כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף - INTEL או AMD? אני לא ממש מבין במעבדים אבל מצד אחד AMD יותר זולים ומצד שני שמעתי שהם מתחממים.... על איזו חברה אתם ממליצים לקניית מעבד?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עבודה בשלח ואני חייב לכתוב מה זה חוק מחלול ואיך הוא מתקשר לקקל?? עזרה!?!?!?!?!?! תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מסוג JVC שהיא 21 אינטש ויש לי שלט אוניברסלי שאני רוצה שהוא יעבוד על הטלויזיה איך אני עושה את זה מישהו אולי יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוקי נזכרתי באיזה סרט יפה אבל שכחתי את השם שלו סרט בריטי על איזה ילד שקוראים לו ג'ימי הוא שיחק במנצסטר סיטי בנוער..איזה זקנה אחת הביאה לו נעליים ואז הוא התחיל לנצח איתם.. מישו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט הזה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אישית הולך לבזבז על הדברים הבאים http://www.pandas.co.il/shopping_cart.php?cPath=610_1382_1383&sort=5a&page=1&products_id=8313 נ.ב אםצ אני לא אמצא אותו מי מתנדב לקנות לי?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי את השיר כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הגעתי למצב שבו השדרנית ברדיו אומרת את שם השיר והלהקה תמיד זה נקטע לי איכשהו השיר הוא כמו בסגנון של הבקסטריט בויז משהו דומה הוא מתנגן יחסית הרבה והוא די קצבי ברקע יש כזה מן רעש של תופים יש מצב שאתם מבינים למה אני מתכוון?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה?? אני רוצה באס קול של סרטון מיוטיוב איך אני יכול לעשות זאת ??? תודהה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לוותר על מקצוע חובה אחד לבגרות (כמו ספורט או תנ"ך) ועדיין לקבל בגרות מלאה בתנאי שעברתי את שאר המקצועות. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי גם חבר שיש לו QUAD אז איך זה שלסלקום יש רק ליבה אחת ? הם לא התיעצו עם אנשים כאן בפורום ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש באתר פחות או יותר כדי להפיג שיעמום , בכל אופן , לאחר שאני מגיב להודעות של אנשים באתר , כל תגובה חדשה שאני מקבל אחרי שאני הגבתי אני רואה אותה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" ואז , אני רואה את מה שכתבו בהמשך לשרשור ואז ההודעה "נעלמת" כי כביכול קראתי אותה , עכשיו , יש הודעות שכבר ממשיכים את השרשור , אך אינני מעוניין יותר לקבל התראות לגביי שרשור חדש בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר רשימת עשרת הסדרות הפופולריות ביותר בקרב פורעי החוק האינטרנטיים, אתם מוזמנים לגלות מי הם שוברי הקופות ההוליוודיים שהפכו (לצערם) ללהיט גם באתרי הטורנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%94%d7%96%d7%90%d7%91-%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%93%d7%96%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%94%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בפופקורן טיים והורדתי תרגום לסאן אנדרס והוא ממש לא מסונכרן..מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי את האתר הזה ולא יכולתי שלא לשתף.. מקלידים את שם הזמר/השיר והאתר יוצר פלייליסט, פשוט וקל. בלי פרסומות ובלי טקסט מיותר. http://www.tubalr.com
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כולם פה הזכירו את למיר, זיגזג פלונטר וכו'. מישהו מכיר את חנות פנדה ויכול להגיד לי אם היא טובה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 3.06גיגהרץ שעובד בבאס 533 ומשתמש בטכנונולוגיית הייפר טריידין
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו שאני מכיר חוזר עוד שבועיים ואמרתי שאני אבקש ממנו משהו עד 20$ הייתי רוצה מלא דברים מEBAY אבל אני לא אבקש ממנו לפתוח חשבון PAYPAL וכל הסיבוך, וההורים שלי לא יסכימו ולי עדיין אין אשראי (רק כספומט) קיצר חשבתי על איזה צעצוע או משהו מגניב אבל שאפשר לקנות ממקום נורמלי (נראה לי שאמאזון זה אפשרי וגם אתרים בסגנון) אם מישהו מכיר מקום שמוכר מעילים של להקות כמו איירון מיידן אני אשמח לשמוע.. תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Sk8er Boi רוק כזה מגניב ופופ רק לא שחורה טראנסים וכל החרא הזה שונא מוזיקה שעושים במחשב ומוזיקה שחורה... כל השירים על סקס בלי תוכן בלי כלום שירים לערסים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם זה חוקי מבחינת רפידשר לקנות חשבונות ממישהו אחר ? תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (nokia 3100) , אני צריך המלצה לפלאפונים של נוקיה מהדור ה -3 , שיהיה נוח , לא גדול כ"כ. מסלקום אני צריך. עכשיו יש לי שאלה , אני מחליף את המכשיר בחינם אבל מוסיף כל חודש 50 ש"ח , ככה הבנתי. השאלה אם אני יכול לקחת מכשיר מסמסונג / מוטורולה / LG ? בקיצור , תמליצו על פלאפון מ www.cellcom.co.il תודה. עריכה: חשבתי על ה Nokia 6230i , מה אתם אומרים ? בעע המבחר של סלקום דל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכיוון שנכנסתי במקרה לאתר Newegg.com, לא יכולתי שלא לשים לב להפרש המחירים שיש בחו"ל ובארץ. כמו כן, שמעתי כמה תגובות טובות על החנות הזאת ונראה לי שאין סיבה לא לרכוש בה. יש לי מספר שאלות: 1. האם אפשרי לקבל את המוצר לארץ? נכנסתי לאתר של FedEx ואני מניח שצריך ליצור איתם קשר בקשר למוצר, ..? 2. האם FedEx דואגים לכל מה שצריך כדי שהמוצר יגיע מהחנות ועד הבית שלי? 3. האם מישהו רכש משהו ב-Newegg.com? האם אחרי המשלוח והמכס עדיין יש הפרש מחירים כזה ששווה את זה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-