כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון שפתחתי כאן מזמן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456884 רציתי להביע חוות דעת על החברה XFX. ב16 באוקטובר 2008 קניתי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX מהחנות FOX-PC לפני כמה חודשים, הכרטיס החל לעשות בעיות, וככל הנראה נדפק. כאשר רציתי לממש אחריות, לא הצלחתי לעלות על שום עקבות של FOX-PC ולא ניתן היה להחליף את הכרטיס שלי, ולכן, פניתי לשירות הלקוחות של XFX. החברה סיפקה לי אישור לשליחת הכרטיס אליהם לבדיקה, שתוצאותיה היו ידועות מראש: הכרטיס נדפק. בסופו של דבר, קיבלתי כרטיס מסך מדגם GTX260 בתור פיצוי, שעובד בצורה מצויינת. לכן, רציתי להמליץ על XFX ולשתף את חווית הרכישה שלי מהם. ברק.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים קורס שיווק ב EBAY? לא מדריך אינטרנטי או ספר אלקטרוני. קורס ממשי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך קונים משם ואיך בדיוק זה מגיע אליי יש לזה משלוחים לכל העולם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מכרתי באיביי אוזניות דיי יקרות (150$), הן היו חדשות אבל כנראה משהו נדפק במשלוח. הקונה קיבל אותן כשהקופסא היתה קרועה והצד הימני לא עבד. הוחלט שהקונה ישלח לי אותן בחזרה בתמורה להחזר על האוזניות. ביקשתי ממנו לכתוב על החבילה "RMA Replacement". עכשיו קיבלתי הודעה על מכס של 120 ש"ח. איך אני יכול להוכיח להם שזה בכלל אוזניות מקוקלות שחזרו מהקונה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לטראקים איכותיים מ-2005, אפשר גם מ-2004 אבל עדיף בעיקר חדשים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ויוכל לעזור לי בבעיה עם מחשב חדש? אני מאזור רחובות... תודה על כל עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלחו לי באיי סי קיו את הסרטון הבא: http://media.ebaumsworld.com/marioguitar.wmv אישה עם שיער פרוע מנגנת את המנגינה של סופר מריו הוותיק בגיטרה חשמלית. זה נשמע מדהים, אני לא האמנתי שזאת היא מנגנת בתחילה, שיערתי שהפס קול עבר עריכה והיא "משחקת אותה" מנגנת את זה. בכל מקרה אחרים טוענים שזה אמיתי ולא מפוברק, לשיפוטכם. דרך אגב תקשיבו לזה כמה פעמים, ואז תקשיבו לזה בלי להסתכל על הוידיאו, תראו שזה מאוד מוצלח חוץ מפשלה קטנה בהתחלה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מבצע הזמנה מהאתר bookdepository (בעקבות המלצה של חבריי הפורום) זה מגיע במשולח ישיר עד לבית או שאני אצטרך לגשת לדואר . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברתי ואני רוצים לצאת לחופשה קצרה במלון מיד אחרי חנוכה - 2 לילות באמצע השבוע (חצי פנסיון או פנסיון מלא) בטווח מחירים של 700-1000 ש"ח לאדם (אנחנו מתכננים להוציא עוד כ-300 ש"ח על טיפולי ספא במלון). עד כה ההצעה שנראית הכי אטרקטיבית (מבחינת מחיר ומבחינת מה שראינו על המלון) היא מלון מרידיאן ים המלח - 650 ש"ח לאדם (חצי פנסיון) או 850 (פנסיון מלא). מישהו מכיר את המלון? יכול לספר משהו עליו (חוויות טובות / רעות)?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם.. כמו שאמרתי שאני מחפש אתר שאפשר להזמין מחו"ל חומרה למחשבים אוו כללי לארץ ישראל בתודה לציין חוץ מהאתר של EBAY
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכל מנהל פורום שיפתח את הת'רד. אני לא כותב לPM כי איני יודע מי מכם יראה את ההודעה ראשון. היום קיבלתי שתי הודעות פרטיות בעלות אותו תוכן לPM והאופי שלהם היה פירסום מבצעים שבנועה מחשבים. אני בטוח, שעוד משתמשים וחברי הפורום קיבלו הודעות בעלות תוכן זהה או דומה. לתשומת ליבכם, בתודה מראש, KEMAN
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, כמו טיפש שחכתי לחלוטין לברר איפה זה בכלל. אני אפילו לא סגור שזה מחר אבל זה התאריך האחרון שאמרו לי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש פלייבק של יהודה ופליקר לשיר פרח .. בבקשה ממכם עם יש למישהו תעלו לי אותו שאני יוכל להוריד אותו .. או מאיפה אני יכול להוריד בחינם ??.. אני מוצא רק בתשלום אני מפעיל את העמדת DJ בבסיס בטקס ליום השואה תודה לכולם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שפלונטר עומד להיסגר בגלל חובות יש משהו שיכול לאשר את השמועות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני בן 24 סטודנט בפתוחה שנה שניה לתקשורת מדע המדינה ויחסים בינלאומיים. מכייון שאני לא סוגר על המקצוע ולומד אותו בעיקר מתוך עניין בחומר של הקורסים, אני רוצה קצת להיכנס לתחום המחשבים. יש לי ידע בחומרה כולל הרכבה ועבדתי על לינוקס OSX וכל הווינדוסים למיניהן. ודי מעט ידע ברשתות. אני רוצה לחפש כרגע עבודה בתחום התמיכה הטכנית למי שמגיע ללא נסיון ברשתות או הסכמות למיניהן. סביר להניח שבאחת בחברות האינטרנט, חייב להיות באזור רמת גן/ תל אביב/גבעתיים. אני מחפש מקום עם שכר סבבה נגיד 28+ לשעה, ושיאפשר לי ללמוד כמה שיותר נושאים במסגרת העבודה כי אני רוצה בנוסף לתואר להתחיל קורסים של רשתות ואבטחת מידע ואחכ לינוקס או DBA ולהתפתח בכיוון הזה. כרגע התלהבתי יחסית מ012 שלא רק שלומדים ר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3448872,00.html#n :lol:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=329792
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני כותב דף נוסחאות וצריך את הפונט הכי חסכוני (הווה אומר כמה שיותר מידע בכמה שפחות מקום) וכמובן שעדיין ישאר הכי קריא שאפשר. באופן כללי אני צריך פונט באנגלית, אבל גם בעברית יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם תלפיות זה פיתוח נשק? ואיזה עוד תפקידים של מחקר ופיתוח יש בצה"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"מצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS3 לראשונה בישראל מצלמה דיגיטלית זהירה בגודלה המפיקה סרטים דיגיטליים באיכות מדהימה..." אם תפילו אותה היא תיזהר לא להישבר! איך לא חשבו על זה קודם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=605125
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין כאן פורום צבא והשאלה קשורה לרשתות אז שמעתי שיש יחידה שמתעסקת בנושא הרשתות(מחשבים) ורציתי לדעת מה הדרישות שלהם ומה שמה של יחידה זו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(לדעתי הנושא הזה יתאים יותר ל"רשתות ואינטרנט", אבל הוא אינו מובהק דיו, שכן גם יש כאן חברות סלולריות וטלפון קווי) האם באמת יש צורך בשירות כזה? ואם כן, האם הישראלים *מטומטמים* עד כדי כך שהם צריכים שמישהו אחר ינתק אותם? החוק הוא דיי פשוט, ניתן לפנות בכתוב ותו לא מעבר (משמע אין שיח בינך לבין הנותן שירות והוא חייב לבצע את האמור במכתב - משמע לנתק אותך תוך 3 ימים, או 6 במקרה של מכתב רשום). הנותני שירות מתקשרים בתואנה של "תיאום ניתוק", אבל בדרך הם מנסים לשכנע אותנו להישאר - מה שאסור להם! אפשר להתמחק מזה בקלות, ע"י כך שאם הם אינם מבצעים את האמור במכתב אתה תתבע אותם (כמובן להקליט את השיחה). אנחנו מטבענו מעדיפים להתקשר ו"לדבר" עם מישהו, אבל בתכלס אין עם מי לדבר, או מי שאתם מדברים אי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-