עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! יש לי כמה שאלות.!! בקשר לזה : http://www.vizamotors.com/engines-c-111.html?filter_id=1 מי שהוא יודע אם הם עושים משלוחים לארץ (מנוע).? באיזה ארץ החנות הזאת.? וכמה יעלה לי לעשות משלוח (למנוע)..? תודה לעוזרים.!!!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  2. למי שמכיר, למי שלא מכיר, זהו הסט: מדובר בסט תופים אלקטרוני שמיוצר ע"י היצרנית הגדולה בעולם לתופים אלקטרונים ALESIS. מיועד לעבוד עם XBOX 360 ובמיוחד עם משחקי ROCK BAND/GH. אני מזמין אותו בזמן הקרוב מEBAY מצאתי חנות שמוכרת את הסט ב300$ + 220$ על משלוח (USPS מארה"ב) 2 שאלות: 1. האם לוקחים על מוצר כזה עוד עמלות כלשהן מעבר למכס 16.5%? 2. זכור לי שהממזרים שם בד"כ נוטים לקחת את המכס גם על המשלוח ולא רק על המוצר. בד"כ לא היה איכפת לי כי המשלוח לא היה עובר את ה40$, אבל לאור העובדה שמדובר בקצת יותר הפעם זה כן משנה. במידה וייקחו לי מכס גם על המשלוח זה סיפור להימנע מלשלם מכס גם על המשלוח? תודה

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. איך אני יכול להיות דילר? מאיפה אני יכול להשיג רשימות ספקים? להיות דילר לאותו ספק אם אפשר תענו לי כל שאלה גם לתחום של הארץ וגם לתחום החול (USA בפרט)

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by Joli,

אני רוצה להזמין מודם סלולארי אבל יש כמה דברים שאני רוצה לברר קודם אם אלה שיש להם כבר: 1. האם הגלישה היא כמו אינטרנט קוי רגיל או שיש דברים שונים (מבחינת מהירות אתרים שלא נטענים וכו')\ 2. שרשום נפח ללא הגבלה, זה באמת ככה או שיש אותיות קטנות גם לזה? 3. האם אפשר להוריד דברים מאתרים כמו MU/RS/FF/HF וכו'? 4. שרשום מהירות 2.8Mb זה באמת המהירות או שהיא פחות? 5. ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת באופן כללי... ועל איזה חברה אתם הכי ממליצים? ראיתי את המבצע הבא אשמח אם תביעו את דעתכם עליו... http://www.cellcom.co.il/shop/internet/service_plans/modems/free/pages/default.aspx?wtid=1 תודה רבה

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. מה זה בדיוק "מתלים" או Suspentions? באופן פרטני יותר - זה כולל גם את הקפיצים + הבלמים? או רק חיבור מסוים....? האם ניתן לאמר שיש מתלים גם בגלגל אחורי וגם בקדמי? והאם ניתן לאמר שכל אופנוע, בלי יוצא מן הכלל, מורכב גם מ- Fork וגם מ- Swingarm, הייתי קורא לשני "מזלג אחורי" אבל אני כבר לא בטוח בכלום . ואחרון חביב - האם המינוח של הקפיצים הקדמיים הוא Fork Springs באופן גורף לכל האופנועים? אני בדיוק חוזר מויקיפדיה שעשתה לי הרבה בלגן, ולמי שמתעניין זה לעבודת גמר במחשבים, לצורך קטלוג נכון של מאגרי הנתונים שלי.....

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by B0necrack3R,

האם המכוניות הבאות שוות משהו בימינו?? מה בערך מחירם בשוק כרגע? ואם דרוש לשפר אותם אז במה וכמה זה אמור לעלות? אני מדבר על מכוניו בעיקר אמריקיות בסגנון של: http://images.google.co.il/imgres?imgurl=www.americanautosdirectory.co.uk/aboutus/images/442_1.jpg&imgrefurl=http://www.americanautosdirectory.co.uk/aboutus/ourcars.htm&h=170&w=300&prev=/images%3Fq%3Damerican%2Bcars%2B%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3DUTF-8 המכוניות משנות ה70+- לדוגמה ראיתי את הסרט מהיר ועצבני ושמה בסוף הסרט רואים אותו בסגנון הזה עם איזושהיא בליטה על המנוע (שדרך אגב אני אשמח אם מישהו יסביר לי מזה) וביצועיה די לא מאכזבים.. הקיצור אשמח לשמוע את דעתכם בקשר לשאלותיי.. 8)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ניקח לדוגמא מנורת פלורסנט אולטרה סגול... האם אפשר להשתזף מכזאת מנורה?האם היא מסרטנת?האם היא גורמת לכאביי ראש?

• 18 תגובות
    • 16.8k צפיות
  8. 1) איזה סוגי מקצועות מצריכים באוניברסיטה פיזיקה? ממה שאני יודע זה כל ההנדסות. האם זה נכון? האם יש עוד מקצועות? 2) האם בכל הנדסה ממשיכים ללמוד פיזיקה כמה שנים באוניברסיטה? 3) כמה סוגי הנדסות יש? ואיזה? אני מכיר מכונות, תעשיה וניהול, והנדסת חשמל. 4) לימוד רפואה מצריך פיזיקה? 5) האם קיימים מקצועות שצריך בשבילם פיזיקה רק כתנאי קבלה ולא ממשיכים ללמוד פיזיקה באוניברסיטה? אם כן, אילו? שאלות אלה מאוד מאוד חשובות לי, ואני זקוק למידע כמה שיותר מהר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רק ליודעי דבר 1. האם הראיה יכולה להמשיך להפגע גם אחרי ניתוח הלייזר ? כלומר אחרי הניתוח נגיד יש לך 6/6, אם נגיד תיהיו הרבה על המחשב , הראיה תתחיל להפגע שוב? 2. האם ניתן לעשות ניתוח כזה פעמיים? 3. האם ניתוח לייזר מחייב הרכבת משקפי קריאה לאחריו?

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. שלום, התחברתי היום ל012 כי נאמר לי שהם לא חוסמים פורטים, והם הציעו לי את החבילה הכי משתלמת, אבל לצערי התברר שחסום לי איזה פורט באימיול. רציתי לדעת איך החברה הזו, והאם יש איזה אפשרות להפר התחייבות (תוך 14 יום או משהו כזה)? וכן, אני יודע שזה קצת באיחור, אבל זה מה יש לכמה חודשים הבאים.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by Dark Respect,

כששותים קפה או משקה אנרגיה תוך כמה זמן הקפאין משפיע (נותן מרץ\מבטל עייפות)? לכמה זמן בערך? והאם בתום ההשפעה העייפות מוגברת?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום. החופש כמעט נגמר ולא הצלחתי למצוא עבודה . עכשיו הציעו לי עבודה (זה עדיין לא בטוח) . עבודה קלה מאוד בערך 1.5K לחודש. אז תוך שלושה חודשים יהיה לי מספיק כסף לרישון (באוקטובר יהיה לי איזה 4.5 K ) . השאלה היא כמה יעלה לי בערך הרשיון וכמה זמן יקח לעשות אותו ? וכמה זמן זה המלווה שלושה חודשים? כי אמרו לי שעוד מאט זה יהיה חצי שנה . נכון שהשאלות שלי מפגרות אבל עדיין הקטע של הרשיון לרכב לא היה חשוב לי . אני אישית מעדיף קטנוע אבל אמא שלי מתנגדת לזה , וניסתה להביא דוגמאות מפגרות למה עדיף אוטו . היא שאלה אותי אם היא תצטרך טרמפ אז איך אני יביא לה טרמפ בקטנוע ( בהרכבה ). אחרי שיחה ארוכה החלטנו (מה זה אנחנו עושים את הרשיון ביחד ?) לעשות רשיון על אוטו. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by nehmia,

כמה קילומטר הוא עושה על ליטר דלק? איך הולך ההילוכים אלצו זה כמו בריינגר? לכמה קמ"ש הוא מגיע? ואיזה דגם שלו מומלץ לקנות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by pocket,

1) אם באתי במגע עם מישהי שנגועה באיידס/נגיף כל שהוא (נדבקה לפני יום וזמן התפרצות המחלה הוא עד 8 שבועות). האם גם אני חולה באיידס? דוגמא: מישהי שוכבת עם חולה איידס בלי הגנה והנגיף מועבר אליה. כעבור יום בה מישהו שלישי ושוכב עם אותה אחת ששכבה עם החולה איידס. הנגיף ממה שהבנתי עוד לא התפרץ אצלה (לוקח כמה שבועות עד שאפשר לגלות את זה בבדיקה). השאלה אם המישהו השלישי ששכב איתה בלי הגנה גם כן נדבק באיידס. 2) אם יש לי חשש שנדבקתי מנגיף כל שהוא איך אני יכול לבדוק את זה? (נגיפים כללים לא דווקא משהו ספציפי). 3) אם נחשפתי לנגיף לדוגמא כלבת בכמות מאוד קטנה, זה מחסן אותי או מדביק אותי בכלבת?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by NETANELKOREN,

