כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
היי, אז אני מתגייס עוד כמעט חודשיים ורציתי לבקש המלצות מהגברים פה למכונת גילוח. נראה לי מאוד לא נוח להשתמש בסכין גילוח בצבא. הרצתי חיפוש בפורום אבל לא ראיתי יותר מידי מכונות. השאלה אם זה אפשרי בכלל למצוא מכונת גילוח שעושה גילוח קרוב וטוב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יכול ליהיות כזה דבר שיודעים כמה מאזינים יש לרדיו? אלה ששומעים את הרדיו דרך המקלטי רדיו שלהם?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש כמה פרקים של MYTHBUSTERS שאני רוצה לשמור למחשב שלי... איך אני שומר / מוריד אותם מTV-LINKS? שום תוסף שיש לי שאמור להוריד את הסרטים לא עובד...
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך נקרא הסכם התקיפה בין רוסיה לגרמניה במלחמת העולם השנייה? ומה התאריך שהוא נחתם?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
צצה לי הודעה שהןינדוס שלי לא מקורי איך אני נפטר מההודעה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מאיפה להתחיל? מישהו מכיר איזה ספרים טובים שמלמדים את בסיס הפילוסופיה וכד'? או כל דבר אחר (רק לא מגזינים) הבנתי שלא שווה ללמוד מקצוע זה באחת ממוסדות הלימוד האקדמיות כיוון שהעתיד עם מקצוע כגון זה מוטל בספק. מה אתם חושבים? סמיון.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם קניתי מוצר כולשהו חשמלי ואני רוצה להחזיר אותו עד כמה יום זה אפשרי והאם אני אמור לשלם איזשהו קנס ? המוצר :(Sansung 740N).
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=bZ3SVLUolwc :lol:
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, היה לי טסט היום לפני כמה שעות ורציתי לדעת אם אני יכול לברר אם עברתי או נכשלתי דרך האינטרנט. אם כן, אז כמובן לצרף את הכתובת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, בשעה טובה סיימתי את המועדפת ויש לי בערך שנה לשרוף עד לתחילת הלימודים ולכן חשבתי על עבודה בתחום שמעניין אותי (גאדג'טים, מחשבים) ואני מדבר על חנויות כגון באג,אייבורי,KSP. אז לפני שאני שולח קורות חיים ומגיע לפגישות מעניין אותי לשמוע חוות דעת מאנשים שעבדו בתחום ויש להם דעה אובייקטבית בנושא. מעניין אותי בעיקר לדעת על אופי העבודה, כמות שעות חודשית ושכר וכל מידע מעבר יכול לתרום. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היה להם קטעים ארוכים כ 7-8 דק' ואני לא מצליח להזכר בשם שלהם, אולי משהו עם THREE או במבו משהו... תודה! נ.ב אחד הקטעים שלהם היה משהו שקשור למונדיאל או מסיבות ענק, הם גם הופיעו בכאלה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבערך הצהריים אני שומע בומים על קוליים (כנראה) במרווחים של כמה דקות בין אחד לשני, למישהו יש מושג על מה מדובר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עושה חיפוש דרך הFF בסרגל כלים הזה למעלה. בקיצור פעם זה היה לי עברית,שיניתי את זה פעם אחת לאנגלית והחזרתי שוב לעברית,עכשיו כל פעם זה מראה לי רק תוצאות באנגלית! איך אני מעיף את זה שיהיה רק בעברית ולתמיד?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב,אז כמו שניתן להסיק מהכותרת,אני רוצה להרשם לאיביי. וכמו שניתן להסיק מהכותרת אני לא מעוניין לתת את כרטיס האשראי שלי. מה אפשר לעשות? בעיקרון אני מוניין לקנות\למכור בEBAY,פתחתי חשבון ב PAYPAL(ללא הכנסת כרטיס אשראי כמובן) והכל,אבל לאיביי אני לא מצליח לעשות registration בלי כרטיס. מה אתם עושים? או שלכולם פה יש כרטיס אשראי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס אשראי של ישראכרט והייתי רוצה להתחיל להשתמש בו, אך אני קצת חושש מאחר וגם שמעתי הרבה סיפורים לא כל כך טובים לגבי זה. 1. הייתי רוצה לדעת אילו תוכנות פעולות אני צריך להפעיל על המחשב שלי קודם כל על מנת להגן על המחשב שלי? 2. הייתי רוצה לדעת מה עלי לחפש באתר ממנו אני מתכוון לקנות על מנת לוודאות שהאתר (א) מאובטח ו(ב)בטוח לשימוש? 3. כל דבר אחר שלא חשבתי עליו אבל יוכל להועיל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש גם בומים ברקע ... מנהלים נא לא למחוק, זה מאוד מצחיק
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/706/369.html?utm_source=mivzakimnet&utm_medium=xhtml&utm_campaign=mivzakimnet אייזיק אסימוב מפורש.. "מסקנות ראשוניות מהתקרית מלמדות כי לא נעשתה טעות אנוש"
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
k now 1)אני בן 17 וחצי 2)גימר זה באמת חרא של פורום אני מודה שאני מוריד משחקים בלילה ואין לי שום וירוס-בדקתי! ולא קוראים לי דני :[ "סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של זונה!!!" לא אמרתי את זה ! אני באמת חושב שאתה הילד הקטן פה אבל אני חייב להודות יש לך טאוריה יפה אם "להדביק אנשים בווירוס הילדות" פעם הבאה שלך לי תטופיק הזה כי אם מישהו לא היה שולח לי אותו בהודעה פרטית לא הייתי יכול להגיב לטיפשות שלך *sorry all the admins i just HAVE TO DO THIS*
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים וכמה זמן לוקח לכם להרכיב מפרט?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך להוריד אייקונים לשלט חכם מאתר של יס אבל ללא הצלחה אני עומד על האייקון של הערוץ הנבחר לוחץ מקש ימני מבקש לשמור תמונה בשם ואז מקבל הודעה מוזרה- סוג הקובץ אשר נשמר או מאוחזר - נחסם ניסיתי גם במחשב אחר וגם אותה תופעה נראה לי שזה קשור למשהו בבניית האתר של יס למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. קורס מטעם משרד התמ"ת "תחזוקת מחשבים אישיים ורשתות תקשורת". 2. אי סיום של לימודי הנדסאי אלקטרוניקה (ציון 100 בפרוייקט), נשאר חסר כמה השלמות. 3. בעל מוטיבציה גבוהה מאוד ונכונות לעבוד שעות נוספות. 4. מוכן לעבוד כמפעיל מכונה או כל דבר הקשור בתחום הטכני. 5. עדיף לעבוד במפעל ממשלתי, וזה יכול לבטל את הדרישות מהסעיף הקודם 6. (אולי זה חשוב) שרות סדיר מלא בחיל האויר. 7. אזור מגורים-דרום, מוכן לעבוד באשדוד, אשקלון, קרית גת, שדרות, ירושלים ותל אביב (תלוי מאיזה שעה). נ.ב. אשמח אם תעזרו לי עם חיבור קו"ח. נ.נ.ב. נא לא לתת עצות לגבי סיום הלימודים. זה נגמר. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-