כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. היום שמעתי שיר ברדיו (נסיעה ארוכה ברכב..) ושוב התאהבתי, הפעם הוא שונה מהדברים הרגילים שאני רגיל לשמוע.. אבל הוא היה שונה לטובה, לשם שינוי הוא היה שקט ;D *אלא הם הפרטים שהצלחתי להוציא מכל העסק: בשיר שרה אשה אחד או יותר (אולי שניים או שלושה, או שאולי זה היה הקול שלה ברקע..) השיר הוא שקט ומרגיע וזכור לי שהמשפט "Get out, right now" או "Get up, right now" חזר כמה וכמה פעמים והייתה עצירה קטנה בין ה-Get out ל-right now , כלומר זה לא בה בבת אחת הייתה שנייה או שניים בין לבין ולצערי אני חושב שזה כל המידע שאני זוכר כרגע :-[ *אולי אני מתבלבל אבל אני חושב שהיא שרה על גבר מסויים (חבר או משהו בסיגנון..) מה שאני כן יכול להגיד לכם שזה לא Avril Lavigne (אם מישהו חשב ב…
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אמרתי שאם הכריזמה שלנו הולכת להיות שלי אז אולי נעשה בה משהו נחמד... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
http://www.winterson.com/2005/06/episode-iii-backstroke-of-west.html מישהו לקח DVD של STAR WARS 3 ותרגם אותו לסינית ואחרי זה בחזרה לאנגלית... תראו בתמונות את הכתוביות ותבינו (רשום בשחור בקטן ליד את הטקסט המקורי)
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
נכון יש את הקסם הזה שמשאירים אנשים באוויר ,קודם יש כיסאות או משהו כזה מתחת ואז מוצאים אותם והאנשים נשארים תלויים בלי כלום למטה. מישהו יודע איך ושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה בארץ אני יכול לקנות את התוספות לטליסמן...? התחלנו לשחק אותו עכשיו שוב ותאמת צריך ריגושים חדשים...אני זוכר מצאתי אתר עם כל הדמויות החדשות אבל איבדתי אותו...אז תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברה הזאת יש אתר בית בכלל ? יש ברשותי שעון של החברה ואין לי מושג איזה דגם הוא, חשבתי לחפש באתר שלהם אבל לא מצאתי... אז חשבתי אולי מישהו מכם מכיר איזה אתר עם כל הדגמים של SECTOR , בכדי שאני אוכל לאתר את הדגם של השעון שיש לי ... תודה חבר'ה . אגב - תמונה של השעון : http://forums.ort.org.il/files/30/2267260/3710569.jpg
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בעקבות סתימת פיות מעיקה, אני נאלץ לפנות אליכם מכובדי הפורום הנאלח הנ"ל בתחינה מרה לשים קץ למסע ההשמצה והדלגטימיציה חסר הגבולות והמעצורים של קנוניית מנהלי פורום "ספאם" (ע"ע כללי) שמדכאת אותי בכלל ואת חברי הפורום בפרט ולהפך, חוזר חלילה. אני מבקש מחברי צוות האתר לפעול ברגישות ולא להגיב פה יותר. תודה. בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/1/ART/975/726.html ;D
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אם המעסיק שלי הבטיח לי שאני יקבל סכום של כסף לשעה ובסוף כשאני עומד לעזוב הוא מוריד לי את השכר... מה אני יכול לעשות? לתבוע אותו??
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/770037 מעניין אם יש עסקעות שכן יבוצעו :
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
אז ככה הפרופיל שלי 82 ובגלל שאני בן יחיד אז מה שאמא שלי אומרת לאן אני הולך אני הולך (כמובן שאני זה אומר לה לאן לשלוח אותי) אז אני צריך עזרה בבחירה כרגע אני נוטה לכוון גיבעתי יש למישהו משהו אחר להציע (חוץ מסיירות שגם ככה אני יכול)?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה שיותר מהר איזה רכב מייצרים בנצרת עילית..צבאי פרטי לא משנה מה... תודה!
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
דיון על תמונות של החברות שהרי זה חלק בלתי נפרד מהחיים וגם מסביבת העבודה :smile1: ! ניראה לי נושא דיי מעניין ונחמד אני יתחיל בחברה שלי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עשיתי מבחנים לשם לא ממש הבנתי ממה שהסבירו לנו על היחידה אולי יש דברים לא מסווגים שאפשר לדעת עליה?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך דחוף חשבון ישן ב-ICQ, אם יש לכם אחד כזה ואתם לא צריכים אותו ומתחשק לכם לעזור לחבר במצוקה, אז שלחו אליי לפרטי את ה-User ואת ה-Password (תשנו אותה כמובן לפני שאתם שולחים). ואני אודה לכם מאוד... ולכל החכמולוגים למיניהם, ימנעו בבקשה מהשאלה, "מה הבעיה להירשם?", חסכו את זה ממני. תודה רבה. -------------------------------- נ.ב., הדיון נפתח (והועתק) בעקבות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140264.0 ראיתי שזה הצליח שם, אמרתי, אולי גם יצליח פה כמובן שבחינם, עם עדיפות למשהו פחות מ 5XXXXX. תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
זהו זה, היום רשמית נשבר לי הזיין מהבית ספר והחלטתי שזה בדיוק הזמן המתאים לחפש אלטרנטיבות. אני השנה בט', ולפי מה שהבנתי משנה הבאה אני יכול לצאת ממערכת החינוך הרגילה ולעשות בגרות באקסטרני. יש פה אנשים שלמדו במערכת כזאת, ומוכנים לשתף אותי בדעתם? מה האפשרויות שלי, וכמה זה אמור לעלות?
-
-
בגלל שאני הולך ללמוד באונברסיטה רחוקה מהבית החלטתי שהגיע הזמן לקנות אוטו עם הכסף שחסכתי בעבודה.. אז אני צריך כמה דברים קטנים 1. אתרים של מחירוני רכב (אתרים חינמים) 2. אנשים שיש להם רכבים קטנים (נפח מנוע עד 1400) שימליצו לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, מצטער על הכותרת העליגת אבל היה לי קשה לנסח את זה. אז המקרה הוא שעקב סכסכוך (מיותר להכנס לפרטים) עם מספר חברים, הם חשבו שיהיה מצחיק לזרוק ענפי דקל על האוטו שלי, קיצר טמטום מוחלט. כשהורדתי את הענפים, ואני מדבר על הענפים הארוכים האלה של מטר וחצי משהו כזה, ראיתי סדק בשמשת האוטו. עכשיו, החברים טוענים שהם לא ידעו על הסדק ולא התכוונו לגרום לכזה דבר, נגיד שאני יאמין לזה. ההסתברות שדבר כזה יקרה באותו יום היא ממש נמוכה, וצאו מנקודת הנחה שאין לי אינטרס לשקר פה, כי בסך הכל אני רוצה את טובתי, ולא ראיתי את הסדק הזה לפני זה, או במילים אחרות הוא לא היה! עכשיו לשאלה שלי, חשבתי על כל העניין, והמסקנה שהסקתי שכל מה שאני מקבל זה ז-י-ן אחד גדול לפנים, כי אין לי אף דרך להוכיח שזה קר…
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2005/01/07/92960387.jpg הכתבה אמיתית, השם אמיתי והפסיקה אמיתית אף היא.
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אוקי מיום שלישי אני עם חום,היום בבוקר החום הגיע ל41,אז החלטתי שזהו זה,די אני הולך לקופת חולים,וזהו זה לא יעבור לבד. לקחתי אקמולים וכו,החום ירד ל38 וחצי,יום שני יש מבחן באזרחות(אני משפר,או מנסהה לשפר...,זה בגרות) יש לי סה"כ של 15 עמודים ללמוד בפונט של 12 (זה די קטן) חומר מאוד משעמם. למדתי 9-10 עמודים עד עכשיו עוד לפי שהיה לי חום,וכבר 3 ימים שאני לא לומד. ככה ששכחתי חלק,אבל לחזור על זה ,זה לא בעיה יש לכם רעיונות בשבילי מה אפשר לעשות??? (יום שני המבחן) תודה מראש... :'(
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עכשיו שסופסוף ההוטמייל שלי הוא 250 מגה (לעומת 2 מגה מסכנים עד לפני שבועים) אני מנסה להבין מה המגבלה של גודל קובץ שאפשר לצרף למכתב ששולחים מההוטמייל וגודל קובץ מצורף למכתב שמקבלים להוטמייל. קצת קשה להבין את זה בפירסומים שיש להם לתיבה בתשלום , אני בטוח שזה "מתחבא" איפושהו, ואני מקווה שהמיגבלה של מגה היא כבר היסטורייה עם השרות החדש. נ.ב. - אשמח גם לקבל את אותתם נתונים לגבי התיבה של YAHOO. בתודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-