עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by desert,

איזה אתר דומה יש ל <צונזר>?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ז"א, לקנות, בתנאי שזה לא עולה הרבה. תודה

3. Started by TapUdi,

זה עיצוב שלי רק רציתי לבדוק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Chymes,

מחר אני אמור להתייצב בתל השומר, אבל אני לא יודע איך להגיע לשם. על איזה קו אני עולה בתחנה מרכזית בתל - אביב? כמה זמן אני נוסע? עד איפה אני אני נוסע? ספרו לי הכל. זה מאד מאד מאד חושב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 1qaz2wsx,

כל מי שלא צם ורוצה "לרדת" על המגיבים בת'ראד הזה: אתה לא רצוי פה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Shay17,

שנה וחודשיים זה מוקדם מידי נכון ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by danielzy,

לעזור רק בא' בבקשה :> את ב' אני רוצה לבד.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Iv0ry,

הנה השאלה איך אפשר לדעת את התנאים+הפתרון? http://www.siz.co.il/my.php?i=lmjzzi2tzmy5.bmp

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. הבנתי שאין תוכנה כזאת, אז אולי יש אתר, שמחלק את המוסיקה לפי מצבי רוח/מקצבים... כלומר רגוע,קצבי וכו'.. לפעמים בבוקר בא לי לשמוע מוסיקה רגועה ואני לא רוצה לשמוע רק אומן אחד, ולקטלג את כל המוסיקה שלי זה קשה... מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by TermiNal,

אני יודע שזה עוד קצת מוקדם יש עוד חודש לבגרות אבל המתכונות כבר מתקרבות למישהו יש סיכומים טובים של כל החומר לבגרות השנה? ואולי קצת טיפים איך הכי טוב ללמוד? קניתי מיקודית אבל אני פשוט נרדם אני לא מצליח לקרוא את זה תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tamr,

שלום לכולם, אחרי הרבה זמן סוף סוף יש לי מחשב חדש דנדש המחשב מיועד לסרטים ומוסיקה, ומחשקי רשת כמו cs 1.6 וcall of duty מעבד : َQuad Core q6600 2.4GHZ 8MB Cache לוח אם: Gigabyte g33 - ds3r זיכרון : 2GB Corsair 800MHZ KIT כרטיס מסך : Zotac 8400 GS 256 MB DDR2 מארז רגיל עם ספק כוח 500WATT (150 ש"ח) כונן קשיח : Samsung 250GB 16MB Buffer Sata2 צורב : Sony Nec X20 Sata בסך הכל עלה לי 2284 ש"ח הלוח של גיגה בייט מיוצר בטיואן ולא בסין עוד חודשיים אני משדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק הכרטיס שיש כעת זמני דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שיתוף פעולה עם הבמאי שזכה בפרס האוסקר בשנה שעברה יעניק לליאו את פרס השחקן הטוב ביותר שלו הוא מייחל כל כך? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לאונרדו-דיקפריו-מסתער-על-האוסקר-בטריי/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש אפשרות לשלם דרך PAYPAL עם חשבון הבנק אם אין לי כרטיס אשראי ? תודה

14. Started by House M.D.,

כשמייקרוסופט הוציאו אותו דבר, ואפילו יותר טוב? http://ksp.co.il/?store=matam&uin=18689

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז מי שלא ראה: http://hwzone.co.il/news/136053 מי מתכנן להגיע? כרגיל אנחנו נהיה שם עם שלל פרסים והפתעות גם למי שלא משתתף אלא רק בא לראות ולהיראות. כמובן שגם מתוכננות עמדות הדגמה והצגה, עמדות משחק שבהן תוכלו לשחק על חלליות שאפשר רק לחלום לראות בבית וכו'. אנחנו נשמח לראות את כל גולשי האתר שם, לדבר על כל הנושאים (ולא רק על OC) ולהיפגש. אז... מי מתכנן להגיע?

16. הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!

17. Started by alexpir,

שבוע הבא אני מזמין את הטיסה רציתי לדעת איפה הכי כדאי לטוס, אני לא מכיר את המקומות האלה .. איזה מן המקומות האלה הכי יפים ? בין גלבוע לתבור גבעות לובן פארק תמנע בתרונות רוחמה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by TAMIRRR013,

צונזר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by KoDkOd,

מה היו המספרים בהגרלה של מוצש??? 8)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by arik100,

אז ככה אני רוצה לקנות שולחן טניס לאיזה דברים אני צריך לשם לב? תקציב כ1000 , אפשר אפילו ב500 , משומש גם בא על הפרק שמעתי על החברות , STIGA VO2 , SETTLER , יש עוד חברות? האם לקחת רק מאלה? תודה מראש נ.ב הארות הערות והמלצות יתקבלו בחום

21. Started by October,

מקווה שזה המקום מכוון אני לא מוצא מקום אחר וחבל שאין.. כמה אתם חושבים שמחשב כזה שווה (אני רוצה למכור את הישן) pentium 2.8 Ghz 1gb memory 667 asrock motherboard לא זוכר תדגם 512Gb WD 16mb צורב asus x 22 מארז דטנדרטי פשוט של 200 שקל שנקנה אז כרטיס מסך אין יש על הלוח אם onboard זהו.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ^נושא למרות שבתכלס בארץ אין לנו יותר מדי בחירה... יש גוארנה בכמה מקומות אבל זה הכל בעיקר חיקויי רדבול (שכולם זהים עם 80 מג קפאין ו32 מיליגרם(או מיקרו?) טאורין לפחית)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by 1,

שלחו לי באיי סי קיו את הסרטון הבא: http://media.ebaumsworld.com/marioguitar.wmv אישה עם שיער פרוע מנגנת את המנגינה של סופר מריו הוותיק בגיטרה חשמלית. זה נשמע מדהים, אני לא האמנתי שזאת היא מנגנת בתחילה, שיערתי שהפס קול עבר עריכה והיא "משחקת אותה" מנגנת את זה. בכל מקרה אחרים טוענים שזה אמיתי ולא מפוברק, לשיפוטכם. דרך אגב תקשיבו לזה כמה פעמים, ואז תקשיבו לזה בלי להסתכל על הוידיאו, תראו שזה מאוד מוצלח חוץ מפשלה קטנה בהתחלה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hichkock,

יש לי שנאי שרשום עליו ככה input 220v output 110v זה אומר שהוא משנה מ-220 ל-110 או הפוך? :s05: תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אתה יודע טוב מאוד לפרסם את החנות הזולה שלך וכמה מחשבים יפים מכרת מנסה להגניב ואני מאמין ששולח לאנשים בהודעות פרטיות (AIRZONE*) איפה החנות שלך וכמה הנחה תעשה לו במיוחד כשאתה יודע שהוא מתכוון לקנות מחשב יקר כשפונים אליך להסיר את הכתובת מההודעות שלך - אתה לא מתיחס ("אדוני מתבקש לעזוב את המקום") אומר שאתה בעצם עושה לנו טובה שאתה מפנה לפה לקוחות שלך (מנצל את הידע שלנו בשביל לעשות בוחטות) אם אתה רוצה לפרסם בפורום או להיות affiliate של הפורום דבר עם אלכס הקברן הגדול שישלח לעמרי צ'ק שמנמן אם לא תפסיק עם זה עכשיו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.