עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JHONLEV,

היה פה משהו לא חוקי

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Norm4nde,

צונזר ע"י אחראי המשמעת. אסור לפרסם דיונים של חנויות על גבי הפורום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DeaglinG,

יש לי דיסק און קי ג'נרי שהפסיק לעבוד פתאם ויש לי עליו הרבה מידע. לא קרה לו כלום,בבוקר הוא עבד ובערב כבר לא. מה לעשות? איך אפשר לשחזר את המידע שיש עליו??!! יש איזה חנות או מעבדה שמתמחה בשיחזור? מחכה לתשובה בהקדם לירון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הצביעו ונמקו למה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Black Knight,

שמעתי את השיר כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הגעתי למצב שבו השדרנית ברדיו אומרת את שם השיר והלהקה תמיד זה נקטע לי איכשהו השיר הוא כמו בסגנון של הבקסטריט בויז משהו דומה הוא מתנגן יחסית הרבה והוא די קצבי ברקע יש כזה מן רעש של תופים יש מצב שאתם מבינים למה אני מתכוון?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. :xyxthumbs: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by miaoo673,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ronik56,

היי, קניתי זוג ספרי מחשבים, האחד על לינוקס והשני הוא המדריך לטכנאי PC מהדורה 5 מאת דורון סיוון, ואני לא כל כך מבין איך אפשר ללמוד מזה הרבה, והנה נתון להוחכה- בן אדם ממוצע קורא 120 מילים בדקה, וזוכר 10% ממה שקרא! קחו דוג' (סתם דוג', להמחיש כמה שזה קריטי)- למדתי בספר על: 1. להתקין ולהוציא מעבד. 2. להתקין ולהוציא ראם. 3. להתקין ולהוציא כרטיס מסך. 4. להתקין ולהוציא לוח אם. 5. להתקין ולהוציא מאווררים למעבד. 6. להתקין ולהוציא הארד דיסק. 7. להתקין ולהוציא כונן דיסקים. 8. להתקין ולהגדיר רשת ביתית. 9. להתקין FIRE WIRE. 10. התקנת מסך ומערכות סאונד. זכרתי מזה רק איך להתקין ולהוציא מעבד, בתכל'ס אני לא יודע כלום על להרכיב ולפרק מחשב... אז יש אולי דרך אחרת ללמוד ספרי מחשבים, מאשר לקרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם אני מעלה קליף מקורי שלי ליוטיוב בנושא כלשהו,על מה כמות צפיות אני מקבל כמה $ ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kukishin,

הם מבטיחים את המחיר הנמוך ביותר לכל מוצר ורכיב. היום ביקשתי הצעת מחיר וקיבלתי הצעה גבוהה ממה שיש בזאפ ולא הסכימו להוריד. כשאמרתי להם שהם מתחייבים למחיר נמוך צחקו עלי, אמרתי שאפרסם את תוכן השיחה בפורומים ואז הסכימו לתת לפי המחיר הנמוך שיש בזאפ ולא שקל פחות. יראה החכם וישפוט מי אלה ומה שווה הבטחתם למחיר הנמוך ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=sd26jIBunZc ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://news.walla.co.il/?w=//848791

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שאלה מזורגגת,אין לי פשוט מושג מה הקאצ בה... אשמח עם מישהו יוכל לעזור תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aviram20,

יש לי רישיון מזה שנה ו11 חודשים בקרוב אני צריך לחדש את הרישיון שאלתי היא כזאת יש לי כמה דוחות שלא שילחמתי בסכום מצטבר של 2-3 אלף שקל האים אני חייב לשלם תחילה את הדוחות על מנת לקבל רישיון חדש? או שמא אני יקבל בלי שום קשר לדוחות הללו?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אנשים אני קצת בלחץ להשיג מחשב חדש אחרי ששלי נדפק (טוב, לא קצת.... מאוד בלחץ) מכיוון שלא יצא לי לקנות מחשב ב4 השנים האחרונות (עד שלא מזמן הכרטיס מסך שלי התחיל להתפוצץ, וגם אחרי 2 פיצוצים קטנים הוא המשיך לעבוד... והיום הוא מת) אני לא זוכר או יודע איך זה הולך כיום - האם בחנויות של היום (לא אלה ש100% באינטרנט, אלא חנויות כמו אייבורי מחשבים) אפשר ללכת לשם ולצאת אחרי שעה (או 3 שעות, זה לא עד כדי כך דחוף) עם מחשב מורכב? אם כן, אני צריך כמה טיפים כדי שלא ידחפו לי חלקים שאני לא צריך (אם מישהו רוצה לעזור לי לבנות מפרט מדברים שיש לאייבורי, אגב, הנה הת'רד שלי בתת הפורום "מפרטי מחשב" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463894.0, זה לא חייב להיות אייבורי אגב - אם אתם …

