עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NadavAfuta,

היי, אז אני מתגייס עוד כמעט חודשיים ורציתי לבקש המלצות מהגברים פה למכונת גילוח. נראה לי מאוד לא נוח להשתמש בסכין גילוח בצבא. הרצתי חיפוש בפורום אבל לא ראיתי יותר מידי מכונות. השאלה אם זה אפשרי בכלל למצוא מכונת גילוח שעושה גילוח קרוב וטוב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by asiofjiojqwr,

האם יש פה מישהו שעבר את התהליך ויכול לתת קצת טיפים? האם זה ריאלי ללמוד לבגרויות לבד? (מתמטיקה בפרט), או שעדיף לקחת קורס באחת המכללות למיניהן?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  3. בן 23 אוטוטו ידע נרחב בתחום החומרה ופיתוח אתרים וכו' ניתן לראות תמחשב החדש שלי שיהיה שבוע טוב נשמות .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yehonatan_giladi,

יש לאמא שלח להגיש עבודה מחר ולא הצלחתי 5 שאלות אשמח אם מישהו יענה לי: 1. פרט את השיקולים בבניית שיעור כיחידת הוראה באמצעות התוכנות שלמדנו ואת היתרונות של דרך זו ? 2. פרט את הסיבות שלך כמורה לבחור להשתמש במצגת? 3 .באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר במצגת / באקסל / בוורד והנימוקים לבחירתך זו? 4. באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר ב- Google Docs (וורד/אקסל/מצגת) והנימוקים לבחירתך זו? 5. פרט את היתרונות בשימוש באתר של Google Sites לצרכי הוראה. בבקשה ממכם אשמח אם מישהו יענה,זה בדיוק 5 דק'

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by TGA,

איפה אני מוצא את עלות המשלוח ממני לקונה בדואר ישראל? ניסיתי לחפש שמה, אבל לא הבנתי ממש איך הם מתמחרים את המחירים שלהם ליעדים כמו אירופה,אמריקה הצפונית,אסיה.... תודה,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by klayton,

http://www.zie.nl/video/opmerkelijk/Twee-uitslovers-slopen-hun-Corvettes/m1fz1fcf5p33

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by omri_ro,

שלום קניתי רכב חדש (I20 לצורך העיניין)ובו מותקנות מראות מתכווננות ומתקפלות חשמלית בעת נעילת הרכב. תהיתי לגבי אפשרות של פתיחה ידנית של המראה במקרה של תקלה במנוע החשמלי ולא מצאתי כזה בספר הרכב, רשום שם שבמקרה שהמראה לא מתקפלת (שזה המקרה הטוב) לא לקפל ידנית אבל מה במקרה שהיא תקועה במצב מקופל(ולמתחכמים: נניח שזה קורה לי בשאני חוזר בערב מהעבודה)? אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בנושא.

• 6 תגובות
    • 13.8k צפיות
  8. Started by yossi21,

ראיתי את העונה הראשונה ואהבתי, ואת העונה השנייה חיפשתי בכל רחבי הרשת ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by parlov,

אני מנסה כבר כמה ימים להוריד את הלינק הבא:http://www.tp-link.com/resources/simulator/841_v5/index.htm אבל ללא הצלחה הכוונה שלי להוריד את כל האתר שזה כמה דפים. זהוא בעצם אמולטר של נתב של TP-LINK אשר אני רוצה להוריד אותו למחשב פשוט ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל דווקא עם האתר הזה התוכנות לא מצליחות להתמודד. עם למישהו יש רעיון או עצה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לצורך שיתופי פעולה?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by Dimka,

שלום כולם, לומד אינפי כרגע, ויש שאלה שמשום מה לא מוצא חומר על המקרה שלה, יש לי פונקציה הבאה: (1-sinx)/cosx השתמשתי בזהות והפכתי אותה לדבר הבא: 1/cosx - tanx כאשר X שואף ל-pi/2 יוצא אינסוף פחות אינסוף שזה אסור. 1/cosx * (1-sinx) המכפלה שלהם 0, אבל אסור לי לרשום אינסוף כפול 0 שווה 0 או משהו כזה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? בסוף אני צריך להוכיח שהפונקציה רב"ש בין 0 ל-pi/2... (את זה אעשה לבד) משפטים: 1. מכפלה של פונקציה חסומה בפונקציה ששואפת ל-0 שווה 0 (1 חלקי קוסינוס לא חסומה). הערה: אסור לי להשתמש בנגזרות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by WarNet,

היי,אני מנסה להיכנס לאתר צפייה ספרדי והוא לא מאשר לי בגלל ה-ip שלי... מה אני צריך לעשות...? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש לרכוש משהו עד כמה שיותר איכותי בתקציב של 120 ש"ח ליום הולדת של חבר (בכל זאת, אני לא מליונר) מצאתי באחת החנויות אצלי ביער Jim Beam RYE שהבנתי שזה בסגנון של ג'ק דניאלס (חבר שלי אוהב JD, בלנדד) המחיר הוא 119 ש"ח וזה כמובן מתאים לי בול. אז מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מדובר בגורת פיטבול בת 10 חודשים, עד עכשיו היא קיבלה פרו פאק ואני רוצה להחליף למשהו יותר איכותי.... תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. הציעו לי את זה במוסך שלי, מעניין אותי אם מישהו ניסה ואיך התוצאות מבחינת מהירות צריכת דלק וכו.

• 6 תגובות
    • 7.1k צפיות
  16. http://www.ted.com/talks/defend_our_freedom_to_share_or_why_sopa_is_a_bad_idea.html

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MasterDK,

היי, קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שמגיע לי החזר כספי מהם, ועל מנת לקבל אותו הם מבקשים שאמלא טופס שבו אני מציין את חשבון הבנק שלי. אני לא יודע איך זה עובד אבל הבנתי שאין להם שום יכולת למשוך כסף מהחשבון כאשר יהיה בידם את הפרטים שלו נכון? האם בכל זאת זה בטוח לתת להם את הפרטים האלה? אין לי בעיה לנסוע לסניף לקבל מהם צי'ק\מזומן את הכסף שהם חייבים לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by foxbat_a,

אני חייל משוחרר ורוצה ללמוד ולעשות קריירה בתחום המחשבים. יש לי נסיון של טכנאי מחשבים, אני די טוב בזה, כשמדובר בתקלות במחשב. הבעיה שלי שאין לי שום תעודה שמוכיכה את היכולות שלי. הנושאים שמעניינים אותי הם ניהול רשתות, 3D גראפיקה ואנימציה, וכמובן, חומרה. איזה מוסדות הכשרה יש במרכז הארץ ומה הייתם מציעים? בינתיים כבעתי רעיון בHackerU

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

שלום, בראשון באוקטובר התחלתי ללמוד במכללה ושילמתי 2500 ש"ח לחודשים הראשונים. אחרי חודש לימודים החלטתי לעזוב את הפקולטה הנ"ל ופניתי לייעוץ ההכוונה של המכללה. ועכשיו כשאני מתקשר בבקשה להחליף פקולטה הוסבר לי שתחילה צריך להסדיר את החוב שלי בסך 3200 ש"ח!!! הסברתי שהפסקתי להגיע ללימודים כבר בחודש הראשון אך בגלל שלא הודעתי על כך, זה לא משנה וצריך לשלם. בטלפון אמרו לי שצריך לפנות לוועדת חריגים במכתב, לשלוח בדואר ולקבל תשובה כחודש אחרי הפנייה (כשבוועדה במפורש כתוב שללא אישורים כמו מילואים\מחלה קשה וכד' לא מכנסים ועדה סביב הבקשה כלל) מהו הפתרון למקרה כזה? האם מישהו נתקל בעבר? מה אם פשוט לא אשלם? אמנם אצטרך לוותר על לימודים במכללה הזו אך אם זהו המצב אז שיהייה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. למישהו יש מושג דומה לדובי ממש ממש חמוד [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by idofr,

אז הסיפור הוא לא מסובך, אני משתחרר עוד כמה ימים, כבר חודש וחצי אני בבית (חפש"ש) והמפקד יחידה ה*** רוצה שאני יסתפר ביום שאני בא למפקדה להזדכות על הציוד א'! למישהו יש טיפים איך אני מוציא פטור לאיזה יומיים שלושה? תודה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by דין1211,

בתור מתכנת עם כמה שנות ניסיון, עם יחסי אנוש טובים ועם ציפיות שכר שהן לא מוגזמות.. אני עדיין מתקשה למצוא עבודה. אני בטוח שיש פה עוד כמה אנשים שמתקשים, השוק מיטלטל כל הזמן ולא ברור לאן הוא הולך.. מה הייתם ממליצים לי? כבר עברתי כמה מקומות עם קורות החיים שלי ואני מרגיש שלא מתייחסים אליי ברצינות.. אני לבד בזה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. מדובר במשקולות מתברגות יד שנייה במשקל כולל של 30 ק"ג שעולות 300 ש"ח. האם המחיר הזה ריאלי? בכל מקרה, יש באותו אתר מישהו שמציע סט של 35 ק"ג ב-300 ש"ח, כך שכבר המחיר של הראשונות לא משתלם, אבל בכל זאת אני נוטה לראשונות בגלל הרכב המשקולות. אם אני מוריד אותם ל-250 ש"ח, זה שווה? ונניח שהמצב שלהם טוב.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Kirma,

שלום, אני צריך לשלוח פקס דיי דחוף לסוכן ביטוח עכשיו שאני מחבר את הפקס ל HOTBOX לחיבור TAL 1 \ TAL 2 הפקס משתגע, מקבל "שיחה" לכמה שניות ושאני מנסה לשלוח פקס אני שומע צליל חיוג וכלום לא קורה צריך לדבר עם הוט במידה ורוצים לחבר פקס או מה ? עריכה: ניסיתי לשלוח פקס אליי דרך גוגל וזה מה שקיבלתיי למייל שידור הפקס למספר 077******** נכשל. השידור הסתיים בתאריך : 01-04-2012 בשעה 14:39 עמודים ששודרו : 0 משך נסיון השידור היה : 0:01:17 (הערכה) מידע מורחב : No carrier detected ; too many attempts to dial Fax ID : 3319519 הפקס לא צלצל בזמן הזה

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.