עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bengi,

כתבתי ספרים בעברית ב- Cisco CCNA ו- Ubuntu Linux אם יש דרישה, צורך בשוק לספרים כאלה? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by i.p,

שלום לכולם, מישהו יודע אולי איך אפשר לבטל את האופציה שאנשים יראו מהיכן אני כותב סטטוס/מעלה פוסט? חרשתי את הגדרות הפרטיות ואני אובד עצות... תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by raiman1,

השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by ednri,

שלום. יש לי קב"א 54, דפ"ר 80, וכרגע הפרופיל שלי הוא 82. תאריך גיוס: 11/3/13. כרגע אני מתמיין לעתודה, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב, אבל גם אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה אני כנראה אוותר על העתודה כי אני חושב שלהתחייב לצבא עד גיל 27 זה הימור גדול מדי בשבילי. יש לי מנילה של יחידות שדה כרגע, ואני לא רוצה להיות קרבי (ואני גם חושב שאני לא מתאים לקרבי, גם מבחינת הכושר הגופני וגם מבחינה נפשית). יכול מאוד להיות שמבחינה נפשית אני לא אוכל להיות בקרבי (הציון שלי בקשיי הסתגלות לא יאפשר לי להיות קרבי). אמורה להיות לי פגישה (בפעם השנייה) עם קב"ן עוד חודש בערך. אני רוצה תפקיד שקשור במחשבים (יש לי 5 יחידות מחשבים בציון גבוה, וממוצע הבגרויות שלי גם גבוה). עד עכשיו הייתי רק בזימון ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בחברה גדולה בה אני עובד עדיין מחייבים אותי על מכשיר פלאפון + קו 150 שקל כל חודש. כשהתחלתי לעבוד בחברה לקחתי מספר קו + מכשיר נוקיה. כשהחלה התחרות של החברות הסלולר והורדת המחירים החלטתי להחזיר להם את המכשיר + המספר, החברה לא מוכנה שאני אעשה זאת מכיון שישנה התחייבות(לא זכור לי שחתמתי על מסמך שאני מחוייב). מה אפשר לעשות במצב זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by raiman1,

האם מכך שליד ההגדרות ישנו מספר אחד בלבד אני אמור להסיק שהתשובה היא מילה אחת או שזה לא מחייב? תודה מראש ובהצלחה !

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  7. ידידה שלי מחפשת מקום במרכז שעושה קורסים ל- MS Office, היא לא מסוגלת ללמוד לבד, לכן אני מחפש בשבילה מקום מומלץ שעושה קורסים כאלו. האם יש למישהו המלצה על מקום כזה (קורס בסיסי, עם עלות לא גבוהה למטרת פקידה+) ? תודה

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by Noririco,

שלום. אני כנראה מתחיל תואר במדעי המחשב.. רציתי לדעת מה אתם חושבים, על מה כדאי לי להתמקד, האם יש מישהו פה שכבר למד או לומד את התואר. אם כן אשמח לקבל קצת פרטים מבפנים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  9. לפעמים טוב לראות איפה אנחנו היום בהשוואה לעבר... http://62.128.51.43/community/viewtopic.php?t=973&postdays=0&postorder=asc&start=0

10. Started by ShahafH,

אהלן. זכיתי בגיטרה בחידון של הזון 10# אך מעולם לא קיבלתי אותה! הבחור מהחנות שנותנת את הפרס התקשר אמר לי שבסופש הוא יבוא לפתח תקווה ייתן לי את זה ישירות, בשבת בערב שלחתי לו הודעה לבדוק מה קורה והוא החזיר לי שהוא יהיה יותר מאוחר. אחר כך הוא שלח לי שהוא מתנצל על העיכוב וזה יהיה בתחילת שבוע הבא. מאז הוא לא חזר לSMSים ולשיחות שלי ואני פשוט לא יודע מה לעשות! שלחתי גם לאימייל של HWZONE ולא הגיבו לי, אני אובד עצות

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by TheFly,

למישהו יש המלצה למסחטת פירות טובה? כזאת שאפשר לסחוט איתה תפוחים שלמים, אגסים, גזרים וכו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. במה אתם משתמשים אם לא בסקייפ? כרגע אני משלם (סקייפ כמובן) 9.2¢ לדקה ל landline בגיאורגיה או 20¢ לסלולר. יש משהו יותר זול או שאלה הם התעריפים הכי זולים שאפשר למצוא היום?

13. Started by shaypoi1,

אני מתכנן לעבור מאורנג, לאיזה חברה מומלץ? יש תלונות על אחת מהשתיים?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by yossibe,

ערב טוב, הייתי מעוניין להתחיל ללמוד לימודי תעודה באיזור הצפון, חיפה והקריות האם יש אנשים שיכולים להמליץ לי על מקום מסויים שאוכל ללמוד בו? על איזה קורס הייתם ממליצים? האם אוכל לעשות עם התעודות והידע שארכוש משהו בעתיד תודה

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  15. זה מראה? זה טלויזיה? לא זה טלויזיית מראה חח תראו תמונה: זה טוב לאנשים עסוקים שרוצים בבוקר בזמן שהם באמבטייה או מתארגנים ליציאה לראות חדשות למשל אני ממש אהבתי הבעייה: בחו"ל הכי זול שמצאתי זה 1000 ומשהו דולר בארץ הכי זול שמצאתי: 13,000..

