עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lion03,

אז ככה הפרופיל שלי 82 ובגלל שאני בן יחיד אז מה שאמא שלי אומרת לאן אני הולך אני הולך (כמובן שאני זה אומר לה לאן לשלוח אותי) אז אני צריך עזרה בבחירה כרגע אני נוטה לכוון גיבעתי יש למישהו משהו אחר להציע (חוץ מסיירות שגם ככה אני יכול)?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות רכב יונדאי אקסנט יד 3 117 אלף קילומטר צבע כסף שנת 97 רציתי לדגעת עם משהו יודע עם זה רכב אמין טוב ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש ואין לי מושג מה להוריד לתוכו אין לי אתרי משחקים וכו משיהו יכול להמליץ על תוכנות הורדה ודברים ותוכנות שצרכים במחשב חד תודה

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by shuy,

E [attachment deleted by admin]

5. Started by Decktor,

גוגל יספקו לכם רשת אלחוטית ואינטרנט חינם בבית רק תשלשלו לאסלה. http://www.google.com/tisp/install.html והם גם יספקו לכם נייר חינם, העלויות יכוסו ע"י פרסומות קטנות ולא מטרידות על הצד האחורי. https://mail.google.com/mail/help/paper/more.html ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OvOnoob,

שלום חברים. קצת רקע. אני מהנדס ראשי בחברה קטנה בשפלה, ועובד הרבה מול מחלקת שיווק. בראש מחלקת שיווק עומדת מפלצת (אישה) שפשוט מוציאה אותי מדעתי, היא כל כך מעצבנת שאני לא מסוגל לעבוד מולה. היום היה לי מקרה שפשוט גרם לפיצוץ אטומי, ושלא כהרגלי גם אני הרמתי את הקול בחזרה כי הגיעו מים עד נפש. "הגברת" הזאת עשתה לעצמה הרגל. לקחת את כל המסמכים הטכניים שאני כותב באנגלית והם לרוב נורא סבוכים וארוכים (ואני תמיד תחת לוז"ים הזויים), לשנות 2 3 מילים + כותרת, ולהחזיר לי אותם עם כיתוב ל100 אנשים שונים על כך שיש לי טעויות, אתם מבינים ?? טעויות ! ושהיא תיקנה אותם. שלחתי לה מייל שזה לא לעניין שהיא משנה 2 מילים וחצי בניסוח וקוראת לזה תיקון…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. מכרתי טלפון סלולרי. האם אני צריך לתת לבחור קבלה או משהו כזה? פירסמתי ביד 2 ופנה אלי בחור. אמר שיש לו חבר ושחבר שלו(שגר בעיר שלי) יפגש איתי והוא יקנה את המכשיר. באתי לחנייה כדי לפגוש את ה"חבר" שלו. וחיכתה לי ניידת משטרה. קפץ לי הלב ואז המשכתי לנסוע. חשבתי לעצמי, הטלפון לא גנוב והוא בבעלותי, למה שאני לא אוכל למכור אותו לשוטר? אז חניתי ומכרתי לשוטר את הטלפון. נזכרתי בסרטים שמראים שברגע שיש תחלופה של כסף בין הידים אז קופצים על הפושע כל השוטרים.... בקיצור, לא קרה כלום, אבל אני מעוניין לדעת מה החוק אומר על זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by The_Byter,

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  9. http://www.youtube.com/watch?v=qh2Jed20wLk&feature=related זה שווה את ה-6 דקות האלה! אל תעבירו בשום אופן לסוף! :lol:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הזמנתי לפני כחודש מאמזון במשלוח בינוני-כלומר לא בספינה(הכי איטי), אבל לא הכי מהיר, באתר כתבו שזה נשלח בערך יומיים אחרי, ואין אפשרות למעקב אחרי החבילה. עוד כתוב שזה אמור להגיע ב14 לאפריל ..אני די בטוח שזה תקוע בדואר הישראלי אבל אין לי מושג למי לפנות. כולה 2 ספרים אבל עלה לי 300 שקל..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין בעזרתכם בנוגע לפלאפונים בשנית. אני עכשיו מוריד את התוכנה בכדי לחבר את המוטורלה C650 של אח שלי למחשב. האם לאחר שאחבר אוכל להעביר משחקים מהמכשיר שלו ל-W800 שלי ובחזרה? במידה וכן, כיצד אני עושה זאת? היכן אני מוצא את המשחקים בתוך המכשיר והאם יש משהו לעשות מעבר להעברה של הקבצים אל תוך המכשיר? תודה, Anatoli.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by Decktor,

חבר שלי נמאס לו לחפש עבודה ולשלוח קורות חיים כל הזמן אז הוא הכין סוג קצת אחר... (אזהרה מראש מכיל גסויות)

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

חוץ מספרים על מדע בדיוני, לא אוהב סוגים כאלו, יותר בכיוון של ספרים פסיכולוגיים, עם משמעות או ספרים שמבוססים על חיים של מישהו, או על איך לעשות בסף , בקיצור כל מה שקראתם והגעתם למסקנה שזה ספר שהיה שווה לקרוא וחבל שמישהו יפספף ולא יצא לו לקרוא אותו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by Os.Master,

מישהו יודע לעזעאל מזה ? הביאו לדוד שלי יום מיונים לצבא ואין לו מושג מזה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. http://img105.imagevenue.com/img.php?image=40604_aary_123_662lo.jpg [glow=red,2,300]צ'אק VS. יאיר[/glow] מי מנצח?!?!

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by phanatic89,

אהלן חברים למקצוע. אני בוגר MCITP ונכון לעכשיו לומד MCSE, לפי מה שהבנתי מחברים שעובדים בתחום ו/או בוגרי הקורס, הסיכויים למצוא עבודה בתחום....שואף לאיזור ה0%. מה אתם אומרים? להחליף למשהו יותר רלוונטי לחיים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by iem,

שלחתי מייל למישהו אחר מחשבון הג'ימייל שלי לשלו (יש לו גי'מייל גם כן). אני חייב לאחזר את המייל במיידי ! האם ניתן ? אני רק יודע כי לא אני ולא הוא משתמשים באאוטלוק בשביל להשתמש בג'ימייל אלא רק דרך ה- HTTP הרגיל. אבקש התחשבות המנהלים בכותרת כי זה עניין מאוד רציני !! תודה !! :-[

18. Started by subarel,

תוך כדי שיטוט באינטרנט מצאתי את זה: http://forums.techgage.com/showthread.php?t=1561 תחרות המארזים המכוערים ביותר.. הנה כמה מעודפים: (עליי לפחות ) אולי נעשה תחרות כזאת גם אצלנו? ;D

19. Started by 125,

שמעי שבבנק מסויים אם פותחים חשבון בנק אז מקבלים 400 שקל כמין הלוואה כזאת ,זה נכון ? תרחיבו על זה ... ובאיזה בנק זה קיים ?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  20. טוב אז בעיקרון אני רואה די הרבה אתרים שמציעים כסף בתמורה לפרסומות,אבל הסכומים שהאתרים האלו מציעים הם פשוט לא הגיוניים וגבוהים במידה מאוד חשודה. מה העוקץ שם? שאנשים רואים פרסומות ובסוף האתר לא משלם? ואני יודע שהרי כן יש דבר כזה להרוויח על הצפיה,אז איך אפשר להפריד בין הכשר לטפל במקרה הזה? מישהו אולי יכול להמליץ לי על אתרים אמינים שהוא מכיר שמביאים רווח בתמורה לפעולות כלשהן שאני עושה(כגון הקלקה,לענות על שאלון, וכו')? תודה!

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  21. שלום רב היום התגלתה בעיה מוזרה בפייסבוק בפלאפון שלי (samsung s8300 או משהו כזה) כל פעם שלוחצים על הכפתורון הקטן של הפייסבוק, זה פותח את הדף פתיחה [איפה שצריך לשים שם משתמש וסיסמא] - אבל עם מייל של מישהו אחר! אנשים שאני לא מכיר ופעם בכמה פעמים זה פשוט נכנס לפייסבוק של בנאדם אחר לגמרי, שאני לא מכיר, ומראה לי את כל הסטאטוסים שלהם אם לוחצים על פרופיל זה נכנס לפרופיל שלי. אני ברשת פלאפון, התקשרתי לחבר בסלקום עם פלאפון של סאמסונג גם [כמו שלי אבל טיפה שונה, עגול כזה] ואצלו בעייה זהה! מישהו נתקל?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by Zaknafein,

שלום לכם אנשים נכבדים ומבינים. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא הבאת חומרה לארץ מחו"ל: 1) האם יש מכס על חלקי מחשב נפרדים? 2) האם צריך למגן את הרכיב באיזושהי צורה (מדובר בלוח אם)? 3) איפה עדיף לאכסן את הלוח בזמן הטיסה: בתיק הנישא או בתיק מטען? תודה רבה על עזרתכם (בעתיד).

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by FatherBoard,

היינו צריכים להכין לבי"ס דגל לליגת כדורגל ירדנית-ישראלית. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by Guyn,

תראו משהו מצחיק שנתקלתי בו בעבודה. שימו לב לשורה 3. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.