כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מבקש עזרה אם מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שנותן לי לקצר כתובת של אתר שבניתי(הכתובת ממש ארוכה). ??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל מי שלא צם ורוצה "לרדת" על המגיבים בת'ראד הזה: אתה לא רצוי פה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שלום, אני לומד אכשיו בביה''ס גדול מאוד בצפון אכשיו לפני 1/2 שנה עברתי מביה''ס קטן (200 ילדים בכל ביה''ס 1-2 כיתות בכל שיכבה או איך שלא כותבים את זה) (כיתות ז-י'ב) אכשיו אני לומד בביהס שרק בשיכבה שלי יש 230 ילדים בבית ספר ממש אין לא לומדים אבל ממש (בחדש) ואני רוצה שתהיה לי בגרות טובה ולא סתם משו. לא מסלקים אף אחד כשבביהס הישן סילקו כ 3 ילדים בחצי שנה. יש לי אפשרות לחזור לביה''ס הישן אבל זה גם עולה ממש הרבה 2000שח בלי הסעות שזה ההורים שלי עובדים 5ק''מ משם. הבעיה שלי היא שאני רוצה ללמוד מחשבים ובביה''ס הזה(הישן) המגמה ממש חלשה ובביה''ס החדש היא ממש חזקה אבל מה זה עוזר לי אם שום מורה לא זוכר אותי ואפילו לא זוכר את כל הילדים שלומדים שם כבר 2שנים אין לי מושג מה לעשות בביה''…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גדול איזה טיפשה http://www.youtube.com/watch?v=2S89Y4shxtE
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות,אני רוצה שתשמעו את זה כי חוות דעת מקצועית לא חסרה לי ובא לי קצת להשמיע לחבר'ה מהפורום את הדמו הלא רישמי של הטראק. (זה לא הדמו שישלח לליבל זה למה זה לא רישמי) http://www.fileflyer.com/view/4xKjQB7
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אם אתם חושבים שרמת הידע שלכם היא מספיק גבוה כדי לבדוק מבחינה דיקדוקית את הטקסט הבא שכתבתי אשמח מאוד אם תמצאו טעויות ותתקנו אותי!! תודה מראש.. The Use Of Force ---------------- In my opinion the word "Force" as a verb means to make someone or something to do something against his mind by violence. The force can be used in a different cases. In some of them ,the force can be used for a good targets and in some of them for bad. I think that the word "Force" which appears in the title of the story("The Use Of Force") is very connected to the story itself. In the story the word "Force" was used exactly as I described in paragraph 1, for example when the doctor for…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה חברות ביטוח לרכב יש. ומי מיהם הכי זולה ,או שזה שונה מרכב לרכב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סתכלו מה הולך שם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תהנו בחופש תנצלו אותו עד הסוף, ולא לשבת מול מסך מרובע כל החופש !!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה. הזמנתי מחשב ב TMS לפני שבוע וחצי עקב המלצה פה באתר. אני מכיר את החברה וכבר קניתי אצלהם מחשב לפני שנה. נאמר לי שהמחשב יהיה מוכן תוך לא יותר משבוע ובתקווה שיהיה מוכן לפני ראש השנה. עכשיו הם לא עונים בשום צורה , לא בטלפון לא במיילים . מישהו יודע משהו על החברה? יכול להיות שהם נסגרו? בבקשה תענו בדחיפות. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת פרוייקט גמר הנדסי שלי באוניברסיטה אני צריך לבנות מכונת CNC המנועים שאני משתמש בהם עובדים במתח 36 וולט - מתח ישר. מהו המתח המקסימלי עבורו אין צורך באישור של חשמלאי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההשקה של משקפי המציאות המדומה המבטיחים ממשיכה להתנהל בטונים צורמים, כשיחידות חדשות יגיעו אל חנויות רשת Best Buy ולא אל רוכשים מוקדמים אשר חוו דחייה בלתי צפויה במועד האספקה עולם המציאות המדומה ממשיך לשעוט קדימה וצפוי להפוך לעסק שמגלגל מיליארדי דולרים כבר במהלך השנה הנוכחית, אך