כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
קראתי באיזה אתר את זה : "אגרת הטלוויזיה של רשות השידור היא עבור הרשות להחזיק ברשותך מקלט טלוויזיה, ולא עבור שידורי רשות השידור כפי שהציבור הוטעה לחשוב. מקלט טלוויזיה מוגדר בחוק כמכשיר הכולל מכוון (טיונר לתחנות) ומסך לתצוגה. אם תנטרל את הטיונר, יחשב המכשיר ל"מוניטור ווידיאו" שאינו חייב באגרה. כיצד בכל זאת תצפה בטלוויזיה ללא טיונר? באמצעות הטיונר הקיים במכשיר הווידיאו-טייפ או בממיר של חברת הכבלים או בממיר של חברת הלווין - וזאת אם דגמי המכשירים שברשותך מאפשרים חיבור כבל אודיו-ווידיאו ביניהם. עושים כך: 1. וודא תחילה שלטלוויזיה שברשותך יש כניסות אודיו-ווידיאו (כמעט לכולן יש, בוודאי שלחדשות). 2. גש לטכנאי שירות מוסמך ובקש שינטרל או יוציא את הטיונר מהטלוויזיה מבלי לפגוע בשא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
פעם מישהו נתן פה אתר שמכניסים תמונה והוא הופך אותה לתמונה עם המספרים 0 ו-1 למישהו אולי יש את האתר? בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום עשיתי את מבחן ואני חייב את הפיתרון.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה האתר הזה NEWEGG, שאנשים ממליצים לי לקנות ממנו מפרט מחשב ? מה מיוחד בו , האם הוא שולח לישראל ואם כן כמה זה עולה , ולמה זה משתלם כל כך , וכמובן האם הוא אמין ? תודה נ.ב. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה , כי השאלה שלי נובעת מחיפוש אחר מפרט מחשב שאני מעוניין לקנות .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
YOU ARE ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP, ARE YOU SURE YOU WANT TO CONTINUE? Yes. ARE YOU REALLY SURE? Yes. ARE YOU REALLY REALLY SURE? *****yes!****** OK, THEN. JUST SO YOU KNOW, WE'RE REQUIRED TO ASK YOU THAT NOW. IT'S ALL YOUR FAULT FOR BEING A PICKY CONSUMER AND SUPPORTING THAT WHOLE "ANTI-TRUST" NONSENSE. INGRATE. Just get on with it. ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP. FIRST WE NEED TO CHECK YOUR SYSTEM FOR COMPATIBILITY. THIS COULD TAKE SEVERAL DAYS. Groan. THE INSTALL PROGRAM HAS DETECTED SEVERAL POSSIBLE PROBLEMS AND WILL NOT LET YOU INSTALL XP. Problems? What problems? THE VIDEO CARD YOU ARE USING APPARENTLY DOES NOT WORK WITH THE MOTHERBOARD. But I'm…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=18044622 רובכם מכירים את השחקן... כריס קרוקר זה ההומו הזה חחח
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=mitchell%20webb&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&uploaded=&page=2 ממליץ על German SS officers הרג אותי "they'v got skulls on them" hans,are we the buddies?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מיהו מכיר אתה כזה אולי? לא מחירון של חברה פרטית אלא מחירון כללי... (אם קיים כזה.) תודה. יאן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה עם חידה שמשגעת אותי כבר שנה וחצי החידה הולכת ככה יש שלושה בתים ושלושה חברות שצריכות קו ישיר בין כל אחת מהבתים התרשים נראה בערך ככה O O O X X X X = בית O = חברה כל עיגול צריך לקבל קו מאחת החברות, כלומר 3 קווים וכנל לכל חברה מכל בית הבעיה היא שאסור שהקווים יגעו אחד בשני מי שמכיר את הפתרון לחידה, מוזמן לפרוש אותה לפני
