עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Pika007,

אוקיי, אז למי שלא מכיר...... טוב, בעצם אני לא מאמין שיש דבר כזה. Gimme your best shot, כל ה GIFים, פלאשים, או סתם תמונות אחרי עריכת פוטושופ של Headbangs (רצוי עם השיר ברקע) אני אתחיל, ונראה אם יש מישהו שיצליח למצוא משהו יותר מצחיק מזה http://dagobah.biz/flash/osama.swf (שאלוהים [והמודרים/מנהלים] יסלחו לי, אני יודע שזה תירוץ צולע לת'רד, אבל הייתי חייב לחלוק את הגדולה של הפלאש הזה עם העולם )

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  2. זהו הדיון הרישמי של התערוכה. אז מה באמת מחכה לנו שם? מה הייתם הכי הרבה רוצים לראות? זה המקום..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום יש לי כסף ב PAYPAL ואני רוצה לקנות -ומעדיף בגלל מחיר המשלוח הגבוה לקנות בארץ. ולא ב EBAY האם יש חנות מחשבים בארץ שניתן לקנות דרכה ישירות ב PAYPAL ? ולא לעשות את ההמרה קודם ....

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. Started by Burned,

משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו. ניסיתי להיכנס לחשבון שלי בג'ימייל ופתאום אני רואה שהסיסמא שגויה. ניסיתי להיכנס לעוד כמה חשבונות שלי ואני רואה שגם בהם הסיסמא שגויה. בערך 6 חשבונות שלכולם הסיסמא לא עובד -לא לכולם יש אותה סיסמא - הסיסמא קשה -לא יכול להיות ספייוור כי פירמטתי את המחשב לפני שבוע בערך וגם כי יש חשבונות שלא נגעתי בהם מעל חצי שנה וגם הם לא עובדים. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by ccc,

שלחו לי חבילה לרחוב ל"MITZPE HABITA" במקום לMITZPE HABIRA העיר המיקוד והמדינה בסדר, גם המספר בסדר אתם חושבים שתיהיה בעייה בגלל שזה ביתה ולא בירה ? או שהממיין המקומי ידע במה מדובר ?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  6. שלום, התחלתי לעבוד ופתחתי חשבון בנק בבנק הפועלים. אחרי שחתמתי על 500 מיליון טפסים (ועוד כמה חתימות במחשב) , הפקידה הוציאה לי כרטיס ובאתי ולקחתי אותו היום ושחכתי לשאול דבר אחד- האם ניתן לקנות איתו דברים . זאת אומרת,חוץ מלהוציא כסף מהמכונה ניתן לקנות איתו דברים בחנויות וכו? נ.ב על הכרטיס רשום ישראכרט "צעיר" ,עד גיל 18 , למטה רשום DIRECT ,פעיל רק בישראל וכו . תודה.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by Ido.G,

היי, לאחרונה קניתי שעון (Casio MDV-700-1av). לשעון יש חוגה מסתובבת כזאת (אין לי שם יותר טוב לזה). על החוגה ישנן שנתות שמחלקות אותה ל 60 (כמו שעה כמובן).. אף פעם לא הבנתי למה החוגות האלה טובות. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by zombie,

יש לי את המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa Blckline ספק כח:קרוסאייר 520hx לוח:ds3l של גיגה-בייט זיכרונות: OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz מעבד: q6600 @ 3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800 gtx כל זה על מסך 17 חיחי...... חשבתי להחליף את המאוררים של המארז לשים קירור לכרטיס מסך ולעשות oc ואולי לזרוק עוד 2gb זיכרונות(אני משתמש בויסטה)(תקציב לא קבוע) כניראה שצריך מסך...(תקציב 2000) רמקולים כניראה 5.1 של לוג'יטק לקנות איזה סט מקלדת ועכבר(יש לי g5) מה אתם הייתם ממליצים? אני רוצה חווית סרטים ומשחקים יותר טובה ויותר FPS!!!

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by r.v.l,

http://youtube.com/watch?v=02wNB_b_V1Q

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  10. לגבי פיזיקה - אני צריך ספר מקיף מסביר ומעמיק כולל תרגילים וכמה דוגמאות לפתרון תרגילים בנושאים מכניקה וחשמל, ספרים שיהיו ברמה שלומדים באוניברסיטה ושעם הספרים האלה אוכל גם ללמוד ולתרגל לבגרות בפיסיקה. מחשבים - אני צריך ספר מקיף ומעמיק מאוד בכל מה שקשור לתכנון בשפת C\C++ או JAVA ושיהיה כולל תרגלים ודוגמאות. מצאתי את הספר הזה http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.asp?id=22347&perur=4 מה דעתכם? ואם אפשר לינקים ולא רק שמות אשמח. תודה מראש לכולם.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  11. חבר שלח לי את הסרטון במסנג'ר, הצלחתי לראות 5 שניות לפי שכמעט והקאתי על המקלדת (עד להקטע של "הגלידה"). לא יודע למה אני מפרסם את זה פה, קצת משעמם לי... אזהרה: לא לצפות בזמן שאתם אוכלים או אם יש לכם קיבה ממש ממש רגישה וגם לא ליד האמא http://www.vewgle.com/showthread.php?t=6457&page=1 זה ממשיך לקשר לעמוד השני, תחזרו לעמוד הראשון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ב-5K רציתי לדעת מה הולך להיות מוזל ,בכמה בערך? וכמובן מתי ? אני יודע שיש מעבדים חדשים שנכנסים וגם כרטיס מסך חדש. מה כדאי לרכוש מהציוד החדש שיוצא ? ומה לא?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום... לא מצאתי פורום שעוסק בנושא ולכן פרסמתי בפורום OT. כבר זמן רב שאני רוצה לקעקע על גופי איזשהו סמל או רעיון שאני אוכל להזדהות איתו ושארצה שיהיה קבוע על גופי לכמה שנים טובות ולאחרונה נתקלתי בציטוט מאוד יפה שיכול להיות מתאים ואני חושב אולי לתרגם אותו ללטינית או שפה אסייתית כלשהי על מנת שיתאים. ניתן לציין שטרם החלטתי היכן למקם את הקעקוע על גופי אך זה לא יהיה מקום בולט, לפחות משהו שאני אצטרך להוריד או את החולצה או המכנס כדי שיראו אותו ורצוי שגודלו לא יהיה מעל גודלו של אגרוף. תאלצו לסלוח לי על כך שהרעיון הוא מאוד מופשט (למעשה "בחיתולים") ואני מקווה שהיצירתיות שלכם תוכל איכשהו לפצות על כך. בתוך הקעקוע עצמו אני רוצה לשלב את הכיתוב "לעולם לא תקבל רצון ללא היכ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by אלימלך אגוז,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3459002,00.html בלי להיעזר בטוקבקים, מי מנחש איך אפשר בקלי קלות להגיע לאתר של הבנאדם שמפיץ את זה רק ע"י מידע שניתן בכתבה? | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | V המפגרים נותנים צילום מסך של האתר. רק צריך להקליד בגוגל(בתוך מרכאות) את אחד המשפטים שמופיעים בתמונה ו...הופה! מצאתם את האתר. וכמובן שמשם הדרך אל התוכנה עצמה היא מאד קצרה.

