כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
התרגיל: משתי ערים A ו-B שהמרחק ביניהן 30 ק"מ, יוצאים בו-זמנית שני רוכבי אופניים ונסעו לכיוון C במהירות של 12 ק"מ (שניהם). הרוכב שיצא מ-B המשיך לרכב כל הדרך באותה מהירות, ואילו הרוכב שיצא מA עבר בשעה הראשונה 12 ק"מ ועבור כל שעה הגדיל את מהירותו ב-2 ק"מ. א. כעבור כמה שעות מרגע יציאתם נפגשו שני הרוכבים? ב. כמה קילומטרים עבר הרוכב מ-A בשעה האחרונה לפני המפגש? צירפתי שרטוט קטן לצורך המחשה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בערך 50סמ מכירית את העמוד של המתח ששמים בבית שהוא מתכוון אז כזה אני מחפש רק הרבה יותר קטן בבית שלי קרסה הסיפריה ואני רוצה לשים תמוך שיחזיק לי את העסק שמתי בינתיים עמוד עץ קטן אבל אני מחפש משו יותר יפה כזה ועמיד יותר אם כזה דבר אני בשמחה ירצה לדעת איפה קונים ניסיתי לחפש בגוגל ורק מצאתי עמוד לכדור סל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור יותר לפורום לוחות אם או תוכנה או חומרה וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברגע שאלך לצבא אהיה בחיל האוויר (אני בן 15 - אבל צריך לחשוב על העתיד), שמעתי שיש אפשרות לעבוד בתור מתכנת ששם התנאים הכי טובים בעיקרון. יש לי ידע נרחב ביותר בתחום התכנות והמחשבים בכללי (סיימתי קורס C++ באוניברסיטה) ושמעתי מאדם שעבד כמתכנת בחיה"א שצריך פרופיל 64 ומטה, אני לא מתכוון להוריד פרופיל או משהו שכן אין לי שום בעיה בריאותית בכלל. למישהו יש עוד מידע בנושא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על סרטי אימה הכי מפחידים שהם גם טובים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? אני לא רוצה לחטט , זה סתם משהו שמסקרן אותי לדעת , מה הגיל הממוצע פחות או יותר של המשתשים באתר ??? בכל אופן , אני ראשון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה זה? למה תמיד שאני מוחק את זה זה מתקין את עצמו מחדש בלי לבקש ממני רשות? ובכלל איזה רשות יש לחנות של גוגל להתקין לי אפליקציות במכשיר דרך האתר שלהם מבלי שאני יאשר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה וצריך להחליף את תעודת הזהות שלי,גם כי היא מאוד ישנה,וגם ישנו שינוי בכתובת שלי. ניכנסתי לאתר של משרד הפנים ויש שם קטגוריה של תעודות זהות (במקרה שלי תעודת זהות בעקבות שינוי בפרטים האישיים),באתר כתוב שלא חובה להגיע,אני רק צריך לשלוח את התעודה המקורית,צילום (פוטו רצח) ודרכון (?). בספח עצמו רשום שהנוכחות היא כן חובה (אז צריך להיות שם או לא?) ולא רשום שצריך להביא דרכון (גם ככה אין לי). אז מה עושים בדיוק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי היקרים אני אוהב אתכם אתם חברי הכי טובים דרך האינטרנט אתם עזרתם לי ללמוד על המחשב ועזרתם לי להוכיח שרוב הטכנאים בארץ הם חסרי שכל אין שום דבר שיכול לבטא את החברות שלי אליכם נ.ב.אני לא הומו
