עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dd7,

בס"ד שלום לכולם, ברשותי טלויזיה מקרן אחורי טושיבה מהדור הישן (הגדולות של פעם), הייתי מעוניין לחבר למחשב נייח עם כרטיס מסך משולב על הלוח אם (אין כרטיס חיצוני) בחיבור VGA על הלוח אם, מחיפושים ברשת הבנתי כמה דברים: צריך ממיר אקטיבי שימיר את האות, האיכות לא תהיה משהו מצורף תמונה של החיבורים הטלויזיה, מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלויזיה הנ"ל למחשב? בברכה,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קצר או ארוך? ולמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לאחרונה החלה לי בעייה עם האתר יוטיוב: במהלך צפייה בסירטון כלשהו, פתאום הוא נקטע באמצע, התצוגה נעלמת ומתחלפת בשגיאה: מה הסיבה לכך (ספק: בזק בינלאומי, תשתית: הוט)?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by OvOnoob,

שלום חברים. קצת רקע. אני מהנדס ראשי בחברה קטנה בשפלה, ועובד הרבה מול מחלקת שיווק. בראש מחלקת שיווק עומדת מפלצת (אישה) שפשוט מוציאה אותי מדעתי, היא כל כך מעצבנת שאני לא מסוגל לעבוד מולה. היום היה לי מקרה שפשוט גרם לפיצוץ אטומי, ושלא כהרגלי גם אני הרמתי את הקול בחזרה כי הגיעו מים עד נפש. "הגברת" הזאת עשתה לעצמה הרגל. לקחת את כל המסמכים הטכניים שאני כותב באנגלית והם לרוב נורא סבוכים וארוכים (ואני תמיד תחת לוז"ים הזויים), לשנות 2 3 מילים + כותרת, ולהחזיר לי אותם עם כיתוב ל100 אנשים שונים על כך שיש לי טעויות, אתם מבינים ?? טעויות ! ושהיא תיקנה אותם. שלחתי לה מייל שזה לא לעניין שהיא משנה 2 מילים וחצי בניסוח וקוראת לזה תיקון…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by lilitup,

שלום, רכשתי מספר חלקי מחשב באמאזון ושילמתי עליהם מס קניה, הזמנתי לכתובת וירטואלית שסיפקה את המוצרים לארץ. הבלדרים לארץ שילמו במכס מיסים נוספים (בהתבסס על המחיר הכולל ששילמתי באמאזון), האם אין לי איזה החזר או משהו? חשבתי שלישראל יש הסכמי מס עם ארצות אחרות? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. בעצם המצב הוא לא שכל פעם אני צריך לעשות לוגין מחדש, אלא פשוט בדף הראשי זה לא מחובר. בדפים הבאים אחרי זה כבר זה כן מציג לי את היוזר. אז תכלס זאת לא איזה בעיה נוראית, רק נותן משוב קטן כי זה טיפה מציק, אמור להיות שם מידע על התראות וכאלה ואי אפשר לראות את זה ישר צריך לרענן כדי שזה יקלוט את הקוקיז או לא יודע איך זה עובד פה באתר. זה לא חוסם סקריפטים או חוסם פרסומות בוודאות, אין לי שום תוסף מעבר לחוסם פופאפים שמונע מחלונות קופצים להיפתח. ולא, אני ממש לא מתכוון למחוק את הקובץ Hosts שלי...

7. Started by ag43,

אתמול הפלאפון של אמא שלי סירב להכנס לGMAIL כהרגלו. במהלך ניסיונות השחזור (המתישים) גיליתי שבין השאר מספר הטלפון המשמש לשחזור הסיסמה שונה. את החשבון שלה הצלחתי לקחת חזרה, כנראה כי עליתי על זה מיד. היום קיבלתי מייל קורא ללב ממכר שאומר שהוא תקוע בקפריסין וצריך עזרה. מיד התקשרתי אליו והודעתי לו שהחשבון שלו נפרץ. גם אצלו השתנה מספר הטלפון לשחזור הסיסמה והוא מחכה לגוגל שישחזרו את החשבון שלו (3-5 ימים). מספר הטלפון ששונה אצל אמא שלי נמצא בידי ואף זהותו של האדם המחזיק במספר. אני מברר כרגע האם הוא באמת קשור לעניין ואם כן אפנה למשטרה. ממליץ לפקוח עין על כל פעילות חשודה בחשבון הגוגל שלכם בזמן הקרוב.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Chen Shmailov,

