כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
מחפש קטלוג משקפי שמש באינטרנט, רצוי אתר ישראלי. תודה. בא לי משחקי שמש טייסים, אבל משהו יותר מעוצב. או שאולי משהו אחר. אני צריך משקפי שמש חדשות!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את האהילים הגדולים האלו.. שמניחים על הרצפה.. והם בצבעים נורא יפים ויש בהם מנורה והם מפיצים אור יפה לאלא? אני רוצה לקנות כזה גדול יפה ומרשים לחברה שלי.. ראיתי בקניון, אבל הם קטנים לא יפים ויקרים בנוסף לזאת. איפה מוכרים דברים כאלו בזול ובמבחר? באיזור הצפון (חיפה והסביבה) או באר שבע, שאני הולך להיות שם מחר. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם נדפק לי הלוח אם... כמה זמן אמור לקחת התהליך של ההחלפה בחדש במסגרת האחריות? כי הלוח שלי התקלקל ושלחתי אותו לפנדה... ועבר מאז כבר שבוע ונראה לי שזה הולך לקחת עוד שנה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים אני מצפה לאורחים מחו"ל בעוד חודשיים ואין לי שום כוונה שהם יתייבשו בבית למרות תקופת החורף. הבעיה : אני בור מוחלט בכל מה שקשור באטרקציות ומקומות טיול/בילוי בישראל לכן אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם בנושא. PS ירושלים מחוץ לתחום (נחרשה כבר). תודה לעוזרים.
-
קיבלתי טלפון LG G3 מהעבודה - אני עובד בעבודה זמנית כרגע עד שאני אמצא משהו נורמלי , אני עובד בחברת ליסינג " נהג " ובגלל שזה ליסינג קיבלתי טלפון נייד סמרטפון של LG G3 , אמרו לי שאני אשלם בחודש 80-100 שקל יורד מהמס / משכורת , לא הבנתי למה הטלפון הגיע ללא מגן מסך וללא מגן אחורי אני יודע שיש ביטוח שאני משלם עליו אבל החברה לא אמורה להביא לעובד טלפון מוגן ? לא הבנתי למה הטלפון מגיע " ערום " ככה , אחרי שקיבלתי את הסלולאר קראתי קצת ב ZAP וראיתי שיש לו ביקורות רעות על ה GPS וסוללה מתחממת - פתאום נכנס לי פחד שאם אני ארצה להחזיר את המכשיר עוד יגידו לי שזה כאילו טלפון שלי כי זה חדש , ממש פתחתי קופסא חדשה אפילו קו פעיל עוד אין לי הביאו לי טלפון נייד בלי קו ואמרו לי עוד מעט תקבל קו , אם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון, כאשר אני מעלה סירטונים ליוטיוב, אחרי שאני משנה את שם הסירטון והגדרותיו תוך כדי העלאה ומנסה לשמור אותן, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: לאחר זמן מסויים, היא נעלמת, והשינויים שביצעתי נשמרים כהלכה. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש לאטום ממי גשם את הגלאים ir שעל קיר חיצוני עם שפריץ. מצאתי חומר שמשמש לאריזות אבל לא יודע איפה לקנותו מצרך תמונות הקיר והחומר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. מה היתרונות והחסרונות של google tv? איזה מכשיר כדאי לקנות? שמתי עין על המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/MK802-IIIS-Core-Dual-Mini-PC-TV-Box-Mobile-Remote-Control-Bluetooth-8G-USB-LAN-/121043199619?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1c2ebca683 חוץ מהורדת אפליקציות, האם ניתן לצפות בערוצים ברשת? ובאופן כללי, האם המכשיר שווה את 220-250 שקל? עריכה: שמתי לב שאפשר להשתמש במכשיר סמארטפון כשלט. יש לי סמסונג מעפן אבל עם מערכת הפעלה android, האם יעשה את העבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תגידו, רק לי החידון נראה קשה הפעם? בדרך כלל אני מצליח לפתור מהר אבל הפעם- כבר מיום ראשון אני תקוע עם הגדרות 5 ו-6
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דוד בן 30-35 לומד כרגע תכנות וטופס מעצמו :-X :-X,בכל מקרה בגלל התרגילים השיווקיים ומלוכלכים למחצה של אינטל הוא מאמין שאינטל טובים יותר :lol: אני צריך הוכחה חד משמעית ש AMD יותר טובים אם תמצאו איזה הוכחה חותכת עדיף מאוד שיהיה בעברית אני יודה לכם מאוד. נ.ב חשוב שיהיה כתוב AMD פתרו את בעיית החימום ביחס לאינטל תודה רבה רבה רבה לכולם ;D ;D ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה השם של הטראק? http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/663581627/486262345.mp3
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באו נעשה איזה מין טבלת יאוש, לראות איזה אירועים יש, מתי המפגש ה10 ;D, מתי החופש הבאה? כמה שאין לי כוח לחזור לשגרת החיים והלימודים.. :-\ תודה למי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם מושג ? חיפשתי בזאפ לא מצאתי גוגל לא עזר לי עריכה: כמה אופנועים כאלו אמורים לעלות בערך ? (יד שניה)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
משיהוא ראה את הסרט שהיה ביום שבת אתמול (6.7.02)?
-
אנשים בבקשה אני צריך עזרה, אני חייב לדעת מה הדבל השעות ביניננו לבין ארה"ב, ואני יודע שזה 7 אבל אני צריך בדיוק לדעת איזה שעה יהיה בישראל עם בארה"ב השעה היא 9pm C.T שאני אפילו לא יודע מה זה C.T. מישהוא יכול להגיד לי? או אולי יש למישהוא אתר לדברים כאלה? בבקשה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מכרתי באיביי אוזניות דיי יקרות (150$), הן היו חדשות אבל כנראה משהו נדפק במשלוח. הקונה קיבל אותן כשהקופסא היתה קרועה והצד הימני לא עבד. הוחלט שהקונה ישלח לי אותן בחזרה בתמורה להחזר על האוזניות. ביקשתי ממנו לכתוב על החבילה "RMA Replacement". עכשיו קיבלתי הודעה על מכס של 120 ש"ח. איך אני יכול להוכיח להם שזה בכלל אוזניות מקוקלות שחזרו מהקונה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קודם כל אני בטוח שהרבה מאוד אנשים כאן גדלו על הסדרה הזאת, עכשיו ייצרו סרט על הדרדסים, מישהו הולך לראות את זה ? תהנו ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מבצע הזמנה מהאתר bookdepository (בעקבות המלצה של חבריי הפורום) זה מגיע במשולח ישיר עד לבית או שאני אצטרך לגשת לדואר . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים ושוק ההון {ועם התמחות בראית חשבון ושוק ההון} אני לומד את זה 3 ימים בשבוע מ-4 בצהרים עד 10 בלילה... אני מחפש לימודים לבוקר עדיף בתחום המחשבים אבל לא משו כבד.. אם יש לכם הצעה אני אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא כל הזמן אבל לא מעט. האם זה נורמלי?
-