כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... החידה הולכת ככה... לפי התמונה... יש לכם שלושה בתים ושלושה בארות... עליכם לעביר מכל באר צינור לכל בית ככה שמכל באת יצאו שלושה צינורות... מותר למקם את הבתים ואת הבארות היכן שרוצים... אסור לעלות צינור על צינור... אני, כל האפשרויות שבדקתי תמיד נשאר לי צינור אחד שאי אפשר להעבירו לבית... את החידה שאל אותי הערבי המנקה בבצפר שלנו... הוא הבטיח לי פקט סיגריות אם אני יפתור לו ת'חידה.. והוא אמר שיש לה תשובה... אני יתחשבן איתכם אחרי זה תודה לעוזרים, ניאו. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מבחן באמת קשה יש מלא שאלות מפגרות שאף אחד לא צריך באמת לדעת אותם בקיצור אני מאושר שעברתי בקרוב מבחן network+ גם של comptia
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.frozencpu.com/psu-107.html רק מי שיודע +- שיענה... תודה וחג שמח.. :biggthumpup:
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ממישהו שגר בת"א מכונית צעצוע לאחי הקטן, אבל אין לי מושג איך לשלוח אותה מת"א לעפולה. אני מחפש דרך מהירה, אמינה וזולה שתאפשר לי לשלוח את המכונית הזאת. 1. אילו דרכים יש לי? 2. כמה זה עולה, בערך?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יכול ליהיות כזה דבר שיודעים כמה מאזינים יש לרדיו? אלה ששומעים את הרדיו דרך המקלטי רדיו שלהם?
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כל האתרים שהכרתי שאיפשרו הורדת כתוביות בעברית נסגר....איזה קימים עדין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאפשר להוריד קבצים דרך irc במירק... השאלה שלי מאיפה, איך ומה יש להורדה? אגב הכוונה לקבצים חוקיים :smile1:
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שמעו אני ועוד מישהו בונים אתר ואנחנו צריכים אתר שנותן פורומים שאני יוכל לשים באתר אם יש לכם משהו מיקצועי/משוכלל תביאו.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תגידו אנשים מי מכם פה יודע לנגן ואוהב לנגן על אורגן? השאלה הזאת לא סתם..זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
אתר שיאפשר לכם לפתוח חשבון דואר ב http://30gigs.com מבלי לקבל הזמנה מבפנים: http://38.98.129.131/~jim/30gigs.php Enjoy
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב מה שרציתי לשאול זה יש משפט ב PAST SIMPLE the telephone rang for a long time וצריך להפוך אותו לשלילה אז רציתי לשאול אם צריך להחליף את הפועל שנמצא בPAST לBASE FORM שלו ככה the telephone didnt ring for a long time או להשאיר כמו שזה היה the telephone didnt rang for a long time
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יום ראשון אני הולך לאורנג' בשביל להוציא מהם כמה מכשירים חדשים (3) בשבילי, ושאר המשפחה שלי יש שני מבצעים די מעניינים האחד הוא 3 מכשירי נוקיה 3100 השני הוא 2 מכשירי מוטורולה E1000 במקרה 1 , לכולנו יהיו מכשירי נוקיה במקרה 2 , לשנים מאיתנו יהיה מוטורולה ולשלישי משהו אחר דעות על הדגמים בבקשה
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב ערוץ 10 החליט שהוא נותן שמות לכול מערכת גשם אתם יודעים כמו האמריקאים אז א' יש וזה אפי ב' חשבתי יהיה ברוך ג' גיישי ושטויות כאלה תכתבו רעיונות בסוף אני יכרז הכול וישלח להם בשם כול הפורום....
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני כבר 5 שעות מנסה להיכנס אליו ולא מצליח - משהו קרה לו ?? אני פשוט צריך כתוביות לסרט (SIDEWAYS) והכתוביות לסידי הראשון מתואמות אבל משום מה לסידי השני הם שונות לגמרי... אז אני מנסה להוריד עוד פעם.. ולא מצליח כי האתר לא בסדר..