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, יש לכם מושג מה זה בכלל? חיפוש בגוגל לא עזר =/ אני דיי בטוח שהכוונה היא לא לתוכניות מצויינות בצה"ל כמו עתידים/תלפיות/וואטאבר עוד דבר - אם רשום שהייתי נפקד לאורך זמן מסויים בצה"ל, האם יש אפשרות להשיג איזה דיון שבמהלכו אני יכול לשכנע אותם למחוק את הרישום הזה? (כדי שלא ימנע ממני להגיע לשיבוץ כלשהו בצה"ל)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקדמה קצרה: אני משרת בצבא בתור תוכניתן, רוצה להתחיל ללמוד..מתלבט בין מדעי המחשב לבין מדיע המחשב וניהול. 1. מישהו ידוע איך 'מסתכלים' על התואר במדעי המחשב וניהול לעומת התואר במדעי המחשב? 2. מה כל אחד מהם אומר מבחינת תואר שני? 3. מה ההבדל בין לימודים בשלוחה רגילה של האוניברסיטה הפתוחה לבין לימודים בשלוחה שלה במכללת רמת גן שעולים יותר? 4. מישהו שמע על התוכנית המייוחדת של המכללה למנהל בראשון לתוכניתנים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז משעמם לי והחלטתי לעשות מרתון של סרטי מנגה, על מה שווה לי ללכת? עריכה: (ותודה ל-DIMAX ) בלי סרטי פורנו בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא שלח את זה והביא לי מספר מעקב, מעבר לזה שהחבילה התקבלה אצל דואר ארה"ב או יותר נכון המידע התקבל לפי הסטאטוס באתר, אין יותר מידע מעבר, שלחתי לו הודעה, והוא אומר שעם המשלוח שבחרתי הסטאטוס לא ישתנה עד שאני אקבל את החבילה. ושאני צריך לבדוק אם יש בעיות עם המכס, יכול להיות שהחבילה הגיעה לארץ ותקועה במכס ולא הודיעו לי על זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תוסף הדפדפנים שמפעיל את הגירסה המקוונת החדשה של Popcorn Time זוכה ללקוח מפתיע נוסף בדמות The Pirate Bay, אתר הטורנטים הפתוח הגדול ביותר בשוק רק לאחרונה סיפרנו לכם על מיזם ה-Pocprontime-Online המסקרן, שניסה להפוך את תכני הוידאו של השירות הפופולרי לזמינים בכל דפדפן שמחובר לרשת – תודות לתוסף חדש העונה לשם Torrents Time ושעושה בדיוק את מה שהשם מרמז – מאפשר הזרמה ישירה של תכני וידאו בהתבסס על תקשורת P2P שעליה מתבססת העברת המידע בקבצי ויישומי הטורנט למיניהם. מה שמפתיע כעת לא פחות מאותה הכרזה מקורית – זו העובדה שגם האתר The Pirate Bay, המבצר המפורסם של משתפי התכנים הבלתי חוקיים שממשיך לפעול גם היום לאחר אינספור נסיונות לחסום ולסגור אותו, מצטרף אל הטרנד ומאמץ את היכולת …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי לפתוח את הפלאפון שלי לסים-פרי אך לאחר 5 ניסיונות הוא ננעל... כעת עומדות בפני כמה אפשרויות.. 1.ללכת לחבה ולבקש שיפתחו לי אותו - ת'אמת אין לי כל כך מה להגיד להם... 2. ללכת לאיזשהו מקום שבו יפתחו לי את הפלאפון לסי-פרי - אני לא מכיר מקומות כאלה.. 3. לקנות כבל ולפתוח אותו לבד - אין לי בעיה לעשות זאת אני רק לא יודע איזה כבל לקנות ובאיזו תוכנה להשתמש 4. לבקש עזרה ממכם משתמשי הפורום ולשאול אם למישהו שגר באזור השרון יש כבל כזה ואם הוא יודע לפתוח פלאפונים לסים-פרי וכך הוא יעזור לי מאוד מכיוון שהמכשיר הוא מכשיר של העבודה.. מקווה לעזרה כל שהיא, לילה טוב ניר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
http://www.pistolwimp.com/media/48046 היה מדהימה לא להאמין שהיא בת 11
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הציעו לי לעבוד בבחירות לרשויות המקומיות ואני ככל הנראה אתחיל כבר את לימודיי באוניברסיטה. אני יודע שבתיכון/חטיבה/יסודי יש חופש והשאלה שלי האם גם באוניברסיטה יש חופש מלימודים ביום זה? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-