כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש עט מסוים למישהו כמתנה, עט נוצה נובע עם קסת דיו בסגנון איטלקי שהייתי באיטליה לא מזמן קניתי אחד שנגנב לפני שהגעתי לארץ. למישהו יש שמץ איפה קונים כאלו פה בארץ? דרך האינטרנט לא מצאתי כלום... אני מנסה למצות את כל האפשרויות לפני שאני פשוט מזמין עוד אחד מאיטליה לפה במחיר משלוח מופקע.... אם למישהו יש כיוון, אשמח לדעת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים ! ברשותי 2 יחידות היסטוריה בציון של 83. בכוונתי לעשות 3 נוספות בציון 90 מינימום בשביל האוניברסיטה . לצערי אני לא מכיר מורים או אנשים שניגשו לזה בכלל ואין לי מושג מה רמת הקושי ואיזה ספרים מומלצים ללמידה עצמית , גם לא הצלחתי למצוא תשובות עדכניות ברשת . אם מישהו יוכל לתת לי מעט ייעוץ אשמח , תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בס"ד אני מאמין שלפחות חלקכם שמעתם על הסאגה הארוכה של אוהדי בית"ר ירושלים אל מול שני השחקנים המוסלמים שחתמו אצלה. אתם חושבים שהם עברו את גבול הטעם הטוב? הסיסמא "בית"ר טהורה לעד" לא מזכירה לכם תקופה אפלה באירופה? בכלל, מעבר לבית"ר וערבים, אולי העם פה פשוט אוהב להשתייך לאיזושהי קבוצה ולהיות נגד. להיות דתי ולהילחם בחילונים, להיות מתנחל ולהילחם בערבים, להיות בימין ולהילחם בשמאל.. אולי כבר אנחנו לא רוצים/לא זוכרים איך להגיע לשקט אמיתי, בסוף, זה יכול לפרק אותנו.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2487707
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן יש לי מכונת גילוח שהראש שלה קצת שבור רציתי לדעת האם כדאי ליקנות מכונה חדשה? או להחליף לו רק את הראש והסכינים ראיתי באיבי את זה http://www.ebay.com/itm/Philips-Norelco-HQ8-SPECTRA-TRIPLEHEADER-Replacement-Heads-71-73-Series-7800-77-/181067162808?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a2871a4b8
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
על אף שאני מצליח להתחבר דרך פרוקסי אמריקאי, השלב הראשון בפתיחת חשבון שם הוא כרטיס אשראי אמריקאי "לצורכי אימות בלבד". פיספסתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להקים מעבדה בבית,בדקתי באתר רשות המיסים מהן חובות הרישום שלי ולא מצאתי שום דבר. רציתי לדעת אם אני צריך לשלם מס כולשהו על התיקונים? חבר אמר לי שאני צריך להירשם כ"עוסק זעיר" או משהו בסגנון אבל לא ממש הבנתי. אשמח אם מישהו יכול לעזור בנושא..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש את החוק האחרון : curl x B = u0 J + u0 e0 dE/dt עכשו ננחי יש לנו מגנט רגיל, יש קווי שדה מגנטי שיוצאים מצפון, מקיפים את המגנט, נכנסים לדרום, ועוברםי בין דרום וצפון בתוך המגנט המסלול של הקווים מעגלי כך שבנקודה מחוץ למגנט cul x B הוא לא 0 אבל : אין כאן בכלל זרם חשמלי כלומר J = 0 ואין שדה מגנטי כלומר גם E ו dE/dt = 0 איך זה מסתדר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב! לפני כמה ימים, כנראה בהתקפת הסייבר של אנונימוס, נפרצו חשבונות ההוטמייל והפייסבוק של אחותי. את ההוטמייל הצלחנו לשחזר, אבל הפייסבוק זה קצת יותר בעייתי. הפורצים שינו גם את שאלת האבטחה וגם את כתובת המייל של החשבון, וכמובן את הסיסמה. היא לא הכניסה את מספר הטלפון שלה לחשבון. כאשר ניסינו להתחבר דרך הuser name, זה זיהה את החשבון שלה וכתב שהכנסנו סיסמה ישנה והיא שונתה. לחצנו שכחתי סיסמה וזה מראה שם כתובת מייל אחרת ממה שהיה תמיד, וכאשר לוחצים על האופציה שאין איך להכנס למייל הזה, פייסבוק לא נותנים שום פתרון. ניסינו גם את האופציה לזהות את הפרופיל בעזרת השם ושם של אחד החברים, וזה לא עזר. היא שלחה מייל עם דיווח על הפריצה, וקיבלה תשובה אוטומטית שמפנה ל-help center של פייסבוק, …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה הם עידכנו את שרות הניווט שלהם שיפעל בארץ ואת המפות לא, יש למי להודיע או שפשוט לא סופרים אותנו? התמונה השנייה היא מה שצריך להיות ואני מאמין שיש עוד מקומות כאלה בארץ. האם יש EMAIL שאפשר להתלונן?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשרי לגדל עץ / שתיל של תמר מגרעין תמר? (אותו גרעין שזורקים לפח)
-
- 6 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
היה להם קטעים ארוכים כ 7-8 דק' ואני לא מצליח להזכר בשם שלהם, אולי משהו עם THREE או במבו משהו... תודה! נ.ב אחד הקטעים שלהם היה משהו שקשור למונדיאל או מסיבות ענק, הם גם הופיעו בכאלה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. קורס מטעם משרד התמ"ת "תחזוקת מחשבים אישיים ורשתות תקשורת". 2. אי סיום של לימודי הנדסאי אלקטרוניקה (ציון 100 בפרוייקט), נשאר חסר כמה השלמות. 3. בעל מוטיבציה גבוהה מאוד ונכונות לעבוד שעות נוספות. 4. מוכן לעבוד כמפעיל מכונה או כל דבר הקשור בתחום הטכני. 5. עדיף לעבוד במפעל ממשלתי, וזה יכול לבטל את הדרישות מהסעיף הקודם 6. (אולי זה חשוב) שרות סדיר מלא בחיל האויר. 7. אזור מגורים-דרום, מוכן לעבוד באשדוד, אשקלון, קרית גת, שדרות, ירושלים ותל אביב (תלוי מאיזה שעה). נ.ב. אשמח אם תעזרו לי עם חיבור קו"ח. נ.נ.ב. נא לא לתת עצות לגבי סיום הלימודים. זה נגמר. תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, נרשמתי לקורס של זמן אמיתי דרך חבר (16 מפגשים, 4 שעות כ"א, בימי שישי), בת"א. מישהו עשה אצלם ויודע לתת חוות דעת לטובה או לרעה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, האם יש דרך לגרום ליוטיוב לבחור תמיד בהצגת וידאו באיכות גבוהה 480-720-1080 בלי לשנות ידנית בכל פעם? בלי להתחבר לחשבון. אפילו שאני משנה ידנית, רוב הסירטונים לא עוברים לאיכות גבוהה אוטומטית ואני צריך לקפוץ לנקודות צפייה קדימה ואחורה עד שהסירטון נטען בhd.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי קראתי פה בפורום המלצה על שני טלפונים. אחד של פנסוניק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786178 ואחד של UNIDEN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812264 על איזה הייתם הולכים? בנוסף מה זה אומר שלוחה נוספת? שמקבלים שני מכשירים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא, זה לא משפט שיצא בהומור (כל סוג שהוא) תוך כדי ניסיון לצחוק על מצבה הגרוע של התחנה המרכזית "החדשה" בתל אביב. אני לומד כבר כמה חודשים לימודי ערב בתל אביב, ועל הדרך עובר בתחנה המרכזית. מאז שאני זוכר את עצמי פה בארץ- התחנה המרכזית הייתה תמיד הייתה מוגלה של ג'יפה במרכז תל אביב. בחודשים האחרונים האלה נתקלתי כנראה באחד הפרויקטים הכי