כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
או לא יודע במה זה. בקיצור היום קיבלתי באן בכל אתרי הטורנט בהם הייתי רשום. כשנכנססתי לערוץ הIRC של אחד מהם גילית שהיה כתוב במשתמש שלי 8 מיליארד טרה בייט של הורדה והעלה. איך זה קרה? ואפילו לא זייפתי. יש למישהו רעיון איך זה אפשרי? נ.ב. הקטע שזה קרה באתרים לא קשורים ביניהם, באתרים אמריקאים, רוסים, שוודים, איפה לא.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר. חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה. הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל! בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי. אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה. הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק. הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף. פרופיל 82 קבא נמוכה סביב ה…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סרטים פשוט גיאוניים בתכלית! http://movies.break.com/saw/ עוד לא ראיתי את הרביעי אבל שלושת הסרטים פשוט אדירים!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
www.img4u.com לכל אלה שמכירים כבר את האתר (פרסמתי אותו כבר פה) האתר עבר מהפך ושונה לחלוטין! לאלה שלא, אתר מגניב להורדת רקעים למחשב בנוסף אפשר גם להעלות רקעים משלכם לאתרץ מה דעתכם על האתר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חלקכם ודאי שמעתם על מחשב ב100$ שמונע על ידי מעבד 500 מה"ץ של אמד רציתי לדעת מע דעתכם עליו :xyxthumbs
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
זה משהו ממש קטן אבל מציק :-\ כמעט לכל אתר גדול ואפילו לקטנים יש סמלון קטן שמייצג אותו בד"כ זה הלוגו או חלק מהלוגו אבל יותר קטן, ולכם אין.. אתם אתר גדול וזה לא מתאים שלאתר בסדר גודל שלכם לא יהיה.. הינה תמונה של מה שאני מתכוון אליו, למי שלא מבין..(ראו למטה- מסומן בשחור) הסמל הזה מופיעה גם שפותחים את האתרים ה"מועדפים" באינטרנט אקספלורר או את המועדפים של פיירפוקס - הסמניות.. וגם כאשר פותחים סימניה חדשה זה מופיעה( ראו תמונה למטה - מסומן באדום..).. מצטער שרשמתי את זה פה אבל לא מצאתי פורום משוב, וזה נראה לי הפורום הכי פחות "לא מתאים לפרסם" בו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קודם כל אני לומד במסגרת עצמית (לא אוניברסיטה) ואין באפשרותי לממן מורה פרטי. השאלה הזאת גורמת לי להתקע על הנושא הזה ואני רוצה לגמור אותה ולהבין תפואנטה של התשובה. http://img199.imageshack.us/img199/9937/math1.gif אני צריך תשובה מלאה ולא ב2 שורות! תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור עם הריב בין פנדה ל HWzone ?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
למשל עבדתי 144.87 שעות, איך הנוסחה עובדת והאם יש converters שיכולים לעשות את זה בפשטות? ומצאתי פה תשובה בחיפוש לגבי חישוב שעות עבודה באקסל אבל דיי פשטנית, כמישהו שלא עובד עם אקסל וצריך להסביר למישהו אחר שלא עבד אף פעם עם אקסל, איך זה עובד בדיוק (יום - שעת הגעה - שעת סיום - ושאקסל יחשב את השעות+דקות..אם אפשר, step by step). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש אתר איחסון כדי להעלות קבצים, אבל חשוב לי שיעמוד בתנאים הבאים.. 1. לפחות 50 מגה לכל קובץ 2. הקובץ נשמר לנצח 3. שיהיה מהיר (שיאפשר העלאה של לפחות 64Kbyte/sec והורדה לפחות 150) 4. שיאפשר לי לעשות רשימה לא מוגבלת של קבצים שאני רוצה להעלות ושיעלה אותם אחד אחרי השני... תודה רבה רבה לכל העונים..
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי לכולם. מישהו יכול לעזור לי למצוא מספר טלפון לפי שם ושם משפחה? זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 16.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן, יש מרכיב במאכלים שנקרא "שומן טראנס" שהבנתי שהוא רעל לגוף, ויש מצרכים שבהם לא מצויין כלל על השומן טראנס (ויש כאלה שמציינים ללא שומן טראנס, או שמציינים שיש שומן טראנס) השאלה שלי היא במצרכים שלא מציינים שומן טראנס, האם יש שם? השאלה מכוונת למקצוענים בנושא, תודה
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אחינו היקר ומפקח פורום אקטואליה udicol חוגג היום יום הולדת!! אחי, מאחל לך מזל טוב ענקי מכל הלב, שתמשיך להיות אחלה גבר כמו שאתה עכשיו, ותשאר עצמך!! and שמנמן מקפץ לקינוח ;D
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע ? זה לא בחוק שחובה על כל מוצר אוכל שיהיה תאריך שכזה ?
-
- 14 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
הדיסק החדש שלו מעולה, הוא עולה על האחרון שלו עם d-12 וגם על הדיסק האישי האחרון שלו משנת ה2000 (לא האמנתי שהוא יצליח אבל הוא כן...). שיר מספר 14 פשוט קורע הוא יורד כל השיר על טריאמפ מי שמכיר (the insult comic dog^_^) אחרי שטריאמפ ירד עליו בטקס פרסים אחד לא זוכר כבר איזהO_o אני ממליץ לכולם.
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שלכמה יש פה חשבונות פרימיום ויש כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בFAQ שלהם אז אולי תוכלו לעזור לי: אני רוצה לאסוף נקודות ולקבל חשבון פרימיום, כמה נקודות עלי לאסוף? וכמה נקודות אפשר לעשות מקסימום ביום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
- 1 follower
-
-