עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז מה קורה חבר'ה ? אתמול שמעתי אצל ידידה בפלאפון טראנס מסוים ששורט לך ת'צורה עם קטע מסוים שיש שם. מישהי שרה, לא הצלחתי כל כך לקלוט את המילים אבל אחרי זה יש קטע ששומעים בסראונד לא נורמלי עד כדי שהסתכלתי אחורה כדי לראות אם יש מש'ו מאחורי... מה שכן, רשום בפלאפון את השם של הלהקה, Beat Hackers. הורדתי את האלבום שלהם ואף אחד מהשירים לא תואם למה ששמעתי... אני יודע שאין מספיק מידע אבל אני אשמח לדעת אם מישהו מכיר את השיר... מודה מאוד לכולם ושיהיה לכם אחלה לילה, מתן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by uriya,

שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ לי כיצד להסיר את נורטון אנטי-וירוס ואל תגידו לי עם הוספה\הסרה של הווינדוס כי זה לא עובד, אני יודע שיש איזה תוכנה שעושה את זה אם מישהו יודע כיצד להסיר אותו אני אודה לו\לה מאוד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DimaX,

ראיתי כרגע את הפרק הראשון(preair). נראית סידרה מעולה!(ומפחידה למען האמת.) מציע לכל מי שיכול לראות - לראות... (מינינובה) יש עוד 2 סדרות חדשות פריאייר שאני דיי בטוח שכדאי לראות(מהמלצה מוקדמת - shark וthe nine... כשאני אראה, אני אעדכן פה לגביהן גם ) מי שראה את "יריחו" שיגיד מה הוא חשב עליה אה וד"א, הפרק הראשון משודר ב20 בספט' לינק: http://www.tv.com/jericho-2006/show/58068/summary.html?q=jericho&tag=search_results;title;2 עריכה: ראיתי את 'Shark'. סידרה טובה. לא חשבתי שאני יכול לאהוב סידרה בז'אנר הזה... אבל דווקא אהבתי לאללה! אני אמשיך לראות. בטוח! שווה לבדוק. לינק: http://www.tv.com/shark/show/58080/summary.html?q=shark&tag=search_results;title;0 בכו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי לכולם אני מחפש סרטים/סדרות/ספרים בסגנון Cyber Punk על מחשבים, האקרים, בינה מלכותית וכו' תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, בטח ייצא לכם בעבר לדעת שאתם חייבים לנהוג/לרכב עם משקפיים בגלל שלא שמתם לב שאין לכם 6/6 וחשבתם שאתם רואים מצויין. אז כך גם אצלי. הוצאתי טופס ירוק בגיל 16 ואז גיליתי שאני צריך משקפיים, לא משהו קריטי, 0.75. ואז זה התחיל להדאיג אותי... באתי להחליף משקפיים אחרי שנתיים בערך ואחרי שעשו לי בדיקת עיניים גיליתי שהמספר הוכפל ל-1.5. האם זה יהיה בעלייה מתמדת או משהו כזה? ממה צריך להימנע?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by מכבי חיפה,

בואו נסכם את השנה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ועם איזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה לינק ? (אגב יש לי LCD 20 אינטש של NEC) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MeUser,

אז אני לפני הזמנה של GTX780 של MSI ואני ניכנס לאתר שלהם לראות את הכרטיס (וואלה הכרטיסים שלהם מעוצבים יפה ) אז אני מגיעה לדף הזה: http://www.msi.com/product/vga/N780_Lightning.html#hero-overview ושם תחת Bundle MSI developed driver and utilities

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יום האישה שמח: מחקר שנעשה על בסיס נתונים מ-66 מיליון לקוחות באתרי קניות גדולים ברשת גילה שנשים טובות יותר בקניות ברשת מאשר גברים לכתבה

10. Started by longboard,

אני בונה אתר יש פה מישהו שיוכל לתרגם לי את זה לאנגלית בבקשה? התחלתי להתייאש, מכיוון שבמשך השנים חקרתי הרבה מאוד בנושא, וחשבתי שניסיתי את כל הדרכים האפשריות להרזות ולהוריד במשקל,ובכל זאת נשארתי כמו שאני,קמה בבוקר מסתכלת במראה ולא אוהבת את מה שאני רואה.לאחר כל ארוחה, וכל דבר שהכנסתי לפה הרגשתי הרגשה רעה ואפילו התחלתי לשנוא את עצמי,וחשבתי כבר שלעולם לא הרזה. המסע לירידה במשקל לפני שנתיים כשהתחלתי לחקור על נושא ההרזיה באינטרנט ובפורומים, הכרתי מישהי שגם סובלת מעודף משקל ורוצה להרזות,והתחלנו לדבר בקביעות על השיטות שכל אחת מנסה כדאי להרזות.לפני חודשיים במקרה קיבלתי ממנה אימייל לאחר תקופה ארוכה שלא דיברנו,באימייל היא כתבה על השינוי שהיא עברה בחודש האחרון,ומה שראיתי הייה מדהי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מחפש תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה של מלכת הקרח. דגש על הכתר ועל תחתית השימלה. למי שיש רעיונות איפו אפשר לימצא זה יעזור מאוד. לא ליצחוק ! שונא תמשימות פורים האלה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. סעמק עם הפסיכומטרי הזה.. אני צריך ליהיות מחר ב 9:30 באוניברסיטת בר אילן ואין לי מושג איזה קו מגיע לשם... אני צריך משהו שמגיע מרמלה (תחנה מרכזית). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Lumber_Jack Jim,

והאם הם שומרים במלאי מוצרים קצת גדולים כמו מסורי 16" ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

האם יהיה כזה בקרוב? יש מצב אפילו עוד החודש הזה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אמור להיות לי יום ראשון צו ראשון לפני כמה זמן ביקשתי לדחות והקדימו לי ועכשיו ביקשתי לדחות בשנית כי אני לא אספיק למלא את הטופס הרפואי [אני בבדיקות עכשיו] אז שלחתי איימל ללשכת גיוס והם אמרו שהם לא יכולים לדחות[שאני מכיר המון אנשים שדחו תצו ראשון ] מה אני יכול לעשות?להתקשר?אם לא יסכימו גם בטלפון?אולי פשוט להודיע ביום של הצו שאני לא בא בפקס כי אני חולה?[אני בבדיקות-אני באמת חולה חח ] אם מישהו יודע מה כדאי לעשות תודה מראש ..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Los,

לכל מי שיש חשבון פרימיום ב RAPIDSHARE ולא שם לב ,אז החודש לכבוד הקיץ ככה הם אומרים בחדשה שלהם.. הם נותנים Unlimited למספר דברים ובהם גם תעבורת הורדה. אז .. תהנו. מקור הודעה מאתר Rapidshare.com. "Spring is here! Nice weather and warm temperatures make you want to leave everyday problems behind. RapidShare now makes wishes come true. In April we want to celebrate simplicity, therefore we have removed all the complicated limits that some people are worried about. Throughout April, all our services are included in RapidPro without any limits: unlimited traffic, unlimited storage, unlimited simplicity. Enjoy springtime 2011"

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה ידוע שרעש בעוצמה חזקה יכול לגרום נזק לאוזניים. אבל האמת היא שגם רעש בעוצמה בינונית יכול לגרום נזק אם אתה שומע אותו רצוף לאורך זמן. אז השאלה האם הרעשים בתדירות גבוהה של מחשבים עלול לגרום טינטונים באוזניים(מכיוון שלאלו שעובדים עם המחשב אנחנו יושבים שעות רבות ליד המחשב)? יש לכם מושג? הסיבה שאני חושש היא התדר הגבוה של רעש מהמחשב, כי התדר הגבוהה הוא מה שבדרך כלל נפגע ראשון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ash Binary,

אני מחפש להשיג גוף תאורה וינטאג' (מדגם ישן) מדגם אחד ספציפי. יש תמונה : http://s29.postimg.org/e4m5q0l0n/pagoda.png זה גוף תאורת גינה קטן (רוחב מקס' כ 0.4m אני חושב, ייתכן שהיה גם דגם גדול יותר) שהיה מיועד לנורות ליבון. יוצר כנראה לפניי יותר מ 40 שנה ועדיין קיים פה ושם אם בטעות למישהוא יש כזה במחסן או הולך לשדרג אחד כזה שמותקן, אני מחפש כזה (1 או יותר) קיימת גרסה חדשה יותר שלו שבה החלק התחתון כדורי (ולא אם פינות מרובעות כמו בתמונה), אני לא מחפש את הגרסה החדשה אם זאת אשמח להעיף מבט על כל גוף תאורה דומה שמישהוא רוצה למכור/לזרוק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

קראתי עכשיו את אחד התרדים שמתחתי ועלתה לי שאלה מה הם צירי ההתפחות שיש לי באזרחות, כמובן שיש לי את הפן הניהולי יותר (שמתחיל מראש צוות , ראש מחלקה וכו'..), אבל מה שאר האופציות שיש לי ועד לאן אני יכול להגיע איתם.? עריכה: הכוונת היתה ציר התפתחות של תוכניתן באזרחות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hadarK,

שלום, אני בן 17 ורציתי לדעת היכן כדאי לפתוח חשבון בנק, איפה הכי משתלם מבחינת עמלות וכיוצב. אשמח לכל עזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RayZ,

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/yesno.swf אחד הסרטונים ההזויים ביותר שראיתי, פשוט קורע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה הכתובת של האתר שמחבר את הדריברים של NVIDIA אם הפיצ'רים של אסוס ועם למישהוא יש נסיון איתם, אך הם בסדר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by joniar,

שלום... אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים ושוק ההון {ועם התמחות בראית חשבון ושוק ההון} אני לומד את זה 3 ימים בשבוע מ-4 בצהרים עד 10 בלילה... אני מחפש לימודים לבוקר עדיף בתחום המחשבים אבל לא משו כבד.. אם יש לכם הצעה אני אשמח לשמוע... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מחסור חסר תקדים בשוק שבבי ה-DRAM והביקוש המאמיר משרתי בינה מלאכותית דוחף את יצרניות הזיכרון הגדולות לשנות את סדר העדיפויות, מה שמוביל לעליית מחירים דרמטית של 15% עד 20% במחשבים הניידים של דל ולנובולכתבה

25. ואם אני רוצה לעשות באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים