כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה כפי שכמה מכם מכירים אותי ,גרתי בישראל כל חיי עד גיל 17 בערך שטסתי לארה"ב לגור שם במשך שנה ככה לנסות לראות איך ומה זה ארה"ב כמובן שגם סיימתי בית ספר שם וחזרתי לעשות צבא ,באותו זמן התאריך גיוס שלי היה ב23 ליולי לאחר מכן שינו אותו ל19 בנובמבר ואז ל3 בדצמבר. כשהודתי לאמא שלי שדחו לי את הגיוס ל3 בדצמבר היא אמרה שהיא רוצה שאני אחזור לארה"ב לבקר לפני הגיוס ,הייתי שם חודש פחות או יותר וחזרתי ביום ראשון שהיה. כמובן אני נוסע עם אבא שלי לקנות דברים ,מבררים עיניים וכו...' אני מתגייס לחיל התותחנים לא ידוע לי לאיזה יחידה. עכשיו הבנתי שאני נחשב כקרבי נכון? בנתיים הספקתי לקנות משחה לציחצוח נעלים ,שעון חדש של G-SHOCK, גומיות למכנסים ,פנס ,סכין יפנית ועוד כל מיני. עכשיו …
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות זאת התקופה בשנה מתחיל כל הלחץ עם הטפסים עם הבחירת מגמות ויש לי כמה שאלות 1) האם יש הבדל בין מגמת טכ"מ למגמת מדעי המחשב 2) אני לומד בחטיבה מסויימת ששולחת אותי לתיכון מסויים ואני רוצה ללכת לתיכון אחר אבל אם אני רוצה ללכת לשם אני חייב לקחת מגמה ייחודית וטכ"מ יש גם בתיכון ששולחים אותי אליו אבל בהתמחות שונה מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להגיע לתיכון שאני רוצה להגיע אליו אלה אותם תנאי קבלה 3) האם מסתכלים על ציונים במקצועות אחרים חוץ ממתמטיקה ומדעים (ביולוגיה) כתנאי קבלה למגמת טכ"מ 4) מה לומדים בבינה מלאכותית? ומה לומדים ב- WEB SERVICES
-
- 106 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מה אתה מעדיף? 1.אינטל או AMD? 2. פרארי או למבורגיני? 3. hp או dell ? 4 ב.מ.וו או מרצדס? 5. וניל או שוקולד? 6. lcd או crt ? 7. yes או hot 8. sony או טושיבה 9. חתול או כלב? 10. גלוק או ברטה? 11. dom3 או half life 2? 12. jbl או bose ? 13. שחור או לבן? 14. new balance או nike? 15. microsoft או לינוקס? 16. אינפקטד או יהל? 17. כבלים או ADSL? 18. 6800 או x800? 19. סלון עור או סלון אלקנטרה? 20. סמסונג או נוקיה? התשובות שלי: 1. AMD 2. למבורגיני 3. HP 4. ב.מ.וו 5.וניל 6. LCD 7. הוט 8. טושיבה 9. חתול 10 גלוק 11. דום3 12. BOSE 13. שחור 14. NEW BALANCE 15. מייקרוסופט 16.אינפקטד 17. כבלים 18. 6800 19. סלון עור 20. סמסונג
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה זה HELPDESK? ואיזה דוגמאות יש לעבודות כאלה? 2. מה צריך ללימוד כדי לעבוד בזה? 3.מה זה MCITP,CCNA וכו'? מה הרעיון שלהם? (שפות תכנות, חומרה, מערכות הפעלה? לא כ"כ הבנתי ממה שקראתי פה בפורום) 4. קראתי פה כמה פעמים שהתבלטות היא בין תואר לבין תואר מקצועי (MCITP) אז מה בסופו של דבר עדיף? תודה! אשמח לתשובות מחברי הפורום ולא מגוגל או משהו כזה כי חפשתי ופשוט לא הבנתי כ"כ
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה חודשים איגרת על פרויקט גאמא ורציתי לדעת אם זה אומר משהו לגבי הקב"א שלי, אני לא יודע מה הקב"א שלי ואני רוצה לדעת אם יש לי קב"א של 54 ומעלה בגלל שלפי מה ששמעתי העלו את הדרישות לקבלת איגרת ליום סיירות ועכשיו צריך קב"א של 54 ומעלה כדי לקבל זימון. (יש לי פרופיל 97) דרך אגב שלחו לי את האיגרת הזאת למרות שאני לא במגמת מחשבים ואין לי שום ידע בתיכנות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות על הפרשות! 1:אתם יכולים להביא לי את הסדר של כל הפרשות במסודר? 2:כמה פרשות יש בשנה? 3:תודה! אא ואתם יכולים גם להביא אתר של כול הפרשות כי האתרים שמצאתי בגוגל מבלבלות הכול!