16. Started by Ivan,

אתמול חזרתי מאיטליה שוטר הגבולות ישב מול מסך של מחשב ובדק דרכונים של נוסעים שעוזבים איטליה. פותח דרכון - מזיז עכבר - מביט במסך - ושם חותמת בתוך דרכון. (איטלקים אלופים בחותמות.) בקיר מזכוכית שמאחורי שוטר ראיתי מה הוא רואה במסך שלו כן כמעט כמו כולם במשרדים כאן בארץ הוא שיחק סוליטר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by moshe_91,

שלום לכולם בקרוב מאוד אני משתחרר ואני רוצה לקנות למפקד שלי מכונת קפה עד 300 שקל מאתר זאפ .. הבעיה שאין לי ניסיון ומושג במכונות קפה אז אני צריך את עזרתכם .. אני רוצה מכונה שרק צריך לשים את כל המצרכים, לשים כוס וללחוץ על הכפתור ושזה יכין לי קפה .. קפה טחון (נס קפה) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by unregistered,

למישהו יצא להתנסות? האם יש כאלו בכלל בארץ? makerbot עשו לעצמם שם, אבל הדגם האחרון עולה 2.2K$, לא זול. בkickstarter יש כמה קיטים של מדפסות ב500$-800$, אבל הבנתי בשביל איכות טובה צריך בכל מקרה לבנות מעטפת למנוע הפרעות מבחוץ (רוח, טמפ).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by stam101,

היי אני צריך עזרה קטנה ממי שמבין אני רוצה לסנכרן את הפייסבוק עם היומן של גוגל בכל המדריכים שיש באינטרנט הם אומרים לקחת את הקישור מהפייסבוק ולהעתיק ליומן בגוגל כמו פה: ואצלי במחשב(כניראה המדריכים ישנים ופייסבוק שינו קצת את הדברים) זה מופיע ככה http://srv2.jpg.co.il/3/507b2e195bcff.jpg ברגע שאני לוחץ על האפשרויות זה אומר לי לפתוח קובת כלשהו במחשב מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  20. הבן שלי בן 12.5 הוא ילד מחונן הוא לומד ל 5 יחידות מתמטיקה בבר אילן בלחץ מטורף וגם שם הציונים שלו הם מאיות בתוכנית זאת בכיתה י"ג הילד מסיים עם תואר ראשון הציעו לו ללמוד מתמטיקה בכיתה ט והוא לא רצה, רשמו אותו אוטומטית לנבחרת המתמטיקה של בית הספר והוא לא רצה הוא העדיף אתלטיקה קלה השאלה שלי אני מעוניין שהוא יתחבר לעולם המחשבים יש איזה קורס שאתם ממליצים עליו , השאלה גם אם אפשר לרשום אותו בגיל כזה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Access Denied,

פתרתי הכל חוץ מ-1 שהוא ניחוש. המילה שקבלתי היא "חישוב" יש עוד אנשים עם תשובות דומות/שונות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by k22,

שלום אני חושב שיש לי וירוס במחשב כל פעם אני מפרמט ואחרי פחות משבוע אני ניכנס לפיסבוק והוא לא מבקש שם משתמש וסיסמא זה וירוס ולמה זה נותן לי להכינס בלי לשאול אותי אנשים יכולים להיכנס ולצאת חופשי בביתי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי, הזמנתי לפי כשבועיים מוצר מאיביי, המוכר צירף לי מספר מעקב שמתחיל באותיות shxr ולאחריו רק מספרים. המספר אינו מסתיים בסיומת אותיות כלשהן אך רשום באייטם לוקיישן שזה יוצא משנחאי, סין. אני לא יודעת איך לעקוב אחר המוצר שלי או באיזה אתר חיפשתי בדואר ישראל, אבל לפי מה שנראה המוצר עוד לא הגיע לארץ. יכול להיות שהטרקינג נאבר שהמוכר נתן לי לא נכון? ראיתי כמה דוגמאות למספרי מעקב ובדרך כלל הם מתחילים ונגמרים באותיות המציינות את המדינה שממנה נשלח. חיפשתי באתרים כמו usps ואין שום אתר שמקבל את המספר מעקב שהזנתי. בנוסף, אני גם לא יודעת איך לשלוח למוכר הודעה ולשאול אותו לגבי החבילה. צריכה עזרה דחופה! בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. סיימתי קורס בבה"ד 20 והביאו לי צו הצבה (לא סיפוח) ל- רמת"ג פד"ם (ראש מדור תגבור פיקוד דרום). זה אומר שאני אשרת בפיקוד דרום עצמו או בבסיסים שתחת פיקודו ? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 12.1k צפיות
  25. Started by Liran3331,

זה מה שקיבלתי היום ממייל שכתובתו: philipbensonclaim1@xbmail.com ‏

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.