היי, אני מחפש שולחן גיימינג בסגנון של התמונה יש חנות שמוכרת בארץ במקרה? ראיתי ושמעתי על לא מאט שבנו שולחן בסגנון בעבודת יד.. אשמח לדעת ממישהו שמבין מה צריך בשביל הבנייה של השולחן. ואם יש חנויות שמוכרות חלקים בכדי לבנות אשמח ללינקים

• 6 תגובות
    • 9.9k צפיות
  9. שלום לכולם. מחשבים זו האהבה הכי גדולה שלי ואני מבין במחשבים אבל לא ברמה גבוה. למדתי דרך האינטרנט. אני רוצה להרכיב מחשב כי זו באמת חוויה נפלאה ואני צריך מחשב חדש. אני אף פעם לא הרכבתי מחשב בעצמי ואני מפחד שאטעה או אפגע ברכיבים - מה אם המגעים של המעבד יתעקמו או, שאקנה רכיבים שלא מתאימים אחד לשני??? כדאי לי לקחת את הסיכון וכן להרכיב מחשב? כאמור יש לי ידע מסוים בחומרה אך אין לי ניסיון... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Oren Vaitzman,

שלום, רכשתי היום טלוויזיהשל הייסנס באתר שלהם להפעלת האחריות יש צורך בסריאל נאמבר הזוי אבל אני פשוט לא מוצא את המספר סידורי ניסיתי בכל העטיפות של הטלוויזיה, בנוסף הפכתי את הטלוויזיה אין גם עליה. איפה זה יכול להיות??? תודה

• 6 תגובות
    • 9.3k צפיות
  11. שלום לכולם, השנה סיימתי לימודי הנדסת תוכנה והתחלתי לעבוד בחברה גדולה דרך חברת השמה. כאשר חתמתי על חוזה ההעסקה פספסתי סעיף האומר את הדבר הבא: "בחתימה על הסכם זה מצהיר העובד ומתחייב, כי לא יעבוד אצל לקוחות החברה במישריין ו/או מטעם ספק אחר במשך 12 חודשים ממועד סיום עבודתו בחברה". נכון לרגע זה, החוזה שלי שם אמור להסתיים בעוד שבועיים, והודיעו לי כי לא יחדשו את החוזה בעקבות קיצוצים. השאלה שלי היא כזו - מצאתי משרות פתוחות בחברה שאוכל אולי להתברג אליהן בעזרת המלצות מכלל לחברי הקבוצה והמנהלים שלי, אבל אז מדובר בהפרת הסעיף הנ"ל. כפי שהובא לידיעתי זהו סעיף שאסור להם לכפות עליי, ועל כן אני יכול ללכת לעבוד אצלהם ישירות.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת …

12. Started by iveco,

אני מחפש טלפון נייד ב 1000 שקל לא משנה איזה טלפון אני מוצא בחוות דעת כולם על הפנים גם שיואמי גם סמסונג חוות דעת גרועות אפילו חשבתי להגדיל את התקציב ל 1500 שקל אבל גם A55 יש עליו חוות דעת לא הכי טובות מבחינת סוללה שהיא נגמרת מהר איטיות , עם סמסונג מלא טענות על סוללה חלשה אצל שיואמי מלא בעיות עם סוללה חלשה / מצלמה גרועה / מסך בסדר טוב לא מעבר , מה לעשות ? לא מצאתי טלפוןו אחד שיש עליו המלצות שזה משהו וודאי , מעולם לא היה לי אייפון אבל גם בדגם של 11 שוהא נחשב ישן עם מפרט חלש יש עליו הרבה יותר המלצות מאשר האנדרואיד

13. משום מה , הפסיק לשלוח לי מיילים, ההגדרת תקינות שרת דואר יוצא Out.bezeqint.net פורט 25 ללא אימות וגם עם אימות . הוא פשוט אומר שרת לא מאומת לא מצליח להגדיר. עד עכשיו עבד תקין! מישהו יודע מה הסיפור??