-
אני רוצה להזמין מהם את הספר של דקסטר אבל הבנתי שהם מוכרים גם משומשים וגם מקוריים אז איך אני יכול לדעת אם מה שאני קונה הוא חדש? כמה עולה/זמן משלוח? גם הבנתי שהם לא מקבלים PAYPAL אז איך משלמים להם?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אנשים לאחרונה התחלתי לעשות קצת שופינג באיביי ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה: תתיחסו לכל השאלות כאילו מחיר המוצר הוא מתחת ל50 דולר 1. האם על פריטי לבוש (חולצה , כובע, צעיף) משלמים משהו למכס בנוסף למחיר ששילמתי באיביי? 2. האם מוצרי אלקטרוניים כמו אוזניות בלוטוט דורשים תקן תקשורת וצריכים לשלם עלשיו בנוסף למחיר באיביי? 3. האם דברים שנשלחים אליי בדואר ישראל בכלל עוברים במכס או שרק דברים שנשלחים דרך חברת שילוח עוברים מכס? 4. האם משקפי שמש דורשים "תו תקן" ישראלי? 5. אני יודע שמחיר מוצא מעל 50 דולר יעלה לי מכס. אם המוצר עולה לי למשל 40 דולר והמשלוח עוד 20 דולר- אני משלם מכס? יש לי עוד שאלות אבל נראה לאן זה מתפתח. תודה אנשים!
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה דברים על מחשבי כף יד ועל הJJ ביחוד 1)האם ניתן לגלוש באינטרנט כמו בכל מחשב ביתי אחר (לראות אתרים רגילים, להוריד קבצים וכו) על גבי WIFI? 2)בקשר לתוכנות כמו מסנגר ICQ וסקייפ יש תמיכה למלאה וניתן להישתמש כמו במחשב הביתי על גבי WIFI? 3)במיוחד במסנגר הבנתי ל JJ יש מצלמה קידמית ניתן לדבר גם בוידיו על גבי המסנגר בWIFI ובVOIP במסנגר ובסקייפ כמו במחשב על WIFI? 4)כמה זמן הJJ מחזיק לכם עם סוללה מלאה? 5)איך אתם מסתובבים איתו בכל מקום ואיפה אתם שמים אותו שאתם בחוץ? 6)איך הוא בתור פלאפון האפ שומעים טוב וברור והאם התמיכה באוזניות BT טובה? 7)האם אתם מרוצים בכללי מהמכשיר? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות psp, אבל אני רוצה שהוא ישרת אותי גם במרום mp4 ז"א שאני יוכל לראות בו סרטים או לשמוע מוזיקה שאלות: הוא קורא קבצי txt ל-ebooks?? שווה בכלל לקנות אותו ?? או שעדיף לי לוותר על המשחקים ולקנות איזה ipod video או משהו כזה כמה הוא יעלה לי בארה"ב וכמה יעלה כרטיס זיכרון של 4gb? ואם אפשר קצת מידע על המוצר הזה אני אשמח אני שואל את השאלות האלה בתור חייל שצריך את זה לזמן הפנוי שלו ולנסיעות[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 17:36:32 וכמה הוא יעלה לי בארה"ב? וכמה כרטיס זיכרון של 4 יעלה לי באר"הב
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
לאחותי יש NOKIA 3100, לי NOKIA 3150I, אני ברשת אורנג' היא סלקום. הSIM CARD שלה נכנס במכשיר שלי ועובד בלי שום הגדרה מיותרת.. לעומת זאת שאני שם את הכרטיס SIM שלי כתוב שהטלפון מוגבל ושצריך להכניס סיסמא... מישהו מכיר את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
תגידו ,מישהו יודע מתיי כל המטסים של חיל האוויר מתרחשים ? כאילו באיזה יום ,ובאיזה יום הבסיסים של חיל האוויר פתוחים ,ביום שלישי בבוקר ? עוד שאלה האם יש עוד אירועים של הצבא בזמן הזה ,אם כן ,מתיי ואיפה ? ושאלה אחרונה ,האם יש תחבורה ציבורית ,או לפחות מוניות באותם ימים ?
-
- 54 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום! כיום אני בן 16. אמא שלי ואני התחלנו להתווכח לגבי השפעת הבירה על גוף האדם. בהתחלה היא טענה שזה מזיק לכל גיל. אחרי שהראיתי לה את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-729488,00.html היא אמרה שזה עדיין מזיק לבני גילי. לפי הכתבה, כוס בירה אחת ביום עדיפה על כלום, 2 עוד יותר טוב, אך 4 זה לא בריא לאף אחד. אני אומר לה ש-16 זה מזמן כבר לא ילד, זה יותר קרוב לגבר. אנא, עזרו לי איכשהו לשכנע את אמא שלי לשתות בירה מדי פעם זה לא רק נחמד, אלא גם בריא! זה לא שאני בא ושותה כל יום 5 כוסות, ככה כשיש מדי פעם מפגש עם חברים, פעם - פעמיים בחודש... תודה! ;D
-
- 86 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
התקשרתי לחמ"ן כדי לנסות להזיז מיונים לחבצלות, ובסוף כבדרך אגב שאלתי גם אם עברתי את המיונים לגאמא שהיו לי לפני שבועיים, ואמרו לי שכן. כמובן אני מתרגש כי פרוייקט גאמא הוא המטרה הראשית שלי בצבא, וגם קצת פיקפקתי אם יש לי מה שדרוש לזה, כי אני קצת חלוד בכל מיני נושאים בתכנות כי למדתי הכל לבד ולא המשכתי במגמת מחשבים. בכל אופן אני רוצה לוודא שאני מבין נכון את מצבי - אני צריך לקבל בקרוב זימון לסיווג ביטחוני, ובהנחה שאני עובר אותו להתקבל ישר לממ"ס? האם יש סיכוי שאני אעבור את הסיווג הביטחוני ולא יקחו אותי בסוף, כי מעבירים את הראיון יותר ממה שהם מקבלים בסוף? ועוד כמה דברים: מתי בערך מודיעים לי האם התקבלתי סופית? האם יש איזושהי תלות בציוני בגרות / תעודת בגרות? איפה ממ"ס משרתים? …
-
- 41 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
שלום לכולכם, הוזמנתי לפרוייקט גאמא שבחיל המודיעין, ועניתי על השאלות באתר שלהם. היום שלחו לי מכתב שאומר שאני עוד שבועיים מתייצב למבחן, אני יודע המון על חומרה ורשתות בעיקר. ראיתי במספר אתרים ששואלים הרבה על שפות תכנות...ואני לא יודע אפילו אחת. רשמו שהמבחן מורכב מ 2 חלקים, אחד אמריקאי והשני שפות תכנות, האם יש לי בכלל סיכוי בפרוייקט הזה? מה אני אגיש להם דף ריק בחלק של שפות התכנות שאורכו שעתיים? אם משהו יכול לעזור לי אולי אם הוא עבר את המבחן ימקד לי את החומר על אילו נושאים בערך צריך להתכונן בעיקר....והאם אפשר ללמוד איזה שפת תכנות במשך שבועיים תודה לכל העונים זה חשוב לי מאוד.
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין גיטרה חשמלית וגיטרה בס? ועוד שאלה: האם הגיטרות שעולות 300 שקל פלוס מינוס של RIO במכרזים, שוות משהו? קניה שלהם זה לא זריקה של כסף? מחכה לתשובות, תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם! רציתי לשאול איך הקו הביתי של אורנג'? האם יש בו הפרעות? בעיות? ניתוקים? ודברים דומים? והאם ה"רב קווי" שלהם, שזה שאפשר לדבר 3 אנשים על אותו קו במקביל, אמין ועובד טוב? והאינטרנט שלהם? אמין וטוב? בלי חסימת פורטים ודברים אחרים? תודה אריאל
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיצד מתקבלים לטכניון? כלומר באיזה ציון עוברים + כמה יח"ל ואיזה ממוצע? יש שם מעונות? מהו שכ"ד? ובד"כ כל מי שהתקבל לטכניון הוא גאון נכון? כמה בערך עולה שנת לימודים בטכניון? ניתן ללכת לכיתת הלימוד עם הנייד ופשוט לכתוב בוורד בנייד? תודה לכל העונה פשוט מעניין אותי כל העסק של הטכניון
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שלום! 8) אז כמו שאמרתי בכותרת כמה שאלות 1. חיברתי את הרמקולים של המחשב דרך יציאת אוזניות...זה בסדר? או שזה מיועד רק לאוזניות? עדיף שאני אשתמש בכבל RCA? 2. לא מצאתי חיבור RCA מאחורי הטלוויזיה (רק בפרונט) אבל יש שם חיבור שאני לא כל כך מכיר... אני חושב שזה נקרא 21 פין. מה התפקיד שלו? מה אפשר לחבר אליו? 3. עכשיו עניין מוזר..יש כמה ערוצים שרואים בהם מצויין! ממש איכות טובה! ויש ערוצים שהאיכות די חרא.. וזה העניין שלא מובן לי.. נגיד ערוץ 5 רואים אחלה וערוץ שלוש רואים חרא. למה זה? יש דרך לסדר את זה? 4. לא, אין 4! בסה"כ הטלוויזיה ממש איכותית.. בערוצים שרואים בהם טוב האיכות מצויינת! הסאונד מדהים! אפשר לשנות את הסאונד מסרט למוזיקה.. יש איקולייזר קטן כזה..חסימת ערוצים ליל…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב עכשיו נגמר לו החלק השלישי בטריגו' שאני יושב רואה כבר 3 ימים (בפעם השניה או השלישית אנלא זוכר) ועכשיו אני בטוח שהבנתי את כול מה שאפשר להבין, את כול מה שהולך לאיבוד בתרגום ו.....הקיצר הכול ועדיין יש לי כמה דברים שלא הבנתי אז נפתח בשאלה ראשונה היא לא קשורה להבנה אלא לידע - למישו יש מושג איך קוראים לשיר/מוסיקה בסוף של החלק השלישי (מן סוג של אופרה) שאלה שניה היא מה לעזאזל נסגר עם ניו? כאילו חלק ממה שהארכיטקט אמר לו זה שהמטריקס נבנת מחדש ואז יש "אחד" חדש אבל לא קרו הדברים שהוא אמר אז..... וחוץ מזה לא הבנתי איך ניו הרג את סמית' אההה ו..........שאלה אחרונה אם מישו יודע איפה אפשר להשיג עוגה כמו ש"מרב" כתב (כן כן הזאת מהסרט השני) אבל אחת שעושה אותו דבר הוא מוזמן ליצור איתי…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי כמה שאלות (למשתמשים ) . יש לכם בעיות עם העיצוב החדש? למשל יש לי בעיה של איטיות , לוקח לאתר יותר זמן לעלות מאשר בעיצוב הישן. וגם האתר עובד אצלי בלגים . למשל שאני מגלגל את העמוד זה לא זז חלק אלה בלגים . ולפעמים יש תקיעות של הדף . וגם הסמיילים וכול שאר הדברים לא נראים ברורים(מטושתשים). יש לכם גם את הבעיות האלה או שזה רק אצלי ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התחלתי ללמוד תאוריה . ויש לי שלושה ספרים של שנת 2009. אבל הרבה ממליצים לי להרשם לאתר "למד" . ללמוד ממנו ולעשות שם מבחנים ורק אז ללכת לעשות תאוריה . האתר הזה באמת טוב ? שווה להירשם ? תודה מראש . אה כן ואני עושה תאוריה לקטנוע ולא לאוטו.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. בנתיים יש חופש ולא הצלחתי למצוא עבודה . אמא שלי אמרה לי שבמקום לשבת כל היום בבית אז היא מוכנה לרשום אותי לחדר כושר . עכשיו חשבתי להירשם לHolmes Place . יעלה לי 179 שקל לחודש אם אני נרשם ישר לחודשיים, ואני יכול לבוא להתאמן כל יום משעה 11 עד שעה 3 . זה מחיר טוב? עוד שאלה זה על האבקה . אמרו לי שצריך לקנות אבקה בגלל שאני די רזה וגבוה (שוקל בערך 65 ואני מטר 80 בערך ) . באמת צריך לקנות את האבקה הזאת ? ומה היא עושה בעצם ? תודה לעוזרים .
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר ל-ADSL מאז דקופת הניסוי ועד היום אני משלם כל חודש 20 שקל חכירה. יש לי כמה שאלות ותהיות בנושא 1. מתי נגמר הניסוי של ה-ADSL? כלומר מתי רשמית השירות התחיל? 2. האם אחרי 3 שנים של חכירה המודם הופך להיות שלי ואני מפסיק לשלם חכירה? 3. כמה שנים אחריות יש לי על המודם?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-