כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם, בזמן האחרון יש לנו מצב לא כל כך נעים במשפחה, ואני אפרט: מישהו מהמשפחה שלי חתם ערבות להלוואת כספים לפני מספר שנים (עוד לפני שנכנס החוק החדש) לחבר שטוב מאוד שלו, סוכן ביטוח. לפני מספר שנים, התברר שאותו סוכן ביטוח גבה כספים מהלקוחות שלו ולא העביר אותם לחברת הביטוח, ולמעשה הונה את אותם לקוחות - מדובר על מאות אלפי שקלים. ההונאה התגלתה לפני בערך שנתיים שלוש, ואותו "חבר" הובא בפני בית משפט והוא הגיע להסדר שהוא משלם X שקלים בחודש לאותם נפגעים (בנקים+לקוחות). מכיוון שאותו X כסף לא מספיק על מנת לכסות את החובות, והוא טוען כי מעבר לאותו סכום כסף הוא לא יכול לשלם יותר, ההוצאה לפועל פנתה גם לאותו קרוב משפחה שלי שיישלם גם מכספו האישי על מנת לכסות את החובות. הקרוב משפחה ש…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכול משתמשיי הפורום יש לי בעיה אחת יש לי כתובת אייפי וכתובת של אתר שאני רוצה לדעת אליהם את הפרטים אני זוכר שהיה www.fresh.co.il שירות כזה אבל אני לא מוצא אותו שם האם מישהו מוכן לעזור לי בבקשה תודה לכולם על העזרה
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לפני שנה וחצי קניתי נייד, לפני שבועיים נפלה עליו אבן וריסקה את המסך. אני מעוניין לקנות חדש וצריך הערכת ערך (לאדון שמשלם = שהפיל את האבן) האם יש לכם מושג כיצד ניתן לחשב את ערכו של המחשב כיום? (לא מצאתי ברשת מחשב זהה) תודה אבי
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קודם כל- אם הנושא הזה מתאים למקום אחר בבקשה להעביר לשם או מה שלא יהיה עכשיו לבעיה: יש לי מחשב (די ישן האמת) שעושה ריסטרטים על דעת עצמו מפעם לפעם בכל מקרה אני צריך שם,מספר טלפון,וכתובת של מעבדה טובה ואמינה עדיף באזור המרכז (תל אביב,הרצליה,רמת השרון,רעננה) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הזמנתי חבילה מאתר בגדים אמין בחול, ב21 לפברואר, בשירות usps. החבילה נשלחה והצלחתי לעקוב אחריה והיא הגיעה לנתבג ב24 לחודש. מאז לא קיבלתי שום הודעה ובאתר של דואר ישראל רשום שאין חבילה כזו, מה אני עושה? אשמח לעזרה ממישהו שמבין.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.wwe.com/inside/news/bambampasses :'( :'( :'( אהבתי תדמות זכרונו לברכה
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הייתי מנוי בסלקום. ועברתי לאחרונה לאורנג'. עכשיו לפלאפון בסלקום נשארו מס' חודשים לתשלום. הפלאפון הוא 6100 והעלות החודשית היא 30 שקל אל התשלום וזהו. אחרי שעברתי לאורנג' ביטלתי אצל סלקום את השיחות היוצאות sms וכל המשתמע מכך ב6100. פתאום השבוע אני מקבל חיוב חודשי. חשבתי ששוב זה 30 שקל. עכשיו אני פותח את המעטפה וחשכו עיניי. 165 שקל!!! חיוב חודשי... מישהו יכול להסביר איך זה יכול להיות?? כדאי לתבוע אותם על דבר כזה??
