עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740479,00.html כתבה זאת מביאה לראש מחשבות רבות. מה איתכם, אתם מאמינים לו? נ.ב. קיראו בוויקיפדיה, זה מסביר הרבה http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by [{AMD}],

טוב מה שרציתי לשאול זה יש משפט ב PAST SIMPLE the telephone rang for a long time וצריך להפוך אותו לשלילה אז רציתי לשאול אם צריך להחליף את הפועל שנמצא בPAST לBASE FORM שלו ככה the telephone didnt ring for a long time או להשאיר כמו שזה היה the telephone didnt rang for a long time

3. השנה יצא חוק חדש שיש רק יום אחד חופש לפני מתכונת. שזה כמובן פיגור כי בד"כ למתכונת לומדים יותר מבגרות(בבגרות אתה מכיר את החומר יותר טוב) רציתי לדעת אם בבצפר שלכם נותנים יום או יומיים, כי בבבצפר שלי נותנים יום אבל בבצפר של חבר נותנים יומיים והם לא לומדים אחרי התכונת (אנחנו כן) ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by raiman1,

האם מכך שליד ההגדרות ישנו מספר אחד בלבד אני אמור להסיק שהתשובה היא מילה אחת או שזה לא מחייב? תודה מראש ובהצלחה !

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  5. למה צריך "לבדוק קוית"? ואיך עושים את זה? לפי מה שהבנתי צריך להציב x=0 ואז אין x^2 הבנתי נכון?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  6. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני יודע שזה לא סרט חדש. רק איך הוא ,וזהו. תודה-גיל

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by ETB,

עוד שבועיים יש לי שנתיים רשיון, ואני יצתרך לחדש את האגרה לרשיון של הרכב שלי, הנזק הוא אם אני לא טועה 350 שקל. בטחלס לא ניצלתי את הרישיון בכלל, גם בגלל הצבא (הוצאתי אותו ברגילה הראשונה שהייתה לי, כי נכשלתי 4 ימים לפני הגיוס), וגם כי אין להורים שלי אוטו. ועוד שבועיים אני יצתרך לזרוק סתם עוד 350 שקל על רשיון שבכלל לא השתמשתי בו, וגם כי אני תפרן. השאלה היא, עם אני לא ישלם אגרה יכולים לשלול לי את הרשיון? ונגיד אם אני ישלם עוד שנה התעריף של האגרה תגדל?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום מזמן היה לי שיר ואח שלי רוצה אותו ואין לי מושג איך קוראים לו או של איזה להקה ואשמח אם תעזרו לי בתחילת השיר שומעים ילדים ובערך באמצע השיר או שר ליטל סוזי שי ווס אונלי 12 חחחחחח נקווה שתעזרו לי

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by omri_ro,

שלום קניתי רכב חדש (I20 לצורך העיניין)ובו מותקנות מראות מתכווננות ומתקפלות חשמלית בעת נעילת הרכב. תהיתי לגבי אפשרות של פתיחה ידנית של המראה במקרה של תקלה במנוע החשמלי ולא מצאתי כזה בספר הרכב, רשום שם שבמקרה שהמראה לא מתקפלת (שזה המקרה הטוב) לא לקפל ידנית אבל מה במקרה שהיא תקועה במצב מקופל(ולמתחכמים: נניח שזה קורה לי בשאני חוזר בערב מהעבודה)? אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בנושא.

• 6 תגובות
    • 14k צפיות
  10. פשוט נמאס לי שהאחים שלי מבזבזים זמן בוואלה כיף אפשר לחסום את זה?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by Culandur,

אנשים החבר הכי וותיק שלי הך לעולמו....הוא איתי מיום הוולדי ונשארתי רק עם חלקיק קטן ממנו השיער שלי!

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  12. חשבתי על זה , אני רואה שהרבה אנשים מבקשים עזרה בדברים שונים שקשורים למחשבים רשתות וכד' , השאלה שהיא הינה , מה אתם אומרים אם הייתה אפשרות פה לדבר עם אנשים , לא רק דרך פורום , אם היה פה צ'אט להודעות מיידיות , מה אתם אומרים ? אתם חושבים אולי שזה יהיה יותר קל ?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

כמובן שאני לא יכול לתת לכם יותר מדי סמכות וההחלטה האולטימטיבית תישאר בידי אבל אני אשקול ביתר מידה את ההצעות.

14. Started by Fighter,

חג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by idofr,

הייי תגידו מישהו מכיר איזה אתר שאני יכול ללמוד בו פולנית פשוטה אתם יודעים דברים כמו "בוקר טוב" " כמה זה עולה?" "תודה" "בבקשה " וכ'ו...?

16. אז המחשב שלי מתחיל להתיישן וכבר אין אחריות על שום חלק, ואני מחפש מעבדת מחשבים מומלצת (ולא טכנאי שמפליץ מחירים) באיזור חיפה אם מישהו מכיר אשמח לעזרה תודה מראש

17. אני מעוניין לעשות פרודיה ואני לא יודע באיזה פונט להשתמש כדי שיהיה דומה למקור. נ.ב. אני הבן אדם האחרון שיזדהה עם המשפט הזה, כל פעם שאני רואה את הסטיקר הזה אני חוטף קריזה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Drek Boy,

איך אפשר להגיד לחברה שלך שהיא צריכה לעשות דיאטה?? חחחחחח אני יודע שזה שאלה מוזרה אבל יש לי בעיה יש איזו אחת שאני רוצה היא נחמד יפה והכל אבל צריכה טיפה להרזות לא משהו רציני... איך אפשר להגיד לה את זה? כי בנות רגישות טילים בעניין הזה... למישהו יש רעיון יצירתי?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by The Shark,

שלום, אני צריך ייעוץ לפני שאני קונה קונסולת משחקים. ה-R9600P שלי שבק חיים, והחלטתי שבמחיר של כרטיס מסך טוב אני כבר אביא איזה קונסולת משחקים, שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר הנאה. אני רוצה לקנות PS2 בגלל המגוון הגדול של המשחקים והקלות שבהשגתם (לעומת משחקי X-BOX). אני מתגייס בנובמבר, ועד אז חוץ מלעבוד ולהתאמן אין לי הרבה מה לעשות. האם שווה לחכות ל-PS3? אם אקנה עכשיו PS2, שה-PS3 ייצא, מה יהיו ההשלכות של זה? לא ייצאו יותר משחקים ל-PS2? מה המחיר הצפוי של PS3? ואולי בעצם עדיף X-BOX? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

קורע!l http://www.halemo.com/satiroom/yassin/book.html ;D

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  21. אני מצטער אם זה לא יצא לכם נכון אבל לי זה יצא נכון כל 20 הפעמים שניסיתי וכמה פעמים אפילו חשבתי על 2 מספרים וזה הוציא את שניהם.... :o http://www.zooloo.co.il/fun/magic/Hresults1.asp ואם אתם מצליחים לגלות איך זה עובד אז בבקשה תגיבו כי חבר שלי ואני התערבנו שזה קסם ואני אמרתי שזה משהו ממוחשב שפועל על איזה טריק...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

מתי המסיבה? :dazzler1: :gorgeous: :ylsuper: :bigglasses: :smilyDJ: :remybussi: :anim-jjd: :dance: :coolman:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.fastup.co.il/images/48375237.jpg http://www.fastup.co.il/images/36661644.jpg אני מנתניה אבל אם אין לכם רכב ואתם מעוניינים לאמץ אותו- אין לי בעיה ליסוע עד אליכם.. מידע נוסף עליו: כלבלב (גור) ממש חמוד שמצאנו בגשם.. הוא מאוד אנרגטי וטוב עם אנשים- כמו כן הוא גם טוב עם כלבים (יש לנו כלב והם מסתדרים). נורא נורא נורא חמוד.. יותר מכפי שהוא נראה בתמונה. שאלות נוספות?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  24. היום כשאני מחבר את המחשב הנייח למסך הטלויזיה בחדר עם כבל HDMI, הסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב, אבל אם אקנה כבל ארוך שיגיע עד לטלויזיה בסלון, האם יש אפשרות לעשות שהסאונד ייצא מהרמקולים של הטלויזיה בסלון ולא מהמחשב? (ליתר דיוק, מהרמקולים שמחוברים לטלויזיה). זכור לי שאצל חברה שלי כשמחברים את המחשב הנייד לטלויזיה, אז שומעים מהטלויזיה ולא מהנייד, איך זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי רק פרטים משניים כמו איזה סוג רכב היה מעורב, במי פגע, ומה היו הפציעות. כמו כן אני גם יודע את התאריך פחות או יותר. * אני לא צריך פרטים על המקרה אלה רק לאמת את הדברים. יש לי מה לעשות בנדון?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.