שלום. איך אני יכול לעשות תיקיה מוגנת כאילו אם אני רוצה למחוק אותה אז אי אפשר. ואיך אני יכול לעשות שאם אני צורב נגיד סרט ואני נותן לחבר שלי אז הוא לא יכול להעתיק אותה למחשב שלו הוא לצרוב לדיסק אחר תודה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  16. יש לי ידע רב במחשבים ואין לי בעיה להתחיל לטפל במחשבים של אנשים וגם יש לי ניסיון עם מחשבים של הישיבה [בערך 15 שזכו לטיפולי רק משם] יש לי כמה שאלות די בסיסיות לפני שאני מתחיל לעבוד בזה על מחשבים קצת יותר חשובים... -איך לרוב טכנאים מתקינים דרייברים? יש תדרך של להביא דיסק דרייברים מוכן יש אפשרות גם להביא מחשב נייד עם אינטרנט ואפשר גם לחזור הבייתה באמצע אבל כמובן שזה קצת פחות מומלץ...מה הדרך הכי יעילה שהרוב משתמשים בה? -איך שומרים הגדרות אינטרנט למחשב שקרס? בנושא הזה יש לי הכי הרבה בעיות... עם חייגן בלי חייגן שם משתמש למשפחות בעייתיות וראוטרים תמיד היו החלק המעצבן בפירמוט. פשוט מתקשרים לחברה של הספק? נשמע לי די חובבני. [ יש מדריך כללי על זה? תודה ] אני מבין שחייבים חלקי חילוף …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by QttP,

נעזוב את זה שהאתר כמו 90% מהאתרים הישראלים המחורבנים נראה נורמלי רק ב-IE ולא ב-FF. בדיוק בגלל הסיבה שככה זה ב-90% מהאתרים הישראלים המחורבנים, שזה 90% מהאתרים הישראלים. אבל ONE באמת עולים לי על העצבים. מה שפעם היה אתר מעולה לחדשות הספורט, עכשיו רק אוסף מעצבן של פרסומות ובאנרים, שקופצים לך באמצע כתבה, במעבר בין כתבות, בכל מקום! כבר ראיתי אחד בתוך לוח התוצאות, רבאק! ושלא נזכיר מה קורה אם חלילה וחס הרמקולים/אוזניות שלך פועלים ואתה שומע את זה מתחיל לנגן, לשיר ולצרוח לך. בחיי שבא לי להפיל את האתר ישר על הראש החולה של בעליו.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. נתקלתי בזה בטעות .. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038616462

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by imac,

כלי מעניין... http://www.dnscoop.com/ על פי האתר הזה hwzone.co.il שווה $6,944 (או יותר נכון הדומיין)

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. Started by ConRoe X Fire,

http://mingle2.com/cadaver-calculator שלי: 4950$.

• 88 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

אני מוכר את שלי , בשימוש חודש וחצי בלבד אני רוצה לדעת כמה אני יכול לבקש על כל אחד מהחלקים הללו: GA - EP43-DS3L Kingston 800mhz 2GB x2 500WSXS OCZ תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. יד שניה, כמובן בלי אחריות וואט סו אוור. יותר מ500 ?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by ariel-ro,

לאחר תיקון אצל השכנים של המחשב, והביאו לי מחשב ישן מצאתי שם איזה כרטיס מסך R9250. עם חיבור DVI רציתי לשאול אתכם האם הוא שווה משהו? ובכמה אפשר למכור אותו? אריאל

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by DeaglinG,

שלום, אני מנסה למכור את המחשב שלי כרגע ואולי לקנות מחשב נייד למטרות נוחות.... המפרט הוא כדלקמן: Pentium 4 2.8C 800Mhz 512K Asus P4P800-E Deluxe Corsair 512MB (2x256) PC-3200LL MSI Geforse 5900FX 128MB 256BIT Creative Audigy 2 ZX Thermaltake 420W APFC Thermaltake Xaser III V2000A זהו בעיקרון... ויש גם הארדיסק של סיגייט די ישן 40GB... אם צריך עוד משהו תגידו. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הי אני מנסה למכור את המערכת הישנה שלי, כמה מזומנים אתם חושבים שאני צריך לדרוש ? מחשב בן 4 שנים MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 X2 3800 G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ LEADTEK PX7800GT EXTREME AC COOLING FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB SATAII BIG TYPHOON COMPUCASE CI-6A19 NEC ND-3540A תודה רבה

• 7 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.