עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם... אחי טס לארה''ב עוד שבועיים ויש לי הזדמנות להביא חלקים זולים כמו : כרטיס מסך / מעבד / לוח אם האם שווה לשדרג מהמפרט הנוכחי ל GTX 280 ומעבד QUAD ? ואם על הדרך אני חייב להחליף ספק כוח במידה ואני משדרג.. תודה לעוזרים מפרט נוכחי: CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2 GHz Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Memory: G.Skill 4 GB (4X1024MB) DDR2 800 CL4-4-3-5 GPU: Nvidia XFX Extreme 8800GTX 630/2000 Display: NEC 20WGX2 Pro CPU Cooler:ARCTIC-COOLING freezer 7 pro Case: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS PSU:: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ישנה אפשרות לדעת לאילו אתרים נירשמתי עם כתובת המייל שלי? הרצתי חיפוש בגוגל - אין תוצאות. אפשר לשלוח מתוך אימייל הודעה לכל מייל ששלח למייל שלי הודעה אי פעם שיחזיר "אישור קריאה" וכך בעצם אני אדע לאן אני רשום?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LermanIsUberCool,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by izir,

שלום אני מחפש לקנות רכב כרגע אני סטודנט אז אני חמפש אוטו זול נגיד שנת יצור 2005 1. אני צריך אוטו חסכוני בדלק 2.אמין-שלא כל שניה אלך למוסך 3. בקרוב אהיה אבא אז צריך פגש גדול להכניס את העגלה(מה שאומר שכל המכוניות הקטנות כמו סריון לא באות בחשבון 4.גיר אוטמט ברמת העיקרון רציתי סובארו אימפרזה אבל אמרו שהמזדה 3 יותר טוב וכל חלקי החילוף שלו יותר זולים ברמת העיקרון תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ערב טוב יש לי כרטיס AMD 6950 ובימים האחרונים המאורר עובד 100% כל הזמן . נקיתי אותו והחלפתי משחה טרמית וכלום ממשיך להרעיש המאורר נכנס ל100 אחוז כבר עם ההדלקה של המחשב ועוד לפני העליה של הווינדוס . הטמפרטורה טובה יש רעיונות לפתרון שלא ניסיתי ?

6. למיטב הבנתי בהוכחת נכונות לאלגוריתמים צריך גם להוכיח שזה האלגוריתם הכי יעיל שיש להוכיח שהאלגוריתם עובד זה לא קשה, אבל איך לעזאזל אני מוכיח שהוא הכי טוב שיש? כל מה שאני יודע זה שהחסם התחתון על מיון הוא O(n*log n) במקרה הכללי, וזה לא עוזר לי כי אין לי אף אלגוריתם שדורש מיון עזרה? :-[

7. אחרי זמן רב שאני רואה פרסומות מסוג "כמה זה 4+4? תפתרו ואולי תזכו באייםון חדש מתנה!", שלאחר שלוחצים על הבאנר שלהן הם מפנים אותך לשאלה "מאיזו מדינה הגיע בית האופנה זארה?" ואז רוצים לשלוח לך סדרת שאלות בטלפוןבעלות של 15 ש"ח "בלבד"+2 ש"ח על כל שאלה בשביל סיכוי קלוש שתזכה, עכשיו אני חושב שאני מצאתי פרסומת שמצדיקה תביעה (היא מצורפת להודעה). האם זו אכן עילה לתביעה (כמובן שהפרסומת הפנתה לאותה שאלה מטומטמת שמהווה פתיח לסדרת שאלות שנשלחות ב-SMS)? הרי זו הטעיה ברורה בפרסום. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. באיזה אתר להשוואת מחירים אתם ממליצים להתשמש? שמעתי שאתר zap.co.il לוקח בערך 30 אגורות על כל לחיצה על קישור שמוביל לאתר שלהם. לכן רציתי לשאול על איזה אתרים להשוואת מחירים בישראל אתם ממליצים להשתמש? תודה,

