כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת xp ואני רוצה להתקין חייגן או משהו... מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדי פעם אני צריך לקנות סכומים של בין אשר לחמישים אלף יורו, והבנקים שוחטים אותי עם עמלות ושערי חליפין מוגזמים. יש אלטרנטיבות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל עדיף שיהיה קובץ doc. זה חד פעמי ואני לא רוצה להתחיל להתקין תוכנות או לברר מה לעשות. אם מישהו יכול לפתוח אותו עם הוורד שלו ולשמור בסיומת אחרת אני אודה לו מאוד מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יצא כבר עדכון לשימוש בעברית באייפוד ? אני יודע שיש כזה עדכון שמורידים אבל אמרו לי שזה עדיין לא חוקי ואם אני משתמש בזה זה פוגע לי באחריות.. אז השאלה שלי האם יצא אחד חוקי והאם זה תקף גם לנאנו בתודה בן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי מעוניינת לדעת א. האם המקום שבו הסדרה מצולמת אמיתי ב. אם לא, איפה היא אכן מצלומת טנקס. :-*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מאמין שרבים כאן מכירים את אתר PAYPAL. יש שם בעיה ;כתושב ישראל שיש לו חשבון בנק בישראל , אין אפשרות למשוך את הכספים הניכנסים לחשבוני ב PAYPAL , לחשבון הבנק שלי בישראל. האם יש דרך לפתוח חשבון בנק באמריקה? לחשבון בנק כזה ניתן להעביר את הכספים מ PAYPAL ) אנא תנו לי פירוט והסבר בעניין. תודה ZATAR
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני לא בטוח באיזה פורום לשאול, אז אני שואל פה ... מאחר ואבא שלי טס לחו"ל, אני מעוניין להזמין למלון שלו חלקים (כמעט מחשב שלם) מ-Newegg.com. המחירים ממש מצחיקים ביחס לארץ... אני יכול להביא מחשב מהחלומות הרטובים בכמעט חצי מהמחיר בארץ. הבנתי ש-Newegg לא עושים משלוחים לארץ... אז מה זה אומר על האחריות? נגיד נדפק לי המעבד או שהזכרון הגיע עם בעיות, האם אני יכול לבצע RMA מהארץ? :s05: אם לא, יש חנות אחרת זולה שתתן לי אחריות מחו"ל לישראל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון, כאשר אני מעלה סירטונים ליוטיוב, אחרי שאני משנה את שם הסירטון והגדרותיו תוך כדי העלאה ומנסה לשמור אותן, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: לאחר זמן מסויים, היא נעלמת, והשינויים שביצעתי נשמרים כהלכה. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת- שילמתי את האגרה לפני כחודש ורק אתמול הלכתי להצטלם. תוך כמה זמן אמור להגיע הרשיון? האם הרשיון הזה תקף גם לאירופה ( או ליתר דיוק איטליה ) או שיש לי צורך להוציא רשיון בינ"ל ?אם כן,מה הדרך הכי טובה להוציא אותו? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה אני מקבל שיחות טלפון מוקלטות לבית מחברת "גולדן דיל" מדבר אחת בשם מיכאל ואומר שזכיתי במתנה בגלל שהיינו לקוחות אבל אין לי שמץ מה זאת החברה הזאת! (אני תמיד מנתק באמצע לא שומע עד הסוף) וזה האתר שמצאתי עליהם (ונראה די מפוקפק) זה נראה לי יותר מידי כמו ניסיון עוקץ מישהו כאן מכיר תחברה שיכול לאמת את השערה שלי? http://www.goldendeal.co.il/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? אני לא רוצה לחטט , זה סתם משהו שמסקרן אותי לדעת , מה הגיל הממוצע פחות או יותר של המשתשים באתר ??? בכל אופן , אני ראשון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שווה מחשב במפרט כזה: Pentium 4 1.5ghz 512 mb ram 80HD HD DVD-RW ספק ומארז ג'נרי של אייבורי. ראיתי מחירים גבוהים יחסית לפנטיום 4 משומים ב'יד 2' ורציתי לדעת כמה מחשב כזה ספציפית שווה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! מה המצב? יש לי עכשיו לרעיוןן לאתר חדש שלא קיים או לפחות לא שמעתי/ראיתי דבר כזה אתר מיוחד שלדעתי אם הוא יעבוד טוב הוא יהיה אחד מהאתרים הגדולים. השלאה היא איך אפשר לקדם דברים כאלה? יש חברות שמתעסקות בסטראט אפ ופיתוח רעיונות בארץ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מוריד מהאתר הנ"ל כאילו יש הגבלה של המהירות ל1 מגה כשבפועל יש לי 1.5 מגה. מישהו עוד נתקל בזה ? הוט+נטויז'ן 1.5 מגה ניסיתי אתרים מהירים כמו מיקרוסופט ומשם הוא מוריד על 185 קילובייט. לדעתי זאת הגבלה של הכבלים כי ניסיתי להוריד אצל חבר שלי שהוא אותו צירוף רק שאצלו 3 מגה ואצלו זה מוריד על 380, כלומר על מהירות מלאה. אודה ךתשובות עיניניות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://legion.gibbering.net/ilanprod/Gruzini_you_suck.swf איפה יש עוד כאלה שטויות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*בטיול השתתפו 90 מטיילים חלקם מבוגרים וחלקם ילדים במשך הטיול עזבו 4 מבוגרים ו10 ילדים אחוז המבוגרים שעזבו את הטיול היה קטן ב10% מאחוז הילדים שעזבו את הטיול כמה מבוגרים וכמה ילדים היו בתחילת הטיול? *מחירו של מוצר עלה פעמיים באותו אחוז בסה"כ עלה מחירו מ80 ש"ח ל125 ש"ח חשב את אחוז עליית המחיר בכל פעם? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כרגע את הפרק הראשון(preair). נראית סידרה מעולה!(ומפחידה למען האמת.) מציע לכל מי שיכול לראות - לראות... (מינינובה) יש עוד 2 סדרות חדשות פריאייר שאני דיי בטוח שכדאי לראות(מהמלצה מוקדמת - shark וthe nine... כשאני אראה, אני אעדכן פה לגביהן גם ) מי שראה את "יריחו" שיגיד מה הוא חשב עליה אה וד"א, הפרק הראשון משודר ב20 בספט' לינק: http://www.tv.com/jericho-2006/show/58068/summary.html?q=jericho&tag=search_results;title;2 עריכה: ראיתי את 'Shark'. סידרה טובה. לא חשבתי שאני יכול לאהוב סידרה בז'אנר הזה... אבל דווקא אהבתי לאללה! אני אמשיך לראות. בטוח! שווה לבדוק. לינק: http://www.tv.com/shark/show/58080/summary.html?q=shark&tag=search_results;title;0 בכו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בטח ייצא לכם בעבר לדעת שאתם חייבים לנהוג/לרכב עם משקפיים בגלל שלא שמתם לב שאין לכם 6/6 וחשבתם שאתם רואים מצויין. אז כך גם אצלי. הוצאתי טופס ירוק בגיל 16 ואז גיליתי שאני צריך משקפיים, לא משהו קריטי, 0.75. ואז זה התחיל להדאיג אותי... באתי להחליף משקפיים אחרי שנתיים בערך ואחרי שעשו לי בדיקת עיניים גיליתי שהמספר הוכפל ל-1.5. האם זה יהיה בעלייה מתמדת או משהו כזה? ממה צריך להימנע?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באו נעשה איזה מין טבלת יאוש, לראות איזה אירועים יש, מתי המפגש ה10 ;D, מתי החופש הבאה? כמה שאין לי כוח לחזור לשגרת החיים והלימודים.. :-\ תודה למי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אודישנים לפרסומות ? איפה אני יכול לשאול על הנושא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיפורו של ילד מיסכן : http://www.fresh.co.il/vBulletin/printthread.php?t=88163
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי היה מאמין שהפועל ת"א תנצח מילאן??? אחת הקבוצות הכי טובות באירופה!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני בן 24 סטודנט בפתוחה שנה שניה לתקשורת מדע המדינה ויחסים בינלאומיים. מכייון שאני לא סוגר על המקצוע ולומד אותו בעיקר מתוך עניין בחומר של הקורסים, אני רוצה קצת להיכנס לתחום המחשבים. יש לי ידע בחומרה כולל הרכבה ועבדתי על לינוקס OSX וכל הווינדוסים למיניהן. ודי מעט ידע ברשתות. אני רוצה לחפש כרגע עבודה בתחום התמיכה הטכנית למי שמגיע ללא נסיון ברשתות או הסכמות למיניהן. סביר להניח שבאחת בחברות האינטרנט, חייב להיות באזור רמת גן/ תל אביב/גבעתיים. אני מחפש מקום עם שכר סבבה נגיד 28+ לשעה, ושיאפשר לי ללמוד כמה שיותר נושאים במסגרת העבודה כי אני רוצה בנוסף לתואר להתחיל קורסים של רשתות ואבטחת מידע ואחכ לינוקס או DBA ולהתפתח בכיוון הזה. כרגע התלהבתי יחסית מ012 שלא רק שלומדים ר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-