כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אנשים שעברו את מבחני המיון בחברת Jungo למשרת מתכנת ב-C. אשמח לקבל הודעות פרטיות וטיפים.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
טוב,אז כמו שניתן להסיק מהכותרת,אני רוצה להרשם לאיביי. וכמו שניתן להסיק מהכותרת אני לא מעוניין לתת את כרטיס האשראי שלי. מה אפשר לעשות? בעיקרון אני מוניין לקנות\למכור בEBAY,פתחתי חשבון ב PAYPAL(ללא הכנסת כרטיס אשראי כמובן) והכל,אבל לאיביי אני לא מצליח לעשות registration בלי כרטיס. מה אתם עושים? או שלכולם פה יש כרטיס אשראי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב אז בעיקרון אני רואה די הרבה אתרים שמציעים כסף בתמורה לפרסומות,אבל הסכומים שהאתרים האלו מציעים הם פשוט לא הגיוניים וגבוהים במידה מאוד חשודה. מה העוקץ שם? שאנשים רואים פרסומות ובסוף האתר לא משלם? ואני יודע שהרי כן יש דבר כזה להרוויח על הצפיה,אז איך אפשר להפריד בין הכשר לטפל במקרה הזה? מישהו אולי יכול להמליץ לי על אתרים אמינים שהוא מכיר שמביאים רווח בתמורה לפעולות כלשהן שאני עושה(כגון הקלקה,לענות על שאלון, וכו')? תודה!
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
קיבלתי תכרטיס הזה מסלקום וכמובן שחייבים לנצל.. אף פעם לא הייתי משכיר סרטים ככה שזה דיי חדש בשבילי..אבל זה נחמד כל יום שלישי 2 סרטים חינם מבלוקבסטר. בכל אופן אני צריך המלצות לסרטים טובים..לא איכפת לי איזה סגנון סרטים בסגנון של "ג'רולד וקומר הולכים לטירה הלבנה"[או משו כזה]...זה אחלה סרט וממש מצחיק ככה שסרטים בסגנון יתקבלו בברכה) עדיף סרטים שאפשר לראות עם חברים... תודה, תנצלו תמבצע!
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ROSTER TEETH פשוט גאונים http://www.dumpalink.com/media/1116958595/Real_Life_vs._The_Internet זה פשוט כל כך נכון
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לכם נעליי קרוקס (Crocs)? אני כנראה קונה היום,בצבע כחול\NAVI מה דעתכם על הנעל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שיר מסוים passengers-in reverse הלהקה זה PASSENGER והשיר זה IN REVERSE אני לא בטוח אולי זה הפוך :-\ למי שיש אותו שיצור איתי קשר בפרטי שיגיד לי מאיפה לקנות אותו ;D
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
מישהו ראה? נראה כמו סרט מאוד מיוחד. יצא רק ב 11 מדינות (נראה לי USA כולם)? http://www.sonypictures.com/movies/mirrormask/main.html http://www.imdb.com/title/tt0366780/ בקרוב אני יראה ויביא ביקורת
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
היי, אני בהתלבטות אם לקנות מסך LCD או רגיל (קונים עוד מחשב ..) , אני די הרבה על המחשב ויש לי משקפיים (לא יודע אם זה כ"כ קשור..) , אני לא משחק הרבה וגם לא רואה כ"כ הרבה סרטים על המחשב אז הקטע הזה לא מענין אותי ; מה שכן אני מצלם די הרבה והצבעים זה מה שחשוב לי , מה שבעיקר מציק לי זה האם מסך דק באמת טוב יותר לעיניים, ראיתי מסכים דקים ובאמת הם יותר נעימים לעין אבל יש כאלו שאפילו עוד יותר מציקים מאשר CRT; אשמח אם תעזרו לי..
