עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

אני שוקל את האפשרויות אליהם אלך בצבא, היה לי כבר צו ראשון והנתונים שלי מספיק טובים בשביל זה, מה שרציתי לשאול זה אם יש כאן מישהו שהוא בחובלים/היה בחובלים, אם הוא יכול לספר על זה ולהבליט חסרונות ויתרונות זה יהיה מצוין. עוד דבר שראיתי אחרי קריאה קצת באינטרנט זה שכמעט אין מעונינים, למה זה? הבנתי שהקורס הוא מאוד יוקרתי, תואר ראשון, קצונה וכל זה בגיל 20. בעקרון לשמוע ממישהו ששם יהיה הכי טוב, האתר של חיל הים לא כל כך אוביקטיבי ורציתי לדעת גם את החסרונות. תודה מראש

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by geniaXP,

1)מה זה צוואר בקבוק? כאילו אני יודע תכלס מה זה אבל למה זה קורה? למה מעבד מגביל כרטיס מסך או להפך? למה הארד דיסק מגביל מעבד? 2) מה זה overkill? 3)מה זה רכיב ג'נרי? לדוגמה ספק כוח ג'נרי תודה ;D

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Cyanide,

האם זה בסדר לשים את לוח האם, הספק ואת הכוננים השונים על שולחן עץ חשוף או שיש צורך במשטח כלשהוא בינם לבין השולחן? איך מדליקים ומכבים את המחשב? האם ישנם סיכונים כלשהם?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  4. יש דרך שאני יוכל לעשות שלא יראו כמה חברים יש לי וגם שלא יראו את הרשימת חברים שלי? אם נניח מישהו כותב לי על הקיר משהו שאני לא אוהב ואני לא רוצה שחברים שלי וגם אנשים שהם לא חברים שלי יראו את זה אז אני יוכל למחוק את זה? דרך אגב אין לי פייסבוק אבל אני רוצה לפתוח אבל אני מתלבט בגלל שחשוב לי הפרטיות ואני יודע ששמה אין כל כך פרטיות.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם כדאי לי לקנות פלאפון? תאמינו או לא אבל אין לי פאלאפון עד עכשיו בגלל שאני מפחד מהקרינה והדברים האלה כל הדיבורים על סרטן המוח חס וחלילה ושהקרינה הורסת תאים במוח מפחידה מאוד ואני עד עכשיו מתלבט אבל עכשיו אני רוצה פאלפון חדש מאוד צבעוני והכול שמעתי שיש פחות קרינה בפלאפונים החדשים האם זה נכון? והאם היא עדיין מסוכנת? אני לא רוצה לגמור סנילי וזה נכון שגם אם הפלאפון מוצמד לגוף למשל בכיס הקרינה עדיין משפיעה כי הפלא מסתנכרן עם המרכזיה כל כמה דקות? גם לא בזמן שיחה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by --Adidas,

קיבלתי זימון לבמחנים בפרויקט סיגמא (אני לומד אלק' בבית ספר ) עכשיו קראתי בכללי על הפרויקט אז זה לא המידע שאני צריך . רציתי לדעת מאנשים שהיו שמה על רמת הקושי של המבחנים ועל מה כדאי לחזור להתכונן ? וגם עד כמה שווה ללכת לפרויקט הזה ? ואם יש המלצות לעוד פרויקטים בצהל שקשורים לאלק' ולימודים של יג' יד' אשמח לשמוע ועוד שאלה עדיין אין לי מושג מה הפרופיל שלי עם הפטיטיס b כמה יורידו לי ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. שלום רב לכל חברי הפורום. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי קורס נתיב מי שמכיר/היה בו. -מתי הקורס יכול להתחיל בערך? כלומר באיזה חודשים הוא מתחיל? -אני רוצה לצאת לקורס פתוח אבל אין לי ת"ש, האם זה ממש קשה להשיג נתיב פתוח בלי ת"ש ? -באיזה שעה מסיימים יום לימודים בדרך כלל ? -האם יש אנשים איכותיים בקורס הזה? -האם בכלל שווה לצאת לקורס הזה כדי ללמוד/לשבור את השגרה ? תודה רבה רבה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by arik100,

אוקיי אז ככה קודם כל אם מישהו קונה שמה קבוע ויכול להביא לי המלצות על מה יש לשם לב - זה יתקבל בברכה חוץ מזה כשאני קונה מוצר ומביא אותו לארץ האם אני משלם עליו במכס? אני מדבר על מוצר יחיד לא על יבוא מסיבי! ואם יש איזה דף שמה שמסביר את כל הסמלים והדברים זה מאוד יעזור לי תודה מראש

9. Started by Lior4543,

היי, אני משרת כרגע כמנהל רשת בקריה, וחשבתי על האפשרות לצאת לקצונה, דבר שרציתי כבר מגיל 14.. הבנתי שזה קצונה תקשובית במסלול של 8 חודשים ולא 4 כמו שלישות, המסלול הארוך לא מפריע לי אבל כן הדברים הבאים: 1. מתא"ם, הבנתי שאין לי מתא"ם, כי כבר בצו הראשון קיבלתי נתונים נמוכים מאוד (קבא 48 דפ"ר 50).. והיה לי בעיות להכנס לתפקיד של מנהל רשת, הייתי צריך לריב קצת עם אנשים עד שקיבלו אותי. האם אני אוכל לערער, ואם כן מה הסיכוי שיקבלו אותי? 2. פרופיל 45, עקב בעיות ברגליים, וכולסטרול גבוהה/משקל יתר, ירד לי הפרופיל דרסטית. האם הפרופיל יפריע למשהו בקורס? ואם כן מה אפשר לעשות.. 3. ת"ש בבית, אבא שלי נכה, וצריך את עזרתי, אני לא אומר שכל יום, אבל כן יצטרך את העזרה שלי בסופשים, האם יש אפשרות לקבל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן לכולם . סבתא שלי החליטה לתת לי את הרכב שלה (nissan sunny ) מודל 94 . עכשיו ההורים שלי החליטו שהם ממנים לי ביטוח...וגם דלק , אני צריך לממן את השיפוץ ! הבעיות שצריך לתקן : 1) צבע ASAP !! - הצבע כבר ממש דהוי . 2) החלפת כיסוי ריפוד או משהו בסגנון ( הוא מלוכלך...) 3) החלפת כיסוי "פלסטיק " מעל ללוח שעונים - הוא נסדק מהשמש . 4) החלפת "רימסים " לא יודע איך קוראים לזה בעברית... - הצבע שלהם דהה... 5) תיקון חשמל באוטו - חלון חשמלי מאחורה בצד שמאל..מסרב לעבוד + פנס ימיני אחורי . 6) ניקוי פילטר של המזגן + למלא גז . 7) ניקוי כללי מאבק וכ"ו ... יש לכם מושג כמה זה צריך לעלות כל הסיפור ? , אפשר גם להפנות אותי לפורום אחר עם צריך...למרות שהשאלות שלי הם לא טכניות ממש...

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. אז ככה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אתה שמפרט על האתר הזה יותר מידי ואת החומר שאני צריך אני בדרך כלל קונה מאיביי אבל שם לא מצאתי את מה שאני מחפש האם אמזון עובד פחות או יותר כמו איביי? איך אני יכול לדעת אם המוכר שולח לישראל? זה מה שאני רוצה להזמין בעיקר: http://www.amazon.com/Filstar-Gasket-Kit-Disconnect--Rings/dp/B003TQOHBK/ref=sr_1_2?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1303722390&sr=1-2

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by stone cold,

אני בנארוטו בפרק 177 וכבר הרבה פרקים הסידרה לא חוזרת לעלילה הראשית מישהו יודע מתי לעזזל הסידרה תחזור לעלילה הראשית? וכמה פרקים יצאו בינתים? דרך אגב יש סידרה בשם One Piece איך הסידרה הזות? וכמה פרקים יצאו לה ?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  13. לא ריאלי.

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  14. איך אני מגיע לרחוב ללה גווארדיה מתחנה מרכזית באוטובוס ? ואחר כך איך אני מגיע משם לרחוב דרך השלום?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by J0HNiE,

שלום וברכה כפי שכמה מכם מכירים אותי ,גרתי בישראל כל חיי עד גיל 17 בערך שטסתי לארה"ב לגור שם במשך שנה ככה לנסות לראות איך ומה זה ארה"ב כמובן שגם סיימתי בית ספר שם וחזרתי לעשות צבא ,באותו זמן התאריך גיוס שלי היה ב23 ליולי לאחר מכן שינו אותו ל19 בנובמבר ואז ל3 בדצמבר. כשהודתי לאמא שלי שדחו לי את הגיוס ל3 בדצמבר היא אמרה שהיא רוצה שאני אחזור לארה"ב לבקר לפני הגיוס ,הייתי שם חודש פחות או יותר וחזרתי ביום ראשון שהיה. כמובן אני נוסע עם אבא שלי לקנות דברים ,מבררים עיניים וכו...' אני מתגייס לחיל התותחנים לא ידוע לי לאיזה יחידה. עכשיו הבנתי שאני נחשב כקרבי נכון? בנתיים הספקתי לקנות משחה לציחצוח נעלים ,שעון חדש של G-SHOCK, גומיות למכנסים ,פנס ,סכין יפנית ועוד כל מיני. עכשיו …

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by intel suck,

שלום יש לי כמה שאלות זאת התקופה בשנה מתחיל כל הלחץ עם הטפסים עם הבחירת מגמות ויש לי כמה שאלות 1) האם יש הבדל בין מגמת טכ"מ למגמת מדעי המחשב 2) אני לומד בחטיבה מסויימת ששולחת אותי לתיכון מסויים ואני רוצה ללכת לתיכון אחר אבל אם אני רוצה ללכת לשם אני חייב לקחת מגמה ייחודית וטכ"מ יש גם בתיכון ששולחים אותי אליו אבל בהתמחות שונה מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להגיע לתיכון שאני רוצה להגיע אליו אלה אותם תנאי קבלה 3) האם מסתכלים על ציונים במקצועות אחרים חוץ ממתמטיקה ומדעים (ביולוגיה) כתנאי קבלה למגמת טכ"מ 4) מה לומדים בבינה מלאכותית? ומה לומדים ב- WEB SERVICES

• 106 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. Started by AMD-ALI-G,

מה אתה מעדיף? 1.אינטל או AMD? 2. פרארי או למבורגיני? 3. hp או dell ? 4 ב.מ.וו או מרצדס? 5. וניל או שוקולד? 6. lcd או crt ? 7. yes או hot 8. sony או טושיבה 9. חתול או כלב? 10. גלוק או ברטה? 11. dom3 או half life 2? 12. jbl או bose ? 13. שחור או לבן? 14. new balance או nike? 15. microsoft או לינוקס? 16. אינפקטד או יהל? 17. כבלים או ADSL? 18. 6800 או x800? 19. סלון עור או סלון אלקנטרה? 20. סמסונג או נוקיה? התשובות שלי: 1. AMD 2. למבורגיני 3. HP 4. ב.מ.וו 5.וניל 6. LCD 7. הוט 8. טושיבה 9. חתול 10 גלוק 11. דום3 12. BOSE 13. שחור 14. NEW BALANCE 15. מייקרוסופט 16.אינפקטד 17. כבלים 18. 6800 19. סלון עור 20. סמסונג

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by HeDesXs,

1. מה זה HELPDESK? ואיזה דוגמאות יש לעבודות כאלה? 2. מה צריך ללימוד כדי לעבוד בזה? 3.מה זה MCITP,CCNA וכו'? מה הרעיון שלהם? (שפות תכנות, חומרה, מערכות הפעלה? לא כ"כ הבנתי ממה שקראתי פה בפורום) 4. קראתי פה כמה פעמים שהתבלטות היא בין תואר לבין תואר מקצועי (MCITP) אז מה בסופו של דבר עדיף? תודה! אשמח לתשובות מחברי הפורום ולא מגוגל או משהו כזה כי חפשתי ופשוט לא הבנתי כ"כ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Dror D.,

קיבלתי לפני כמה חודשים איגרת על פרויקט גאמא ורציתי לדעת אם זה אומר משהו לגבי הקב"א שלי, אני לא יודע מה הקב"א שלי ואני רוצה לדעת אם יש לי קב"א של 54 ומעלה בגלל שלפי מה ששמעתי העלו את הדרישות לקבלת איגרת ליום סיירות ועכשיו צריך קב"א של 54 ומעלה כדי לקבל זימון. (יש לי פרופיל 97) דרך אגב שלחו לי את האיגרת הזאת למרות שאני לא במגמת מחשבים ואין לי שום ידע בתיכנות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי יש לי כמה שאלות על הפרשות! 1:אתם יכולים להביא לי את הסדר של כל הפרשות במסודר? 2:כמה פרשות יש בשנה? 3:תודה! אא ואתם יכולים גם להביא אתר של כול הפרשות כי האתרים שמצאתי בגוגל מבלבלות הכול!

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  21. Started by HeDesXs,

אני רוצה להזמין מהם את הספר של דקסטר אבל הבנתי שהם מוכרים גם משומשים וגם מקוריים אז איך אני יכול לדעת אם מה שאני קונה הוא חדש? כמה עולה/זמן משלוח? גם הבנתי שהם לא מקבלים PAYPAL אז איך משלמים להם?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by smulikon,

היי אנשים לאחרונה התחלתי לעשות קצת שופינג באיביי ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה: תתיחסו לכל השאלות כאילו מחיר המוצר הוא מתחת ל50 דולר 1. האם על פריטי לבוש (חולצה , כובע, צעיף) משלמים משהו למכס בנוסף למחיר ששילמתי באיביי? 2. האם מוצרי אלקטרוניים כמו אוזניות בלוטוט דורשים תקן תקשורת וצריכים לשלם עלשיו בנוסף למחיר באיביי? 3. האם דברים שנשלחים אליי בדואר ישראל בכלל עוברים במכס או שרק דברים שנשלחים דרך חברת שילוח עוברים מכס? 4. האם משקפי שמש דורשים "תו תקן" ישראלי? 5. אני יודע שמחיר מוצא מעל 50 דולר יעלה לי מכס. אם המוצר עולה לי למשל 40 דולר והמשלוח עוד 20 דולר- אני משלם מכס? יש לי עוד שאלות אבל נראה לאן זה מתפתח. תודה אנשים!

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  23. שלום רציתי לדעת כמה דברים על מחשבי כף יד ועל הJJ ביחוד 1)האם ניתן לגלוש באינטרנט כמו בכל מחשב ביתי אחר (לראות אתרים רגילים, להוריד קבצים וכו) על גבי WIFI? 2)בקשר לתוכנות כמו מסנגר ICQ וסקייפ יש תמיכה למלאה וניתן להישתמש כמו במחשב הביתי על גבי WIFI? 3)במיוחד במסנגר הבנתי ל JJ יש מצלמה קידמית ניתן לדבר גם בוידיו על גבי המסנגר בWIFI ובVOIP במסנגר ובסקייפ כמו במחשב על WIFI? 4)כמה זמן הJJ מחזיק לכם עם סוללה מלאה? 5)איך אתם מסתובבים איתו בכל מקום ואיפה אתם שמים אותו שאתם בחוץ? 6)איך הוא בתור פלאפון האפ שומעים טוב וברור והאם התמיכה באוזניות BT טובה? 7)האם אתם מרוצים בכללי מהמכשיר? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by e.s,

אני מאוד רוצה לקנות psp, אבל אני רוצה שהוא ישרת אותי גם במרום mp4 ז"א שאני יוכל לראות בו סרטים או לשמוע מוזיקה שאלות: הוא קורא קבצי txt ל-ebooks?? שווה בכלל לקנות אותו ?? או שעדיף לי לוותר על המשחקים ולקנות איזה ipod video או משהו כזה כמה הוא יעלה לי בארה"ב וכמה יעלה כרטיס זיכרון של 4gb? ואם אפשר קצת מידע על המוצר הזה אני אשמח אני שואל את השאלות האלה בתור חייל שצריך את זה לזמן הפנוי שלו ולנסיעות[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 17:36:32 וכמה הוא יעלה לי בארה"ב? וכמה כרטיס זיכרון של 4 יעלה לי באר"הב

25. Started by bad-sector,

לאחותי יש NOKIA 3100, לי NOKIA 3150I, אני ברשת אורנג' היא סלקום. הSIM CARD שלה נכנס במכשיר שלי ועובד בלי שום הגדרה מיותרת.. לעומת זאת שאני שם את הכרטיס SIM שלי כתוב שהטלפון מוגבל ושצריך להכניס סיסמא... מישהו מכיר את זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.