כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים ושוק ההון {ועם התמחות בראית חשבון ושוק ההון} אני לומד את זה 3 ימים בשבוע מ-4 בצהרים עד 10 בלילה... אני מחפש לימודים לבוקר עדיף בתחום המחשבים אבל לא משו כבד.. אם יש לכם הצעה אני אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אנשים שימצאו חומר זה מעניין נלקח מעיתון מעריב - "המגזין" בתאריך 19/9/10 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה...יש לי רישון B קרוב ל5 שנים....רשיון לA2 באיזור השנה... אני רוצה להגדיל לA1....מה אני צריך?... לפני הבנתי זה תיאוריה חדשה...ושיעורי נהיגה...כמה חובה?? יש אתרים חינמיים שאני יכול ללמוד תיאוריה של אופנוע דרכם?? או כל אתר שיעזור לי...אני חייב להתעדכן בלוח תמרורים לחזור על זכות קדימה, פניות וכל התוספות של אופנוע.... תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקרוספוט מנסה לקדם את IE8 להמונים עם פרסומות מצחיקות? לי אישית נראה מצחיק איך שהם מדברים על דפדפנים ישנים בני כמה דורות ומציעים לשדרג ל IE8 ;D G.R.I.P.E.S. F.O.M.S. S.H.Y.N.E.S.S. O.M.G.I.G.P
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארזים פתוחים לבדיקות חומרה. כמו Lian Li PC-T60 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=519&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=134 או Cooler Master Lab http://www.daily-hardware.com/index.php?page=review&id=27 הCooler Master הזה נראה לי הכי מתאים גם בגלל המחיר וגם בגלל הנוחות. תראו איך הוא בנוי, ניתן לשלוף את הלוח תוך שנייה. מישהו מייבא דברים כאלה לארץ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכדורגל הברזילאי זה פשוט מדהים מה שהם עושים חובה לראות!!! http://www.youtube.com/watch?v=2laBdnAubBc
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה איזה אתר לתווים של גיטרה לשירי רוק כמו של gnr והscorpions? אבל לא טאבים רק תווים וגם אקורדים בכל מקרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום באו אלינו מהעתודה האקדמאית והרצו לנו עליה. אני מאוד מעוניין להצטרף לעתודה האקדמאית. אך רציתי לדעת מאנשים שנמצאים בזה האם זה שווה ? עד כמה צריך להקריב ? האם הם מצטערים וכו' וכו'. בכל מקרה אני מתכוון כנראה לבחור הנדסת אלקטרוניקה הנדסת מחשבים. אם מישהו יכול לעזור לי בדילמה זו , בבקשה עזרו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך אתר שאפשר למצוא שם כל מיני מושגים למשל מה זה חומרה מה זה תוכנה וכאלה אבל לא פירוט קצר משהו של כמה שורות טובות אני פשוט לא רוצה לשאול פה בפורום את כלללללל המושגים שאני צריך זה לעבודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דוד בן 30-35 לומד כרגע תכנות וטופס מעצמו :-X :-X,בכל מקרה בגלל התרגילים השיווקיים ומלוכלכים למחצה של אינטל הוא מאמין שאינטל טובים יותר :lol: אני צריך הוכחה חד משמעית ש AMD יותר טובים אם תמצאו איזה הוכחה חותכת עדיף מאוד שיהיה בעברית אני יודה לכם מאוד. נ.ב חשוב שיהיה כתוב AMD פתרו את בעיית החימום ביחס לאינטל תודה רבה רבה רבה לכולם ;D ;D ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה להבהיר קודםכל שאני לא מבקש עזרה בהסברה איך מחברים וכדומה אלא אני מבקשר עזרה וחוות דעת על העיצוב שאני מתכנן.. טוב אז זאת הסקאלה ומה שחשבתי לעשות זה כך: מחוגים-אדום סמל של הטנק דלק , RPM X1000 , מה שמעליו בקטן , הסמל במחור של החום מנוע , והKM/H - ירוק כל שאר המספרים והחצאי עיגולים שמסביביהם יהיו כחול! ואיפה שיש חלק אדום יהיה כמובן אדום.. הקונסולה המרכזית ניראת ככה נכון לעכשיו .. (לא מזמן סיימתי ואולי אני ישלב שמה למטה שני כפתורים