16. טוב שישי הגיע וכרגיל לפי המסורת צריך לצאת ולשתות עם החברים עכשיו הגיע אלי שמועה שנפתח בתלאביב בר בסגנון בית המרזח(בר בצפון עם 67 סוגי בירות מהחבית) עכשיו העם מישהו שמע על בר כזה בתלאביב ויכול לתת פרטים בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LOL,

נגיד ויש לי ממיר של הוט בבית שבו מחוברים לכבלים אם אני לוקח את הממיר לבית אחר (באותה עיר) ומחבר אותו, האם זה יעבוד? בבית האחר יש תשתית של הוט אפילו אינטרנט של הוט

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%a0%d7%99%d7%97-%d7%90%d7%aa-interview-%d7%9c%d7%a6%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. עבר חודש ממועד התשלום, כך שאין כמעט סיכוי שהחבילה החדשה תגיע ב-45 יום בהם ניתן לפתוח תלונה. האם לדעתכם לגיטימי לפתוח תלונה רק בשביל הפרוטוקול עד שהמשלוח יגיע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Vega,

ובכן, הבלוג שלי עוסק בחיבוטי הנפש של נער מתבגר (לא כל כך ממוצע) עם גישה צינית מאוד לחיים, הצל שמטיל בית הספר על חייו הכמעט מושלמים (not) ומנסה להסביר כיצד צועד עם שלם של נמלולים חזרה לבתי הסוהר יום יום.. הנה לכם טעימה קטנה ממשנת הבייגלה היוטופית העצבנית שלי: "הנה אני בשיעור מתמטיקה הראשון לאחר אותם חודשיים קדושים המביאים קמצוץ או טעימה מהחופש וחיים ללא מערכת אשר "משגיחה" עליך, או כמה שאני אוהב לקרוא לאותו מוסד מקולל... - בית סוהר." Give me 5 minutes. Enter my world. חכמת הבייגלה של אופניק בבקשה - תגובות הערות הארות תלונות הצעות יתקבלו בברכה.. אני חי בשביל הפידבאק שלכם... בערך.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by davidkeren,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אחרי כמה זמן שאני מתעסק בבית עם 3 גרוטאות ישנות (P4) שאני מנסה לתקן וכבר נגמרו לי האנרגיות להתעסק בזה אני רוצה למסור את המחשבים למשהו שיגיד לי מה אפשר לעשות איתם ואם אפשר להרכיב מהם מחשב - 2 עובדים, שיהיו לי לצורך ניסויים/שרת הורדות מהסיבה הזאת אני גם מעוניין להשקיע כמה שפחות במחשבים האלה משהו יכול להמליץ לי על משהו שיבדוק אותם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ??? newegg.com עושה משלוחים לארץ? ועוד שאלה: כמה עולה בדר"כ משלוח כזה, במקרה שלי אני רוצה להזמין רמקולים 5.1! תודה! עריכה:------------------ זה מה שאני רוצה להזמין: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=36-116-137&depa=0 *אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל זה היה מזמן ויכול להיות שעוד אתרים ה"צטרפו" לאלה ששולחים לארץ!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

סוף סוף שידרו את התוכנית הזאת, זה אכן בלתי נסבל האיחורים האלה, גם בגלל פקקים בעיר וגם מס' גדל מידיי שנה. http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=24039&CatID=250&CurrentCatID=330 מישהו מפה עוד סובל בגללם? ומצאתם לזה פיתרון? (אגב, אני בעצמי שלחתי להם אימייל על העומסים במשרדי הרשויות במיוחד בפתח תקוה)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by david2006,

הממ תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים