עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ההשקה של משקפי המציאות המדומה המבטיחים ממשיכה להתנהל בטונים צורמים, כשיחידות חדשות יגיעו אל חנויות רשת Best Buy ולא אל רוכשים מוקדמים אשר חוו דחייה בלתי צפויה במועד האספקה עולם המציאות המדומה ממשיך לשעוט קדימה וצפוי להפוך לעסק שמגלגל מיליארדי דולרים כבר במהלך השנה הנוכחית, אך כל זה לא אומר שאין מהמורות בדרך – גם עבור חברת Oculus, שבמידה רבה הייתה זו שהפיחה חיים חדשים בטכנולוגיה לאחר שנים רבות שבהן היא הייתה בלתי רלוונטית. משקפי ה-Oculus Rift הוצעו למכירה מוקדמת כבר בתחילת השנה הנוכחית, כזכור, כאשר הקונים הזריזים ביותר זכו לקבל תאריכי שילוח ייעודיים לחודשים מרץ או אפריל 2016, בעוד אחרים קיבלו הערכה לאספקה בחודשי הקיץ. כשהגיע המועד, חלק מהצרכנים ברי המזל זכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yonatanph,

אני עובר דירה וצריך לשכור הובלה והייתי רוצה לקרוא המלצות על מובילים. מישהו מכיר אתר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. גם אתם לא מצליחים להכנס לGAMIL? וגם למסנג'ר זה לא נכנס לי מוזר..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Zoo-b,

למי שמשועמם: במקרה נתקלתי באתר Xbox gamer בהודעה לעיתונות יוצאת דופן.... ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Epik_yozhik,

סתם מעניין אותי לדעתם האם הייתם נשרמים לשירות השכרת סרטים כמו נטפליקס למי שלא מכיר www.netflix.com השירות קיים פה בארצות הברית, מה שהוא נותן בגדול אתם נרשמים לשירות להשכרת סרטים דרך הדואר בוחרים בסרט , הסרט נשלח אלייכם בדואר , הזמן להחזיק בסרט הוא בלתי מוגבל, כאשר נמאס לכם מהסרט, אתם מכניסים אותו למעטפה שקיבלתם במשלוח הראשוני. שולחים חזרה לחברה וברגע הסרט התקבל אצלהם הם שולחים לכם את הסרט הבא ברשימה שלכם. השירות פה עולה באיזור ה 5 דולר תלוי בכמות הסרטים ובסוג השירות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://www.file2host.com/215164575 יש גם מדריך בפנים. תהנו מי שצריך

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי רישון B קרוב ל5 שנים....רשיון לA2 באיזור השנה... אני רוצה להגדיל לA1....מה אני צריך?... לפני הבנתי זה תיאוריה חדשה...ושיעורי נהיגה...כמה חובה?? יש אתרים חינמיים שאני יכול ללמוד תיאוריה של אופנוע דרכם?? או כל אתר שיעזור לי...אני חייב להתעדכן בלוח תמרורים לחזור על זכות קדימה, פניות וכל התוספות של אופנוע.... תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.morpheme.co.uk/frenzy/ השיא שלי הוא 3.2..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האלן, אני מעוניין לטוב בקיץ לאירופה עם חברתי,עוד לא החלטתי לאן (גרמניה,צכיה,אמסטרדם), אולי אתם תמליצו לי! אנחנו רוצים לחסוך כמה שיותר בעלות הטיסה והמגורים שם וגם מוכנים להתפשר על הנוחות.. איפה לדעתכם הכי כדאי לגור שם? מלון? דירה שכורה?(מישהו מכיר אתר עם דירות להשכרה?) ,וגם איך הכי זול לטוס לשם? (דקה 90,חבילה אחרת?) הקיצור זאת הפעם הראשונה שלי שאני מתחמן טיסה לחול אז אנא ממכם עיזרו לי בקשר לשאלות הנ"ל... תודה מראש! :-*

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by House M.D.,

כשמייקרוסופט הוציאו אותו דבר, ואפילו יותר טוב? http://ksp.co.il/?store=matam&uin=18689

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ציטוט :"אומנם יש מספר אנשים\אתרים שמעליבים בעצם קיומם את סצינת אתרי החומרה בארץ ובעולם, אך אל דאגה.. מי שפועל בדרכים שפלות ולא חוקיות כמו ניצול, הונאה, שקרים בפרסום וכו' - סופו שיום אחד הוא יפול..". האם אתה מוכן להסביר ? מה כוונתך ? הלו מספר פעמים שאנשים מזכירים כאן שמות של חנויות , או אתרים שונים "מנודים " כפי שהבנתי לפי תגובות "מנהלי פורומים " , אזי נתקלים בתגובות זועמות של מספר מנהלים "בכירים" בפורומים . לא פעם נתקלתי בתגובה צוננת מצידך (מנהל Hwzone), ועד מהרה הבנתי כי מדובר בצעיר מתלהם , שרוצה להתפרק על ידי השפלה של אנשים בפורומים . בינתיים באמת מגיע קומפלימנט לצוות הגדול באתר על פועלו ומחקריו השונים . דברים בסגנון :" ... כמה פעמים שואלים את השאלה הזו ....? " , " .…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Jeka90,

כל כמה זמן מומלץ לכבות את המחשב ולתת לו לנוח? תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by motogt,

השאלה שלי כזאת - עקבתי אחרי מחירי הנפט בעולם, בעיתונות כתוב שמחירי הנפט ירדו. http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3495444,00.html ע"פ הכתבה הנ"ל מחיר הנפט הוא 86 דולר לחבית אבל כשאני מסתכל על המדד https://www.theice.com/productguide/ProductDetails.shtml?specId=219 מחיר הנפט נמצא כבר ב97 דולר לחבית, מחיר לפתיחת המסחר של הוא מעל ל95 דולר לחבית. אז איך הגיעו ל86 דולר לחבית? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by CyberBot,

אחרי שנאלצתי למכור את הכלב... אני רוצה דגי נוי מה שאני רוצה זה לא דגי זהב או גופים מעפנים אני הולך לכיוון של ציקלדים עכשיו הבנתי שהם דורשים נפח רציני של מים השאלה שלי מה המינימום של המינימום של נפח שאני יכול להחזיק ציקליד(אולי שניים אפילו שלושה) פשוט ויפה כמובן?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. עדיף של להקות ועם מוזיקה טובה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by UdiDani,

שלום לכולם, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב ואני מעוניין בחוות דעת על החנות zol4u. (www.zol4u.co.il) אינני מעוניין במפרט כלשהו רק בחוות דעת על אמינות החנות ואיכות השירות שלה... תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כי לכבות אותו בשביל לגלוש באתר אחד לא נשמע לי הגיוני, והודעה קופצת בכל דף זה פשוט בלתי נסבל.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Moo,

http://www.plonter.de/ המחירים יותר זולים??? המחירים של פלונטר יקרים מידי לגרמניה, לא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טוב. קודם כל אני מאוד מאוכזב שהורידו את הסטיקי של זיהוי השירים מפה.. איפה התמיכה בתרבות? שנית. אני מחפש שיר כבר המון זמן.. אני זוכר את הקליפ ואני בערך זוכר את האינטרו... אז ככה... יש איזה גיטריסט שמנגן בגיבסון SG מהר מהר בטאפינג בהתחלה ואז הוא רוקד מין ריקוד כמו אירי כזה ממש ממש מצחיק... ואז הסולן צועק פאק יו והקהל צועק גם פאק יו הקהל עומד בבמה ויש כזה גם במה בקומות עם כלובים מאחורה... יש כזה גם מין קטע שהמצלמה מורכבת על הגשר של הגיטרה ואפשר לראות את הטאפינג שלו משם.. חוץ מזה לא זוכר יותר מידי.. אם מישהו מכיר משהו אני אשמח לעזרה.. תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג מתי זה יוצא וכמה הוא יעלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. משהו שקראתי היום והעלה לי חיוך על הפנים:http://www.wired.com/threatlevel/2011/06/silkroad/ אנשים מוכרים סמים באינטרנט, ושומרים על אנונימיות על ידי שימוש ב TOR ו Bitcoin. ושומרים על האמינות של המוכרים והקונים באמצעות מערכת פידבקים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה המחיר הכי סביר לחדר כושר? מה אתם חושבים על "דרך הגוף" ביבנה? מישהו מכיר עוד חדרי כושר ביבנה???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני זוכר שמאוד אהבתי תסרט הראשון של איש הנצח אני מדבר על סרט ישן שיצא ניראה לי ב1970 ומשהו חוץ מימנו לא ראיתי תסרטים האחרים אבל הבנתי שיצא סרט אנימציה איש הנצח מישהו צפה בו ויכול לתת ביקורת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כי יש לי פשוט בסביבות ה4-5 ראשים ואני רוצה לקנות רק 1 חדש מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by M.G.,

שימו לב לטריק הזוי ביותר ב-WORD שמישהו הראה לי לפני כמה ימים. בשביל לעשות את הטריק תעשו את הדברים הבאים: תעברו להקלדה באנגלית, ותרשמו את הדבר הבא: =rand(200,99) ואז תלחצו ENTER, חכו שנייה או שתיים ותראו מה קורה... מה אתם אומריםת מישהו במייקרוסופט השתגע? או שזה סתם תעלול של מישהו...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים