עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני רוצה לקנות את האוזניות האלו באינטרנט, להזמין אותן לכתובת אמריקאית ומשם הן ישלחו לישראל. האם יש צורך לשלם מס כלשהו על המשלוח אם האוזניות מגיעות בקופסא? האם אפשרי בכלל לשלוח כזה דבר מחול לישראל? תודה

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

היתה לי יומולדת ב18 למאי ואחותי בת ה12 בנתה לי שולחן כדורגל :D בחוג נגרות שלה. הנה קצת תמונות http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406022227596357&user=misterbla אני לא ראיתי את השולחן הזה לפניי שהיא הביאה לי אותו אתמול ואני חייב להגיד שזה הרבה יותר ממה שציפיתי! ממש אחות מוכשרת

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Kurt,

למשל לקחת את הטרייבל הזה http://rousseaux3.carole.free.fr/pages/dragon/dragon1/images/tatoo%20145.jpg ולעשות ממנו שבלונה, כלומר להפוך את כל החלקים השחורים לחלולים (מבלי לגזור את הדבר הבלתי אפשרי הזה) שמעתי מחבר שיש דבר כזה שנקרא מטול שקופיות, מישהו יכול להסביר לי עוד בנושא? תודה דוד

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שמעו סיפור חביב. לפני כשבוע וקצת הזמנתי מהחנות BIGPC את הכרטיס 1950XT, קיצור אמרו לי שהוא יגיע עוד 3 ימים. לאחר 3 ימים נסעתי עם אימי לשם, בסופו של דבר מצאנו את כתובת החנות אך לא מצאנו את החנות עצמה, התקשרתי אלייה והמוכר אמר לי שהוא ישלח אליי את אח שלו, לאחר כמה דקות ראינו ילד בן 8-10 שואל אותנו אתם באתם לחנות ? ענינו בחיוב הוא הוביל אותנו לחנות, שהייתה בכלל חדר קטן בבניין ! ועוד המכור בכלל היה ביבנה ! (ה"חנות" עצמה באשדוד) ואמר שניתן לילד הזה ת 1200 שקל וניקח תכרטיס ! ועוד לא היגענו לחלק הכי הגרוע ! לבסוף לא קנינו את הכרטיס אלא נסענו ל IQPC שלא רחוקה בכלל משם והזמנו משם את הכרטיס ואני נוסע מחרותיים לקחת אותו משם ! ד"א מישהו פעם ביקר ב IQPC ? למה היא נמצאת בסוף העולם ? למ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by RayZ,

יש את הפרסומת בערוץ 22, של "העונה החדשה של קשת". מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה שם?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by userk,

הרבה פעמים אני רואה גם על מוצרים גדולים באיביי שמציעים משלוח חינם מסין לארץ ושומרים על מחיר מוצר מאוד נמוך. איך זה קורה? ממה שבדקתי מחיר משלוח בדואר ישראל לחו"ל מתחיל בשמונה ש"ח וזה רק על חבילות מאוד קטנות, המחיר עולה הרבה יותר על חבילות גדולות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. אני מחפש כיסא מנהלים כזה- יש אותו באופיס דיפו, אבל הוא עולה שם 600 ש"ח. אני קניתי כיסא כזה בסביבות 400-300 ש"ח לפני כמה שנים, גם באופיס דיפו אבל עם איזה הנחה או משהו כזה... ניסיתי לחפש בזאפ, עברתי על כל העמודים ולא מצאתי כיסא כזה. אולי מישהו מכיר חנות באינטרנט שמוכרת כיסא כזה? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by BARAK911,

לוח אם - Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI 500 עולה חדש מעבד - Q6600 900 עולה חדש קירור למעבד - THERMALTAKE MAXORB 200 עולה חדש זיכרון - 3X1GB 667 300 עולה חדש מארז - MID עם חלון שקוף ושלושה מאווררים 200 עולה חדש כרטיס מסך - 8800GTS 320MB עם THERMALTAKE DUORB עולה חדש 1700 (אבל היום אפשר לקנות כרטיס שווה לו בביצועים ב-700) +200 לקירור כונן אופטי - צורב DVD X16 150 עולה חדש ספק - LIBERTY 400W 350 עולה חדש ***אין דיסקים קשיחים!*** סה"כ לחדש - 3500 אחריות: מעבד-כל החיים קירור למעבד-שנתיים זיכרון-כל החיים מארז-אין כרטיס מסך-שנתיים כונן אופטי-שנה ספק-שנתיים מה אתם אומרים? נ.ב - זה המקום המתאים לנושא?...