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני יצטרך לשלם כסף למכס? או שאני יכול להביא בלי לשלם מכס?(אני מתכוון שישלחו לי מארה"ב מחשב אחד) ויש אפשרות שאני יביא את זה על שם חברה שמקבלת החזר מע"מ, ואני באמת יקבל אותו חזרה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש מחשבים ישנים שלא בשימוש,אם מישהו מוכן לתרום לי אותו שיגיד ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rogbi,

:s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי אנשים אני וחבר שלי לומדים לפסיכומטרי. אני צריך מאמרים באנגלית שמתאימים לרמה שכזו. לא ממש מצאתי משהו מתאים בגוגל. מישהו יכול לעזור אולי? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איך אני יכול להבדיל בין פוליקרבונט ל-לוציט? אני יודע שהחומרים שונים בתכונות כגון עמידות לשריטות ולחום, חוזק כללי וכדו', אבל אני לא מתכוון להגיע לחנות ולהתחיל לשרוט ולכופף את המשטחים או לחמם אותם כדי לחוש בהבדלים ביניהם... ישנם הבדלים נראים לעין או שהבדיקה חייבת להיעשות בדרך אחרת? תווית? חותמת? :s05: (דרך אגב, אני זקוק למשטח פרספקס בתור משטח עבודה ולא למודינג)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by e-Pit@m,

שיניתי את התמונה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני רוצה להזמין את מכונת הגילוח הזאת : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002FGTIZ0/ref=nosim/?tag=7855u-21 היא מ AMAZON UK , אני יכול להזמין אותה לפה ?? אם כן כמה מס או מע"מ אני אמור לשלם? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by klayton,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איך זה הולך שם? זה כמו מכירה פומבית וההצעה הכי גבוהה מתקבלת? כי זה נראה לי ממש מוזר אם לא.... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ferrari-360-Spider-F1-2005-FERRARI-360-SPYDER-F1_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ84156QQihZ007QQitemZ170080162145QQrdZ1

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ohad,

מה אאאאאאאאאאאאאתם עושים במחשב שלכם?!?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by udi,

אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות : 1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ? 2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gimipex,

אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg

22. Started by g_s,

משהו יודע אם אפשר לדחות את הגיבוש בלי סיבה מיוחדת? אם כן והגיבוש יעבור לי ליולי או אוגוסט האם זה ידחה לי את הגיוס שכרגע עומד על סוף יולי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.donpixel.com/play/es/060201201034/

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DooM Man,

אם ההודעה הזאת כבר קיימת, אז סליחה המנהלים. טוב, אני ראיתי כל מיני אנשים כאן ששמו מלא אייקונים מגניבים (אני לא בטוח שקוראים לזה ככה), כחולים, ועוד כל מיני דברים חמודים, שגם אני הייתי רוצה שתהיה באפשרותי לשים. אני זוכר לפני כחודש-חודשיים מישהו כאן כתב הודעה כזאת ואמרו לו לחפש, אז חיפשתי ולא מצאתי. אז למי שיכול לומר לי מאיפה אפשר להוריד ולהתקין אייקונים מגניבים כאלו אני אודה לו מאוד. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קודם כל אני לא ניראה לי שהסיפור נכון בגלל תחילת המיכתב והסוף שלו באתר, אבל במידה והוא נכון האיש הזה בחור מאוד מאוד רע!!! ואסור לפרנס אותו! מה שחשוד לי לגבי אמינות הסיפור הזה אלו המישפטים האלו שהם השורות הראשונות של הסיפור.... "אולי ראיתם כבר אבל זה עובר במייל כבר כמה ימים כדאי לקרוא זה חשוב " "הייתי חייבת לשתף אתכם בחוויה הקשה שעברנו אתמול בפיצה" - עכשיו איך זה רץ כמה ימים במייל והם עברו אתמול את החוויה מבחינת הכותב לרגע שהוא או היא רשמה את הסיפור! משו חשוד לי...ויש עוד כמה לא חסר דברים לא אמינים במיכתב אבל אני לא שולל מה דעתכם? http://www.bona.co.il/view.php?t=92606

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים