כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
-
יום האישה שמח: מחקר שנעשה על בסיס נתונים מ-66 מיליון לקוחות באתרי קניות גדולים ברשת גילה שנשים טובות יותר בקניות ברשת מאשר גברים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב לכולם. מה דעתכם על זה - לאחרונה, ביתר שאת, ישנה תופעה של גולשים בכל מיני תחומים, כמו יעוץ לפני קניה, תקלות חומרה וכו' וכו' שפותחים דיון ו .... נעלמים. מי לשבוע, מי לחודש ומי בכלל. הדבר עוד יותר גרוע כאשר זה קורה אחרי שניתנות תשובות לפניה. אולי הגיע הזמן פשוט לחסום גולשים כאלה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חבר'ה. בקרוב מאוד אני הולכת לעשות את הקעקוע הראשון שלי קיבלתי המלצה חמה מחברה על חנות בשם פסיכו טאטו בדיזינגוף סנטר, ת"א. מישהו היה שם ויכול לתת כמה מילים כלליות על המקום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעתם האם הייתם נשרמים לשירות השכרת סרטים כמו נטפליקס למי שלא מכיר www.netflix.com השירות קיים פה בארצות הברית, מה שהוא נותן בגדול אתם נרשמים לשירות להשכרת סרטים דרך הדואר בוחרים בסרט , הסרט נשלח אלייכם בדואר , הזמן להחזיק בסרט הוא בלתי מוגבל, כאשר נמאס לכם מהסרט, אתם מכניסים אותו למעטפה שקיבלתם במשלוח הראשוני. שולחים חזרה לחברה וברגע הסרט התקבל אצלהם הם שולחים לכם את הסרט הבא ברשימה שלכם. השירות פה עולה באיזור ה 5 דולר תלוי בכמות הסרטים ובסוג השירות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאלה בכותרת למי שרוצה לדעת למה אני שואל אז משחקים מ"ערוץ הקניות" של נינטנדו מתומחרים לפי נקודות WII £10.50 זה 1500 נקודות בחנות האירופית וזה המחיר הכי יקר כרגע למשחק אז רציתי לדעת כמה יוצא לי למשחק כרגע קניתי משחק ב1000 נקודות WII
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שזה סתם חתיכת מתכת, איפה יש את זה זול ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו בפורום אחר אתר שאתה בוחר מהמגוון שלהם ואז אתה כותב ואת השם ויש לך כל מיני צורות שונות לשים... הנה דומאות : תהנו פשוט תלחצו על איזה bar שאתם רוצים וזה יקח אותך לאתר ומשם תעשו לבד ובסוף תבחרו את הצורה של הbar שאתם רוצים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יצאתי מהבית(בדיוק הוצאתי את הפלאפון מהמטען) שמתי את הפלאפון בכיס אחרי שעה ראיתי שהסוללה גמורה זה פעם שניה שזה קורה לי שאני שם את הפלאפון בכיס של מכנס נילון יש סיכוי שזה חשמל סטטי\סתתי\סתטי\סטתי או איך שלא כותבים את זה? :s05: ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18672&item=5197515230&rd=1&ssPageName=WDVW מישהו יודע אם הם נעלי כדורגל????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נסעתי היום באוטובוס ושמעתי כמה אנשים מדברים על זה שרוצים להוריד את תקופת המלווה ל חודשיים,זה נכון או סתם בלבולי ביצים?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי שנתיים וחצי היה לי ספק כוח ג'נרי ,עד שלפני כמה ימים התחילו להיות בעיות שבחיים לא הייתי חושב שזה הספק. כגון מודם (USB) יוצא מסינכורון...בפתאומיות(עבודה מאומצת של המחשב,גורמת לנורות של המודם לדהות..מה שמראה על חוסר במתח..) בתחילה - כרטיס מסך R9700 שהתחיל לעשות כל מיני אפקטים מוזרים ולהיתכבות במהלך העבודה!!!! (חשבתי שהוא דפוק אז הבאתי r9200 ). ואז המודם. החלטתי שאני רוצה להביא ספק אחר..הוצאתי את הישן..ופתאום אני רואה 2 פינים משש שרופים!!!!!! :o מהקפיצות מתח שהיו לו!!!!!!!!!!!! הוא היה ג'נרי 300W שבמשך שנתיים החזיק את זה: AMD Athlon XP1800 512DDR Radeon9700 128MB USB keyboard modem usb 2 * HD's 1 CDROM 1 CDRW 2 FANS אני אישית לא יודע איך הוא החזיק את כל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 3.06גיגהרץ שעובד בבאס 533 ומשתמש בטכנונולוגיית הייפר טריידין
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6500-7000 ש"ח ואני מתלבט בין PCH וזיג זאג. מבחינתי היתרונות בPCH הם שיש להם מבחר גדול מאוד של רכיבים ויש להם את כל מה שאני רוצה לפחות לפי האתר שלהם וזה החיסרון בזיג זאג (באתר שלהם חסרים הרבה רכיבים שאני רוצה). לפי מה שהבנתי השירות בזיג זאג הוא מצויין ובPCH הוא סביר. איפה כדאי לי לקנות? ויש לי עוד שאלה - מקובל לבקש הנחה מסויימת על מפרט ב6500-7000 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את צריכת החשמל של המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סתם מסקרנות.. אני בערך כל שנתיים, עד שהמעבד שלי הוא בערך חצי מהכי מהיר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לזה אז קראתי לו אבזם מה עושים במקרה שהאבזם של הרצועה נשבר? נשאר לי רק רצועה אחת מתפקדת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אנשים שרואים בסקר הזה כסקר גזעני, אני לא חושב ככה , אבל אני מעדיף לא לפגגוע באנשים אחרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על הריחוף הגדול... כמובן שאף אחד לא יודע, תנו השערות... אה לאלו שלא מכירים: http://video.google.com/videoplay?docid=-6888112787967661311 פשוט לא עולה לי אפילו לא השערה אחת... =\
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון: הבעיה נפתרה אני מקווה שכאן יהיה לי יותר מזל אני כבר ממש מיואש. נסיתי לפתור את זה מספר פעמים בדרכים שונות ובשום דרך אני לא מגיע לתוצאות כמו שהגיעו ביובל גבע(1/9) :-\ מישהו יכול לפתור את סעיף א? כמו שהבנתי זה נראה ככה:
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והפעם יד רובוטית שתאפשר לכם לגלוש באתרי פורנו עם שתי ידיים (קחו שניה לחשוב על זה) http://computers.walla.co.il/?w=/4/813474 מה שהם לא יודעים, זה שכבר המציאו את זה בארץ הרבה לפניהם: http://www.nisim.co.il/meonen.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-