15. Started by LazyBurger,

אני לא הייתי בטוח אם לפרסם את זה כאן או ב"כללי" , במיוחד בגלל שאין לכותרת תקציב אבל מקווה שתסלחו על זה ותמשיכו עם הנושא למישהו יש המלצה? כי עם KPS או INVORY אני לא מתעסק.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by idofr,

הייייייייי שלום לכול הנופשים עקב שביתה שבקצב הזה די דופקת לנו את הבגרויות קיצר היום מתייקמת הפנגה של אירגון המורים במוזיאון ת"א (ברחבה שם ) ההפגנה מתחילה ב6 ו....אין לי ממש מושג מתי היא נגמרת אני רק יודע שגם התלמידים מוזמנים להביע הזדהות הבצפר שלנו אישית דאג להסעות לכל התלמידים שרוצים להגיע ומקווה לראות שם עוד הרבה תלמידים שיהיה קצת מעניין, הרבה שכונה ואולי השביתה תיגמר קצת יותר מהר בזכות זה... נקווה לטוב

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  17. בפעם שעברה חבר שלי ( CHENRP - חבר כאן בפורום) קיבל באן שלא לצורך והסירו את ה BAN רק בגלל שאני פניתי אל המנהלים. הוא לא קיבל התנצלות עד עכשיו! אתמול הוא קיבל אזהרה ועכשיו הוא לא יכול לכתוב שום הודעה. זו ההודעה שהוא קיבל: "מצטערים chenrp, הושעת מלפרסם או לשלוח הודעות פרטיות. ספאם. אזהרה רביעית. " אך הוא היה בBAN לחודש שלם והשתקה מלפני כחצי שנה כעונש על האזהרה השלישית ואמרו לי מנהלי הפורום כי האזהרות ימחקו לאחר העונש. מדוע לא נמחקו לו האזהרות? מדוע הוא חסום ולא יכול לשלוח הודעות פרטיות? הרי הבטיחו לו מנהלי הפורום כי כל האזהרות ימחקו. ממש חבל שיש אנשים שתורמים ועושים רק טוב להקהילה אך לא מתגמלים אותם. להיפך, נותנים להם עונשים שלא לצורך. חבל שכזה פורום מתדרדר. זו דעתי ודעת …

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Chymes,

זהו, החלטתי. אחרי שיפור בגרויות ופסיכומטרי אני רוצה לטוס לחו"ל כדי לנקות את הראש לפני תחילת הלימודים. חשבתי לטוס לסין למספר שבועות. בשביל הטיסה אני מזמין מדריך מאד מפורט מ-Amazon ואתחיל לתכנן את הטיול. אבל יש שאלות שהמדריך לא יענה וברצוני לשאול אתכם, חברי לפורום, כי אני יודע שיש כמה שטסו לסין. שאלות: א. כמה זמן הטיסה? דרך מי? מה המחיר? חשוב לציין שהטיול יתחיל מהונג-קונג. ב. קרובי משפחה טסו לסין לפני מספר חודשים וחטפו הרעלות מזון על ימין ועל שמאל בגלל התנאים הסניטריים הירודים. מישהו נתקל לצערו בחוויות דומות? מאיזה מקומות עלי להימנע? ג. מישהו השכיר רכב? אם כן מה המחיר? ד. איפה אתם ממליצים לבקר? שימו דגש על אתרים היסטורים. קניונים אני יכול לראות גם בארץ. ה. יש המלצות?

19. Started by 00000,

סטייל rammstein - Amerika או depeche mode - Enjoy the silence... מכירים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אתמול אני ועוד חבר נוסעים בחזרה לכיוון רחובות מרמת גן אחרי דאבל דייט עם שתי בנות שם... השעה כבר מאוחרת לפנות בוקר עם תחילת אור ראשון ,בדרך כלל אני נוסע על הנתיב השמאלי אבל במזל הייתי קצת עייף אז נסעתי לי באיזי על הנתיב האמצעי במהירות גבולית של 100~ לפתע משום מקום דווקא כשהכביש (לייד התחנת דלק לכיון בית-עובד למי שמכיר) היה בעלייה קטנה עם פנייה שמאלה קלה כשדה הראיה לא משהו מגיח משום מקום רכב שנוסע בכיוון הנגדי ועוד על הנתיב השמאלי !!! כלומר שאם הייתי נוסע על הנתיב השמאלי כמו בדרך כלל סביר להניח שלא הייתי כאן מספים אותכם . מדובר בכביש מהיר מרכזי וגדול עם הפרדה מובנת ולא בפס לבן, כמה שאני מנסה להבין מה לעזאזל הוא עשה שם אני לא מצליח ... היו לו שוליים דיי רחבים שהוא יכל לנ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by arkadur,

לכל החיילים שביננו, יש מחר כנס קצינים ראשון המתקיים במז"י יש למישהו מושג איך מגיעים לשם? איפה זה נמצא? אם זה הכרחי - אני יוצא מכיוון ירושלים אם יש למישהו לינק לאתר המכיל מפה למקום - אני מאוד אודה לו שבוע טוב לכולנו

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by pizzaguy,

שלום אני רוצה לצאת עם כמה חברים לטיול אופניים ביער בן שמן או במקום אחר במרכז והסביבה ורציתי לדעת אם למישהו יש הצעות לגבי איזה מקום או מסלול או שמישהו יכול לספר שהוא עשה את זה ואם זה באמת כיף הדרישות של המסלול צריכות להיות שטח ודברים כמו חול עמוק/בוץ ירידות ועלייות טובות... אין לי כח ליסוע במשך כמה שעות ישר אני רוצה מסלול שיהיה מאתגר... ושיהיה עד 20 קילומטר מצאתי איזהשהו מסלול ביער בן שמן והאתר גם הביא מפה אבל אני בכל זאת רוצה לשמוע דעה של אנשים אחרים תודה רבה בבקשה זה חשוב

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by rozenasf616,

קניתי דרך האינטרנט שני מוצרים, כרטיס מסך ו512 ddr ראם. לאחר מספר ימים מתקשרים מהחברה ואומרים לי שאין את הram שביקשתי ואני אאלץ לקנות ram של kingston ב30 שקל יותר. בהזמנה שילמתי תוספת תשלום כדי שזה יגיע יותר מהר,7 ימי עבודה. הזמנתי והם התקשרו ביום השלישי שלאחר ההזמנה. אני מאשר אך החבילה מגיעה ביום ה16! אני פותח ומגלה שהראם נמצא בתוך הקופסה של הכרטיס מסך(הקופסה נפתחה) והמדבקה קרועה(גם הram נפתח) אני מחבר את הram החדש לצד הram הישן (גם ddr 512) והמחשב עולה והוא כותב לי שיש לי רק 512. אני מנסה לשים אותו לבד בשני הסלוטים והמחשב לא עולה והלוח אם מצפצף לבעיה בram. אכשיו אני מתוסקל כי אני צריך לנסוע על ל****** ולשכנע שאני לא דפקתי את הram .דרך אגב נתתי אותו לתכנאי והוא אימת את דע…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום נכנסתי לאתר והיה שם שיר שמתנגן בזמן שגולשים פעם היה לי את השיר אבל ממזמן. זה מין רמיקס אז אני צריך את השם או אמיפה אפשר להוריד http://www.2all.co.il/Web/Sites/sus/PAGE22.asp

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  25. בזמן האחרון אני ממש חושש לתעשיית שיתוף הקבצים ולהתקדמות קצבי מהירות האינטרנט בעולם למי שלא יודע מהירות האינטרנט בעיקר התפתחה בשל תעשיית שיתוף הקבצים הלא חוקית כגון : פורנו מוזיקה סרטים וכו' לאחרונה אנחנו עדים לסגירה מאסיבית של המפיצים החשובים ביותר ובכל סצנת שיתוף רצינית: emule - שהיא לדעתי הסצינה הותיקה ביותר בתחום והגדולה ביותר נסגרו כמעט כל השרתים הראשיים כגון RAZORBACK DONKEY ועוד torrent- נסגר האתר העצום OINK למי שלא מכיר פשוט היה שם הכל! ואני אומר זאת מניסיון אלבומים נדירים שבחיים לא ראיתם ומלא דברים הוא היה יותר גדול אפילו מTL והוא נסגר ובקיצור מה הולך להיות??? נקווה לטוב

• 6 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.