עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אבא שלי נוסע הרבה לחו"ל הוא מחפש אתר שמכניסים את שרת הPOP וSTMP ויוזרניים\ססמא ואפשר למשוך\לשלוח אימיילים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  2. למנהלי HWZONE למה האחרים של פורום מפרטי מחשב לא מגיבים ולא נותנים שום מפרטים ? הם לא מגיבים בהודעות כאשר מישהו רוצה לקנות מחשב או משהו זה ממש חוצפה כי בשביל זה מינו אותם לאחראים לא?! גולשי HWZONE הגיבו את דעתכם

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  3. איך אני יודע כמה אזהרות יש לי ? יש אולי איזה שהוא מד שמראה לי ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by Iv0ry,

public class Targil2 { public static void main (String[] args) { Int num1=5; Int num2=3; Int sum; Sum=num1*num2; System.out.println("sum:"+sum); } } למה זה לא מקמפל?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. מדובר בתראד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;topic=283592.0;num_replies=0 מקווה שתתקנו :

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ariel007,

כשאני מנסה להגיע לאתר של חברת הנתבים בכתובת http://www.tp-link.com זה מביא אותי לאיזה אתר אחר ולא ל-tp-link. זה ככה כבר כמה ימים, מישהו יודע מה קורה עם האתר שלהם?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. יש לי כרגע מחשב שולחני מיושן, ואני מעוניין לשדרג מספר חלקים עיקריים בסכום של כ 5000 ש"ח. מצד שני, המחשב הנייד מאד קוסם לי, ולמרות שהוא מציג נתונים פושרים מאד ביחס למה שניתן לקבל ממחשב שולחני בעבור סכום דומה, אני עדיין מתפתה לנסות את האופציה הזו... מה דעתכם? איזה מחשב נייד אתם הייתם קונים בעבור 5000 ש"ח, והאם זה משנה איזו חברה עומדת מאחורי המחשב הנייד פרט לשירות ואחריות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אוקי, אז ככה: קראתי את המשפט האחרון של פרמה (ספר מגניב ומומלץ) היה שם איזה קטע על העובדה שלא ניתן לתאר (פה אני לא מצליח להיזכר) בצורה מושלמת באמצעות סט חוקים אחד. תמיד תיווצר סתירה פנימית. מה שהרס להילברט את הרצון העז שלו לאיזושהי מתמטיקה על שתאחד הכל. סביר להניח שאני מתבלבל ביותר ממשהו אחד... אני נוטה לעשות את זה... בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל להזכיר לי בדיוק את הניסוח של המשפט הזה (ניסיתי גוגל, אבל כשאני לא זוכר לא את השם של הבנאדם ולא בדיוק מה הוא אמר... לא הלך). וגם , למי שיודע.. אם תוכלו להסביר למה בדיוק הוא התכוון. כי איך שאני מבין את זה... אני כן יכול לתאר מערכת באמצעות סט חוקים: לדוגמא חוקי ניוטון: גוף נופל חופשי... או מעגל חשמלי וחוקי קירכהוב יאפשרו לי לדעת בד…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. בימים האחרונים לא מצליח להיכנס לפורום דרך אפליקציית Tapatalk האם זו בעיה זמנית או מה?

10. יש לי חשבון נפרד ששם אני רשום לPAYPAL,DX,וEBAY,STEAM זה רושם לי שהסיסמה לא נכונה. אני שיניתי אותה אתמול, אבל לאחר מכן, ניכנסתי לחשבון והכל עבד. יש מייל של גוגל שאליו אני יכול לפנות? יש לציין שאני לא יודע את התשובה הסודית

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ForresT,

אוקי סופרטורנטס סגור(מישו יודע למה?) אז החלטתי להירשם לטורנטבייטס.. ישבתי כמה זמן ועשיתי רפרש וזה העביר אותי לדףהרשמה איזה 6 פעמים ולא משנה כמה מהר הקלדתי זה תמיר אמר לי אחרי זה שמספר המשתמשים הגיע ללימיט מישו יודע אם אני בכלל יצליח להירשם ככה? נמאס להוריד מפאבליק

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by yair_h,

כאשר אני מנסה להכנס לאסטהלהויסטה אני מגיע לאתר אך מעבר לדף השחור (ריק) עם הלינקים הירוקים למעלה והפרסומות המעצבנות לא קורה כלום, ללינקים העליונים אני מצליח להכנס חוץ מללינק עצמו של אסטה. אני חייב לציין שאני מחובר בADSL עם אלקטל פרו ובנוסף יש לי נורטון פרסונל פיירוול 2002. לדעתי יתכן והחסימה נובעת מ הפיירוול הפנימי של האלקטל מאחר ובנורטון אני לא רואה שום חסימה. אם מישהו יכול להאיר את עיני ולעזור אני אודה לו מאד יאיר

