עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by topgun,

אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by alexbmw,

תגידו ,מישהו יודע מתיי כל המטסים של חיל האוויר מתרחשים ? כאילו באיזה יום ,ובאיזה יום הבסיסים של חיל האוויר פתוחים ,ביום שלישי בבוקר ? עוד שאלה האם יש עוד אירועים של הצבא בזמן הזה ,אם כן ,מתיי ואיפה ? ושאלה אחרונה ,האם יש תחבורה ציבורית ,או לפחות מוניות באותם ימים ?

• 54 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by mrsph666,

שלום! כיום אני בן 16. אמא שלי ואני התחלנו להתווכח לגבי השפעת הבירה על גוף האדם. בהתחלה היא טענה שזה מזיק לכל גיל. אחרי שהראיתי לה את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-729488,00.html היא אמרה שזה עדיין מזיק לבני גילי. לפי הכתבה, כוס בירה אחת ביום עדיפה על כלום, 2 עוד יותר טוב, אך 4 זה לא בריא לאף אחד. אני אומר לה ש-16 זה מזמן כבר לא ילד, זה יותר קרוב לגבר. אנא, עזרו לי איכשהו לשכנע את אמא שלי לשתות בירה מדי פעם זה לא רק נחמד, אלא גם בריא! זה לא שאני בא ושותה כל יום 5 כוסות, ככה כשיש מדי פעם מפגש עם חברים, פעם - פעמיים בחודש... תודה! ;D

• 86 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by Jaman,

התקשרתי לחמ"ן כדי לנסות להזיז מיונים לחבצלות, ובסוף כבדרך אגב שאלתי גם אם עברתי את המיונים לגאמא שהיו לי לפני שבועיים, ואמרו לי שכן. כמובן אני מתרגש כי פרוייקט גאמא הוא המטרה הראשית שלי בצבא, וגם קצת פיקפקתי אם יש לי מה שדרוש לזה, כי אני קצת חלוד בכל מיני נושאים בתכנות כי למדתי הכל לבד ולא המשכתי במגמת מחשבים. בכל אופן אני רוצה לוודא שאני מבין נכון את מצבי - אני צריך לקבל בקרוב זימון לסיווג ביטחוני, ובהנחה שאני עובר אותו להתקבל ישר לממ"ס? האם יש סיכוי שאני אעבור את הסיווג הביטחוני ולא יקחו אותי בסוף, כי מעבירים את הראיון יותר ממה שהם מקבלים בסוף? ועוד כמה דברים: מתי בערך מודיעים לי האם התקבלתי סופית? האם יש איזושהי תלות בציוני בגרות / תעודת בגרות? איפה ממ"ס משרתים? …

• 41 תגובות
    • 16.8k צפיות
  5. Started by YairZ,

שלום לכולכם, הוזמנתי לפרוייקט גאמא שבחיל המודיעין, ועניתי על השאלות באתר שלהם. היום שלחו לי מכתב שאומר שאני עוד שבועיים מתייצב למבחן, אני יודע המון על חומרה ורשתות בעיקר. ראיתי במספר אתרים ששואלים הרבה על שפות תכנות...ואני לא יודע אפילו אחת. רשמו שהמבחן מורכב מ 2 חלקים, אחד אמריקאי והשני שפות תכנות, האם יש לי בכלל סיכוי בפרוייקט הזה? מה אני אגיש להם דף ריק בחלק של שפות התכנות שאורכו שעתיים? אם משהו יכול לעזור לי אולי אם הוא עבר את המבחן ימקד לי את החומר על אילו נושאים בערך צריך להתכונן בעיקר....והאם אפשר ללמוד איזה שפת תכנות במשך שבועיים תודה לכל העונים זה חשוב לי מאוד.

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by dbx22,

מה ההבדל בין גיטרה חשמלית וגיטרה בס? ועוד שאלה: האם הגיטרות שעולות 300 שקל פלוס מינוס של RIO במכרזים, שוות משהו? קניה שלהם זה לא זריקה של כסף? מחכה לתשובות, תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכם! רציתי לשאול איך הקו הביתי של אורנג'? האם יש בו הפרעות? בעיות? ניתוקים? ודברים דומים? והאם ה"רב קווי" שלהם, שזה שאפשר לדבר 3 אנשים על אותו קו במקביל, אמין ועובד טוב? והאינטרנט שלהם? אמין וטוב? בלי חסימת פורטים ודברים אחרים? תודה אריאל

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Coca Cola,

כיצד מתקבלים לטכניון? כלומר באיזה ציון עוברים + כמה יח"ל ואיזה ממוצע? יש שם מעונות? מהו שכ"ד? ובד"כ כל מי שהתקבל לטכניון הוא גאון נכון? כמה בערך עולה שנת לימודים בטכניון? ניתן ללכת לכיתת הלימוד עם הנייד ופשוט לכתוב בוורד בנייד? תודה לכל העונה פשוט מעניין אותי כל העסק של הטכניון

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Selinko,

שלום שלום! 8) אז כמו שאמרתי בכותרת כמה שאלות 1. חיברתי את הרמקולים של המחשב דרך יציאת אוזניות...זה בסדר? או שזה מיועד רק לאוזניות? עדיף שאני אשתמש בכבל RCA? 2. לא מצאתי חיבור RCA מאחורי הטלוויזיה (רק בפרונט) אבל יש שם חיבור שאני לא כל כך מכיר... אני חושב שזה נקרא 21 פין. מה התפקיד שלו? מה אפשר לחבר אליו? 3. עכשיו עניין מוזר..יש כמה ערוצים שרואים בהם מצויין! ממש איכות טובה! ויש ערוצים שהאיכות די חרא.. וזה העניין שלא מובן לי.. נגיד ערוץ 5 רואים אחלה וערוץ שלוש רואים חרא. למה זה? יש דרך לסדר את זה? 4. לא, אין 4! בסה"כ הטלוויזיה ממש איכותית.. בערוצים שרואים בהם טוב האיכות מצויינת! הסאונד מדהים! אפשר לשנות את הסאונד מסרט למוזיקה.. יש איקולייזר קטן כזה..חסימת ערוצים ליל…

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by idofr,

טוב עכשיו נגמר לו החלק השלישי בטריגו' שאני יושב רואה כבר 3 ימים (בפעם השניה או השלישית אנלא זוכר) ועכשיו אני בטוח שהבנתי את כול מה שאפשר להבין, את כול מה שהולך לאיבוד בתרגום ו.....הקיצר הכול ועדיין יש לי כמה דברים שלא הבנתי אז נפתח בשאלה ראשונה היא לא קשורה להבנה אלא לידע - למישו יש מושג איך קוראים לשיר/מוסיקה בסוף של החלק השלישי (מן סוג של אופרה) שאלה שניה היא מה לעזאזל נסגר עם ניו? כאילו חלק ממה שהארכיטקט אמר לו זה שהמטריקס נבנת מחדש ואז יש "אחד" חדש אבל לא קרו הדברים שהוא אמר אז..... וחוץ מזה לא הבנתי איך ניו הרג את סמית' אההה ו..........שאלה אחרונה אם מישו יודע איפה אפשר להשיג עוגה כמו ש"מרב" כתב (כן כן הזאת מהסרט השני) אבל אחת שעושה אותו דבר הוא מוזמן ליצור איתי…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי כמה שאלות (למשתמשים ) . יש לכם בעיות עם העיצוב החדש? למשל יש לי בעיה של איטיות , לוקח לאתר יותר זמן לעלות מאשר בעיצוב הישן. וגם האתר עובד אצלי בלגים . למשל שאני מגלגל את העמוד זה לא זז חלק אלה בלגים . ולפעמים יש תקיעות של הדף . וגם הסמיילים וכול שאר הדברים לא נראים ברורים(מטושתשים). יש לכם גם את הבעיות האלה או שזה רק אצלי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום. התחלתי ללמוד תאוריה . ויש לי שלושה ספרים של שנת 2009. אבל הרבה ממליצים לי להרשם לאתר "למד" . ללמוד ממנו ולעשות שם מבחנים ורק אז ללכת לעשות תאוריה . האתר הזה באמת טוב ? שווה להירשם ? תודה מראש . אה כן ואני עושה תאוריה לקטנוע ולא לאוטו.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. בנתיים יש חופש ולא הצלחתי למצוא עבודה . אמא שלי אמרה לי שבמקום לשבת כל היום בבית אז היא מוכנה לרשום אותי לחדר כושר . עכשיו חשבתי להירשם לHolmes Place . יעלה לי 179 שקל לחודש אם אני נרשם ישר לחודשיים, ואני יכול לבוא להתאמן כל יום משעה 11 עד שעה 3 . זה מחיר טוב? עוד שאלה זה על האבקה . אמרו לי שצריך לקנות אבקה בגלל שאני די רזה וגבוה (שוקל בערך 65 ואני מטר 80 בערך ) . באמת צריך לקנות את האבקה הזאת ? ומה היא עושה בעצם ? תודה לעוזרים .

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני מחובר ל-ADSL מאז דקופת הניסוי ועד היום אני משלם כל חודש 20 שקל חכירה. יש לי כמה שאלות ותהיות בנושא 1. מתי נגמר הניסוי של ה-ADSL? כלומר מתי רשמית השירות התחיל? 2. האם אחרי 3 שנים של חכירה המודם הופך להיות שלי ואני מפסיק לשלם חכירה? 3. כמה שנים אחריות יש לי על המודם?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! יש לי כמה שאלות.!! בקשר לזה : http://www.vizamotors.com/engines-c-111.html?filter_id=1 מי שהוא יודע אם הם עושים משלוחים לארץ (מנוע).? באיזה ארץ החנות הזאת.? וכמה יעלה לי לעשות משלוח (למנוע)..? תודה לעוזרים.!!!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  16. למי שמכיר, למי שלא מכיר, זהו הסט: מדובר בסט תופים אלקטרוני שמיוצר ע"י היצרנית הגדולה בעולם לתופים אלקטרונים ALESIS. מיועד לעבוד עם XBOX 360 ובמיוחד עם משחקי ROCK BAND/GH. אני מזמין אותו בזמן הקרוב מEBAY מצאתי חנות שמוכרת את הסט ב300$ + 220$ על משלוח (USPS מארה"ב) 2 שאלות: 1. האם לוקחים על מוצר כזה עוד עמלות כלשהן מעבר למכס 16.5%? 2. זכור לי שהממזרים שם בד"כ נוטים לקחת את המכס גם על המשלוח ולא רק על המוצר. בד"כ לא היה איכפת לי כי המשלוח לא היה עובר את ה40$, אבל לאור העובדה שמדובר בקצת יותר הפעם זה כן משנה. במידה וייקחו לי מכס גם על המשלוח זה סיפור להימנע מלשלם מכס גם על המשלוח? תודה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. איך אני יכול להיות דילר? מאיפה אני יכול להשיג רשימות ספקים? להיות דילר לאותו ספק אם אפשר תענו לי כל שאלה גם לתחום של הארץ וגם לתחום החול (USA בפרט)

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Joli,

אני רוצה להזמין מודם סלולארי אבל יש כמה דברים שאני רוצה לברר קודם אם אלה שיש להם כבר: 1. האם הגלישה היא כמו אינטרנט קוי רגיל או שיש דברים שונים (מבחינת מהירות אתרים שלא נטענים וכו')\ 2. שרשום נפח ללא הגבלה, זה באמת ככה או שיש אותיות קטנות גם לזה? 3. האם אפשר להוריד דברים מאתרים כמו MU/RS/FF/HF וכו'? 4. שרשום מהירות 2.8Mb זה באמת המהירות או שהיא פחות? 5. ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת באופן כללי... ועל איזה חברה אתם הכי ממליצים? ראיתי את המבצע הבא אשמח אם תביעו את דעתכם עליו... http://www.cellcom.co.il/shop/internet/service_plans/modems/free/pages/default.aspx?wtid=1 תודה רבה

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. מה זה בדיוק "מתלים" או Suspentions? באופן פרטני יותר - זה כולל גם את הקפיצים + הבלמים? או רק חיבור מסוים....? האם ניתן לאמר שיש מתלים גם בגלגל אחורי וגם בקדמי? והאם ניתן לאמר שכל אופנוע, בלי יוצא מן הכלל, מורכב גם מ- Fork וגם מ- Swingarm, הייתי קורא לשני "מזלג אחורי" אבל אני כבר לא בטוח בכלום . ואחרון חביב - האם המינוח של הקפיצים הקדמיים הוא Fork Springs באופן גורף לכל האופנועים? אני בדיוק חוזר מויקיפדיה שעשתה לי הרבה בלגן, ולמי שמתעניין זה לעבודת גמר במחשבים, לצורך קטלוג נכון של מאגרי הנתונים שלי.....

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by B0necrack3R,

האם המכוניות הבאות שוות משהו בימינו?? מה בערך מחירם בשוק כרגע? ואם דרוש לשפר אותם אז במה וכמה זה אמור לעלות? אני מדבר על מכוניו בעיקר אמריקיות בסגנון של: http://images.google.co.il/imgres?imgurl=www.americanautosdirectory.co.uk/aboutus/images/442_1.jpg&imgrefurl=http://www.americanautosdirectory.co.uk/aboutus/ourcars.htm&h=170&w=300&prev=/images%3Fq%3Damerican%2Bcars%2B%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3DUTF-8 המכוניות משנות ה70+- לדוגמה ראיתי את הסרט מהיר ועצבני ושמה בסוף הסרט רואים אותו בסגנון הזה עם איזושהיא בליטה על המנוע (שדרך אגב אני אשמח אם מישהו יסביר לי מזה) וביצועיה די לא מאכזבים.. הקיצור אשמח לשמוע את דעתכם בקשר לשאלותיי.. 8)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ניקח לדוגמא מנורת פלורסנט אולטרה סגול... האם אפשר להשתזף מכזאת מנורה?האם היא מסרטנת?האם היא גורמת לכאביי ראש?

• 18 תגובות
    • 16.7k צפיות
  22. 1) איזה סוגי מקצועות מצריכים באוניברסיטה פיזיקה? ממה שאני יודע זה כל ההנדסות. האם זה נכון? האם יש עוד מקצועות? 2) האם בכל הנדסה ממשיכים ללמוד פיזיקה כמה שנים באוניברסיטה? 3) כמה סוגי הנדסות יש? ואיזה? אני מכיר מכונות, תעשיה וניהול, והנדסת חשמל. 4) לימוד רפואה מצריך פיזיקה? 5) האם קיימים מקצועות שצריך בשבילם פיזיקה רק כתנאי קבלה ולא ממשיכים ללמוד פיזיקה באוניברסיטה? אם כן, אילו? שאלות אלה מאוד מאוד חשובות לי, ואני זקוק למידע כמה שיותר מהר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. רק ליודעי דבר 1. האם הראיה יכולה להמשיך להפגע גם אחרי ניתוח הלייזר ? כלומר אחרי הניתוח נגיד יש לך 6/6, אם נגיד תיהיו הרבה על המחשב , הראיה תתחיל להפגע שוב? 2. האם ניתן לעשות ניתוח כזה פעמיים? 3. האם ניתוח לייזר מחייב הרכבת משקפי קריאה לאחריו?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. שלום, התחברתי היום ל012 כי נאמר לי שהם לא חוסמים פורטים, והם הציעו לי את החבילה הכי משתלמת, אבל לצערי התברר שחסום לי איזה פורט באימיול. רציתי לדעת איך החברה הזו, והאם יש איזה אפשרות להפר התחייבות (תוך 14 יום או משהו כזה)? וכן, אני יודע שזה קצת באיחור, אבל זה מה יש לכמה חודשים הבאים.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by Dark Respect,

כששותים קפה או משקה אנרגיה תוך כמה זמן הקפאין משפיע (נותן מרץ\מבטל עייפות)? לכמה זמן בערך? והאם בתום ההשפעה העייפות מוגברת?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.