מעניינים שראיתי בשנים האחרונות. גרפיטי הוא דבר שבדרך כלל משהו שאני לא לוקח ברצינות, אבל פה אני חייב להגיד "שאפו". לא היה לי זמן לשאול אבל כפי שזה נראה- תלמידים של איזה בי"ס לאומנות (או משהו דומה באזור) התחילו בצביעת קומה 7 של התחנה המרכזית החדשה בגרפיטים מושקעים וממש מלהיבים. אין יום שבו אני עוצר ופשוט מסתכל על הגרפיטי (יש כל כך הרבה, וה…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי. קניתי מקבוק פרו 13״ refurbished בארה״ב. כרגע אבי נמצא שם. אני יכול לחכות חודש, אפילו חודש וחצי שאבא שלי יחזור ויביא אותו איתו, אבל זאת התקופה שאני אהיה בלי מחשב. עוד לא עברו יומיים וכבר אני מתחיל להתחרפן, קשה לי לראות את עצמי חודש+ בלי מחשב. אם היא ישלח לי אותו בדואר, האם יהיה צורך בתשלום מכס/מע״מ? או שדין מחודש כדין משומש?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://gotopless.org/gotopless-dayhttp://gothamist.com/2012/08/16/save_the_date_august_26th_is_toples.php
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה ? רציתי לברר לגבי הרשמה לגרין קארד , איך אני יכול להירשם ?? ראיתי כמה אתרים שעוזרים עם ההרשמה אבל איך אפשר לדעת אם זה זיוף או לא ... תודה
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בקצרה, לא מסתדר עם הנורות החדשות והפלורסנטים. פלורסנטים T5 מאבדים מצד די מהר את האור שלהם ומצד שני מחזירים לי חתיכת השתקפות ממשטחים חלקים. נורות חסכוניות אני לא סובל. מהר מאוד איתן אפשר להגיע לעודף אור ומרגישים זוועה. בנוסף שעוד לא פגשתי נוראה שמביאה צבע צהבהב נעים. נשארתי להשתמש בנורות הלהט הישנות והטובות. עכשיו נשארו לי במאגרים עשרות נורות של 60W. הבעיה שבית הנורה שלי מתאים רק ל-40W אז מה הנזק לטווח קצר ולטווח ארוך על הנורה/בית הנורה אם אני משתמש בנורה לא מתאימה? יש לציין כי הנורה נדלקה ופועלת
-
- 6 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
חברתי וחברה שלה רוצות לנסוע לסופ"ש (חמישי עד שבת) באילת, ושוקלות ללון באכסניית הנוער (ליתר דיוק בבית ההארחה, בחדרים הפרטיים). מישהו היה שם לאחרונה ויכול לומר איך המקום? לחילופין, יש מקום לינה אחר מומלץ (קרוב לים ולטיילת כמובן)?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אחרי שנאלצתי למכור את הכלב... אני רוצה דגי נוי מה שאני רוצה זה לא דגי זהב או גופים מעפנים אני הולך לכיוון של ציקלדים עכשיו הבנתי שהם דורשים נפח רציני של מים השאלה שלי מה המינימום של המינימום של נפח שאני יכול להחזיק ציקליד(אולי שניים אפילו שלושה) פשוט ויפה כמובן?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השפתיים שלי יבשות. מאוד. תמיד. אני צריך לנגב את השפתון לפני כל ארוחה / שתיה, ולשים שוב. כבר במשך לפחות חודשיים היובש פשוט לא חולף. השפתון מקל על ההרגשה, אבל לא פותר את הבעיה. אני מקפיד לשתות הרבה מים כך שזה לא סימפטום להתייבשות קלה. אני גם לא נותן לרוק לגעת בהן. מה הלאה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, רציתי לשאול מי השכר שלו יותר גבוהה מתכנת סי שארפ בעל 6 שנות ניסיון או איש סיסטם (IT) גם בעל 6 שנות ניסיון? ועוד שאלה,באיזה מקצוע תנאי העבודה יותר טובים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-