כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
שלום הבחנתי שאחת מהאפשרויות שלי במנילה היא מודיעין שדה.(לוחם איסוף) שמעתי על היחידה דברים טובים( תפקיד מעניין) ודברים פחות טובים (מערבים ליומיים וכו') שאלתי אליכם האם שרתתם שם?(מכירים חבר ששירת שם) איך התפקיד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:lol: http://guberm.livejournal.com/41691.html?view=101851#t101851
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
"איפה לגור" זה שאלה מעניינית. כי בדרך כלל לוקח זמן להכיר מה קורה בכל ישוב, ואיך הדברים מתנהלים שם. כמה זיהום יש, מה המצב של הדירות, מה המחירים, איך האנשים וכו. אני מעוניין לגור במקום שהוא עם "אווירה רגועה", דבר שנראה כאילו לא קיים במדינתנו. לא יותר מדי זיהום, ולא בנגב או במקום שלוקח יותר מ40 דקות לנסוע לתל אביב(בלי יום פקוק בצורה מטורפת). חשבתי על פרדס חנה כרכור, נראה שעונה על כל הפרמרטים מלבד פרמטר אחד שאני לא סגור עליו. הזיהום. המרכז בעצמו מזוהם, אבל אני לא סגור אם פרדס חנה מזוהמת יותר או פחות מהמרכז. במרכז יש הרבה מכוניות והרבה שריפות לא חוקיות, אבל בפרדס חנה יש לך את תחנת הכח בחדרה? אוליי דברים שמגיעים מהים? בקצרה מה אתם חושבים על פרדס חנה? הבנתי ש…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יכול להיות שזה המקום הנכון, אני מקווה שכן.. אין לי את כל העידכונים החדשים בפייסבוק (היסטוריה של צ'אט\הצ'אט החדש מהיום) למי יש מושג איך לעדכן את הפייסבוק שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מנוי פרימיום ומאתמול אני לא יכול להוריד ואפילו להכנס לאתר של רייפידשאר למישהו עוד יש בעיה עם זה? אני אפילו לא יכול להכנס לאתר לשלוח להם איימל לבירור
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
:lol: http://www.metacafe.co.il/watch/396148/american_idol_dont_cha_compilation/
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 300 שקל ואני רוצה לעסות שדרוג קל למחשב שלי (יש לי תוחנית לעוד שנה לשדרוג הגדול) להתחשב במפרט שלי(תסתקלו במפרט מחשב) איזה חלק הכי כדי לי לשדרג? חשבתי לקנות לוח ומעבד (להוסיף עוד 150) ל לוח שתומך בבאס 133 ול t-bird1200 משומש אני רק רוצה שהמשחקים בנתיים עד לשדרוג הבא יעבדו לי בצורה סבירה כמו doom3 תודה רבא, עמית
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יותר נכון, למה שברולט לא רוצה לייבא את שני הדגמים האלה? ה-MSRP של הקמרו הוא כמו של המאליבו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כאן משהו שהלך לייעוץ לימודים וזה עזר לו? :
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבן שלי בן 12.5 הוא ילד מחונן הוא לומד ל 5 יחידות מתמטיקה בבר אילן בלחץ מטורף וגם שם הציונים שלו הם מאיות בתוכנית זאת בכיתה י"ג הילד מסיים עם תואר ראשון הציעו לו ללמוד מתמטיקה בכיתה ט והוא לא רצה, רשמו אותו אוטומטית לנבחרת המתמטיקה של בית הספר והוא לא רצה הוא העדיף אתלטיקה קלה השאלה שלי אני מעוניין שהוא יתחבר לעולם המחשבים יש איזה קורס שאתם ממליצים עליו , השאלה גם אם אפשר לרשום אותו בגיל כזה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרעיון פה הוא להירשם לאתר ואז מקבלים כתובת דואר בארה"ב שלשם אנחנו שוולחים את כל המוצרים שאנחנו קונים באינטרנט. האתר הזה משלם במקומנו על המוצרים ומקבלים את המוצרים עד לבית (ישראל) ללא שום עלות נוספת מצידנו. מה הקאץ' פה? אין מכס/ מע"מ/ משלוחים? מישהו ניסה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
משהו שמע עלייה?איך היא טובה? ראיתי פשוט מחשב מיני נייד ה S10E של לנובו ב1299 שקל עם 2 ג'יגה זיכרון?היגוני המחיר הזה?כי בכל מקום הוא עולה בסביבות ה 1850 שקל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישבתי קצת באוטו וניסיתי להבין איך, אבל כניראה שפיספסתי משהו ואין לי כוח לשבור את הראש אז החלטתי לשאול כאן לפני שאני שובר את הראש (ואולי גם משהו באוטו). מישהו פה יודע (מניסיון אם אפשר) איך מגיעים למצב שבו אפשר להחליף את הרמקולים הקדמיים ברכב? לא הבנתי איך מגיעים אל מאחורי הפלסטיקה אל הרמקולים הקיימים... ואם כבר, אז מישהו יודע איזו מידת רמקולים מתאימה שם? אם לא יהיו פה תגובות עד מחר בערב אני אקפוץ לצלם את החלק של הרמקולים הקדמיים באוטו ואעלה לפה את התמונות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קבלו נכון בכל סוקטים יש חץ כזה למעבד ... כמו פה http://www.tomshardware.pl/cpu/20040601/images/socket_754.jpg הנה בצד ימין . לא ידעתי את זה!!!! חשבתי להכניס תמעבד בצד השני בכללל יאאאוו!!! חדשו לי עוד דברים !
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן כולם.. אני עושה עבודה באנגלית על השיר דיסקו אינפרנו ועדיין לא הצלחתי להבין תמשמעות של שתי המילים ביחד.. מישהו אולי יכול לומר לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הייתי שמח לדעת איזה נוזל נמצא בגופי הקרור של הציידניותצ, הכחולים האלו. ועוד שאלה היא איזה נוזל לוקח לו יותר זמן ממים לחזור למצב צבירה נוזלי, זאת אומרת שאפשר להקפיא אותו ויקח לו יותר זמן להפשיר, משהו שניתן להשיג לשימוש בייתי. תודה
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרתכם, קבלתי דו"ח חניה על מדרכה האמת שזה לא היה בדיוק מדרכה זה היה גבולי אבל זה לא העניין. אני מחפש מידע על תקנות תעבורה, מה החוק אומר, איך מוגדר בחוק מה זה מדרכה או מתי מותר לתת דוח על חניה על מדרכה. חיפשתי ואני לא מוצא את חוקי התעבורה, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר ששמעתי תלונות בנושא מחברים ומשפחה, החלטתי להרים את הכפפה ולפתח תוכנה שאמורה להקל על נושא סנכרון ועריכת רינגטונים\סמסטונים לאייפון. ניתן להורידה כאן: http://zyskind.blogspot.com מה היתרונות הגדולים בתוכנה כזאת? בעיקר נוחות ופשטות והעובדה שהכל מרוכז במקום אחד ובחינם. אם נרחיב קצת יותר: ממשק נוח שמאפשר גרירה וטעינה מהירה של קבצים רבים בפורמטים שונים. ההמרה מתבצעת אוטומטית. סנכרון אלחוטי ועם כל מחשב, ללא תלות באייטונס (מתבסס על ssh, הערה בסוף). עורך מוזיקה מובנה, בדומה לאתרים רבים אך כמובן שבלי פרסומות ובלי המתנות מיותרות של מחזורי שרת-לקוח והעלאת קבצים. אפשרות להחליף בקלות צלילי SMS. התוכנה גם שומרת גיבוי ומאפשרת לחזור לצליל המקורי. אין …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות מנועה מחשבים מחשב ואני לא ממש מכיר תחנות ורציתי להכיר אז מי שקנה שם שיגיד איזה שירות יש שם ואיך החנות והאם אפשר לסמוך עליהם ?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם... קרה לי עכשיו משהו ממש מוזר בפייסבוק נכנסתי וראיתי ברשימת מחוברים מישי שאני לא ממש מכיר אז נכנסתי לפרופיל שלה וגליתי שאני באמת מכיר אותה אבל הכרתי אותה רק לפני יומיים ואני בטוח שלא הוספתי אותה או אישרתי אותה ביומיים האחרונים. (אני לא מוסיף סתם אנשים ואני לא מאשר סתם אנשים) קיצר יש דרך לבדוק ממתי אנחנו רשומים כחברים? תודה
-
- 6 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
שלום מצטער שאני שואל פה לא מצאתי בגוגל.. רציתי לדעת כמה עולה מנוי למגזין המחשבים Pc Plus (אם עדיין מוציאים אותו). וגם מחיר של גיליון בודד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
הזמתי חברים אחרי שגיליתי שהמנוי פג תוקף חחח אז יש מצב לעשות שם השכרה חד פעמית? זה ממש חשוב אז בבקשה תגיבו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-