כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם למי שלא יודע עד אתמול במשך 3 ימים היא 18% הנחה על מסכי הLCD רציתי לדעת מי ניצל את זה? אני רכשתי אתמול 2 מסכי 971P ב1475 ש"ח כל אחד!!! עשיתי בדיקת פיקסלים, לשניהם אין פיקסלים שרופים. אני מאושר ;D אכן מסכים דיי טובים. מה אתם קניתם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספרים טובים למתחילים יש בשביל ללמוד את שוק ההון? בכיוון של פעולות בסיסיות ופרקטיות לא אסטרטגיה, או אסטרטגיה פשוטה ביותר, ראשונית איזה קורסים בשוק ההון למתחילים ישנם? כמה עולה קורס? ושאלת בונוס: איך אתם ממליצים ללמוד את שוק ההון? *בבקשה תשובות רק מאנשים עם ניסיון אישי!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OK. זה לא היה מצחיק,לדעת הרבים, מחקתי, כי אצלינו שולטת דמוקרטיה, הרוב קובע. SORY ! PS תודה מיוחדת לOK83
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער שאני כל יום שואל פה שאלות.. אבל יש לי עוד כמה שאלות סדרות: כדור נזרק לעבר מטרה בשנייה הראשונה הוא עובר חמישה מטרים ובכל שנייה לאחר מכן עשרה מטרים יותר יותר מאשר בשנייה שלפניה. הכדור הגיע למטרה N שניות לאחר זריקתו. בN-4 השניות האחרונות לזריקתו עבר הכדור 100 מטר יותר מאשר בN-2 השניות הראשונות לזריקתו. צריך למצוא את N. אפשר להבין שD שווה ל10 A1 שווה לחמש. השוויתי את הסכום של N-4 לסכום של N-2 ועוד 100 אבל זה לא הצליח לי משום מה מה הבעיה פה? שאלה בהסתברות: בעיר מסויימת חלק מהתושבים, צעירים ומבוגרים, תומכים בבניית גורדי שחקים, והשאר מתנגדים לבנייתם. אם בוחרים באקראי תושב מהעיר, ההסתברות שהוא מתנגד לבנייה היא 0.6. 20% מבין התומכים בבנייה הם צעירים. ההסתברות לבחור תומך בניי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל,שנה טובה לכולם,ורק טוב. אז ככה. בעיקרון אין לי כסף,או חשבון בנק, אבל יש לי סכומים ב-PayPal,אני זקוק גם ל''ארון'' חדש. אני מחפש חנות בגדים שמאפשרת קניה דרך PayPal, אני לא חושב שיש בארץ,אבל אני מעדיף חנויות של חו''ל (כל עוד הם שולחים גם לארה''ב)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי זה נכון מה שאומרים שלשים לפטופ על הברכיים זה מסרטן? איך זה מסרטן? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו כאן איזה מודים מדהימים עשו: http://www.modmag.net/forum/viewtopic.php?t=181
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ולעוד חבר יוזמה עסקית מסויימת. הבעיה היא שהדמות של סנופקין מהמומינים אמורה להיות חלק מהדבר שאנחנו מנסים למכור ואף לשמש כתמונה על המוצר. השאלה היא בהנחה שמדובר ביוזמה עסקית קטנה ולא גדולה במיוחד שאמורה להימכר בצורה אקראית ולא ברשתות הגדולות , היכן אנחנו עומדים מבחינת זכויות היוצרים ? האם ישנם בכלל זכויות יוצרים על הדמות העתיקה הזו ? ואם כן של מי ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים, ערב הסילבסטר ואני תקוע עם משוואות בטריגו' שכל החברים שלי בטח רצים שיכורים על איזה חוף, די דחוף לי העניין, המבחן מחר, ותבינו כמה הוא חשוב אם אני נשאר בבית... למשוואות - tan2x+4tan4x=1 sin2x-sin6x=2cos^2 2x - 1 tan^2 x = 1 - cos2x תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו אני מקבל 6000 שקל מהבר מיצווה ויש לי דילמה לא קטנה:אני רוצה מחשב חדש של אסוס וPSP אבל אמרתי לאמא שלי שנצע לקרויס לוונציה רודוס וכו" מה להחליט אני או המשפחה??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות שולחן טניס לאיזה דברים אני צריך לשם לב? תקציב כ1000 , אפשר אפילו ב500 , משומש גם בא על הפרק שמעתי על החברות , STIGA VO2 , SETTLER , יש עוד חברות? האם לקחת רק מאלה? תודה מראש נ.