כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
http://www.nothingtodo.co.uk/view/1567/movies/humorous-movies/snl:_what_is_love.html יא אללה נשפכתי על הריצפה מרוב צחוק!
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד אבל מהיום זה יחסוך בלרשום בשורת הכתובות GETFIREFOX.COM פשוט נרשום IE7
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש את הלוח asus p4p800 se בנרות כבר חודשים ואני לא מוצא חיפשתי ב PANDS נעה לוגיק איבורי KSP OMC אתה יכולים בבקשה לעזור לימצוא אותו
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
אני בנארוטו בפרק 177 וכבר הרבה פרקים הסידרה לא חוזרת לעלילה הראשית מישהו יודע מתי לעזזל הסידרה תחזור לעלילה הראשית? וכמה פרקים יצאו בינתים? דרך אגב יש סידרה בשם One Piece איך הסידרה הזות? וכמה פרקים יצאו לה ?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לא להאמין שיש יותר מכוערים מימני ועוד בתפקיד כזה גבוה
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Y=X(3-x) הסוגריים מייצגות את מה שיש מתחת לשורש.. פשוט אני לא מוצא איפה במקלדת יש שורש... NooB me.. Thnx everybody !
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אז אני שמתי לב שבזמן האחרון נפתחו כאן הרבה נושאים ותרד'ים על גיטרות, להקות ועל... Michael Angelo Batio. (גם שמתי לב שרובם נפתחו על ידי KOBRA CHOPER :....) אז התחלתי להתעניין: על מה אתם מנגנים, תרחיבו כמה שיותר, נגיד גיטרה: איזו, כמה שנים, הערות, על עצמכם... או נגיד פסנתר: איזה יש לכם, כמה שנים בלה בלה בלה.... אז יאלה בלאגן, אני יתחיל: אני התחלתי גיטרה מלפני 5 חודשים, Spanish guitar, משו עם GOMEZ,לומד בבית...
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
התחייבתי לנטויזין לפני כשנה לתקופה של שנתיים וקיבלתי מצלמה דיגיטלית, עכשיו התקשתי לנטויזין כדי לבטל את ההתחייבות תמורת פיצוי כספי, הם אמרו לי שאי אפשר לבטל את ההתחייבות ואני חייב להמשיך אצלם עוד שנה כי אין להם מדיניות של קנסות. בקריאת תנאי השירות שלהם לא רשום שאני לא יכול לבטל את ההתחייבות. לדוגמא בבזק אם אתה מבטל את ההתחייבות אתה משלם 199 ש"ח. האם זה חוקי שאני לא יכול לבטל את ההתחייבות תמורת קנס כספי?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני לא מבין למה עשיתם דבר כזה? כבר אין על מה לעשות כתבות? הכל נשמע כמו בולשיט 1 גדול..
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך הזמנה לאתר torrentleech זה האימייל שלי dornirit1@gmail.com
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לצערי התפוצץ לי הדוד מים בדירה. בעלת הדירה הקמצנית לא רוצה לשלם על דוד חדש ומצאה "פתרון" זול, זה נקרא "אטמור", הבנתי שזה מין מכשיר שמחובר לברז המים הקרים במקלחת ומחמם אותם , מישהו מכיר את המוצר ויכול לומר לי אם זה טוב או רע ולמה? לי אישית זה נשמע כחארטה ולא פרקטי לחלוטין, אבל אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו נסיון עם המוצר אודה מאוד לכל מי שיכול לתת לי מידע על העניין, כדי שאם מדובר בבזבוז זמן אוכל לטרפד את העניין לפני שהיא סוגרת עסקה
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
-
לא הצלחתי למצוא ואני יודע שיש פה כמה שמבינים במכוניות.. אז אפשר עזרה בבקשה? יונדאי אקסנט GL שנת 95 4 דלתות 1600 סמ"ק יד שניה אוטומט
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו ישלח לפה את השיר של עופר לוי אני ואת. תודה
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך אני יכול להתעדכן כל שבוע בהטבות של OrangeDay?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אני כבר בן 16 ורוצה למצוא מקום עבודה לתקופת החופש הגדול כדי שיהיה לי קצת כסף בצד.... אני גר בראשון לציון, ואין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש. למישהו יש רעיון מאיפה להתחיל או אפילו מקום מסויים בראשל"צ שאפשר לחפש בו ? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מצאתי את האתר הזה שאמור לתת לנו להנות ממשחקי NBA כדורסל ספורט והמונידאל הקרוב. לכל מי שלא יכול או פשוט לא רוצה (כמוני) לשלם לצארלטון על המונידאל יוכל לראות את המונידאל בחינם LiveFooty - World Cup Edition יש בחירה בHebrew גם.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אם כן תנו לי לינק להורדה אני מת על הדברים האלה של הקללות ברוסית..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היתי ליפני שבוע בתיאוריה והגעתי בשעה 9 וחצי לשם,השומר אמר שזהו אי אפשר להיכנס היתה צריך לבוא ליפני 9 ולקחת מספר. [איך זה שבאתר של מישרד התחבורה לא מצויין שום דבר כזה? ]. חבר שלי שהיה שם ליפני חודש אמר שאפשר לבוא בכול שעה,מה זה השטויות האלה? אני חייב לציין כי התיאוריה היא באשדוד, ידידה שלי היתה בתיאוריה ברחובות ליפני יומיים ואמרה שאין כזאת הגבלה,כנ"ל לגבי קיריית מלאכי. מה זה החרא הזה האוטובוס הכי מוקדם שיוצא לאשדוד זה ב 8 וזה שעה נסיעה איך אני אמור להגיע לשם ליפני 9 עם איך להגיע לשם חוץ מאוטובוס
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בת"א שיש בא הרבה נגנים שאפשר לנסות אותם ... אני לא מעוניין לקנות שם אני רק רוצה לדעת פיזית במכשירים ולראות איזה הכי נוח להפעלה המכשירים שצריכים להיות בחנות : iAudio X5 60GB ZEN VISION:M IRiver H340 תודה
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי כבר כמה זמן. נגיד בנאדם רוצה להרזות[לאו דווקא לרדת במשקל, אלא להרזות מבחינת הגוף]. מה יעזור לו יותר: א. לרוץ ריצה קצרה יחסית[2000-2500 מטר] אבל הכי מהר שהוא יכול[נניח 13 קמ"ש]. ב. לרוץ מרחקים ארוכים יותר[3500-4000 מטר] אבל במהירות איטית במעט[נניח 11.5-12 קמ"ש]. מה יעזור לו להרזות יותר, לשרוף שומנים וקלוריות, מהר יותר? ובצורה יותר בריאה ויותר משמעותית[כלומר בצורה יותר מורגשת]? תודה מראש נ.ב יש להתעלם מכל נושא הדיאטות והשטויות האלה... רק מבחינת הריצה נטו מה יותר ישרוף שומנים ודברים כאלה.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-