כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ומקצוע כמובן.. :xyxthumbs:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך קוראים לטרק שבמקור הוא MONEY FOR NOTHING של DIRE STAIRS?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש גם בומים ברקע ... מנהלים נא לא למחוק, זה מאוד מצחיק
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל שנה, המחנך מאיים שאם לא תביא אישורים על חיסורים מההורים זה יפגע בציון בהתנהגות ולא תעלה כיתה, כל שנה סגנית המנהל אומרת לי שבקצב הזה אני לא אעלה כיתה (השנה כי השמצתי את הבי"ס בקרב תלמידי כיתות ו' שבאו לבקר בבי"ס, שאגב אני עד היום טוען שמותר לי להביע את דעתי ואסור לאף אחד לשלול אותה) כל שנה המחנך אומר שהתיק האישי הולך וטופח, וזה רע... אבל הנה גם השנה לא הבאתי אישורים על 80% מהימים שלא הגעתי + הברזות מהרבה שיעורים כדוגמת מיומנויות וחרא כאלה... גם השנה הסגנית אמרה לי את אותו הנאום המטומטם גם השנה קיבלתי איכשהו 7 מכתבים לתיק האישי, ותאמינו לי הוא באמת כבד... וגם השנה אני עולה כיתה ל-יא' והמסקנה מכל זה - שבי"ס זה בולשיט אחד גדול, ואם יש לך ציונים טובים (ויש לי, בכל המקצועות…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש שתי שורות בשיר מסוים שאני לא מבין את משמעותם. לא רציתי לפתוח דיון רק בשביל זה, אז אתם מוכנים לענות לי מה לדעתכם הכוונה והמשמעות של שתי השורות האלה ולשתף שירים נוספים. השיר הוא Times Of Trouble של Temple Of The Dog. ברמת העיקרון כול האלבום נכתב ע"י כריס קורנל עקב מותו של אחד מהחלוצים של זמר הגראנג' בסיאטל Andrew Wood שמת ממנת יתר של הרואין כמו הרבה טובים אחרים. אין ספק שהשיר מדבר על הרואין, מנסה לעודד ולהבין שזו לא הדרך. מי שיקרא את המילים ישים לב לזה זה ממש ברור. העניין שיש שתי שורות שמעניינות אותי מאוד ואני לא מבין את משמעותם I saw you swinging" "Swinging your mother's sword יש למישהו מושג למה הכוונה? זה השיר המלא:http://www.lyricsfreak.com/t/temple+of+the+dog/ti…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לתרגל אנגלית במקלדת אז חשבתי אולי להתחיל לכתוב בפורומים אמריקאיים. יש לכם פורומים טובים להמליץ לי עליהם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע? ואני מבקש בלי תגובות מפגרות כמו: "את מי זה מעניין?" "מה אתה שומע אותו בכלל?" תודה. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בפופקורן טיים והורדתי תרגום לסאן אנדרס והוא ממש לא מסונכרן..מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודה לכם אם תוכלו לתת לי לינקים לאתרים שאפשר להוריד מהם כתוביות בעברית (חוץ מ- www.subtitles.co.il , www.subs.com , www.subcenter.co.il) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי פעם שאם שלוחים חבילה מחו"ל לחייל (אני (- אז יש פטור ממכס האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כל שתי חנויות הספורט שהכרתי הפסיקו למכור ציוד ספורט והחלו למכור רק בגדים, אני זקוק לחנות באזור תל אביב (עדיף באזור דיזינגוף/אלנבי) שמוכרת ציוד ספורט כגון גריפ-פאדים, חגורת תמיכה לגב, רצועות שקושרים למוט כדי שהוא לא יפול מהידיים, הדברים האלא שלוחצים עם היד (כמו המחזיקים של השטנגה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל "גלידת מונקו". עדיף להביא גם תמונות (אם יש).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפס פאב במרכז(חולון\ראשון\ת"א)..אפשר גם קצת יותר רחוק... מחפס פאב אם מסך גדול(כמה שיותר גדול יותר טוב... ) וסאונד חזק וטוב!!... בבקשה אשמח להמלצות לגבי פאבים......(יש גמר אלופות ברביעי!!!!!!)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OMG איזה אתר מוזר ומפחיד... www.eon8.com אתר מאוד מוזר ואף אחד לא יודע מה הוא אמור להביע והנה עוד משהו שמצאתי עליו... OMG עוד 7 שעות http://eon8theinvestigation.ytmnd.com באתר הזה תבינו למה שמתי את הכתובת בCODE... פשוט תעתיקו לBROWSER OMG זה מצמרר... עריכה 2: OMG I CRAP MY PANTS אני כבר לא יכול לחקות
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
נראה לי שהעם נגד NEWRON למה כולם יוצאים נגדם נחרצות מהם עשו כבר פתחו במשבר כלכלי? המציאו את חיידק האבולה?? הייתי רוצה לדעת הם משמשים מה שאני קורא לו מותג שנאה מותג שכולו מבוסס על שנאה בבקשה הייתי רוצה לדעת אולי גם כמה סיפורים אישים או סיפורי כמעט התמטטות עצבים לא רק לבידור יש מאחורי ההודעה הזאת גם מניה סמוי על פי התגובות שלכם אני ישקול אם לחשוף אותו :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקטע של הדואר הזה? אני מניח שזה ספאם,אבל מה הקטע? לא מפרסם שום דבר ולא כלום,היא רוצה שאני ישיב - ככה היא מקבלת רשות להספים אותי עוד? מה הCATCH פה? Hello Dear, My Name is Adeline Ogah I hope this mail finds you well & healthy and i hope we can established a relationship since we are meeting for the first time,i have gone through fasting and prayers asking God to lead me to a trust worthy person who will help me with this transaction and it interests me to contact you aftter my prayers for an assistance to help me transfer this Sum of 10.7 Million USA dollars my father deposited in a bank here in Cote d'Ivore before he was assasinated.i like honesty,trust,love,truth,…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך קוראים לסרט "צוות שנחאי" באנגלית?
-
פשוט חבורה של ילדים מפגרים. ואם כבר מצלמים כזה דבר, שלפחות ידעו קצת לשחק מבלי להסתכל כל שניה למצלמה ולחייך כמו באמת ישראלי אמיתי.. http://video.google.com/videoplay?docid=-4522911106171767034&q=israel אבל בכל זאת, קצת מצחיק!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני חוזר ומזכיר, כדי שלא תוכלו לומר לא ידעתי לא שמעתי:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדמה לי שהיה אתר כזה, אתה מעלה שאלה ומוצאים לך תשובה בתשלום. אני מחפש לקנות משהו ומוכן לשלם גם בשביל שימצאו לי איפה לקנות את זה. ברור שאפשר לפנות למידען אבל זה בטח יעלה מלא..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו הכותרת טיפה יותר.. כמה שנים מתקיים כבר רוק עצמאות (לפני השנה הזו)? תודה לכל העונים..!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-