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  9. שלום מישהו יודע מה מצבם של צ'יפ מחשבים - קניון ערי החוף ראשון לציון לפני 3 שנים רכשתי מהם מחשב האם הם עדיין קימיים האם מצבם יציב ? האתר שלהם נראה לא מעודכן / חלקי www.chip.co.il מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SuB,

http://fnet.msn.co.il/news/index.asp?id=470 אני בעד להעביר את המפגש של HW לשם

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. Started by xtract1,

מזל טוב...לי..(תודה)

• 47 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. עכשיו שהתחלתי לעשות את השיעורים, נזכרתי שאין לי מושג איך עושים את זה כבר (בעצם יש לי מושג, אבל אני צריך שמישהו ירענן לי את הדרך). אז... התרגיל: א. הישר y=3 חותך את הפרבולה y=19-x^2 בשתי נקודות. מצא את משוואות המשיקים לפרבולה בנקודות החיתוך עם הישר. ב. הראה ששני המשיקים נפגשים בנקודה (0;35) לגבי א', הבנתי שצריך להציב y=3 במשוואה של הפרבולה ואז יוצאות שתי נקודות. אבל אני לא זוכר איך מוצאים אח"כ שיפוע מהנקודות כדי שיהיה אפשר למצוא משוואת ישר (באמצעות m, x1;y1). זכור לי גם משהו לגבי לגזור, אבל אני לא זוכר מתי ואיפה צריך לגזור, אז אם מישהו יוכל להזכיר לי, אני אשמח תודה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by ForresT,

משחקים בעצם פול? סתם,נפל עלי ככה..

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  14. אם מישהו במקרה יודע עיבוד תמונה - איך מדרגים טשטוש בתמונה? יש לי מבחן ב4:30, אני יודע את רוב החומר ;D רק זה חסר לי ואני לא מוצא מידע תודה מראש

15. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הרייני להודיעך כי בעוד שלוש הודעות אתה מצטרף אלי, אל בת האבות של משתמי הפורום.

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by MHIR,

איזה מצלמת אינטרנט יש כיום בשוק שהיא לא יקרה אבל עם איכות תמונה טובה איך מדברים עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש מיקרופון במצלמות האינטרנט איך זה עובד בתודה מראש מאיר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by FatalZero,

אני מחפש את ההקלטה מהרדיו של הבחור ה"חכם" ההוא שרוצה להיות רקדן ועשיר כמו זהר ארגוב ולהיות מפורסם כמו יו"ר וועד הבית ועל הדרך הוא גם חפש שידוך עם בחורה "העיקר לא רוסייה" (לדבריו) thx

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by Merrymoon,

אוקיי, זה לא בושה, לא רק ל-emo kids יש Myspace. למי עוד יש?

• 113 תגובות
    • 16.5k צפיות
  19. Started by Zeev86,

פרויקט קטן שבניתי לפני מספר חודשים וכעת אני משחרר את הגרסה הראשונה. מטרת התוכנה לעקוב אחר ניגון המדיה שבמחשבכם (כן, גם אחר מה שאתם חושבים... ) ולהציג סטטיסטיקה של הפרקים האחרונים שראיתם (מציג גם זמנים של סרטים ומשחקים) כמו כן אם עשיתם איזה מרתון של סדרה כלשהי ואינכם זוכרים באיזה פרק נעצרתם לאחרונה, הצביעו עם העכבר על סמל התוכנה והיא תציג לכם את המדיה האחרונה שבה צפיתם. תמונה נוספת של ההמשק הבהרה: המידע נשמר אך ורק במחשבכם ואינו מועבר לשום מקור אחר. הבהרה 2: ידוע לי שXBMC מקליט ואף משחזר את המדיה שבה ציפיתם. ושיש עוד תוכנות שעושות עבודה דומה. את הפרויקט הקטן הזה עשיתי בשבילי לפני הרבה זמן ופשוט הרגשתי צורך לפרסם את התוכנה. מי שימצא בה שימוש - אחלה. אבל בבקשה לא לרש…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  20. Started by The Dom,

כעיקרון אני פסנתרן ואני מחפש טייפ, בשביל להקליט את עצמי מנגן. אני צריך את הטייפ עם איכות הקלטה גבוהה, קל לתפעול ושיקלוט טוב צלילים גבוהים ונמוכים.אשמח גם אם תוכלו להפנות אותי לאת עם השוואות והמלצות( ואפשר לחרוג בקצת מהתקציב.)תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

בפורים יהיה המפגש של הפורום, אתם יודעים, לראות את הפרצופים מאחורי המילים וההודעות. המפגש יהיה בתאריך ה25.2, יום שני. כול הפורום וכול מי שרואה את ההודעה הזאתי מוזמן בכיף. תביאו גם את החברים שלכם. המפגש יהיה משעה 12 בצהריים עד שעות הערב(כנראה). כול מי שבא, יציין את זה פה, כדי שנקבל רושם על ההענות למפגש. עריכה - המפגש יערך בקניון עזריאלי, קומה שנייה במקדונלדס.

• 76 תגובות
    • 8.1k צפיות
  22. http://www.morpheme.co.uk/frenzy/ השיא שלי הוא 3.2..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מעוניין לנסות ציוד היקפי מחשב כמו מקלדת ועכבר במו ידי ולראות איך זה מול מסך עם משחקים מישהו פה מכיר חנויות באיזור המרכז שאפשר לנסות שם חופשי כולל הגה וגיימפאד? אם מישהו מכיר גם חנות לנסות נגנים כמו אייפוד טאץ' אני אשמח מאוד

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.archive.org/details/night_of_the_living_dead לפי המה שאני רואה זה פסדר לא ווארז תראו גירסת ה-MPEG2 תופסת 4.1 גיגה סאמק!! הוכחה קטנה: Note: Because director Romero has forgotten to put a copyright notice on the end titles of the movie's initial prints, Night of the Living Dead has lapsed into the public domain over the years. (Okay, the legalities are a bit more complicated than that, but the film's public domain status is a fait accompli.) Therefore anyone can - and probably has - released a copy of the movie for sale

• 1 תגובה
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים