כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
altec lansing vs2421 טוב אז כאמור אתמול קניתי את הרמקולים המדוברים הסתכלתי על התגובות באתר זאפ ראיתי שהרוב משבחים את הרמקולים אך יש משהו כמו חמישה אנשים שאומרים שיש בעיה ברמקולים עם כל מיני תיקתוקים ברמקולים הבאתי את הרמקולים חיברתי אותם ולהפתעתי הינה גם אצלי רמקולים כחדשים מהיבואן הרשמי קרט עם רעשים נוראיים שאי אפשר פשוט לסבול עניין אותי נורא מה הבעיה של הרמקולים התחלתי לנתק מכשירים חשמליים סביבו והגעתי לראוטר האלחוטי שלי כאמור איך שמתנקים את הראוטר מהחשמל התיקתוקים נעלמים מה גם שיש בעיה עם פלפאון למי שבחברת אורנ'ג מכיר יותר את הבעיה כאשר מישהו מתקשר אלייך הרמקולים מתחילים לעשות רעש ובכן אני בסלקום ועד עכשיו עם הרמקולים הקודמים שלי של לוגיטק לא היה את הבעיה איך שהבאתי א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי פלאפון NOKIA 73 במצב מצויין . אני לא יודע מה לעשות איתו ,הוא ריק מתוכן,ואף אחד לא התקשר בשביל לחפש אותו כבר שבוע . אז החלטתי למכור אותו אני מוכר אותו ב600 ש"ח אם מישהו רוצה שיצור איתי קשר 0507175559 או בפרטי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט ביום שבת עם חברים חשבנו יהיה חרא סרט כמו שאומרים המבקרים אל תחמיצו את הסרט הזה אל תקשיבו למבקרים הם אידיוטים שצריך לשלוח אליהם רוצח שכיר הסרט מצוין ברמה של BROUNE IDENTITY המשחק טוב התסריט טוב הכל טוב הסרט הזה שבר את ה"סרטים מבוססי משחקי מחשב הם חרא" נראה לי יש הסכם כזה בין המבקרים שאם יוצא סרט שמבוסס משחק מחשב ישר לתת חרא ציון תראו את ההבדלים בציונים בין המבקרים לבין הצופים\משתמשים רגילים http://www.metacritic.com/film/titles/hitman
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדעתי ביזבוז כסף וזמן שנה שעברה היו הרבה יותר הדגמות, השנה רק שתיים ועוד איה איזה איסוזו שעובר על מכשולים וואוו בשביל זה שילמתי 70 שקל אני והחברים שלי!!!?? וההדגמה השנייה בכלל לא ראינו כי באנו בשעה עגולה כמו שהם אמרו פתאום אומרים לנו לחכות שעה למה מה!!!! הלכנו עצבניים ומאוכזבים אפילו את התמונות צילמתי לא טוב ואולי יצאו לי 5 מתוך 60 וגם הם לא משהו. אבל ביקשתם וני יראה תהנו מהתמונות הגרועות:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קורה משהו. אני מחכה לכך כדי לקנות מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל! בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקל הוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זול אז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות? שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.djmonkeyboy.com/flash/Allyourbase.SWF no further words ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מאמין שרבים כאן מכירים את אתר PAYPAL. יש שם בעיה ;כתושב ישראל שיש לו חשבון בנק בישראל , אין אפשרות למשוך את הכספים הניכנסים לחשבוני ב PAYPAL , לחשבון הבנק שלי בישראל. האם יש דרך לפתוח חשבון בנק באמריקה? לחשבון בנק כזה ניתן להעביר את הכספים מ PAYPAL ) אנא תנו לי פירוט והסבר בעניין. תודה ZATAR
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יצטרך לשלם כסף למכס? או שאני יכול להביא בלי לשלם מכס?(אני מתכוון שישלחו לי מארה"ב מחשב אחד) ויש אפשרות שאני יביא את זה על שם חברה שמקבלת החזר מע"מ, ואני באמת יקבל אותו חזרה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון שפתחתי כאן מזמן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456884 רציתי להביע חוות דעת על החברה XFX. ב16 באוקטובר 2008 קניתי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX מהחנות FOX-PC לפני כמה חודשים, הכרטיס החל לעשות בעיות, וככל הנראה נדפק. כאשר רציתי לממש אחריות, לא הצלחתי לעלות על שום עקבות של FOX-PC ולא ניתן היה להחליף את הכרטיס שלי, ולכן, פניתי לשירות הלקוחות של XFX. החברה סיפקה לי אישור לשליחת הכרטיס אליהם לבדיקה, שתוצאותיה היו ידועות מראש: הכרטיס נדפק. בסופו של דבר, קיבלתי כרטיס מסך מדגם GTX260 בתור פיצוי, שעובד בצורה מצויינת. לכן, רציתי להמליץ על XFX ולשתף את חווית הרכישה שלי מהם. ברק.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, חשבתי שלא יזיק לי להתחיל ולחזק את שפת האנגלית שלי שהדרדרה יותר מידי במהלך השירות הצבאי. יש איזשהי תוכנה אטרקטיבית ללמוד השפה האנגלית? משהו בסגנון של התוכנה של הלימוד תאוריה שאיתה בזמנו. לפני שאני הלך להירשם לWALLSTREET או הקח מורה פרטי שיש לי מזה כבר טראומה מהילדות [יותר מידי מורים ]. יש חיה כזו? גם ככה אני יושב הרבה זמן מול המחשב ביומיום אז לפחות לעשות משהו באמת מועיל. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבקש הדרכה: איך שמים תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? זה מאד נפוץ בפורום. בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עושה סינכרון לאפליקציות (כלומר גורר אותם לחלון השחור ולוחץ על לחצן הסינכרון), זה כותב לי שהוא מתקין את האפליקציות XXX... ואז כשההתקנה נגמרת האפליקציות נעלמות מהמסך השחור. באג?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מותר או שיחרימו לי את זה במכס? אני יודע שמשרד התקשורת שם הגבלות על מה מותר ומה אסור בנושא אבל אין לי מושג מה ההגבלות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://reshet.ynet.co.il/Shows/Ulpan_layla/videomarklist,177399/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שלכל משפחה אמריקנית סוג ב' יש דירה שלא תבייש את עמידי ישראל, קוטג' עם גראג' ענקי, איך זה? בעוד שבישראל רוב הדירות הם בתוך בניינים בצפיפות מחרידה וכמובן שאין מה להשוות בגודלן לדירות שבאמריקה. איך את מסבירים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.autoweek.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060510/FREE/305100001/1065/TOC01ARCHIVE המכונית הכי מדהימה בעולם נעשתה קצת יותר מדהימה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש קטלוג משקפי שמש באינטרנט, רצוי אתר ישראלי. תודה. בא לי משחקי שמש טייסים, אבל משהו יותר מעוצב. או שאולי משהו אחר. אני צריך משקפי שמש חדשות!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!! אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול? הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש! חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ לי כיצד להסיר את נורטון אנטי-וירוס ואל תגידו לי עם הוספה\הסרה של הווינדוס כי זה לא עובד, אני יודע שיש איזה תוכנה שעושה את זה אם מישהו יודע כיצד להסיר אותו אני אודה לו\לה מאוד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המבחן הזה יותר קל ומהיר מהקודם שפורסם אבל בניגוד להוא הזה על זמן קיבלתי בו ציון מטורף שאני אפרסם מאוחר יותר http://www.hagigim.com/flash/IQTest2.swf
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים בחול שאפשר שהם ישלחו דברים לארץ כאילו יבוא אישי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שתכלס זה שברולט:קורבט אבל אם הם באמת מייבאים בכלל לארץ..... אה וכמה תעלה כזאת בארץ בערך..... איתן
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לנסות לשבועיים בלבד. יש מישהו שניסה ויכול לתת טיפים?(חוץ ממה שמופיע באתרי התזונה).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-