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדעתי ביזבוז כסף וזמן שנה שעברה היו הרבה יותר הדגמות, השנה רק שתיים ועוד איה איזה איסוזו שעובר על מכשולים וואוו בשביל זה שילמתי 70 שקל אני והחברים שלי!!!?? וההדגמה השנייה בכלל לא ראינו כי באנו בשעה עגולה כמו שהם אמרו פתאום אומרים לנו לחכות שעה למה מה!!!! הלכנו עצבניים ומאוכזבים אפילו את התמונות צילמתי לא טוב ואולי יצאו לי 5 מתוך 60 וגם הם לא משהו. אבל ביקשתם וני יראה תהנו מהתמונות הגרועות:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קורה משהו. אני מחכה לכך כדי לקנות מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השכנה (30~) שלי שמעה שאני "מומחה\אלוף\מסטר\פימפ" במחשבים והיא רוצה שאני יעביר לה שיעור כדי ללמוד כמה דברים בסיסים כדי שהיא תדע לתפעל את המחשב בעבודה החדשה שלה . הידע שלי אכן דיי רחב ומגוון תוכנה, חומרה ועוד... בעיקר בנושאים שמעניינים אותי שמעצם הסקרנות חרשתי ולמדתי אותם לבד הבעיה היא שהנושא הזה ממש ענק ורחב בלי התחלה וסוף מוגדרים בניגוד לדברים אחרים שמנחה אותך איזה ספר או היררכיה מסוימת, כאן אין ממש דבר כזה ולכן אני לא יודע מאיכן להתחיל (זה כפתור POWER, בו מדליקים את המחשב : ) ומה ללמד... אני מניח שדברים רבים שנראים לי מובנים מאליהם יראו לה לא הגיוניים וקשים (עיניין של תפיסה... למרות שהיא לא כזאת מבוגרת אחרי הכל)... ולכן רציתי לשאול אתכם מה לדעכם אפשר ללמד ? זה ל…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאילו זאת שצנחה היא פני בגלל שהוא שינה את החזיון, זה כאילו המלכוד 22 אם כן אז הם עשו את זה לא מובן
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני לא מאמין אני פשוט לא מאמין פתחתי את גליון 156, אפריל 07 של POPULAR SCIENCE ומה גיליתי בעמוד 26??? את זה.... מה שיש לי לומר זה WTF?!?!?!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרבות לייזר כמו שמשחק בארני ב"how i met your mother" יש בארץ ? תמונה להמחשה:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוף כיוון שמצאתי טעות באחת התמונות של TT אז החלטתי לפתוח ט'ראד פאשלות של חברות בCebit. הפאשלה שמצאתי: הם טעו בין הכיתוב והתמונות למטה, איפה שרשום speakers יש את המגבר, ואיפה שרשום amplifier יש את הרמקולים. 8) כן משעמם לי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://reshet.ynet.co.il/Shows/Ulpan_layla/videomarklist,177399/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה ללמוד גרמנית, ובינתיים הכי מתאים לי באו"פ - זה בדרך לאוניברסיטה שבה אני לומד בינתיים (אוניברסיטת חיפה, אני לא יכול לקחת גרמנית שם כי זה לא מסתדר לי בלו"ז) ו... זהו הבעייה היא שאני לא מצליח להשיג שום מידע על ימים ושעות אני לא רוצה שהם יתקשרו אליי או ישלחו לי אימייל... אין להם את המידע הזה באתר שלהם או משהו כזה? תודה איל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יותר נכון, למה שברולט לא רוצה לייבא את שני הדגמים האלה? ה-MSRP של הקמרו הוא כמו של המאליבו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות חולצה עם מקדם הגנה, וגם כובע...(הכל בייחד גג400) רק שלא יהיוה מחירי שחיטה S:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שהצליל שלהם מדהים. הרגע ראיתי את זה: יש שם המון כלים לא מוכרים, אני אשמח עם מישהו יוסיף.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ציטוט מוואלה! חדשות : "מה דעתכם על מחשב נייד הפועל במהירות 6.8Ghz שמגיע עם 1 טרה בייט זיכרון והארד דיסק בנפח 2 טרה בייט? חכו חצי שנה" http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב עם רקעים יפים כמו digitalblasphemy שיהיו בו רקעים לרזולוציות של 1024*1280 ומעלה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-