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אולי זה שימע לכם קצת דפוק אבל אני צריך איזה אתר או משהו אחר שיש שם כל מיני דברים יפים שאשפר לכתוב ב Away"" תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני יודע שלא בטוח זה קשור לפורום פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה באיזה פורום הכי מתאים החלטתי בפורום זה אני רוצה לקנות פלאפון ככה עד 2000+- ש"ח שיש בו הרבה זיכרון לשירים , וידאו מצלמה איכותית ושיהיה קטן קיצר פלאפון טוב , אפילו עד 2500 שקל.. מה מומלץ? חשוב מאוד שלא יהיה בו הרבה קרינה כי אני מדבר הרבה שעות בפלאפון חח
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם !! כמה שאלות בנושא סנוקר , לגבי מספר מצבים שקרו לי במהלך משחק. אם מישהו יודע , אני אשמח לקבל תשובות , תודה ! ;D 1. מצב השולחן - כדור שחור וכדור לבן. שחקן מכה מכניס את הכדור השחור וגם את הלבן. מה קורה במצב כזה? מחזירים את הכדור השחור לשולחן? או שהמשחק נגמר (בתלות בנקודות)? ??? 2. מצב השולחן - כדורים אדומים וצבעוניים על השולחן. שחקן מכה , מכניס כדור אדום ואחריו באותה מכה גם כדור צבעוני. האם זאת עבירה ויורדות לשחקן המָכֶּה נק' לפי ערך הכדור הצבעוני או שהשחקן המָכֶּה מקבל את הנקודות לפי שווי הכדור הצבעוני? ??? 3. מצב השולחן - כדורים צבעוניים. שחקן מָכֶּה, מכניס כדור צבעוני ואחריו נכנס הכדור הבא בתור. דוגמא: מכניס כדור כחול (5) …
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה דעתכם לגבי הציורים שלי? תכנסו בו http://photos.walla.co.il/haqhaq לאחר מכן תכנסו ל- הציורים שלי . התחלתי לצייר בגיל 7 שנים וכל יום אני מגביר היכולת שלי לצייר . תהנו
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל הבילאומי (GOOGLE.COM ) קצת מידע על המשטרה וזכויותה. להפתעתי ראיתי משהו קצת שונה: אין צורך לציין שאחרי שיצאתי מגוגל ונכנסתי שוב המראה השתנה למראה הרגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שכר של 19.5 לשעה....אני סטודנט[טוב לא ממש סטודנט,אלא מכפר על טעויות העבר ].
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אז יש משחק קלפים שנקרא דוראק(טיפש בעברית)משחק רוסי אני מניח שהמון פה מכירים אותו.. רציתי לדעת אם יש אתר שמריץ משחקים שלו ברשת?אם מישו מכיר תודה אה ואני גם צריךתאתר עם התחרויות ששבש הבן לאומיות.. תודה=)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Real Transformer Robot http://www.plsthx.com/Misc_videos/825_Real_Transformer_Robot.html
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
סרט שהיה ב-HOT Gold (זכה באוסקר) עם שחקנים מפורסמים מאוד שם הסרט בקירוב: "[glow=red,2,300]לאהוב אף פעם לא מאוחר[/glow]" או "[glow=red,2,300]אף פעם לא מאוחר לאהוב[/glow]" חיפשתי ב-IMDB לא מצאתי תוצאה טובה. אולי המחרוזת שהקלדתי לחיפוש לא מדויקת בכל אופן, אני ממש חייב למצוא את השם של הסרט.
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לקנו את Adobe פרימייר, וגילתי שהוא עולה פיצוץ ימבה בוחבוט רוזנשטיין כסף!!!11111אחדאחדאחדארחד מה זה הגנבים האלו רוצים שנשלם הרבה על משהו שהם עבדו עליו קשה? מה זה צריך להיות? אף ישראל הגנבים שהיינו פעם? תראו למה הפכנו לאנשים טובים אז אני אומר בוא נפרוץ לבניין של אדובי נשתול שם פצצה גרעינית אחרי שנתגנב דרך פתחי האיורור!!!!!שתייםשתייםשתיים נחנוק את השומר, אבל מישהו צריך לקנות איתי כלי נשק כדי להרוג את השומר אבל אין לי מספיק כסף מהדמי כיס וגם אמא שלי לא מרשה לי לצאת בצהריים אז נצטרך לקחת מטוס שטס מהר לחו"ל כדי שאני אספיק לחזור לישון כי יום אחרי זה אולי יש לי מבחן ענק בהיסטוריה.. וגם לא בטוח יהיה לי זמן כי אני גיימר ואני צריך להשתלט קודם על כל המחשבים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, בזמן האחרון יש לנו מצב לא כל כך נעים במשפחה, ואני אפרט: מישהו מהמשפחה שלי חתם ערבות להלוואת כספים לפני מספר שנים (עוד לפני שנכנס החוק החדש) לחבר שטוב מאוד שלו, סוכן ביטוח. לפני מספר שנים, התברר שאותו סוכן ביטוח גבה כספים מהלקוחות שלו ולא העביר אותם לחברת הביטוח, ולמעשה הונה את אותם לקוחות - מדובר על מאות אלפי שקלים. ההונאה התגלתה לפני בערך שנתיים שלוש, ואותו "חבר" הובא בפני בית משפט והוא הגיע להסדר שהוא משלם X שקלים בחודש לאותם נפגעים (בנקים+לקוחות). מכיוון שאותו X כסף לא מספיק על מנת לכסות את החובות, והוא טוען כי מעבר לאותו סכום כסף הוא לא יכול לשלם יותר, ההוצאה לפועל פנתה גם לאותו קרוב משפחה שלי שיישלם גם מכספו האישי על מנת לכסות את החובות. הקרוב משפחה ש…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-