עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפני כמה זמן הזמנתי באתר של המכרזים את הדל אסקיום. בשיחה עם חברת גלאקסי מחשבים אשר משווקים את המוצר הציע לי המוכרת כיסוי לדל למנוע נזקים תמורת 50 ש"ח הסכמתי לעניין ובחבילה שהגיע סגורה וכנראה ככה הגיע מחו"ל לפי המדבקות על האריזה, יש במוצר גם נרתיק כולל. בבדיקה באתר של דל באנגליה מצורף אותו נרתיק לדל. באימיילים שבים וחוזרים אל חברת גלאקסי לא קיבלתי שום תשובה מדוע הייתי צריך לשלם על כיסוי עם ניתן ביחד עם המוצר. ראו הוזהרתם, עם אתם הולכים להזין את הדל, תגידו להם שכבר יש כיסוי ושלא ינסו לרמות אותכם.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי אנשים אני וחבר שלי לומדים לפסיכומטרי. אני צריך מאמרים באנגלית שמתאימים לרמה שכזו. לא ממש מצאתי משהו מתאים בגוגל. מישהו יכול לעזור אולי? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Zilson,

מישהו קנה בה? איך החנות? שירות ואחריות?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by Cha0stAlker,

השפתיים שלי יבשות. מאוד. תמיד. אני צריך לנגב את השפתון לפני כל ארוחה / שתיה, ולשים שוב. כבר במשך לפחות חודשיים היובש פשוט לא חולף. השפתון מקל על ההרגשה, אבל לא פותר את הבעיה. אני מקפיד לשתות הרבה מים כך שזה לא סימפטום להתייבשות קלה. אני גם לא נותן לרוק לגעת בהן. מה הלאה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ולפני שהמנהלים נועלים את האשכול על זה שפתחתי אשכול קניה\מכירה, אז זה בחינם קיצר, הייתי מנוי 3 שנים לירחון נשיונל ג'יאוגרפיק(בעברית), ויש לי 33 גליונות. קראתי מזמן את כולם, ואני לא מתכוון לקרוא אותם שוב. אנחנו עוברים דירה עוד מעט, ואני לא מתכוון להעביר אותם לדירה החדשה, ואף אחד מהחברים שלי לא מתעניין, אז לפני שאני זורק אותם(וזה חבל כזה לזרוק, כי כל גליון עולה 40 שקל), החלטתי לפרסם כאן, ומי שרוצה יכול לקחת אותם ממני... אפשר לשלוח לי הודעה פרטית או(עדיף) הודעה לאייסיקיו 162949876. אני רק מבקש, לא לבזבז את הזמן שלי סתם... מי שבאמת מעוניין לקחת אותם ממני(כמובן שצריך לבוא אלי ולקחת, כל הרעיון שזה יהיה אותו דבר בשבילי כמו לזרוק אותם, כי אני לא מתכוון לבזבז עליהם מאמצים ;D),…

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  6. מחשב HTPC בן חצי שנה בערך כל החלקים עדיים באחריות, כמעט ולא נעשה בו שימוש: מעבד INTEL COre2 Duo E6550 לוח JETWAY I35P-SG זכרונות CORSAIR VS1GB800D2 שני סטיקים דיסק WD2500KS ספק ENERMAX LIBERTY 400W צורב DVD LG כרטיס מסך GB HD3850 512MB כרטיס טלויזיה LEADTEK PVR2000 יחידת קרור למעבד TERMALTAKE MAXORB מארז TERMALTAKE DH 101 +שלט ותוכנה למדיה סנטר ללא מערכת הפעלה תודה!

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Spiritus,

קיבלתי באן באיזה חדר ב DC++. עכשיו אני לא מצליח להיכנס לחדר כבר יומיים וזה ממש עולה על העצבים. אפילו שהסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש תוך כדי שינוי USER NAME, עדיין אני לא מצליח להיכנס לחדר ואני מקבל את ההודעה הבאה : *** Connecting to 200.149.5.4... *** Connected <Hub-Security> Your ASS is banned! *** Disconnected איך ה BANN הזה בדיוק עובד? אין איזה שיטה לעקוף את זה?!....אני חייב להיכנס לחדר הזה. ד"א העיפו אותי ללא סיבה.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  8. האם יש לה שם בישראל או בשאר העולם? או שאני מתבלבל בינה לבין MIT? הרשת הזו מוערכת בכלל? מישהוא מכיר? שמע?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  9. אם יש זה מאוד יעזור

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  10. האחראים על דיווחים מוקדמים שלא התממשו משוכנעים כי הפעם זה הדבר האמיתי: הדור החדש יוצג בתוך פחות מחודשיים לכתבה

11. מי שמעוניין בגיליונות שייצור איתי קשר בה"פ - גר באזור המרכז. כל הקודם זוכה.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  12. שלום לכולם !! כמה שאלות בנושא סנוקר , לגבי מספר מצבים שקרו לי במהלך משחק. אם מישהו יודע , אני אשמח לקבל תשובות , תודה ! ;D 1. מצב השולחן - כדור שחור וכדור לבן. שחקן מכה מכניס את הכדור השחור וגם את הלבן. מה קורה במצב כזה? מחזירים את הכדור השחור לשולחן? או שהמשחק נגמר (בתלות בנקודות)? ??? 2. מצב השולחן - כדורים אדומים וצבעוניים על השולחן. שחקן מכה , מכניס כדור אדום ואחריו באותה מכה גם כדור צבעוני. האם זאת עבירה ויורדות לשחקן המָכֶּה נק' לפי ערך הכדור הצבעוני או שהשחקן המָכֶּה מקבל את הנקודות לפי שווי הכדור הצבעוני? ??? 3. מצב השולחן - כדורים צבעוניים. שחקן מָכֶּה, מכניס כדור צבעוני ואחריו נכנס הכדור הבא בתור. דוגמא: מכניס כדור כחול (5) …

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by harry,

תראו כמה צילומי ארכיב יפים שהשגתי של האתרים הגדולים של ישראל בהתחלה: ואללה ב1996: ואללה ב 1998 : הפעם הראשונה של גוגל , ב1998: מעריב בהתחלה, 2001 : נענע ב1999 : האתר נטקינג (ז"ל) שנפל מסיבה לא ברורה, אבל הספיק להיות אחד הגדולים, 1998: ולסיום, מישהוא זוכר את האתר הקטן והנחמד הזה??? (2001) : תאמרו מה דעתכם על התמונות!!! ואם יש לכם גם צילומי ארכיב יפים תוכלו לשים אותם פה? (במיוחד של כאלה מתקופת ה BBS )

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  14. למישהו יש מושג אם תאריכי הגיוס בצה"ל חוזרים על עצמם עבור יחידות/מסלולים בצה"ל? (כלומר, אם אני ממויין לגאמא למשל, האם ניתן לחזות את תאריך הגיוס שלי בדיוק של פלוס/מינוס שבועיים? או שהצבא קובע תאריך שונה בלי קשר לתאריכים של הגיוסים הקודמים בכל פעם?) אני רוצה לדעת אם יש לי סיכוי לעשות לפחות מועדי א' של סמסטר א' בשנת הלימודים הבאה, כי כנראה שאני אצטרך את זה בשביל לסגור את התואר שלי... תודה איל

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. למישהו יש מושג דומה לדובי ממש ממש חמוד [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by Kidney_stonE,

טוב, בעקרון יש לי בחדר ספריה משולבת מקום למחשב (ומקום למקלדת ועכבר שנשלף מתחת למיקום של המסך) - מאוד נוח אבל - זה ישן, ומתפרק, ומתקלף, ואולי התאים לי כשהייתי בן 14 (לפני הרבה שנים טובות) להלן תמונות... (אני כרגע בדיוק מסדר, אז לא להתייחס לזה שכל הרמקולים על המדף עכשיו ולריקנות, פשוט הכל זרוק על המיטה) (צולם מהכסא שמול המחשב) אגב, בגלל שהחדר די צר, והמיטה היא "מיטה וחצי" (כמעט זוגית) - אז המרווח שיש לי בין המיטה לספריה, הוא די צר, בקושי חצי מטר (במרווח הזה ממוקם הכסא, והמון פעמים אני בכלל יושב על המיטה מול המחשב, ולא על הכסא, כמה שזה לא בריא לגב..) הגיע הזמן, ויש גם קצת כסף עכשיו, אז אני מחפש להחליף את הריהוט בחדר שלי כלומר ספריה + מגירות (מגירות לא חייב להי…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by yuval_routing,

אני עורך סקר קצר של קורסי CCNA ומחיריהם בארץ. הסקר: קורסי CCNA בארץ - מחירים פרטים וביקורת אם יש לכם פרטים (קורסים נוספים, מחירים שקיבלתם, המלצות/ביקורת מרצים, ציוד בקורס וכו', שילחו אלי, פרסמו כאן (ואני אעביר) או הגיבו שם. תודה יובל

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by BetZeFer,

;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by slim_shady,

אני צריך אתרים של כתוביות.... מכירים??? (סאב סנטר, סבס וכאלה....) תודה מראש! ;D

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by tom123,

קבלו את ההבדלים בין הראשים של שניהם: WTF

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אחד מהיותר טובים שיצא לי לשמוע בסגנון הנתעב הזה http://tracker.dfx.at/torrent/fixed_01-solarstone-global_dj_broadcast_(party_931)-cable-10-04-2004-mim-djmixes2k.com.mp3.torrent תצטיידו בביטורנט ותהנו, מקור הורדה מהיר במיוחד. אחלה סט לחתום שבוע ולפתוח את החדש. :DJsmile:

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  22. [TABLE=width: 500] [TR] [TD] לשפנים! נא ללחוץ על הלינק של מוזיקת הרקע כדי שתתנגן בזמן הצפיה. התמונות באדיבות bunnywood production וסוכנות רויטרס. [/TD] [TD]http://picosong.com/f66T/ [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]

23. ראיתי אתרים כמו http://www.siz.co.il/ ו http://imageshack.us/ יש אחרים שיותר טובים?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  24. איך מגיעים לנמל חיפה באוטובוסים מירושלים? לא ממש הבנתי איך משתמשים באתר של אגד

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  25. אם קניתם בעבר מהחברות האלה ואתם מכירים אני צריך את החוות דעת שלכם...

• 6 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.