כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר שיש בו מאגר של תרגומים באנגלית בעיקר של סרטים חדשים תודה.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
-
-
שלום קניתי רכב חדש (I20 לצורך העיניין)ובו מותקנות מראות מתכווננות ומתקפלות חשמלית בעת נעילת הרכב. תהיתי לגבי אפשרות של פתיחה ידנית של המראה במקרה של תקלה במנוע החשמלי ולא מצאתי כזה בספר הרכב, רשום שם שבמקרה שהמראה לא מתקפלת (שזה המקרה הטוב) לא לקפל ידנית אבל מה במקרה שהיא תקועה במצב מקופל(ולמתחכמים: נניח שזה קורה לי בשאני חוזר בערב מהעבודה)? אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בנושא.
-
- 6 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
הבהרה: בקטע הבא אין ספויילרים בכלל. ראיתי עכשיו את הסרט I Am Legend, ומה אני אגיד לכם - יצאתי ברגשות מעורבים. ראשית אני אגיד למי שלא יודע, שזהו סרט על עולם פוסט אפוקליפטי שבו ווירוס מעשה ידי אדם הופך את אוכלוסית העולם למעין ערפדים-זומבים צמאים לדם. וויל סמית' מגלם את רוברט נוויל, וירולוג צבאי שמשום מה חסין לווירוס, כשהוא הבנאדם היחיד הנותר בניו יורק, ואולי אפילו בעולם כולו, כשהוא מנסה למצוא תרופה לווירוס. מצד אחד, יש משחק מעולה של וויל סמית'[שחקן שתמיד כיף לראות על המסך, גם הגדול וגם הקטן], בתצוגה שמזכירה משהו את טום הנקס בCast Away. מצד שני, הסרט קצת "מתפספס" בקטעי האקשן הלא מנוצלים עד הסוף. הרבה פעמים יש מצבים מותחים, לדוגמא נוויל נכנס למערה חשוכה[שההיגיון אומר שהערפדים…
-
- 145 תגובות
- 15k צפיות
-
-
סרט חדש עומד לצאת : http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/45415.html הבמאי הוא ג'.ג' אברמס מי שאחראי בין השאר על M:I 3 (כמו גם צוות ההפקה).
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום !!!!! הייתי רוצה אתר שמביא מילים לשירים עם אפשר אז את המילים של האלבום החדש של אמינם Eminem-Encore של כל השירים שיש שם תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
פשוט נמאס לי שהאחים שלי מבזבזים זמן בוואלה כיף אפשר לחסום את זה?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.wwe.com/schedules/events/eventdetail/?id=2318540 מי בא?!? אני כנראה בשורות הראשונות
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו פה שמשתמש בתוכנה קרה כבר שהתוכנה מסיימת קובץ מסויים או מגיעה נגיד ל 99 אחוז ופתאום חוזרת אחורה נגיד ל 35 אחוז ומתחילה את ההורדה מחדש? יש לי כאן כמה קבצים שאני כבר שבוע מוריד וכל פעם שהיא מגיעה לקראת הסוף של ההורדה היא חוזרת לי אחורה!! וכך שוב ושוב!! ולא מסיימת אותם כבר שבוע! פעם אחת היא אפילו התחילה לי הורדה מחדש לגמרי !!! מאפס! אחרי שהקובץ היה על 100 אחוז... מה נסגר איתה?? למישהו זה קרה ? זאת בעיה מוכרת או מה?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברי פורום נכבדים! אתם מכירים תילדים החנונים האלה מהכיתה שלכם שכל הזמן מדברים על פלאפונים ועל גאג'טים ומחשבים,אבל בעצם, הם לא מבינים כלום במחשבים ואתם מתים להכניב להם קצת ממה שאתם יודעים כדי שיפסיקו לבלבל במוח? (אני מנסה ליהיות כמה שיותר ספציפי ) אז מי שרוצה לעזור לי לקראת הפרוייקט שלי לשבירת ה3400+@4600+ אז בבקשה שאתם מאתרים תחנונים האלה אז תספרו להם על חבר שמוכר IHP-120. המחיר הוא 1700 כן מאוד יקר, זאת הסיבה שאני מחפש תאנשים שלא מבינים כלום ושלא ילכו לחפש לי בEBAY. קניתי אותו ב2700 בארץ. צרו איתי קשר בפרטי. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות ת'נגן הנ"ל אבל החיסרון היחידי הוא התמיכה בעברית. ראיתי בחור בפורומים של תפוז שכתב שלאחר העדכון העברית נתמכת לו באופן מלא. (יש לציין שזאתי גירסת ביטא). מישהו יכול לאשר את זה? טנקס. אגב,אפשר להעתיק מוזיקה לנגן בעזרת כמו שמעתיקים לDOK?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מצאתי את החשבונית כשאז בזמנו קניתי את המחשב... אשמח אם תרשמו לי את כל הפרטים כאילו שאתם בונים את המפרט הזה... אני רוצה לרשום לעצמי מסודר במחשב מה יש לי בתוך המארז כשאם ביום מין הימים ארצה להחליף, אדע מה יש לי בדיוק, ואני לא כל כך מזהה מה זה מה... :-X אז אודה לכם מאוד. ובנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים... המחשב הוא למשחקים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
היי הנה מה יש לומר ליו"ר NVIDIA על היום לעומת אתמול ומחר לעומת היום . https://www.youtube.com/watch?v=1AfEakcdI2U או לפחות מה הוא ( היו"ר ) מוכן לגלות. זה הזמן גם להזכיר שהוא הכי פרו ישראלי מבין הצמרת העולמית. והנה הסבר די מוצלח לסיבה ש - NVIDIA שילמה 20 מיליארד דולר על חברה ששויה הוערך רק כשליש מהסכום ששולם בעבורה - https://www.youtube.com/watch?v=q704xnyRL0A
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! חלקכם כבר יודעים שאני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שרציתי לקנות, היה אמור להיות בתקציב של 3900-4000 ש"ח גג. אני יודע שהתקציב די נמוך, וגם לקחתי מארז+ כרטיס מסך מעפנים, בקיצור- לקנות מחשב בכוח. אבא שלי בא אלי בהצעה, הוא אמר לי שאני ינצל את המחשב שלי עוד קצת, ועוד 3 חודשים מקסימום הוא יקנה לי מחשב חדש +מבך LCD ב8 אלף ש"ח.... מה אתם אומרים? כדאי לחכות? כי פשוט אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, וכבר נמאס לי לחכות,העיקר מחשב חדש. עוד דילמה- אני עוד שנה וחצי מתגייס, ואני רוצה לקנות כמה שיותר מוקדם מחשב כדי להספיק לנצל אותו...מבינים? והשאלה הכי חשובה- האם הקונרו יצא עוד פחות מ3 חודשים.? מה אתם ממליצים לעשות? תודה לכולם ניב
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עשיתי מן אתר אינטרנט כזה של סרטים בהורדה בתשלום אם אני רוצה שהתשלום יהיה ע"י שליחת SMS מה אני צריך לעשות למי לפנות? אם אני ידבר עם נציגת של החברה סלולרית שלי היא לא תבין מה אני רוצה ממנה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם . אתמול הפלורסנט ש באמבטיה התחיל להתחרפן . בדרך כלל שמדליקים פלורוסנט הוא מהבהב קצת ואז שומעים מין "תיק" והוא נדלק . אצלי הוא לא נדלק או פשוט חוזר על פעולת ההדלקה בלי סוף . השאלה שלי זה מה צריך להחליף ? את הבית שלו ? או את העיגול הקטן הזה (שכחתי איך קוראים לו ) ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שני סרטים, שני משחקים, שני כוסיות, מצאו את ההבדלים: את מי אתם מעדיפים? הרחיבו, פרטו ותנו דוגמאות.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני עומד בפני הרשמה לאוניברסיטה, ראיתי מקצוע בשם הנדסת ביו רפואה, מישהו מכיר? יודע אם המקצוע נפוץ בארץ? מה עושים? מה המשכורות? כל מידע יתקבל בברכה, האינטרנט לא ממש מנדב מידע.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
.[~]. Gsv kzhhdliw gszg blf mvvw rh gsv mznv gszg yvolmth gl gsv nzm gszg hzbh gsv mvcg hvmgvmxv: "Givzg blfi kzhhdliw orpv blfi gllgsyifhs. Wlm'g ovg zmbylwb vohv fhv rg, zmw tvg z mvd lmv vevib hrc nlmgsh."
