כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
"טיילתי" לי בעולם ופתאום אני רואה משהו מוזר הרבה עיגולים כאלה שחלק מהם נראים כמו דשא וחלק קטן מהם נראים כמו אדמה...והכול ביחד מזכיר קצת צורה של חץ מה זה הדבר הזה? חח זה מזכיר לי את ה"ציורים" האלה שאומרים שחייזרים עשו...בכל אופן הדבר הזה נמצא נראה לי ליד ערב הסעודית או משהו...מישהו יכול להסביר מה זה? אגב תעלו טיפה למעלה יש עוד כאלה אבל בצבעים יותר בהירים ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתחילת מרץ אנחנו אמורים לבחור מגמה שנלמד שנ הבאה (כיתה י') וחייבים לעשות בה 5 יחידות בגרות. האפשרויות הן: פיזיקה, ביולוגיה, כימיה, פסיכולוגיה+כלכלה, סוציאולוגיה+כלכלה, פסיכולוגיה+סוציאולוגיה, ספרות (אין מצב!!!), מחשבים, קולנוע-תקשורת. אני חושב שאני אבחר פיזיקה כי אני לומד את זה השנה (חמד"ע) וזה מעניין. רציתי לדעת איך אפשר להמשיך עם זה בצבא ובאוניברסיטה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה זמן מה מאז שנתניהו אמר שסטודנטים ישלמו פחות על תחבורה ציבורית. פיילוט לשנה, ככה אמרו. אז או שאני לא מעודכן או שאין עדיין זכר ליישום התכנית... אולי למישהו יש פרטים על הנושא? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוך נסיון עם מודרים שהכרתי (PC) וסרטונים שונים ביוטוב והדומים לו, עישון מריחואנה מאוד פופולרי בקרב חובבי המודינג הרציניים, ומי היה חושב שגם החנונים יעשו גאנג'ה? מה דעתכם בעניין?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש סרטון די ישן של בחור שמנגן שיר על כל מיני כלי נגינה והשיר בעצם מורכב מכל מיני צלילים קצרים של חצי שניה ובסוף הכל "ערוך" ביחד לשיר מוגמר. מצטער על התיאור המוזר אני לא יודע אם יש לשיטה הזאת שם. למישהו זה מצלצל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.img4u.com לכל אלה שמכירים כבר את האתר (פרסמתי אותו כבר פה) האתר עבר מהפך ושונה לחלוטין! לאלה שלא, אתר מגניב להורדת רקעים למחשב בנוסף אפשר גם להעלות רקעים משלכם לאתרץ מה דעתכם על האתר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות שולחן טניס לאיזה דברים אני צריך לשם לב? תקציב כ1000 , אפשר אפילו ב500 , משומש גם בא על הפרק שמעתי על החברות , STIGA VO2 , SETTLER , יש עוד חברות? האם לקחת רק מאלה? תודה מראש נ.ב הארות הערות והמלצות יתקבלו בחום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי חרמונית במחסן אצלנו וזה בידיוק מה שאני מחפש חח היא בצבע ירוק צבאי אבל אין עליה שום סמל שם צה"ל זה אומר שהיא לא צבאית נכון,?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום הולדת לחברה. בת 17. מה עושים!? זה הזמן שלי לשבור ת'ראש! זה מתקרב. תנו רעיונות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על הריחוף הגדול... כמובן שאף אחד לא יודע, תנו השערות... אה לאלו שלא מכירים: http://video.google.com/videoplay?docid=-6888112787967661311 פשוט לא עולה לי אפילו לא השערה אחת... =\
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי שנתיים וחצי היה לי ספק כוח ג'נרי ,עד שלפני כמה ימים התחילו להיות בעיות שבחיים לא הייתי חושב שזה הספק. כגון מודם (USB) יוצא מסינכורון...בפתאומיות(עבודה מאומצת של המחשב,גורמת לנורות של המודם לדהות..מה שמראה על חוסר במתח..) בתחילה - כרטיס מסך R9700 שהתחיל לעשות כל מיני אפקטים מוזרים ולהיתכבות במהלך העבודה!!!! (חשבתי שהוא דפוק אז הבאתי r9200 ). ואז המודם. החלטתי שאני רוצה להביא ספק אחר..הוצאתי את הישן..ופתאום אני רואה 2 פינים משש שרופים!!!!!! :o מהקפיצות מתח שהיו לו!!!!!!!!!!!! הוא היה ג'נרי 300W שבמשך שנתיים החזיק את זה: AMD Athlon XP1800 512DDR Radeon9700 128MB USB keyboard modem usb 2 * HD's 1 CDROM 1 CDRW 2 FANS אני אישית לא יודע איך הוא החזיק את כל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פלאפון משהו ברמה (לא משנה התקציב) כנראה אני מביא אותו מו"ל אז חשבתי על ה v3x / w900i אבל אם יש יותר טובים אשמח לקבל =)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html יוצא 245 ללא משלוח ו285 אחרי (לקחתי אפשרות של 4.8 פאונד עם מספר מעקב) קיצר מי שיודע זה השלט תזוזה החדש של הPS3 הוזמן פני כמעט 3 שבועות היום התקשרתי ל171 והם בדקו ואמרו לי שזה מעוקב במכס