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  13. ביומיים האחרונים אני לא יכול להכנס לפורום אודיו וקולנוע ביתי ומופיעה לי השגיאה הבאה: "Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/community/Sources/MessageIndex.php on line 530" ניסיתי גם איכספלורר ולא עזר

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by dany_tab16,

שלום, עשיתי סרטון מודינג, שאורך 15 ומשהו דקות. הסרטון הזה בגודל כ 75 מגה, בפורמט WMV. כבר 3 פעמים ניסיתי להעלות את הסרטון ליו טיוב. כל פעם זה אומר שזה העלה את הסרטון. והוא נמצא ב MY VIDEOS אבל כשאני בודק זה לא שם. אולי הגודל, הפורמט לא נכון? אולי האורך? כשערכתי עשיתי את אותו ווידאו בפורמט MPG אבל הוא יצא בגודל 156 מגה, והאיכות קצת יותר טובה. אבל אני לא יודע האם אפשר להעלות קבצים כאלה גדולים. נתקלתם כבר בבעיה? מה אפשר לעשות? תודה מראש דני

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. העלתי תמונה לSIZ וניסיתי להעתיק כמה קישורים.. שום דבר לא עובד עזרה עם אפשר!!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. יכול להיות בגלל שאני צריך להתקין איזה משהו, בכל מקרה אני לא יודע מה צריך להתקין. מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: פתרתי את הבעיה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני מנסה לקנות אצל חבר בEbay אני שם מחיר ולוחץ sumbit, וזה נותן לי את ההודעה הבאה: Registration blocked Users whose registered status is blocked must resolve any outstanding complaints on file before proceeding. Please resolve these issues and try again. אודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי ממיר של עידן+ דגם Innova 7002HD. פירמטתי את הדיסק-און-קי כמערכת FAT32. בדיסק און קי אין כלום אבל בכל זאת כשאני מנסה להקליט הוא כותב לי שהדיסק און קי מלא. מה יכולה הבעיה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  19. אני מת מעייפות אחרי שבוע מייגע עם חוסר בשעות שינה ואני לא מצליח להירדם כרגע. help

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by emperor,

שלום, מצאתי אתר שמאפשר להכין סרטון פלאש על מסלול של טיול שביצעתי. www.netgallery.co.uk הבעיה היא שאני לא מצליח להרשם אליו. ניסיתי מס' פעמים והוא פשוט נתקע במהלך הניסיון. למייל אני מקבל "אישור הרשמה" בגיבריש ולכן לא מצליח לסיים את תהליך ההרשמה מישהו יכול לייעץ מה עושים?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by chenrp,

http://forums.anandtech.com/join.aspx יש למישהו רעיון? אני מקבל ERROR 586 או משהו כזה. מיליתי הכל.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  22. Started by ofer40,

היי יש לי בעיה בדיסק הקשיח וצריך להחליף אותו. החנות EASY DEAL ששם קניתי אותו לא עונה כבר שלושה ימים. כשאני מנסה להיכנס לאתר של EASY DEAL אני מקבל הודעה עם מספר טלפון ודואר אלקטרוני. שלחתי להם הודעות וניסיתי להשיג אותם בטלפון אך אין תשובה כבר מיום ראשון. דיברתי עם טקדטה והם דורשים 20 דולר+מע"מ כדי להחליף את הדיסק שהוא באחריות. לחילופין היא אומרת לי לפנות לגרנד אדוונס שזה דיסק שלהם. נראה לכם הגיוני שצריך לשלם 20 דולר בשביל להחליף דיסק באחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by dans41,

שלום, אני לא מצליח להתחבר לפורום דרך tapatalk, אני מחובר שם לפורומים אחרים וזה עובד כראוי, אני יכול להיכנס לאתר של הפורום כרגיל אבל אני לא מצליח להתחבר דרך האפליקציה, זה רושם שגיאה כלשהי. איך ניתן לסדר את זה?

24. קיצור קיבלתי את ההרדיסק הזה ואני מנסה לעבוד לפי ההוראות שכתובות על המדבקה אבל הכבל IDE של ה-40 פינים פשוט לא נכנס, וגם החיבור מולקס סתם תלוי באויר נסיתי עם המון כוח וזה פשוט לא נכנס לא מבין את זה ;D

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by aaviran,

שלום לחברי הפורום. כבר כשבועיים שאני לא מצליח לישון כמו שצריך. עוברות שעות רבות בערב עד שאני נרדם, וכשאני כבר נרדם אני מתעורר כל שעה ולא מצליח לחזור לישון. חוסר השינה משגע אותי. קשה לי לתפקד בכל התחומים. בנוסף לכך אני מרגיש חולי; כאבי ראש, כאבי גרון ועוד. אני מעדיף שלא לקחת כדורי שינה. אם מישהו יכול לעזור לי אשמח. תודה

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.