כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
http://www.liveleak.com/view?i=4d5_1209073065
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://cybernetnews.com/2008/02/29/watch-high-resolution-youtube-videos/ פיי זה עובד =]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שלום, אני לומד אכשיו בביה''ס גדול מאוד בצפון אכשיו לפני 1/2 שנה עברתי מביה''ס קטן (200 ילדים בכל ביה''ס 1-2 כיתות בכל שיכבה או איך שלא כותבים את זה) (כיתות ז-י'ב) אכשיו אני לומד בביהס שרק בשיכבה שלי יש 230 ילדים בבית ספר ממש אין לא לומדים אבל ממש (בחדש) ואני רוצה שתהיה לי בגרות טובה ולא סתם משו. לא מסלקים אף אחד כשבביהס הישן סילקו כ 3 ילדים בחצי שנה. יש לי אפשרות לחזור לביה''ס הישן אבל זה גם עולה ממש הרבה 2000שח בלי הסעות שזה ההורים שלי עובדים 5ק''מ משם. הבעיה שלי היא שאני רוצה ללמוד מחשבים ובביה''ס הזה(הישן) המגמה ממש חלשה ובביה''ס החדש היא ממש חזקה אבל מה זה עוזר לי אם שום מורה לא זוכר אותי ואפילו לא זוכר את כל הילדים שלומדים שם כבר 2שנים אין לי מושג מה לעשות בביה''…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה השירות החדש של גוגל . גוגל ויברטור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להשיג גוף תאורה וינטאג' (מדגם ישן) מדגם אחד ספציפי. יש תמונה : http://s29.postimg.org/e4m5q0l0n/pagoda.png זה גוף תאורת גינה קטן (רוחב מקס' כ 0.4m אני חושב, ייתכן שהיה גם דגם גדול יותר) שהיה מיועד לנורות ליבון. יוצר כנראה לפניי יותר מ 40 שנה ועדיין קיים פה ושם אם בטעות למישהוא יש כזה במחסן או הולך לשדרג אחד כזה שמותקן, אני מחפש כזה (1 או יותר) קיימת גרסה חדשה יותר שלו שבה החלק התחתון כדורי (ולא אם פינות מרובעות כמו בתמונה), אני לא מחפש את הגרסה החדשה אם זאת אשמח להעיף מבט על כל גוף תאורה דומה שמישהוא רוצה למכור/לזרוק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף - INTEL או AMD? אני לא ממש מבין במעבדים אבל מצד אחד AMD יותר זולים ומצד שני שמעתי שהם מתחממים.... על איזו חברה אתם ממליצים לקניית מעבד?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מכשיר vive ב3 חודשים האחרונים וזה בערך הדבר הכי מדהים ששיחקתי בו (וגם אחרים אחרי קצת showoff). בכל מקרה, מבלי לציין שמות "כפטריות אחרי הגשם" צצו להם מקומות מגניבים עם המכשיר בעוד לי יצאה הנשמה בלנסות להשיג רשיון עסקי לזה בארץ. מקשר עם היבואן (לכאורה בנתיים) ועד הגשת 2 בקשות מאד נחמדות באתר הבית של vive לBusiness edition. בקיצור...אם יש כאן מישהו שמבין בזה ויכול לתת לי ליד/כיוון וכדומה, אני אשמח. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש קטע וידאו קצר (חצי דקה ככה) שראיתי פעם, על אחד שנמצא בשירותים כימיים ופתאום איזה מנוף מפיל אותם ורואים אותו יוצא כזה... הסרט מתחיל בזה שהוא אומר "I hate Sundays...".. יש למישהו קישור אולי? אני לא מצליח למצוא אותו..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקרוא ולא להאמין: פשוט גאונות לשמה.. 8)
-
לפניכם מונולוג שלי המסביר על אירועי ליל שישי הזה, מומלץ לכל אחד : <R0cKF0rD> זה מדהים מה שאפשר לעשות עם קורולה 2001 <R0cKF0rD> בכ 3 שעות <MiniMizer> במובן של? <R0cKF0rD> 250 ק"מ <R0cKF0rD> עכשיו בואו ונראה איך <R0cKF0rD> ירושלים הלוך <R0cKF0rD> מסתובבים בתוך העיר <MiniMizer> לוקח לה שלוש שעות להגיע ל-250 קמ"ש? <R0cKF0rD> עליות/ירידות <R0cKF0rD> תחנת מלחה <R0cKF0rD> במצטבר, קפרע <R0cKF0rD> אני מתחלף עם בעל הטויוטה <MiniMizer> ס22ה <R0cKF0rD> ומתחיל לעשות סיבובים במגרש הריק <R0cKF0rD> עד שפתאום הבחנו בניידת שבאה לראות מה נסגר <R0cKF0rD> עצרה <R0cKF0rD>…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום משהו יודע מה הם זמני הבגרות מחר בשאלונים C,D? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מסיים בעזרת ה' השבוע י''ד עם דפלומת הנדסאי בפרוייקט עדן של חיל התקשוב ביום שלישי אמורים לבוא אלינו אנשים מהחיל כדי להציע לנו קורסים שונים ואחריהם שנמלא טופס העדפות לגבי הקורסים שהציעו.. אין לי מושג איזה קורסים באמת טובים ואיזה קורסים יפתחו עדייין. אבל מה שכן אני יודע שהצבא נותן גם מפוצץ גם לקורסים הכי על הפנים שיש. איזה קורסים איכותיים באמת קיימים בחיל שיכולים באמת לתרום משהו באזרחי אחרי שנתיים של לימודים שתרמתי לצבא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר לאינטרנט. כרגע אני מתכוון להתנתק מהוט מטלויזיה ואינטרנט ולהתחבר ליס לטלויזיה ואינטרנט. יש לי טלפון מבזק והבעיה היא שאני רוצה להתנתק מבזק. השאלה היא אם אני אתחבר לאינטרנט בADSL האם יחייבו אותי על הקו או רק על התשתית ? עכשיו מחייבים אותי 40 שקל כל חודש רק על זה יש קו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שואל כי יש כאן חובבי אופניים רבים. סיפור ארוך בקצרה: רכשתי לפני חצי שנה TREK 4400 עם בלם קדמי בסיסי מאד תוצרת RST. היום לקחתי את האופניים לטיפול מקיף (חצי שנה לא עשיתי) והמוכר במצמן את מירוץ הציע לי rockshox tora 302 ב-1600 שקלים עם התקנה. rockshox tora 302 עולה בארצות הברית בערך 270 - 280 דולר. אם אני מוסיף משלוח, מע"מ, מכס והתקנה אני משלם יותר מ-1600 שקלים ונתקע בלי אחריות. המחיר נשמע טוב, אבל לא מכיר את בלם. לא מצאתי ביקורת מקצועית ברשת. למישהו יש ניסיון עם Tora 302?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקטע של הדואר הזה? אני מניח שזה ספאם,אבל מה הקטע? לא מפרסם שום דבר ולא כלום,היא רוצה שאני ישיב - ככה היא מקבלת רשות להספים אותי עוד? מה הCATCH פה? Hello Dear, My Name is Adeline Ogah I hope this mail finds you well & healthy and i hope we can established a relationship since we are meeting for the first time,i have gone through fasting and prayers asking God to lead me to a trust worthy person who will help me with this transaction and it interests me to contact you aftter my prayers for an assistance to help me transfer this Sum of 10.7 Million USA dollars my father deposited in a bank here in Cote d'Ivore before he was assasinated.i like honesty,trust,love,truth,…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לא רע ;D http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1842300
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שחלק ממכם יודעים אני יוצר מוסיקה כבר הרבה שנים... בשבוע האחרון אין לי שום רעיון לטראק חדש אז חשבתי לעשות קלאב טראנס על המנגינה של BF2. עשיתי כבר את הקטע של הפזמון בחפיפ כזה (שעה וחצי של עבודה) כנסו לכאן אם בא לכם לשמוע,תגידו אם בכלל זה רעיון טוב כל העניין הזה למה אני לא בטוח שזה יתפוס את תצומת הלב של הגיימרים כל כך... http://unr.co.il/?aroom=540 תלחצו נגן על BattleField 2. יש שם עוד טראק שלי אם תרצו לשמוע (Space D)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם הם שומרים במלאי מוצרים קצת גדולים כמו מסורי 16" ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
כולם פה הזכירו את למיר, זיגזג פלונטר וכו'. מישהו מכיר את חנות פנדה ויכול להגיד לי אם היא טובה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדשה כאן!!! ;D אני מקווה שאשתלב פה יפה... =]] חחח אין לי מה לומר, שאלו חופשי! בייביי קיסס [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטתי שגם ספרים יהיה חכם יותר לרכוש באינטרנט, עכשיו אני מחפש מקומות בהם ניתן לרכוש ספרים אונליין בעיברית במחירים טובים יותר מהמחיר של החנות השכונתית (קרי סטימצקי). יש למישהו מושג? בנוסף, אשמח לקבל המלצות על סיפרי פנטזיה טובים כדוגמאת סיפרי מחזור שער המוות או סידרת הדרקונים של מרגרט וויס וטרייסי היקמן. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-