חיפה והם שלחו לי הודעה ( אז אני משלם, קיצר.) כמה אצטרך לשלם על הדבר הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה נתחיל בכך שחבר שלי(מט'יו) בא לקחת ממני את האופניים שלי ושאל אותי מה אתה עושה היום אזאמרתי לו לא יודע מה אתה עושה הוא אמר לי שהוא הולך עכשיו ליקנות טבק לנרגילה שלו בשביל לקחת את זה לחבר אז אז אמרתי לו שאני אבוא אז קבענו שאני אבוא אליו ב8 ניתארגן ונלך לחבר אז בפי שתיכננו הלכתי אליו והיה את הטרום זיקוקים - היה נחמד ביותר . עזבנו תבית ב9 והלכנו לילד שם הדלקנו את הנרגילה וסתם עשינו שטויות ושתינו PASSION POP שזה איזה שמפנייה של פסיפלורה ב11 הלכנו לפארק איפה שאפשר לראות את סידני ואת הגשר עם הזיקוקים והיה מפוצץ באנשים בגילי) וגדולים יותר אז ככה אני הייתי קצת שי_ור אז זה היה הזמן להתחיל עם בנות עד הזיקוקים ככה התחלתי עם שניים(בניפרד כמובן) והיתנשקנו :-*(היה מגניב)...…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה טריק\קסם כזה שאני זוכר שהייתי עושה אותו בייסודי.. ואני מנסה להיזכר בו, אשמח את עזרתכם, הוא הולך ככה: אני אומר לאותו בן אדם לחשוב על מספר מ1-9.. להכפיל אותו ב9 נירא לי ועוד איזה משהו ואז יוצא לו ספרה כמו בוא נגיד 42 ואני אומר לו לחבר את שתי הספרות שיצאו לו (במקרה הזה 4+2=6) וזה הספרה שיצאתה לו.(לא הספרה שהוא בחר כמו שכתבתי קודם.) מישהו יודע איך הולך באמת הקסם\טריק הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזיכרון שלי מג'יגה ל שתיים, אבל בגלל שבארץ אין סטים שכאלו במחיר שפוי (המחיר בארץ יותר מכפול) החלטתילהזמין מחו"ל. אחרי בדיקה מקיפה החלטתי ללכת על הסט הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231021 אני יכול לשלוח את זה לקרובת משפחה והיא תשלח לי את זה לארץ, הבעייה היא שבאתר הנ"ל לא מקבלים את כרטיס האשראי שלי בטענה שהוא "בינלאומי". יש דרך אחרת להזמין או מקום אחר בחו"ל שמוכר את המוצר הזה או מוצר דומה בתכונות? אני די נואש... :-(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת למי שרוצה לדעת למה אני שואל אז משחקים מ"ערוץ הקניות" של נינטנדו מתומחרים לפי נקודות WII £10.50 זה 1500 נקודות בחנות האירופית וזה המחיר הכי יקר כרגע למשחק אז רציתי לדעת כמה יוצא לי למשחק כרגע קניתי משחק ב1000 נקודות WII
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אתר שנחשב טוב יותר מכולם או שכולם פחות או יותר אותו הדבר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה לאחרונה אני מקבל שיחות טלפון מוקלטות לבית מחברת "גולדן דיל" מדבר אחת בשם מיכאל ואומר שזכיתי במתנה בגלל שהיינו לקוחות אבל אין לי שמץ מה זאת החברה הזאת! (אני תמיד מנתק באמצע לא שומע עד הסוף) וזה האתר שמצאתי עליהם (ונראה די מפוקפק) זה נראה לי יותר מידי כמו ניסיון עוקץ מישהו כאן מכיר תחברה שיכול לאמת את השערה שלי? http://www.goldendeal.co.il/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר שמחבר את הדריברים של NVIDIA אם הפיצ'רים של אסוס ועם למישהוא יש נסיון איתם, אך הם בסדר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי לא מכיר את אדגר מ-TechSource??? יש לו כמעט מליון עוקבים. הוא גיימר שעובד במשרה מלאה מול יוטיוב, מעלה סיקורים, תחרויות עיצוב של PC'S וסרטוני מה בקופסא המוכרים. אני אישית מעריץ אותו. אבל למרות שיש לו PC ממש טוב, כמעט אף פעם לא ראיתי אותו משחק בסרטונים שלו.... עוקבים אחריו? מה אתם חושבים עליו? ואיפה אפשר להשיג את הוולפייפר של המסך שלו באיכות טובה???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רעיון חביב מה הן המסעדות הכי נוראיות שהייתם בהן ואתם ממליצים בכל תוקף לא להגיע לשם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שיוני, ונסה, שחר ועוד משתתפים מהאח הגדול זכו לככב בפרסומת של חברת בזק, שפרה, הזוכה הגדולה לא נשארה חייבת. EA חתמו איתה על חוזה למשחק מחשב חדש בכיכובה שיצא בקרוב. עד עכשיו יצאה תמונה של הדמות שלה במשחק - ;D המשחק החדש יכיל אתגרי סריגה, מבוכים וכמובן קרב נגד הבוס הגדול מכולם - ה"אח הגדול"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר דפק תראש בהודו חושב שהוא קיפוד אז ואללאק אמרתי לו משה אתה לא קיפוד תביןן משה אתה לא קיפוד איך השיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-