14. Started by Vlad3,

אני חייל משוחרר ומחפש עבודה ראשונה\כללית ללא ניסיון השאלה היא איפה הכי טוב לחפש? את ALLJOBS ניסיתי וזה מפוצץ בפרסומות אין שם שום דבר ראלי מבחינתי לשכת העבודה יכולה לעזור? או שהכי טוב כיום לבדוק דרך אתרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אם כן כיצד ניתן למנוע זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ההורים שלי רוצים לטוס בתחילת מאי לחו"ל ונזכרו שהדרכונים לא בתוקף, כמה זמן יקח לוקח לדרכון להתחדש מרגע הבקשה? הם יספיקו?

• 6 תגובות
    • 42k צפיות
  17. Started by Vlad3,

אני רוצה לקנות מוצרים בEBAY במעל ל1000 שקל הבעיה היא שהכרטיס אשראי שלי מוגבל ל500 שקל האם זה אפשרי לבצע העברה בנקאית דיגיטלית\פיזית ישירות לצד השני?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by BDylan,

שלום, רציתי להתעייץ איתכם. המשפחה שלי טסה לחו"ל דרך טיול מאורגן בסביבות חודש יוני-יולי, לארצות הבלטיות או לקנדה והציעו לי להצטרף על חשבונם וזה. הבעיהה היא שזה לשלושה שבועות ונופל בדיוק על מודעי א' של מבחנים? זה הטיול: http://goo.gl/XdR6t מה דעתכם? מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני חדש בזה התחלתי לקרוא ודי הסתבכתי עם כל הקופות גמל קרן השתלמות וקרנות פנסיה. אני עוד כשבועיים מתחיל בעבודה חדשה והם ביקשו שאני יביא מסמכים מחברת ביטוח לגבי קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה עכשיו כמה שאלות(אני יודע שאולי ישמעו קצת מוזר אבל אני חדש בעניין) 1.אני צריך לבחור רק אחת מ קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה או אפשר כמה? 2. אם רק אחת, מה יותר משתלם מביניהם? 2. מה צריך להסתכל בחוזה לפני שחותמים עם חברת ביטוח 3. איזה חברת ביטוח נחשבת להכי אמינה\משתלמת 4. אם יש עוד משהו שצריך לדעת אני רק אשמח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני רוצה להקליט מספר קלטות וידאו ישנות כדי שהן לא יהפכו לעפר, אבל הכרטיס טלויזיה שלי תומך רק בComponent. אז יש דבר כזה - מכשיר וידאו משולב DVD עם יציאת Component. הבעיה היא שאין איפה להשיג אותו יותר. לפחות לא מתחת ל1,000 ש"ח.. לא בזאפ, לא ביד2, לא בeBay, לא בAmazon, וכו'. מאוד מעצבן..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אפשרי? מקובל? איך זה נעשה בפועל? אני עובר לגור ברומניה וגם אם יש שם חברות היי טק השכר נמוך משמעותית מבישראל (שבכל מקרה נמוך יחסית לארה"ב) כיוון שכל העבודה היא מול המחשב, יש מצב אני יושב בבית ועובד בשביל חברה אמריקאית? למישהו יש ניסיון בזה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by shayziva,

שלום לכולם, אני בונה אתר מכירות לחו"ל רציתי לקבל עצות לגבי משלוחים של מוצרים לחו"ל איפה משיגים את המחירים הזולים ביותר למשלוח חבילות. המחירים שאני רואה בEMS FEDEX ואחרים מאוד גבוהים והופכים את העסק ליקר מאוד עבור הקונה. לעזרתכם אודה. בברכה שי לוי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by o07,

לפי מה שהבנתי שם הכי כדאי, אך האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי(לא תשלומים) או שמא חייבים להביא שטרות מזומן?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. חברי מועדון הרודסטר שעליהם אני נמנה צילמו, ערכו והפיקו סרטון דריפטים מדהים. לא אכביר במילים - פשוט צפו והפיצו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.