ככה אני וחברים שלי אנחנו לפני גיוס החלטנו לצאת לאיזה טיול לפני צבא. לתפוס בנות ולהנות המון. חשבנו ובדקנו שני מקומות בהם יש דילים די טובים וזולים,איי נאפה בקפריסין וקוס שביוון. היתי רוצה לשמוע המלצות לשני המקומות הללו,בבקשה רק מאנשים שביקרו שם. האם תהיה בעיה להכנס למועדונים בנאפה או בקוס כאשר אינך בן 18,אני עוד חודש וקצת בן 18 אבל הנסיעה מתוכננת באמצע חודש אוגוסט.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by The Dom,

אחרי גלישה מרובה ביוטיוב ( ) גיליתי שיש אנשים משועממים לא פחות ממני שעושים COVERים לשירים - פשוט מחליפים את המילים. הנה כמה: בריטני ספירס - TOXIC (זה מצחיק) http://www.youtube.com/watch?v=CfxkO5zCueU&mode=related&search= SOAD- CHOP SUEY EVANECENCE- call me when ur sober fall out boy- this ain't sin וזה בין המצחיקים ביותר שמה: NIGHTWISH-WISHMASTER **ד"א בלי שום קשר לסרטונים עכשיו ראיתי כוכב נולד (מפגש משפחתי) - ומרגול רצתה להגיד באנגלית "כמו שזה" ויצא לה AS IS..... (במקום AS IT IS )

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by cleric,

תראו מה האסירים הפיליפיניים האלה עושים כדי להעביר את הזמן :

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני לא יודע איך זה אצלכם אבל לי כבר נמאס,ההורים שלי כל הזמן רבים וכל פעם הורה אחד אומר לי על ההורה השני שהוא לא בסדר וכבר נמאס לי לשמוע מהם ומהבעיות שלהם. המשפחה של אבא שלי זה דבר בלתי נסבל אני שונא את סבא וסבתא שלי יותר נכון רק את סבתא שלי כי היא בן אדם רע.

• 58 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. בעוד כמה ימים אני טס לאירופה. אני אהיה במינכן ואוסטריה. רציתי לדעת אם יש חנויות שם של מחשבים טובות, האם זול שם? האם כדאי לקנות משהו שקשור למחשב שם, כולל כרטיס מסך עד לעכבר. כנ''ל לדיוטי פרי בארץ תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by ariebel,

part 1: part 2:

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.