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
להפתעתי גיליתי שNEWEGG לא מכבדים הזמנות עם כרטיס אשראי שאינו אמריקאי. אין הכוונה למשלוח - משום שיש לי כתובת אמריקאית לשלוח אלייה את המוצר. האם יש אתר מכובד, אמין, וכדאי גם זול לחלקי מחשב שמקבל כרטיס אשראי בינלאומי(כלומר לא אמריקאי), ומאפשר שליחה לכתובת אחרת בארה"ב?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=g2gqe03KTmQ&mode=related&search
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ראיתי על זה כמה כתבות ב YNET ממש מזמן. אבל הפסיקו לעדכן... מישהו יודע משהו בקשר לזה, לדוגמא יש לי טלפון ל HOT, אפשר כבר להיתחבר ל ADSL או שהחוק הזה עדיין לא תקף? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מכנס מחו"ל, והחברה שולחת אותו רק באותה ארץ. אז חבר שגר שם(בצ'כייה) יקבל את זה אליו הבייתה, ואז ישלח את זה אליי לישראל. השאלה שלי היא כזו. אני זוכר שהרבה אנשים שדיברו על קנייה בהקשר של deal extreme, אמרו לא להשתמש ב-EMS, ולהשתמש רק במשלוח הרגיל, כי אם משתמשים ב-EMS אז כשמקבלים את החבילה בארץ, צריך לשלם 38שח דמי שחרור משהו כזה.. (גם אם החבילה מכילה פריט שעולה 2$ בלבד) האם אותו דבר חל עבור UPS, FEDEX וכו'? או שזה משהו שקשור רק ל-EMS? (תתעלמו מהעובדה ש-UPS מן הסתם יותר יקר מאשר משלוח של דואר רגיל של מדינה.. תתיחסו רק לעלויות נוספות שעלולות להיות לי.. ה-38שח האלה, או אולי בדיקה קפדנית יותר של המכס? או דברים כאלה) דרך אגב, האם כדאי לבקש ממנו לצלם את הקבלה, ואז להדבי…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נראה לי שהשאלה מתאימה ל"עוף טופיק": אני מדבר על "מהדורה מוקדמת". אף אחד לא מכיר אותה ואני פשוט מת עליה... אז השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה גארי גילה בסוף על זה ששולח לו את העיתונים??? ערוץ 1 לא דואגים לשדר ברצף... :AR15:
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה שהיא התלבטות קטנה שמתי לב שאחד הדברים שאני הכי אוהב בגיימינג זה החוויה להרגיש שאתה ביקום מקביל ולכן הגעתי למסקנה שאני צריך VR כי זה ממש עוטף אותך וגם אתם יודעים איך זה עובדים לומדים יש כל מיני סידורים ובסוף למי יש זמן לשחק (חוץ התקופת הסגר שיש מידי פעם ) ולכן חשבתי שאם אני כבר מוצא זמן אז זה צריך ליות חויה מקסימלית מצד שני אני מפחד להתבאס שאני יתחיל להשקיע אלפי שקלים ובסוף אני בקושי יגע בזה טוב בעיקרון יש 3 אפשרוית עיקריות 1 Oculus Quest2 של FACEBOOK יתרונות מחיר גם שאין כבלים ואז יש אולי יותר חופש (תרגום פחות לפחד להסתבך וליפול ) אבל השאלה שלי היא למי ששיחק בזה איך זה מרגיש איך האכות של המסך איך זה נוח למי שיש מישקפיים איך החוויה זה מאפנט או בינוני פל…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
עכשיו בערוץ 8 בכבלים. תוכנית בשם זה (לא) רק משחק. התוכנית עוסקת בעיקר על השפעת האלימות במשחקים על התנהגות האדם.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אולי נראה פשוט, אבל נרדמתי בשיעור P: ולשאלה: מכונית שמסתה 800 קילוגרם, נוסעת על כביש חלק ומגבירה את מהירותה מ10 מטרים לשנייה ל30 מטרים לשנייה ב 10 שניות. א) חשבו את הספק תוספת אנרגית התנועה של המכונית ב)האם הספק זה היה זהה אילו נסעה המכונית על הירח, שבו אין אוויר. הסבירו. ג) האם הספק זה היה זהה בכביש מחוספס על פני כדור הארץ? הסבירו. תודה, יש מבחן מחר P:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מכונה לעיצוב וקיצוץ הזקן בתקציב של 100-400 ₪. בבית יש לי מכונה כזאת: http://srv1.jpg.co.il/7/55d1fab0195dc.jpeg אני שם אותה על 0.8 ומחבר לה פאנל של 3.0mm וזה לא מקצץ לי שום דבר כאשר מצב הזקן שלי הוא כזה: וגם אחרי שחיכיתי עוד 5 ימים זה לא הוריד לי כלום, ואני יש לי צמיחה מאוד מהירה בזקן. http://srv2.jpg.co.il/6/55d1fb19e12f4.jpg בינתיים אני מתלבט בין 2 מכונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873663 לבין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855283 אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על עוד מכונות או טוב יותר על מכונות שרכשתם ואהבתם. * בתמונה הכללית אני רוצה מכונה שתוכל לקצץ לי את הזקן לדירוג שהוא קצת יותר מבתמונה הזו: http://images.nana10.co.il/upload/media…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול חזרתי מאיטליה שוטר הגבולות ישב מול מסך של מחשב ובדק דרכונים של נוסעים שעוזבים איטליה. פותח דרכון - מזיז עכבר - מביט במסך - ושם חותמת בתוך דרכון. (איטלקים אלופים בחותמות.) בקיר מזכוכית שמאחורי שוטר ראיתי מה הוא רואה במסך שלו כן כמעט כמו כולם במשרדים כאן בארץ הוא שיחק סוליטר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,אני לא מבין בתחום הזה של העברה דיגיטלית אבל אני מעוניין לבצע אותה בשביל קלטות וידאו ישנות... השאלה היא איך עושים את זה, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות את זה ולשמור על האיכות המקסימלית של הוידאו, ובנוסף אם אפשר לסמוך על המעבדות שעושות את זה ואם הן זולות... אם מישהו מבין גם בהעברת קסטות של טייפים אני גם אשמח לשמוע הצעות על שמירה מקסימלית של האיכות אם זה עוזר, יש לחבר שלי כרטיס טלוויזיה במחשב והוא אמר שיכול להעביר למחשב בחיבור לוידאו.. תודה רבה לכולם ;D
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום גולשים יקרים מי כמוכם (במיוחד הגולשים בפורום הזה..) לא נתקל או לא מעורה בכל הנושא המעניין והשנוי במחלוקת של המוזיקה הפיראטית באינטרנט! תהיתי לעצמי מה קרה איתה השנה? לא באתי שוב להתווכח כמו שחלק מכאן מאוד אוהבים לעשות (או יותר נכון "להצדיק" את עצמם או לא יודע מה..), באתי רק לקבל מידע ממי שיודע מה קורה בנושא הזה בשנה האחרונה שעכשיו מסתיימת... מה עושים כדי לעצור את התופעה? עושים משהו בכלל? האם משהו השתנה בשנה הזאת בנושא הזה? לטובה או לרעה? ובכלל כל פיסת מידע על הנושא הזה בשנה האחרונה אני אשמח! (ד"א - נא לא לפרסם כאן שום הורדות חוקיות זה לא במקום להזכירכם והת'ארד הזה לא בא לעסוק בזה אלא רק במה שקורה עם הנושא של המוזיקה הפיראטית)
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שאם יש משהו שגוגל לא יודע לעשות זה לחפש מקומות שיהיה בהם מימונה. למישהו יש מושג לעזאזל איך אני מוצא? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. אני רק רוצה לציין שאני כבר שעה משתגע מהתרגיל המחורבן הזה. למרות שהוא דיי פשוט העניין שאני מבולבל. אז אם מישהו יכול לענות ולהסביר את השיטה / דרך אני אהיה אסיר תודה.. התרגיל: =101101.11/11 אני יודע שאני יכול לכפול את המחולק ב100 ואז תעלם לי הנק' ואחכ אני פשוט מחזיר אותה. (אני צודק ?) ואז התרגיל הוא: =10110111/11 ומכאן.. :s05:
-
- 6 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
http://www.reghardware.co.uk/2007/02/21/whopping_widescreen_wii/
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה כזו: נכנסתי לדירה שהייתה של קרובת משפחה, הזמנתי יס ו..... אנחנו לא מצליחים למצוא את נק' הכבלים של הדירה (מסוף תקשורת). מה אני יכול לעשות? הטכנאים של הוט\יס לא יודעים מה לעשות. אולי מישהו יכול לכוון אותי לכיוון של בנאדם שמתמחה בדברים כאלו (תל-אביב)? המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-