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
פתאום אני רואה שהדומיין למכירה, מה מה מה קרה זה היה אתר מממממממש פעיל, הוא עבר לכתובת אחרת מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אמאזון השיקו באופן נסיוני, שירות חדש ומעניין. המטרה שלו היא לבנות מאגר של אנשים שמוכנים לעשות מטלות שלמחשב עדיין קשה לעשות באופן אוטומתי, ולהציג בפניהם כל מני מטלות בנושאים שונים (כמו זיהוי תמונות למאגר ה A9 YELLOW PAGES שלהם, חיפוש מידע באינטרנט על רכבים למאגר המכירות שלהם וכו'). על כל ביצוע של מטלה מסויימת, יש מחיר נקוב (כרגע לפי מה שראיתי די נמוך, פחות מדולר למטלה, למרות שרובם כרגע די מהירות). ברגע שמזמין המטלה מאשר את הביצוע שלה, אתה מקבל את הכסף לחשבון שלך באמאזון (שאתה גם יכול למשוך החוצה, לא בדקית את התנאים במפורט). מדובר בקונספט די מעניין, שנמצא כעת בשלבי ניסיון, ולא ראיתי שיושם עד כה ע"י חברה כו כגדולה באופן כלכך רחב, מעניין לראות מה יצא מזה. אם אתם משתתפים בז…
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, ארגון התלמידים הוא ארגון התנדבותי ללא מטרת רווח. הארגון פועל בשני מישורים: חברתי שיפור פני החברה ע"י מעורבות הנוער בקהילה, שיפור החינוך במדינת ישראל. ארגון התלמידים מחפש אחר מתכנת אתרים. העבודה כרגע היא בהתנדבות מלאה, במקרה והעבודה תהיה טובה והארגון יקבל את המימון המתבקש המתכנת יקבל שכר עבודה גבוהה ובמקביל המשך תפעולי של האתר. כל שאלה, תגובה, ביקורת לפורום פניות לפרטי. תודה מראש, ים בלום, יו"ר ארגון התלמידים.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש את השיר שמשמעים ברקע של הפירסומת לתוכנית של גראהם נורטון ב YES והשיר הזה הושמע בסרט של ג'קי צ'אן אני לא ממש זוכר את המילים שלו חוץ מ .. absolutly nothing...hoo..... נשמע מצחיק אבל אני צריך את השיר הזה לאיזה פרוייקט קטן ואני לא יודע איך קוראים לו , אם מישהו יכול לעזור לי בזה אשמח אני אובד עצות ואני הייתי אמור לבנות איזה שהוא מצגת שהכול התבסס על השיר ברקע help ....
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קנינו מוצר של חברת אוסם והוא היה פגום איך מתלוננים על זה שולחים להם מכתב ובוא מפרטים את הבעיה והם חוזרים אלינו או שצריך לשלוח את המוצר אליהם ורק אז הם מתיחסים ?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם יצא כבר עדכון לשימוש בעברית באייפוד ? אני יודע שיש כזה עדכון שמורידים אבל אמרו לי שזה עדיין לא חוקי ואם אני משתמש בזה זה פוגע לי באחריות.. אז השאלה שלי האם יצא אחד חוקי והאם זה תקף גם לנאנו בתודה בן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מוזיקה שקטה ועצובה עדיף מפס קול של סרט שיתאים לסרט של המסע לפולין, משהו שיכניס את הצופים לאווירה העצובה של הסרט. כמו כן אני צריך המלצות לשירים עצובים שיתאימו גם לסרט(עדיף בעברית). שמעתי גם שיש ליהודה פוליקר שירים ממש לזה אז המלצות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
it says.. "over and over again" sound like french accent but the words are english ! help me reveal the name ! thnx !
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-