עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תודה מראש^

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by integral,

יש כרגע הופעה בערוץ 10. מומלץ

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by x-amin,

http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=33373 תהנו חברה

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  4. היום קיבלתי מכתב מהצבא שבוא הם כותבים שאני מועמד למודיעין פרוייקט "גאמא". מישהו שמע על זה? זה טוב?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by Garbil,

שלום, יש לי שאלה שמעסיקה אני דיי הרבה זמן, כמה אנשים משתמשים ב FF בעולם. החלטתי לחפש השוואות ורציתי לדעת אם למישהו יש השוואות עדכניות יותר. http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp http://www.onestat.com/html/aboutus_pressbox40_browser_market_firefox_growing.html תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  6. או'קי , חבר של ההורים , מחפש לקנות טלויזיה פלאזמה . הוא אמר לי שאם אני אמצא לו את הדגם הזה , להזמין מהאינטרנט (רצוי מחול בגלל המחירים) הוא יביא לי 1000 שקל. זה דיי דחוף , ורציני. החברה היא של פיוניר , הדגם הוא : 50inch PDP-505PE ומגיע עם זה גם רסיבר , או טיונר , לא יודע מה זה הדגם שלו הוא PDP-R05E אני ממש יודה לכם (וגם הכיס שלי :) אם תצליחו למצוא חנות באינטרנט להזמין את הטלויזיה.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by ice2k,

HI everyone !! http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=ph5c0WBBzRFZ7eti&.dir=/1302&.src=ph i am right now in bolivia in the big city la paz - 3.6 km above sea level 8) , i published a new photo album in yahoo , all from bolivia and some pantanal in brazil , as usuall yahoo album is low resolution and highly compressed - but its still good - i hope you will enjoy it - this time many pictures from tghe jungels and swamps of the amazonas bolivian side - many nice macro photos if not so frandly animals insects and plants, well i survived that week in the jungels , i played with anacondas mistackly walk in a swamp with huge water cobra (all in the pictu…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  8. הרי ידוע שברגע שהדולר עולה ברבע אחוז כל היבואנים מתרעמים ומעלים את המחירים, אך כאשר קורה ההפך, אף אחד לא מדבר או נוקט בהורדת מחירים... חברים הדולר בקנטים, (3.98 ליום כתיבת ההודעה) ולא ראיתי שום עידכוני מחירים באתרים הגדולים, בהשוואה ללפני חודש. אני קורא לחרם צרכנים עד שיוזלו המחירים בהתאם! ;D מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by RayZ,

אני ממש אוטוטו בן 18, עם תאריך גיוס לעוד שנה שהולך להדחות ומחפש עבודה כבר הרבה מאוד זמן וזה לא ממש הולך. זה כבר ניהיה די קריטי עבורי למצוא עבודה כי יש כמה דברים שאני צריך לממן וחלק מהם הכרחיים. חיפשתי בכל מיני מקומות, אמרתי לעצמי שאני מוכן לטחון משמרות כלשהן מהבוקר עד הלילה תמורת סכומים נאים או לפחות עבודה. ניסיתי בכל מיני מקומות, גם בכל מיני חנויות מחשבים ידועות או לא ידועות ואף אחד שם לא צריך עובדים. די מייאש. אנשים, עזרה. יש לכם הצעות כלשהן או שאתם מכירים מקומות כלשהם שמחפשים עובדים? (אם זה בתחום המחשבים זה בכלל מעולה) בכל האזור שסובב לנתניה כולל תל אביב, ובמיוחד כפר סבא והאזור כי יש לי אפשרות להגיע לשם כל יום וגם לחזור בערב בחינם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לא רוצה להתעסק עם תוכנה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by CriticalHit,

אני כרגע נמצא באכ"א ואני לא מרוצה מהתפקיד. הבנתי שאפשר לצאת בקלות מהיחידה שלי ולעבור למקום אחר בתוך אכ"א כמו משטרה צבאית וכ'ו.. ( אגב שווה להגיע להיות חוקר מצ"ח? ) אבל אני יכול לצאת לגמרי מאכ"א ולעבור לתקשוב נגיד? אני כרגע משרת כפקיד מסכן.. ואני לא רוצה להעביר שלוש שנים בצורה כזאת. מה גם שאני רוצה לצאת לקצונה ולא בא לי על קצונת שלישות...

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by Devil Servant,

שמעתי שטאבים אלה בעצם אקורדים לכאלה שלא יודעים לנגן... ;D אז רציתי לדעת איך מנגנים אותם בעצם ואיפה אפשר למצוא כאלה.. תודה!

