עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

החידון של הזון חוזר אחרי הפסקה קצרה, והפעם אנחנו מגרילים עכבר גיימינג Razer Naga לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-49-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-razer-naga/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האם יש מקום כזה בחיפה? או אם יש וילונות כאלו של למשל איירון מיידן או של metal מגניבים כאלו גם זה יהיה טוב.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by Kurt,

קיבלתי מכתב שאני חייב לעבור את הקורס כדי לחדש את הרישיון (5 שנים) אני סטודנט וה-12 שעות האלה שאני יפסיד בלימודים יחרבנו לי את כל הסמסטר, כל מה שכתוב במכתב זה שאם יש לי סיבה מוצדקת , צריך לשלוח להם מכתב לתא דואר (מה אנחנו ב1960?) אין דרך אחרת?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Chevy,

לחץ כאן

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  5. אתר כמו טורנטיט וטורנטליץ' אבל רק לסדרות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by darkman,

שלום. בזמן האחרון התמכרתי למשקה. הבעיה שאני לא מוצא מאיפה אפשר לקנות את האבקה. לצערי מצאתי רק באתרים מחו"ל כולל EBAY אשר מוכרים את האבקה ובהרבה כסף! האם מישהו נתקל במקום שמוכר בארץ? בתודה

• 7 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by stone cold,

היום שעבדתי באיזה גינה ראיתי בחורה מפוחדת היא חשבה בטעות שאנחנו הגננים שלה ואמרה לנו שהיא פוחדת שיש גנבים בדירה היא כבר טילפנה למוקד אבל ביגלל יותר מידי מישחקי RPG יפנים וסידרות מצוירות יפניות החלטתי ליתנדב ולעזור לה סך הכל אני בחור חזק ככה שכל עוד אין לגנב אקדח יש לי סיכוי מאוד טוב בקיצור ניכנסו לדירה הבית היה נקי ואחרי איזה דקה הגיעה הבחור מהמוקד כניראה שהיא ראתה יותר מידי את חיים הכת בכל מיקרה טיפשות או אומץ?

• 66 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by eli_a2006,

חג שמח לכל הפורום המדהים הזה אוהב את כולכם :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by DAVIDD,

אני ממליץ ממש אבל ממש ממש ממש בחום על הסרט הבא: Бой с тенью קצת מידע Год выхода: 2005 Жанр: Боевик Режиссер: Алексей Сидоров В ролях: Денис Никифоров, Елена Панова, Андрей Панин, Джон Эймос, Александр Кузнецов, Дмитрий Шевченко, Иван Макаревич, Сергей Безруков О фильме: Артем Колчин был одним из многих, но он хотел славы. И он выбрал свой путь: он стал боксером. Теперь Артем претендент на чемпионский титул, боец, известный по всему миру, Большая Белая Надежда. Но главный бой в его жизни пошел не так, как он ожидал... Теперь ему предстоит решать свои проблемы вне ринга. У него всего три дня, чтобы расквитаться с теми, кто его предал, защитить любимую женщину…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני כבר שעה יושב ומנסה לאכול איתם! איך מיליארד סינים עושים את זה? ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי בגוגל אבל

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  11. Started by vl2,

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  12. שנת 2025 מסתיימת עם נתונים פיננסיים שמשרטטים מחדש את מפת העושר העולמית, כאשר זרימת הון חסרת תקדים של יותר מ-200 מיליארד דולר לסטארטאפים בתחום הבינה המלאכותית הזניקה דור חדש של יזמים לצמרת והפכה את אילון מאסק לאדם הראשון בהיסטוריה שחוצה רף דמיוני של עושר אישילכתבה

13. * מעבד פנטיום 3 733 = 180 ש"ח * זיכרונות ג'נריים 2X128. אחד RDRAM והשני DDRAM = 200 ש"ח * כונן FLOPPY ג'נרי = 25 ש"ח מארז פשוט BIT SYSTEMS (ללא מאווררים, ללא מכסה לצדדים וללא "סוגר" על כרטיסי PCI) = 70 ש"ח. סה"כ 475 ש"ח. הערכתי את המחירים לפי שיטוט בלוחות מכירה. אלה חלקים שאני מתכוון לקנות מבן דוד להשלמת מחשב. אין לו מושג במחירים. אני לא רוצה לנצל אותו והוא בנאדם עם אגו שלא מוכן לקחת כסף. בקיצור, מיני בעיה . הוא נותן בי אמון. מה אתם מציעים ? להוריד/להוסיף ...

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  14. שלום, במידה ואני מעוניין להדפיס כרטיסי ביקור בחו"ל ושולחים לי אותם בחבילה לארץ, אני אמור לשלם על זה מיסים? הרי זה לא goods או משהו שאני מתכוון למכור בארץ. :

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by ofirr,

חיפשתי אפשרות כזו שתאפשר לי לראות את כל הנושאים שפתחתי עד עכשיו ולא מצאתי. השאלה היא האם בכלל קיימת כזו אפשרות? ואם לא - לבעלי האתר - לא חשבתם על אופציה כזו?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by DAVIDD,

אהלן וסהלן. שכל אחד ימליץ על סרט שהוא שנראה לו שזה סרט טוב.. טוב אני אתחיל. שניים אל הכסף שנה: 2005 אורך: 122 דקות ז'אנר: דרמה במאי: די.ג'יי קרוסו שחקנים: אל פאצ'ינו, מתיו מקונוגי, רנה רוסו, ארמנד אסנטה, ג'רמי פיבן לברנדון ליין (מת'יו מקונוהי) היו שני תחומי הצטיינות: כשחקן פוטבול על המגרש, וכנחשן תוצאות בעל יכולת דיוק מדהימה. לאחר הפרישה ממשחק פעיל, ליין מתרכז בכישרונו השני, והופך ליועצו הצמוד של המהמר הכבד, כלומר "יועץ הספורט" (אל פצ'ינו), המהווה חלק בלתי נפרד מעסקי הספורט באמריקה. השניים עושים הון משיתוף הפעולה המפוקפק, ויחסיהם דומים בכל ליחסי אב ובן. אלא שאז ליין מתחיל לאבד את כישרון הניחוש שלו, ובין השניים פורצת מלחמת חורמה. אני מבקש לא לרשום סתם שמות …

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  17. אני צריך לראות פשוט דו"ח של חברה מסויימת לגבי גובה המכירות שלה אבל אני לא מוצא...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by Shmoolik,

some 1 got them ? if yes , plz tell me , Hebrew\Eng is not matter. 10x

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  19. ראיתה כתבה ברוסית על CEBIT 2007 ואני רוצה לתרגם אותה לעברית או אנגלית http://www.3dnews.ru/news/cebit07_1-192268/ אני רוצה לדעת מה הכרטיס הזה של הASUS ,נראה כרטיס קול ומה הלמבורגיני העצבנית הזאת עושה בדוכן של ASUS גם נראה לי שהלוח אם ששם יעניין אנשים

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  20. קודם כל איך המעבד הזה מבחינת ביצועים ? 1.6ghz 1mb ודבר שני יש לי אפשרות לקנות אותו " משומש " ב 150 שקל שווה את המחיר ? או שעדיף 5200 , 5300 ומעלה ? עריכה : יש גם 5200 ב 200 שקל משומש , באתר של KSP יש E5400 ב 300 ש"ח השאלה אם בשביל אינטרנט בעיקר צריך משהו כזה ? אני משתמש עם הרבה דפדפנים פתוחים ברקע

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 אני חושב שהשתחרר להם בורג

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מישו עשה איזה אתר והוא רוצה שאני יזמין לו דומיין ושרת ואני יעביר לו הכל לשם שהכל יעבוד וזה.. הוא רוצה לשלם לי כמה כסף לקחת לו??

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  23. There is a big antenna next to our house, how can i check what is the rediation level if indeed ? Thnx alot ! Btw, its an cellular-telephone antenna.

דיונים חדשים בפורומים