כל זה לא אומר שאין מהמורות בדרך – גם עבור חברת Oculus, שבמידה רבה הייתה זו שהפיחה חיים חדשים בטכנולוגיה לאחר שנים רבות שבהן היא הייתה בלתי רלוונטית. משקפי ה-Oculus Rift הוצעו למכירה מוקדמת כבר בתחילת השנה הנוכחית, כזכור, כאשר הקונים הזריזים ביותר זכו לקבל תאריכי שילוח ייעודיים לחודשים מרץ או אפריל 2016, בעוד אחרים קיבלו הערכה לאספקה בחודשי הקיץ. כשהגיע המועד, חלק מהצרכנים ברי המזל זכ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מה- Old school, עושה הכל בכתב יד, אך תמיד אמרתי לעצמי שאני אצטרך לעבור לדרך המקובלת היום במוקדם או במאוחר. אז מה הדרך הנוחה והטובה ביותר שאפשר ללמוד ולהשתמש בה (אפשר גם להציע תוכנות בתשלום) ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478552,00.html הכל בגלל ההי דפנישן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא לילדים קטנים פעם שלישית ואני עדיין צוחק http://www.dumpalink.com/media/1126176719/The_Dildo_Song :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.file2host.com/215164575 יש גם מדריך בפנים. תהנו מי שצריך
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שיוני, ונסה, שחר ועוד משתתפים מהאח הגדול זכו לככב בפרסומת של חברת בזק, שפרה, הזוכה הגדולה לא נשארה חייבת. EA חתמו איתה על חוזה למשחק מחשב חדש בכיכובה שיצא בקרוב. עד עכשיו יצאה תמונה של הדמות שלה במשחק - ;D המשחק החדש יכיל אתגרי סריגה, מבוכים וכמובן קרב נגד הבוס הגדול מכולם - ה"אח הגדול"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי הרגשה ותקווה שרבים מגולשי האתר בצורה זו או אחרת קשורים ובעלי ידע כלשהו בנושא SEO. אגב... רעיון לבעלי האתר לפתוח את נושא הSEO כקטגוריה עצמאית בתוך הפורום הכללי. זה יכול לעלות בצורה משמעותית את כמות הכניסות לאתר שלכם... עכשיו השאלה: האם יש השפע למיקום הפיזי של השרת (ישראל/חו"ל) על תוצאות החיפוש? הדומיין שלי הוא CO.IL, והיו שמועות / תגובות בפורומים שונים, שאם המיקום של השרת שלי יהיה בחו"ל, למרות שהדומיין שלי הוא CO.IL, כל אותם הגולשים שיקלידו את מילות המפתח "שלי" ב Google.co.il, יקבלו עדיפות להצגת אתרים דומים שהמיקום שלהם הוא בישראל. האם זה נכון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.img4u.com לכל אלה שמכירים כבר את האתר (פרסמתי אותו כבר פה) האתר עבר מהפך ושונה לחלוטין! לאלה שלא, אתר מגניב להורדת רקעים למחשב בנוסף אפשר גם להעלות רקעים משלכם לאתרץ מה דעתכם על האתר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מכשיר vive ב3 חודשים האחרונים וזה בערך הדבר הכי מדהים ששיחקתי בו (וגם אחרים אחרי קצת showoff). בכל מקרה, מבלי לציין שמות "כפטריות אחרי הגשם" צצו להם מקומות מגניבים עם המכשיר בעוד לי יצאה הנשמה בלנסות להשיג רשיון עסקי לזה בארץ. מקשר עם היבואן (לכאורה בנתיים) ועד הגשת 2 בקשות מאד נחמדות באתר הבית של vive לBusiness edition. בקיצור...אם יש כאן מישהו שמבין בזה ויכול לתת לי ליד/כיוון וכדומה, אני אשמח. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מצב שמורטל קומבט חוזר והוא ניראה טוב!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היום במעריב היה מצורף גיליון "המבחן של המדינה". בסקר שביעות רצון לקוחות בתחום המחשבים אייבורי זכו במקום הראשון. באג במקום השני. כמה לדעתכם אייבורי שילמו בשביל המקום הראשון? בפסיכומטרי לחמן זכו במקום הראשון. יואל גבע במקום השני. עם כל הכבוד ללחמן, ליואל גבע יש מוניטין (מוצדק או לא זה כבר סיפור אחר) טוב בהרבה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף - INTEL או AMD? אני לא ממש מבין במעבדים אבל מצד אחד AMD יותר זולים ומצד שני שמעתי שהם מתחממים.... על איזו חברה אתם ממליצים לקניית מעבד?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-