ב הארות הערות והמלצות יתקבלו בחום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי איזשהו סרטון מצויר על איזה דמות מרוקאית נדמה לי שמדבר בהתחלה רגוע, ואומר מילים כמו "בקארמה טובה" ואחרי זה מתחיל לצעוק ולקלל.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי שירשום כאן את הקישור זה דיי חשוב! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש לא להגיב, ואם אתם מתעקשים אז לפחות תשקלו מילים, תראו הבנה והיו מאופקים. זה נראה כמו עוד ספאם שקיבלתי מידיד שלי בדואר אבל זה לא בדיוק כך. מה אכפת לכם, קראו, הפנימו, ואם לא קשה אז תפיצו הלאה. המכתב הזה... נכתב ביידי חייל... המכתב הזה הוא מכתב התאבדות שנכתב בידייו.. הוא התאבד בגלל לחץ מהצבא... בגלל דיכאון... הוא ירה לעצמו כדור בראש והתאבד... הבקשה שלו היתה שהמכתב הזה יופץ אני מקווה שתמלאו אחר הבקשה שלו... ותודה !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו קורה/קרה את הסידרה הזאת? ויכול להגיד איך הספרים. קניתי את שתי הספרים הראשונים ובנתיים אני בעמוד 20. בנתיים די מסקרן... ומישהו יכול להגיד לי איך רושמים את הספר באנגלית, ואת הסופר דוגלס אדאמס באנגלית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . יש לי בחדר תריסים (אלה שעולים ויורדים) . התריסים האלו רגילים ולא חשמליים . החוט היה ישן ונקרע אז קניתי חוט חדש וניסיתי עכשיו להחליף. יש למעלה 2 גלגלות הראשונה היא זאת שמרימה את התריסים (הגדולה) והשנייה זאת הגלגלת הקטנה שיש בתוכה קפיץ. בגלגלת הקטנה נשבר הקפיץ והיא מסתובבת חופשי . שני הגלגלות מחוברות לחתיכת ברזל גדולה , הגלגלת הקטנה מחוברת בעזרת שני פינים שצריך ליישר אותם בשביל להוציא את הגלגלת . אפשרי לקנות גלגלת כזאת בנפרד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.consciousmedianetwork.com/video/2010/061810.htm
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע google קנתה את keyhole ועכשיו היא הוציא את התוכנה google earth שזה סייר על כדור הארץ בחינם! הנה הלינק http://earth.google.com/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראו הוזהרתם. ---- A-TEAM http://www.youtube.com/watch?v=4eTRqGm0HWc מרדוק חביב אבל ביצוע די גרוע
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולל ג'ינסים יקרים וחולצות ... שמעתי שעדיף להשתמש בג'ל כביסה מאשר אבקה ... זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי זה בעיה שמטרידה אותי זמן ארוך. אני עד היום עבדתי בעיקר בעבודה שאני לא אוהב ופשוט לא מתחבר לעבודה הזו אני מעדיף לקרוא בפורומים,כתבות, לצפות בסדרות/ סרטים מאשר לעבוד (לבזבז זמן) בעבודות האלה מצד שני כמעט על כל דבר צריך לשלם היום- ביגוד/ שכירות, מים, חשמל,חפצים. אני לא בחובות ואפילו צברתי סכום כסף מה עושים במצב כזה שאדם לא רוצה לעבוד, לא מצא את מקומו כלומר מעדיף לשבת בדירתו ללא עבודה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים הופיעה לי כתובית על המסך כחלק מהשידור, ומאז היא לא יורדת! ניסיתי לכבות את הטלויזיה ולהדליק, וזה לא עזר. יש למישהו מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה? זאת טלויזיית טושיבה די ישנה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם , אני רוצה להזמין את מכונת הגילוח הזאת : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002FGTIZ0/ref=nosim/?tag=7855u-21 היא מ AMAZON UK , אני יכול להזמין אותה לפה ?? אם כן כמה מס או מע"מ אני אמור לשלם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו ניסה להשיג מהדורות ישנות של עיתונים ישראלים, נניח לפני 30 שנה ? האם ניתן להזמין מארכיון מעריב או ידיעות מהדורה ספציפית לפני שנים ? כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-