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, במהלך החודש האחרון חשבתי לקנות מחשב נייד שאמור לשמש אותי ללימודים. אני הולך למכינת בגרות (לשפר ממוצע וכו..) בכמה מיקצועות ואני פורס את זה לשנה (זה הסיבה העיקרית שאני חושב על מחשב נייד) עכשיו מבדיקה מול כמה אנשים אני חלוק בדעתי... מחשב נייד ללימודים מבחינתי זה שבזמן השיעורים אני יקליד הכל למחשב במקום לכתוב על דף... עד כמה זה פרקטי לדעתכם? (אני מקליד מספיק מהר כדי ש"יכתיבו" לי בעת הצורך) מה שגם יעזור לי מאוד בזמן למידת החומר לקרת מבחנים, במקום לחפש במאות הדפים שהצתברו, אני פשוט יבצע חיפוש בכל מסמכי הטקסט. האם יש עוד אנשים שעושים את זה וכמה זה נוח\יותר נוח מהשיטה הישנה והטובה? הבעיה היחידה שאני רואה עם זה, זה זמן סוללה... מה שדיי יחייב אותי למצוא מקום ישיבה עם שקע (ו…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
טוב המורה שלנו נתן לנו שאלה שמי שפותר אותה זה כאילו הוא עשה עוד מבחן והוציא בו 100 (מה שאומר שזה ממש שווה) ואני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה, אז קיוותי שמישהו כאן יוכל לעזור לי בקשר אליה לפני שאני מציג את השאלה אני חייב להדגיש שאין להשתמש בטריגו' בשאלה הזאת בכלל טוב אז ככה, אני מעלה גם ציור מכוער שלי שציירתי (בצייר) בשביל להראות את זה שתוכלו לראות, אבל אני גם אסביר את זה, מעגל O1 (האות האנגלית "או",לא אפס) משיק בנקודה F, המעגל O2 משיק בנקודה E כמו כן הם שניהם משיקים להמשכי הצלעות AC וBC וAB וAC (תראו בציור העלוב שלי) את נקודות E ו-F חיברו והעבירו דרך EF ישר שחוצה את EF לשני חצאים שווים בנקודה T כמו כן הישר הזה (GK) חוצה את AC בנקודה K לשני חצאים שווים משמע, ET=FT וכן AK=KC.…
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עברתי את המבחנים של פרוייקט גאמא,וחושבים שאני מתאימה רק למסלול מסויים שבו עוסקים בQA, בדיקת תוכנה אני אמורה לעשות ריאיון בזמן הקרוב אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון למי שיודע, פרשתי בדיוק השנה ממגמת פיזיקה, עשיתי בעצם רק יחידה אחת מכניקה עם ציון 79.. עוד לא עידכנתי את הצבא לגבי זה, האם בהמשך, אם אני אעבור את הריאיון, יכולים להעיף אותי כי לא כל כך מעדיפים מועמד שעושה רק חמש יחידות מחשבים ויחידה של פיזיקה? דבר שני, בדקתי קצת באינטרנט מה זה QA והבנתי שמדובר בבדיקת תוכנה, וזה לא היה נישמע לי משהו שמתאים לי, זה נישמע לי כמו להעיף לצד את כל מה שאני מחבבת יחסית בתכנות, שזה ללמוד איך לכתוב תוכנית, ולהתחיל להתמחות רק בדברים השוליים שתכניתן לא מתעסק איתם..אז QA במסגרת פרוייקט גאמא ז…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם דרך הבית - מה מומלץ? מה למדתם ותוך כמה זמן? לגבי לימוד בשינה, הכוונה שזה משמיע מילה ומיד אחר כך את התירגום שלה, ככה הרבה מילים (בלי משפטים) יש לי 4-6 חודשים שאני רוצה להשקיע כל יום כמה שעות ולהגיע לרמה כמה שיותר גבוה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-