כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מידע על נושאים כמו הלגרמות או על טכנולוגית הקסדה של טייסים בצבא טכנולוגיה בה הטייס רואה על הקסדה שלו נתונים אני מבקש רק מידע טכני ועדיף אם אפשר קישורים להסברים בעברית
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סיימתי קורס בבה"ד 20 והביאו לי צו הצבה (לא סיפוח) ל- רמת"ג פד"ם (ראש מדור תגבור פיקוד דרום). זה אומר שאני אשרת בפיקוד דרום עצמו או בבסיסים שתחת פיקודו ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
משעמם לי רצח אז אני מחפש משחקים כמו LF2 כאלה לא תלת מימד להעביר את הזמן בשביל הכיף כיף. גם לא גדולים מידי
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מקור וסיפור הרקע: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3746298,00.html מכתב התגובה של פיילבלוג לספר השיאים של גינס: http://failblog.org/2009/07/13/omg-u-fail-so-hard/ לא לשכוח ללחוץ על הלינק בסוף המכתב - (The full legal response can be read here: icanhaz.com/legalresponse) אחרי שקראתם - תקראו שוב - קודם את המכתב של GWRL (שבתמונה שם) ואז שוב את התגובה של פיילבלוג. זה פשוט אדיר!
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בחג הפסח הכשר והנחמד, החלטנו אני וחברי להזמין פיצה 1 פלוס אחד. לשליח חיכנו דקות ארוכות, וכשצלצל הפעמון היו פנינו מאושרות. את המגש פתחנו בציפיה גדולה, אך לא האמנו כשראינו שקיבלנו.... פיצה הפתעה! ושיהיה בתאבון!
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם אפשרי לגדל עץ / שתיל של תמר מגרעין תמר? (אותו גרעין שזורקים לפח)
-
- 6 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
בערוץ אגו בכבלים (לא יודע עם יש גם בלווין) יש תוכנית שנקראת שם המשחק (extended play) שהיא על משחקים חדשים גם לקונסולות וגם לPC. בערוץ 504 בתבל ביום שלישי בשעה 21.30
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש איזה אתר עם תוכנה שמגלה על איזה דמות אתה חושב אחרי 21 שאלות. למישהו יש כתובת לאתר ?!
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
חברי מועדון הרודסטר שעליהם אני נמנה צילמו, ערכו והפיקו סרטון דריפטים מדהים. לא אכביר במילים - פשוט צפו והפיצו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מגיע מאשקלון, עקב שיבושים ברכבות אני אסע באוטובוסים. אז איך אני מגיע הכי מהר ובהכי קלות מתל אביב תחנה מרכזית אל הרצליה פיתוח המשכית 27? אני צריך להיות במכללת הי-טק בשעה 9:00 בבוקר ביום שישי. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני מהאנשים שאטמי-אוזניים פנימיים (כאלה שדוחפים לאוזן), מכאיבים להם. אני מחפש לקנות אטמי-אוזניים שהם חיצוניים ולכן מתלבשים ממש על האוזן, כמו אוזניות (או לפחות כמו משהו בסגנון) שממש יחסמו רעש ויגרמו לי לשקט כמו שיש לי רק פעם בשנה ביום כיפור (אני גר על הכביש)... אם מישהו מכיר חנות באזור השרון\מרכז שמספקת מוצרים כאלה באיכות טובה (לא מסחרי), אני מאד אעריך אם יגיד לי, תודה לכם ושבת נחת.
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
תשלחו לי הזמנה לאימייל שלי: יםםלן@gmail.com תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מזגן נייד, אני לא יודע מה המחירים שלהם היום ומה נחשב לטוב אבל אם מישהו פה קנה פעם או יודע משהו על מזגנים ניידים בבקשה שיעזור..
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שם הכי כדאי, אך האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי(לא תשלומים) או שמא חייבים להביא שטרות מזומן?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=733548 תנובה טוענים שהעכבר נכנס לשקית לאחר פתיחתה, מה אתם אומרים? החור דיי קטן בשביל שעכבר ייכנס לשם. נראה לי שאני אתרחק מהמוצרים שלהם לזמן מה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, ברשותי טלויזיה מקרן אחורי טושיבה מהדור הישן (הגדולות של פעם), הייתי מעוניין לחבר למחשב נייח עם כרטיס מסך משולב על הלוח אם (אין כרטיס חיצוני) בחיבור VGA על הלוח אם, מחיפושים ברשת הבנתי כמה דברים: צריך ממיר אקטיבי שימיר את האות, האיכות לא תהיה משהו מצורף תמונה של החיבורים הטלויזיה, מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלויזיה הנ"ל למחשב? בברכה,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אתר ישראלי של שליחת/קבלת מיילים בסגנון hotmail.com כך שאוכל להכניס את פרטיו ל-outlook express ולהשתמש בתוכנה על מנת לקבל/לשלוח מיילים, ללא תלות בספק אינטרנט כלשהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת בבקשה איזה פרקים שודרו כבר בארץ (בHOT) של הסדרה אבודים? אם יש שם של פרק זה גם יעזור! תודה!
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault (1996) Hooked: The Legend of Demetrius Hook Mitchell (2003) בגרסאת dvd כמובן.. אני מחפש את הסרטים האלה פחות או יותר 4 חודשים ולא מוצא, אז החלטתי לבוא ולבקש את עזרתכם. אז אם אתם מכירים חנות שיש בה או כנראה שיש בה את הסרטים, אודה לכם מאוד אם תכתבו אותה (אם זה מותר כמובן P:)
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש שיר דיי ישן שנשמע בסגנון דאנס כזה (אם ככה מגדירים אותו?) יש זמרת בפיזמון ויש מקהלה קטנה שמלווה אותה אחרי כל מילה שהיא אומרת בחלק מהפיזמון בשיר והשיר הולך ככה... אתם בטח מכירים רק שאני לא יודע למי שייך העיבוד: time... time goes by... so slow, when youre... when youre gone אני חושב שמאחורי הביצוע המקורי עומד איזה רמיקס ואת הרמיקס הזה אני מחפש תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה אנשים אני עכשיו ממש אבל ממש מצונן ואני כבר מיואש טוטל זה כבר ברמה שאני לא יכול לקנח ת'אף כי הוא כואב לי מרוב קינוחים!!!! אז אני צריך העצות מה לעשות וובקשה כמה שיותר יצירתיות כי אני כבר מזה מיואש :'(
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת מספר דברים לגבי זה.. ב10 אלף שקל אני יכול להוציא רישיון לאופנוע 150 סמ"ק + אופנוע יש לציין שאני כבר מחזיק ברישיון לרכב פרטי אם זה משנה את העסק , ואם אתם חושבים שאולי בכלל עדיף לי רכב קטן במחיר הזה ?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-