כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודש הזמנתי ארנק, זאת הייתה הרכישה הראשונה שלי. מחיר המשלוח לא היה מפורט, והוא הביא לי אותו במייל, אבל בזמן הרכישה שכחתי להכניס אותו, אז אמרתי לו והוא אמר לי לשלוח לו את זה דרך פייפל, שלחתי, והוא אמר שהוא ישלח לי את החבילה עוד באותו יום. לאחר כ3 שבועות שלחתי לו מייל ששואל מה עם החבילה, ואם יש לו מס' סידורי שלה שאפשר לעקוב אחריה, הוא שלח לי בתגובה שהוא לא שלח לי בכלל את החבילה כי לא שילמתי על המשלוח, התעצבני, ושלחתי לו צילומים של הקבלות בPayPal, והוא אמר שהוא יעבור על זה, עברו כשבועיים והוא לא עונה לשני מיילים ששלחתי מאז... חיפשתי טלפון שלו ולא מצאתי בעמוד של Ebay. מה אפשר לעשות? אפשר לדווח לEbay/Paypal ולקבל את הכסף חזרה? :-\
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עלה לי רעיון לאשכול תמונות פנים המארז, בסגנון אשכול תמונת שולחן העבודה/סביבת העבודה... מה אתם אומרים? אני הראשון, אז הנה שלי: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
לא מזמן דיברתי עם חבר והוא סיפר לי שהוא ראה בבנק הדואר כרטיס אשראי חד פעמי,אני מפקיד סכום של כסף וזה מה שיש בכרטיס,ואפשר להשתמש בו פעם אחת בלבד. הקטע שזה מוגבל ל1000 ש"ח אם אני לא טועה,ואני צריך לקנות מגבר לרכב מאיבי בסכום של 300 דולר ז"א 1200 ש"ח ללא משלוח. אין לי חשבון בנק בארצות הברית כך שאני לא יכול להפקיד כסף לפאיפל וגם אין לי כרטיס אשראי. אם מישהו מכיר את השיטה של הכרטיס האם זה אפשרי לחלק לתשלומים ולהפקיד בבנק הדואר כל חודש סכום מסויים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בנרות תמונה של טום קרוז. התמונה צולמה במהלך צילומי הסרט השלישי בסידרת משימה בלתי אפשרית. התמונה צולמה בנהר שחוצה את פראג, אני זוכר שהבחורה (השחקניתMaggie Q אם אני לא טועה) שהיתה איתו בסירה לבשה מעיל אור אדום. חיפשתי את התמונה הזו בגוגל ובIMDB ולא הצלחתי למצאו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. התמונה חשובה מאוד לצורך עבודה במסגרת הלימודים. תודה עמיר
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הציעו לי ללמוד לתעודת MCPD, לדעתכם כדאי? אני מתלבט, הלימודים הם בהיקף של 350 שעות במשך שנה וחצי (עד סוף י"ב, עכשיו אני י"א), זה מלא מלא שעות.. מצד אחד זה מלא זמן ומלא השקעה וממלא יש לי מלא לימודים ומלא עיסוקים.. מצד שני הבנתי שלומדים שם תכנות C# .NET וזה נושאים שאולי אני לא אגע בהם בהזדמנות אחרת כי אני מרחיב בבית ספר 10 יח"ל אלקטרוניקה ו5 פיזיקה.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות..[br]פורסם בתאריך: 16.01.2008 בשעה 17:54:15 אף אחד פה לא שמע על זה? :-\ :-\
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות? אם אני מסובב אותו לקור אז מרגישים קור. אמנם קצת אבל איך זה יכול להיות כי הרי המאוורר לא עובד. ומילא, קור אפשר להגיד שזה בגלל הרוח שיכול להיות שהוא מכניס מבחוץ, אבל חום? איך??? הרי כדי שייצא אוויר חם צריך לעשות פעולת חימום, לא? אז יש לדעתכם בעיה במזגן או שככה זה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלומות, בימים האחרונים התקשרו אליי כבר 3 פעמים בשאלה "האם אתה נוהג בכבישים בין עירוניים?" וממשיך ב "האם אתה מעוניין במגלה מכמונות מהירות?" יש לי מקום כלשהו להתלונן? זה כבר גובל בהטרדה, שלא נזכיר את העובדה ש"מגלה מכמונות מהירות" נשמע טיפה לא חוקי. המספר שלהם, לכל המעוניין: 0525994080 תודה לעוזרים/נותני עצות
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הטקסט הולך ככה: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the…
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחר יש לי בוחן ואני הולך להיכשל אם אני לא אבין מה צריך לעשות. השאלה הולכת ככה: התאוצה האדיאלית המותרת לטייס במטוס F-16 היא 9g מהו רדיוס הסיבוב האופקי המינימאלי המותר למטוס F-16 הטס במהירות קבועה של 200m/sec W יהיה אומגה ו A יהיה אלפה כי אני לא יודע איך כותבים אותם במחשב :-\ מה שהבנתי זה ש v=200m/sec זה אומר ש Wr=200 התאוצה שלי היא 0 (כי המהירות קבועה). מהנתון של ה A=9g אפשר להוציא את זה ש V^2/R=9g אבל אני לא יודע איך זה עוזר לי. תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך את המילים של השיר הזה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבן אדם הזה מוכשר בטירוף!! פאק!! הוא חתיכת חקיין: זה נשמע כל כך דומה!
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום הבחנתי שאחת מהאפשרויות שלי במנילה היא מודיעין שדה.(לוחם איסוף) שמעתי על היחידה דברים טובים( תפקיד מעניין) ודברים פחות טובים (מערבים ליומיים וכו') שאלתי אליכם האם שרתתם שם?(מכירים חבר ששירת שם) איך התפקיד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטים מצחיקים! המרתי ל 3GP כדי שכולם יוכלו להנות! http://www.upfree.net/2710632 http://www.upfree.net/7311095 http://www.upfree.net/5251172 תהנו ;D
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
היי, תיראו היום הייתי בכמה פורומים ושמתי לב שמלא ילדים לוקחים כתבות מהאתר (למשל מהדף הראשי) ושמים אותם בפורום שלהם (ללא קרדיט). לדעתי אם נסגור את האתר להזמנות אז יהיה לנו שקט מילדים קטנים שעושים ספאם ושאלות דפוקות,לא יעתיקו מאיתנו כתבות וכו'... אבל מצד שני זה פורום לכולם ומי שלמשל יהיה צריך מפרט אז הוא לא יוכל לבקש. פתחתי סקר לראות מה אתם חושבים. אם תסבירו גם למה בחרתם זה יהיה מצויין. מקווה שזה הפורום המתאים. דניאל
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קבלו את הפרסומות של התחתונים מבית היצרן DG בה חשבו על כל פרט לעומק, ואין מה לומר על הפס קול פשוט מדהים אין לי מילים. תסתכלו ותוכחו בעצמכם לגאונות שבפרסומת לתחתונים!!!! :yelclap: http://www.youtube.com/watch?v=cOA5VrktkdE
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איפו אני יכול למצוא בחינות חיצוניות של יג'??? הכוונה ל"תכנות מערכות ושפצ C" ו-"מבנה נתונים ב שפת C"
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שזה 1 ביט (bit) השאלה היא כמה זה 8 byte ב bits תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי בדיוק CSI Miami והוצג שם הנשק הזה, אז חקרתי טיפה ועדיין נשארתי עם השאלה: איך לעזאזל זה "עובד"? שמים את הרובה/אקדח בקידמה של הCS, עכשיו ה"תיאוריה" שלי היא שההדק של הCS עצמו פשוט "מושך" את ההדק של האקדח/רובה שיורה עצמאית. העניין אופטי יחסית פשוט, אני חושב וידיאו של הנשק: http://www.youtube.com/watch?v=JQeu9J43jXU *המוזיקה הכי מצחיקה אי פעם, פרסומת זוועתית, רק בגלל הפרסומת... אחד המצחיקים*
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הזנמתני משהו מחנות באה"ב ולא הגיעה לי משלוח אישור למייל לפני המשלוח. המספר שלהם מתחיל ב- 1800 האם זו שיחת חינן (גם אם זה משספר מחול)?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר חוקי שניתן להוריד ממנו קטעי HD קצרים (לא משחקים או אנימציה) בחינם? רק כדי להתרשם מן האיכות.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מבחינתי הכל הולך (גם שואה, רק לא בדיחות סרטן) אם מישהו רגיש לנושא אז אל תשימו.. תפציצו
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-