ירוקים , חדי העיין ישימו לב איפה זה ) מה אתם חושבים על העיצוב ? יהיה נכון ויפה? (לפני זה הכל הייה ירוק של בית חולים . )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי מיונים, מופיע כמסלול אל-אופ(אתם בטח מכירים את החברה) - האידיוט שדיברתי איתו בטלפון אמר שהמבחנים יכללו אופטיקה(דה!) מה שעוד לא למדתי מישהו נבחן ויכול להרגיע אותי, או לחילופין להפחיד אותי? מה יש במבחנים? איך יש לך סיכוי לעמוד בהם? כל מה שאני יודע כרגע זה מכניקה של י"א(למעט מומנטים שלא לימדו) ופסיק מחשמל(אלקטרוסטטיקה) של השנה להתאבד עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועם איזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה לינק ? (אגב יש לי LCD 20 אינטש של NEC) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזה קליפ ואני רוצה לדעת את השם של השיר ברקע איך אני יכול להעלות אותו פה? אני צריך שרת אכסון כמו IMAGESHACK מישהו יכול לתת לי בבקשה מקווה שתוכלו לעזור לי עם השיר תודה מראש טל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוסף בפיירפוקס שמציג RSS..בכל מקרה..רציתי RSS של חדשות...ושמתי לב שבנענע/וואלה/YNET/דבקה אין RSS.. מישהו יכול להמליץ לי על אתר חדשות טוב שאפשר להוסיף אותו לRSS?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כנסו תדרגו את הקטע וידיאו הזה אני עשיתי את זה ! יאללה תנו תגובות! http://www.youtube.com/watch?v=kb5r7DhV8F8
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבר, שמתווכח איתי וחושב שג'אווה(תכנות - java) זה מקצוע קשה יותר מפיזיקה. תצביעו בבקשה בכנות, ולא, זה לא ת'רד לבדיחות, זהו ת'רד רציני לכן בבקשה תשמרו את הציניות והבדיחות בצד. כמו כן, נשמח לקבל תגובות למה בדיוק המקצוע שבחרתם קשה יותר מהשני, תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אם אני לא טועה, שמעתי פעם שהCENTRINO של Intel יוצר בישראל. מישהו יכול לאשר לי את זה? בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב לפנות מורה לפני שאני ניגש לתאוריה? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל בין התוכנה ללימוד תאוריה 2005 ו2004?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Fame Daddy-אתר אנטרנט בריטי מציע לנשים זרעים של סלבריטיאים.מהכדורגל ועד לתעשיית הבידור.15K לזרע. http://web.orange.co.uk/article/quirkies/Website_offers_women_celebrity_sperm http://famedaddy.com/-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על פי זה ואחרים - נראה שכן:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון, כאשר אני מעלה סירטונים ליוטיוב, אחרי שאני משנה את שם הסירטון והגדרותיו תוך כדי העלאה ומנסה לשמור אותן, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: לאחר זמן מסויים, היא נעלמת, והשינויים שביצעתי נשמרים כהלכה. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: בתקופות האחרונות, כאשר אני צופה בסירטוני יוטיוב ברזולוציית 360p (גם בסירטונים שלא צולמו ב-HD), התמונה בסירטונים נראית גרעינית (הרבה מרובעים כאלו שמרכיבים את התמונה, במקום תמונה חלקה) בקטעים חשוכים עם אור חלש מאוד. אני צופה ב-HTML5 ללא פלאש מופעל, ועם הגרסה המעודכנת ביותר של Firefox. על מנת לשלול שהבעייה היא ב-HTML5 של פיירפוקס, ניסיתי לצפות בסירטונים כאשר הפלאש מופעל, וגם שם, הן ב-360p וכן ב-480p (גם בסירטונים שאינם צולמו ב-HD), יש את הגרעיניות המדוברת בתמונה בסירטון. בצפייה ברזולוציית HD בסירטונים שכן צולמו ב-HD, אין את הגרעיניות הזו. בעבר לא הייתה הגרעיניות הזו בצפייה שלא ב-HD. מה הגורם לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-