כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
כן כן אני צופה בזה...ועכשיו יהיו אלה שיגידו שהשיר שלנו יותר טוב.. או שיגידו ששתי התוכניוץ מעפנות (הבנו..לא לרמה שלכם התוכניות האלה) פשוט מי שיודע שיענה בבקשה על השאלה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! אני מעוניין לרכוש אופניים חדשות בסך 800 עד 1000 וצריך המלצה לאופניים המחיר הנ"ל מעזור הדרום . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם מישו יודע שיתן קישור או משו כזה תודה מראש SERGEY_K
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אם אתם חושבים שרמת הידע שלכם היא מספיק גבוה כדי לבדוק מבחינה דיקדוקית את הטקסט הבא שכתבתי אשמח מאוד אם תמצאו טעויות ותתקנו אותי!! תודה מראש.. The Use Of Force ---------------- In my opinion the word "Force" as a verb means to make someone or something to do something against his mind by violence. The force can be used in a different cases. In some of them ,the force can be used for a good targets and in some of them for bad. I think that the word "Force" which appears in the title of the story("The Use Of Force") is very connected to the story itself. In the story the word "Force" was used exactly as I described in paragraph 1, for example when the doctor for…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכון לרכוש מחשב כנראה מ-SkyPC. יש עדיפות כלשהי לקנייה בחנות עצמה (נסיעה של 30 דקות) על פני הזמנה באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים לא משנה, נמחק שאלה שנייה - מישהו מכיר דרך קלה ומהירה לקחת תמונה (ליתר דיוק, כל מה שאני צריך זה את התווים א' עד ו' בפונטים שונים) ולהפוך אותה לייצוג בצורה של מטריצה של 1-ים ו0-ים? (אני צריך את זה בשביל תרגיל ב Neural Network computation) תודה איל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי שום פעלולי מחשב זוכרים את הפרסומת המדהימה ההיא של הונדה, עם החפצים הקטנים שמפילים זה את זה? הנה כמה וכמה מכונות יפניות מדהימות, שאומנם הופקו בצורה צנועה הרבה יותר. http://video.google.com/videoplay?docid=6176491654107670145&pl=true ***קרדיט לנענע
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם תלפיות זה פיתוח נשק? ואיזה עוד תפקידים של מחקר ופיתוח יש בצה"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעניין לאמץ חתול... איפה הכי כדאי ולמה? מאזור המרכז.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! חזרתי מלונדון! אז היה ממ שכיף, אם תרצו תמונות (יש לי כמה ממש יפות) תגידו. נסעתי ככה ליומיים... בטיסה חזרה הקפיצו אותי למחלקת עסקים. היה נחמד... העיר עצמה ממש יפה (הכי אהובה עלי). וכרגיל המכוניות.... יותר מרשים מניו-יורק! כמובן יש תמונות.... רק תגידו!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-3851426890212250833 !!!come on lets do it
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אחי טס לארה''ב עוד שבועיים ויש לי הזדמנות להביא חלקים זולים כמו : כרטיס מסך / מעבד / לוח אם האם שווה לשדרג מהמפרט הנוכחי ל GTX 280 ומעבד QUAD ? ואם על הדרך אני חייב להחליף ספק כוח במידה ואני משדרג.. תודה לעוזרים מפרט נוכחי: CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2 GHz Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Memory: G.Skill 4 GB (4X1024MB) DDR2 800 CL4-4-3-5 GPU: Nvidia XFX Extreme 8800GTX 630/2000 Display: NEC 20WGX2 Pro CPU Cooler:ARCTIC-COOLING freezer 7 pro Case: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS PSU:: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתרים בחול שאפשר שהם ישלחו דברים לארץ כאילו יבוא אישי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם :-) אני מנסה לשנות את תמונת הפרופיל שלי לזה: http://81.218.235.211/Images/moty/logo.png ואני לא מצליח... המערכת כותבת לי: The following errors occurred when trying to save your profile: * The avatar you have selected is too large, or not an avatar. למרות שהתמונה קטנה :\ ולא כתוב שם את המגבלה של הגודל בפקסלים (רוחב וגובה) אז.. השמח אם תפתרו את הבעיה בשבילי..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט ומה אני אגיד התאכזבתי, סרט פשוט מאוד עם הומור טיפשי שלא עולה במקוריות שלו אפילו על dumb and dumber. כל כך ציפתי לסרט החדש של השחקן האהוב עליי ביותר וזה מה שאנו המעריצים מקבלים...חבל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני תמיד רואה בטלויזיה פרסומות למסכים עכשיו אני רוצה לדעת איך אומרים נכון את המילה תקראו את המילה איך שאני כותב אותה 1.מסקים 2.מסחים אם אומרים אותה נכון ? אני יודע שזאת שאלה טיפשית אבל היא מציקה לי כבר המון זמן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה אתר להשוואת מחירים אתם ממליצים להתשמש? שמעתי שאתר zap.co.il לוקח בערך 30 אגורות על כל לחיצה על קישור שמוביל לאתר שלהם. לכן רציתי לשאול על איזה אתרים להשוואת מחירים בישראל אתם ממליצים להשתמש? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת חוצפה! אדם שכנראה עונה לשם טל והוא בן 21 תפס כינוי כמעט זהה לחלוטין לשלי ואותה תמונה בצד של שון קונרי ! כמו כן במפרט שלו איכשהוא הוא משתמש באימייל הישן שלי ! asaff18@walla.co.il זה מכעיס זה חצוף וזה לא בסדר הדבר גורם לבלבול ביננו והוא בגדר התחזות ונוגד את הכללים אני מבקש מאותו טל לשנות את הכינוי והפרטים שעלולים לבלבל ביננו ואם לא אני מבקש מהמנהלים לפעול, זה ממש לא בסדר!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיגדו מישהו יודע מתי מתחילה ההרשמה למלגת משרד החינוך??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחפש לקנות אוטו זול גג איזור ה 10K רצוי חסכוני בדלק, כמה שאפשר יותר בטוחה (למורות שרוב המכוניות בסכומים האלו הם דיי גרוטאות) בנתיים אני בכיוון של פז'ו 106 שנת 97 ומעלה שאפשר למצוא יד שניה באיזור ה 10-12K לאיזה עוד כיוון אפשר ללכת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מסימפלטק, לפני שנתיים LG F900B. ופתאום היום הוא התקלקל. את מני אי אפשר להשיג, מה הוא יכול לעשות? אתם יכולים להביא את הטלפון של היבואן הרשמי של LG?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 חבילות מארה"ב שלא הגיעו וכבר עבר חודש... פעם זה היה לוקח שבוע.. מה קורה פה ? האם יש אישזהי החמרה במכס שאני לא יודע עליה או קושי מסויים בזמן האחרון? אני מדבר על חבילות בגודל בינוני מעל 50 דולר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-