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  13. אחי טס לחול וקנה לי את התיק אך התיק בהשווה לGregory?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by GiZmo,

נהרס לי אתמול הסלולרי והחלפתי אותו לנוקיה 3510i (נדמה לי), דיפדפתי ב WAP באתר של Orange בשביל להוריד משחקים, אך כל משחק עולה שם 8ש"ח... האם ישנם אתרים עם משחקים בחינם ? והאם זה בכלל חוקי ? אם לא תרגישו חופשי לנעול... תודה

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by Jinjis Han,

אני מתכנן כבר מעכשיו לרכוש מחשב חדש כרגע המחשב שלי סוחב מצוין המשחקים שאני משחק בהם רצים סבבה אין לי טענות אבל בקרוב אני רוצה כבר לרכוש מסך גדול יותר בנוסף כמובן מחשב חדש... השאלה היא מבחינת תקופה כרגע זה לא חכם לקנות CORE2DOU עוד מעט יוצאים המרובעי ליבה? וגם ה DX10 כל הכרטיסים יקרים או שעדיין לא נכנסו חזק לשוק.. כדאי עכשיו לקנות? או שעדיף לחכות לזמן מסוים? (אני לא לחוץ לזה אני מוכן לחכות אם צריך) מבחינת תקציב (כרגע לא קריטי אני לא מרכיב מפרט או משהו) אבל בסביבות ה 9K ככה.. +- מעדיף לצמצם ל 8.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by TOMY-BOY,

יש שני ריבועים, אחד בגודל 12X12 משבצות והשני 9X16. יש לחלק את ריבוע הראשון לשני חלקים שכאשרו יאוחדו ביחד יצרו בדיוק את המלבן השני(9X16). בהצלחה!

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by shlomibandit,

אני יודע שלא בטוח זה קשור לפורום פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה באיזה פורום הכי מתאים החלטתי בפורום זה אני רוצה לקנות פלאפון ככה עד 2000+- ש"ח שיש בו הרבה זיכרון לשירים , וידאו מצלמה איכותית ושיהיה קטן קיצר פלאפון טוב , אפילו עד 2500 שקל.. מה מומלץ? חשוב מאוד שלא יהיה בו הרבה קרינה כי אני מדבר הרבה שעות בפלאפון חח

18. שלום, מסקרן אותי לדעת איך יראה האנסין של שאלון G בבגרות (הכי הכי קשה). אם מישהו יהיה מוכן לתת לי דוגמא לשאלון זה (לא משנה מאיזו שנה) - אודה לו מאוד. בתודה מראש, שרון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי כסף ב PAYPAL ואני רוצה לקנות -ומעדיף בגלל מחיר המשלוח הגבוה לקנות בארץ. ולא ב EBAY האם יש חנות מחשבים בארץ שניתן לקנות דרכה ישירות ב PAYPAL ? ולא לעשות את ההמרה קודם ....

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  20. Started by makron1,

האיש שם מעביר סיגריות במטבע מסובב את היד שלו ב360 מעלות וגם הולך לרחף באויר WTF .??.?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  21. שלום לכם, אני שוקל פה עניין ברצינות. מה אתם אומרים שווה להשקיע 2500 על מכונית על שלט מונעת על ניטרו, מי שמבים בזה קצת אני קונה Hyper 7 PCR מחבר שנסעה רק חצי גלון! היא גם שודרגה מעט ואני מקבל איתה ה-כ-ו-ל! ( ד'א 2500 להייפר זה זיל הזול ) עכשיו אני מפחד שתוך חודש ככה ימאס לי מכל העסק ממש אין לי מושג אם שווה להשקיע תכסף.. ממש לא חסר לי כסף ואין לי שום בעיה להוציא גם 7000 ש'ח על מכונית, אבל רציתי להתחיל פה בקטן. מה אתם אומרים, שווה לקחת את הסיכון ואולי לזרוק אותה עוד חודש ? ד'א אם למישהו פה יש מכונית כזו, אני אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא המכונית עצמה. מקווה שהייתי ברור מספיק, תודה.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by Avi Levin,

שלום, ביקשתי ממאחי שיקנה בשבילי מוצרים מסויימים באירופה וישלח לי אותם דרך UPS, רצוי לציין כי אני משתמש בשירות שלהם כבר הרבה זמן ואף פעם לא אכזבו אותי, אך הפעם קרה משהו "מיוחד"- הוא שלח לי חבילה שבבירור אני יודע ששוקלת 10 ק"ג והעלות הסופית של כל החבילה היא 150$. אני לא חושב שזו בעיה כי הזמנתי כבר חבילות בעלות של 80 ויותר דולר. המשלוח התבצע דרך UPS SAVER. כצפוי, קיבלתי הודעת אישור הזמנה במייל, כאשר לחרדתי אני רואה כי המשקל של החבילה הוא 1 ק"ג וסוג המשלוח הוא סטנדרט (משהו שלא ייתכן, כיוון שסטנדרט זה רק בארה"ב), כמו כן, המשלוח היה תקוע בנורווגיה (מאיפה שאחי שלח) בלי תנועה במשך יום שלם. התקשרתי ל-UPS ישראל והסבירו לי שעצרו את החבילה שלי באופן אקראי לבדיקה בטחונית וזהו הליך תקנ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Darting,

מישהו יודע איפה יש פח כזה? עדיף כמה שיותר קרוב ליציאה לביל"ו. תודה מראש :]

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  24. אני רוצה ליראות קצת אקשן לילמוד וליראות אז אם אתם מכירים סרטים/סירטונים של מרוצי רחוב או מכוניות משופרות אז תביאו לינקים או שמות ואני יסתדר כבר!!!! אני מיסתכל תסדרות האלו: pimp my ride top gear מכירים תוכניות דומות? אז תביאו... ואל תישכחו להביא לינקים לסרטים או סירטונים. תנקס.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Morphine,

כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מבין כלום במפרטים, וגם אין ממש טעם לפרסם את ההודעה בפורום המתאים כי אין כמו שיחה במסנג'ר. אז מי שרוצה לעזור לי בזה, אשמח אם ישאיר לי את המסנג'ר שלו ;D

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.