כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
יש לי שנאי שרשום עליו ככה input 220v output 110v זה אומר שהוא משנה מ-220 ל-110 או הפוך? :s05: תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחו לי באיי סי קיו את הסרטון הבא: http://media.ebaumsworld.com/marioguitar.wmv אישה עם שיער פרוע מנגנת את המנגינה של סופר מריו הוותיק בגיטרה חשמלית. זה נשמע מדהים, אני לא האמנתי שזאת היא מנגנת בתחילה, שיערתי שהפס קול עבר עריכה והיא "משחקת אותה" מנגנת את זה. בכל מקרה אחרים טוענים שזה אמיתי ולא מפוברק, לשיפוטכם. דרך אגב תקשיבו לזה כמה פעמים, ואז תקשיבו לזה בלי להסתכל על הוידיאו, תראו שזה מאוד מוצלח חוץ מפשלה קטנה בהתחלה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חברים מישהו יודע אולי איזה שאלות שואלים במוקד תמיכה לאינטרנט הנושאים זה דפדפנים שונים, מערכות הפעלה שונות וכו אם מישהו יכול לתת לי 2-3 שאלות מכשילות עם תשובות קצרות אני ממש אודה לכם ... תודה אנשים !!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אוטוטו בן 17 (עוד חודש וחצי), ועוד לא קיבלתי צו ראשון. כל החברים שלי קיבלו את הזימון כשהיו בני 16 ורבע בערך (וניגשו כשהיו בני 16 וחצי, מקסימום). אני יליד '93 וחבר אחר שלי, שנולד כמעט חודש לפני, הלך לצו ראשון כבר לפני חודשיים. עכשיו בתחילת שנה היה לנו יום פתוח בנושא צה"ל (שערך תצוגות וכאלה במרכז הקונגרסים בחיפה), ונרשמתי שם לגיבוש חובלים ושייטת 7. לא שלחו לי אף זימון לשום גיבוש, הסקתי שזה היה בגלל שאין לי צו ראשון עוד אז אין לי פרופיל ואני לא רשום כ"קיים" בצבא (נכון?). השאלה שלי היא כזאת: היות ואני יעבור צו ראשון רק בי"ב, הגיוס שלי כנראה יהיה באוגוסט (ב-5?). האם יש מספיק זמן מהגיבושים עד לגיוס? מתי בד"כ נערכים הגיבושים בקיץ? אם אני לא טועה זה צריך לצאת די צמוד - זה או…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לחברי טל ששיתף בפייס את המסמך הנדיר *מניסיון אישי, ככה זה בכל מוקד בחברה גדולה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו התנסה פעם, או מכיר תוכנה טובה ש"מתיימרת" לאמן את המוח? http://www.cognifit.com
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם חג שמח! התקציב יכול להגיע עד 1000 שקל. אני מחפש כיסא שבאמת יתמוך מהגב עד הצוואר, ולישיבה ארוכה של 10 - 11 שעות ביום. יש עוד חברות חוץ מד"ר גב שמתעסקות בנושא של כיסאות ברמה אבל במחירים יותר סבירים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אח שלי בטיול בניוזילנד. הוא מחפש מפות(סגנון WAZE) בניוזילנד. מישהו מכיר כזה דבר? אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזיכרון שלי מג'יגה ל שתיים, אבל בגלל שבארץ אין סטים שכאלו במחיר שפוי (המחיר בארץ יותר מכפול) החלטתילהזמין מחו"ל. אחרי בדיקה מקיפה החלטתי ללכת על הסט הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231021 אני יכול לשלוח את זה לקרובת משפחה והיא תשלח לי את זה לארץ, הבעייה היא שבאתר הנ"ל לא מקבלים את כרטיס האשראי שלי בטענה שהוא "בינלאומי". יש דרך אחרת להזמין או מקום אחר בחו"ל שמוכר את המוצר הזה או מוצר דומה בתכונות? אני די נואש... :-(
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השבוע יש לי מבחן בספרות על ספר קריאה שהייתי אמור לקרוא. אני לא קראתי עדיין ספר וברשימת הספרים יש את "1984". אמרו לי שיש על הספר הזה סרט, מישהו מכיר?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלק אחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ממש ידעתי לאן לשייך . אבל אודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה לי איזה ,העיקר שיהיה ראפ ועדיף שיהיה כזה הרבה יו יו שאפשר לשלב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כלום לכולם *תקופה ארוכה לא הייתי פעיל אז חזרתי (מקווה) אני בטוח שלא כולכם תקראו את זה כי אין לכם כל כך כוח כי זה לא נושא כל כך מעניין אבל תקראו את הכתבה הזאתי היא יכולה להציל חיים http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=490785 שאלה 1: מה זה איידס? תשובה: איידס היא מחלה מדבקת הנגרמת על ידי נגיף (וירוס). הנגיף הורס את המערכת החיסונית בגוף, אותה מערכת שאמורה להגן על הגוף מפני מחלות, ומשאיר את הגוף חשוף ופגיע למחלות אחרות שבדרך כלל הגוף מסוגל להתמודד נגדם. שאלה 2: מה פרוש השם איידס A.I.D.S.? תשובה: השם איידס בה מקיצור מהשם של המחלה באנגלית. Acquired Immune Deficiency Syndrome ובעברית תסמונת הכשל החיסוני הנרכש. שאלה 3: מה זה H.I.V.? תשובה: ראשי התיבות של שמו של הנגי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו ראיתי תסרט חוליגנז אין מילים סרט בן זונה ואין מילים תראו ! חבל''ז מי שעוד ראה תסרט תרשמו את הדעות שלכם ובלי ספוילרים אל תהרסו לאחרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי צ'יפ CMOS חדש מהאתר BadFlash (כתבתי עליו באשכול נפרד)... שילמתי לאתר באמצעות PayPal, דרך אימייל אחר שלי (לא הזה שקיים לי כאן בפרטים)... עכשיו אני פותח את האימייל שלי (זה שכתוב כאן בפרטים, והאתר Badflash בחיים לא שמע על הכתובת הזאת שלי) ואני מגלה את האימייל שבתמונה: פרט חשוב: בגלל שאני רק חושד לרמאות ואני עוד לא בטוח בכלום אז אני לא אומר את פרטיו של האיש... מה שאני כן אומר לכם זה שהוא חבר ב HWZONE! אז מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר ומחרתיים מתקיימת תערוכת ניו טק במרכז הירידים. היא מיועדת לתעשיית ההי טק ולא לחובבים, אבל תמיד מעניין לבוא. http://new-techevents.com/events/new-tech-2013 נדב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני להזהיר אתכם מתקריה (פנצ'ריה) באשקלון "על גלגלים". הם ממוקמים באזור התעשייה צפוני מתחת לשלט ענק של "TIRE CLUB" (למרות שהם כמובן לא שייכים לרשת, הונאה בפני עצמה) תחילה ניסו למכור לי צמיגים מ-2012 (!), [בסוף התעקשתי וקיבלתי שבוע 31 שנת 13, גם לא משהו] בהמשך, בשנייה שהורדתי עיניים מהרכב הם פתחו את הבורג במכרז הצמיג (נאבה), תוך כדי מצג שווא שיש לי בעיה מכנית ברכב. כרגע גם גליתי שאחד הצמיגים לא ישב טוב על הג'אנט וכל האוויר ירד ממנו. מזל שזה קרה בזמן עמידה ולא בנסיעה. בקיצור חובבנים. ממליץ להתרחק. [אני יודע, היו מיליון דברים שסימנו לי להתרחק, אבל הם היחידים באזור שמחזיקים FALKEN]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקומה עשירית, אלא למי שגר או נמצא בקומות גבוהות מאוד (למשל מעל 150 מטר). המצב שם טוב יותר או גרוע יותר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את ה"חוט" הזה שבו אנשים שמים לינקים לאפלקציות שלהם. במקרה שלי זה המשחקים שלי. יש לי הרגשה שאף אחד לא ממש קורא את הפוסט ההוא. אוליי בעצם הפעילות בפורומים פה היא די נמוכה. או שרק האפלקציות שלי לא מעניינות ושל אחרים דווקא כן. המצחיק הוא שכל המתלהבים שמפרסמים את האפלקציה שלהם לא טורחים לבדוק אפלקציות של אנשים אחרים. ואז גם אף אחד לא בודק את שלהם. אז יש טעם בכלל לכתוב פה על הפיתוחים שלי או שזה סתם מציק? או שפשוט אנשים רגילים לא להסתכל על אותו דיון ולכן בכלל לא יודעים על האפלקציות האלה מלחתחילה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מי היה מאמין - הסרט החדש בסדרת פארק היורה שבר את כל השיאים עם הכנסות של יותר מחצי מיליארד דולר בסוף השבוע הראשון שלו בבתי הקולנוע לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%96%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-jurassic-world-%d7%9b%d7%91%d7%a9%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%95/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-