כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
האם יש מבצעים כאלו? ואם כן, מהי החברה הכי מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הפוסט הזה יחולק ל-2: מדריך, ושאלה. רוצים להזמין את כל המכותבים שלכם לטוויטר? אחלה! יש לכם הוטמייל? באסה... הפתרון: נכנסים להוטמייל מקליקים בצד על Contact List מגיעים למכותבים. מקליקים על Manage מקליקים על Export מקלידים קוד בטחון ושומרים את קובץ ה CSV נכנסים לג'ימייל מקליקים על Contacts בצד למעלה מקליקים על Import בוחרים את הקובץ שלנו...זהו נכנסים לטוויטר מתחברים מקליקים על Find People מקליקים על Find on other networks כרגע יש תמיכה בג'ימייל , יאהו ואמריקה אונליין לא בהוטמייל אבל כרגע העברנו מהוטמייל את כל המכותבים לג'ימייל אז אפשר להזמין את כולם גם אם יש לנו הוטמייל שמתי לב שכל מי שיצא לי לשוחח איתו במסנג'ר נכנס אוטומטית לרשימ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכונת יחסי הציבור של דיסני עולה לשיא חדש עם טריילר אחרון עבור הפרק השביעי בסדרת מלחמת הכוכבים, ותחילת המכירה המוקדמת לכרטיסים לקראת ההשקה בעוד כחודשיים לכתבה: http://hwzone.co.il/הציפיות-בשיאן-צפו-בטריילר-החדש-עבור-הק/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למנהלי האתר והפורום, לא ביקרתי באתר תקופה בגלל לחץ בעבודה ומשפחה (ילדים) , לא הייתי כאן בערך שנה אם לא יותר.. אני חייב לציין שנכנסתי לאתר ונדהמתי ! איזה יופי של ממשק, עיצוב ובניה . נותן הרגשה של וואו ! איך פספסתי את כל זה ! אני חבר דיי וותיק באתר (מ 2010) הנהדר הזה ובאמת רוצה לרשום את הערכתי למנהלים ! כל הכבוד ! ותודה ! אני לא יודע אם וכמה אתם מקבלים פידבק מהמשתמשים, אבל זה לא מובן מאליו ! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו ניסה להשיג מהדורות ישנות של עיתונים ישראלים, נניח לפני 30 שנה ? האם ניתן להזמין מארכיון מעריב או ידיעות מהדורה ספציפית לפני שנים ? כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מפרט: AMD Athlon XP-M 2400+ Ultra low voltage (מעבד Barton המקורי צרך 65W, גרסת Mobile הרגילה 45W, הגרסה המיוחדת הזאת הושקה בסוף חיי התושבת וצורכת 35W בלבד) + Arctic Cooler (אחלה גוף קירור שקט לחלוטין) לוח אם Abit Nforce 2 - אחלה לוח אם, מעולה ל-OC. זיכרון 512X2 DDR1 במהירות 400MHZ (סה"כ 1GB) כרטיס מסך Ati Radeon 1650Pro (הריץ בזמנו את Oblivion על הגדרות בינוניות גבוהות) כונן קשיח חדש 160GB 7200RPM באחריות ב-KSP ספק ThermalTake 400W. אין צורב מארז ישן כמה שווה? זה יכול להיות אחלה מחשב לצבא או להורדות. הכל תקין נבדק תחת עומס רב. מעבד בעל פוטנציאל OC אדיר (מי שזוכר את ה-Athlon XP-M).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כאשר רוצים להזמין מזיגזאג משהוא כותבים פרטים ואז הם מתקשרים אליך נכון? אחרי כמה זמן הם מחזירים תשובה (בערך)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לתרגל אנגלית במקלדת אז חשבתי אולי להתחיל לכתוב בפורומים אמריקאיים. יש לכם פורומים טובים להמליץ לי עליהם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את הפונקציה SINX=0 אני יודע לצייר אבל פונקציות מסוג דומה אני מתקשה אז מה שאני רוצה לדעת זה למשל מהסתכלות על הפונק' איך אני יודע מתי היא חותכת את הצירים למשל כשהיא שווה 0 וכד' ואז אני יוכל צייר. יש גם את העניין הזה של הרדיאנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את זה אתמול באינטרנט. מישו יודע על מה מדובר? לא הוסיפו שום פרט רק שיש להגיע בתאריך זה לביתן חיל הים. מישו יודע למה אני בדיוק הולך להתמיין(אם בכלל)? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח. הבוקר (יום א') הגעתי למשרד ולהפתעתי דלתות החדרים במשרד היו פתוחות. במהלך היום כששאלתי את הביטחון על הנושא נמסר לי שביום חמישי/שישי בוצע ריסוס בכל הקומה. לצערי עקב ניסיון עבר עם האנשים המעורבים כלל לא הופתעתי על חוסר האכפתיות אך עדיין נשארתי תוהה האם אין חובה של האחראים על המבנה להודיע לעובדים כי בוצע ריסוס במבנה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי על הכרטיס מסך מדבקה שעליה כתוב C.D.M ושהיא מציינת את תאריך האחריות התקף והוא ה9\2003 אני רוצה לדעת אם וכאשר לאן לפנות(לחברת CDM כמובן , אבל איפה היא נמצאת?)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לכתוב את השאלות אז החלטתי שפה טוב שאלה ראשונה האם גוגל מסנן אתרים שיש בהם תוכן לא חוקי כמו האקינג נגיד שאלה שניה אם אני שם אתר באינטרנט האם הוא אוטומטית יופיע בגוגל כאשר אני אחפש אותו (לא משנה באיזה עמוד) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני תמיד רואה בטלויזיה פרסומות למסכים עכשיו אני רוצה לדעת איך אומרים נכון את המילה תקראו את המילה איך שאני כותב אותה 1.מסקים 2.מסחים אם אומרים אותה נכון ? אני יודע שזאת שאלה טיפשית אבל היא מציקה לי כבר המון זמן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפי מה שקראתי והבנתי, הדרך הכי טוב לתקן דיסקים שרוטים היא באמצעות מריחת Brasso. http://en.wikipedia.org/wiki/Brasso רציתי לדעת - איפה משיגים את זה בארץ? אם זה זמין בכלל, כמובן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר דרכו אפשר להיכנס לאתרים אחרים שחסומים אצלי בעבודה לא מדובר על אתרי סקס unblockall.net לא שווה כלום, פותח לי רק את העמוד הראשון מישהו מכיר אתר אחר שכן עובד טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יום שני מבחן ראשון שלי באזרחות, כמו שאתם יודעים זה מקצוע דיי קשה, אז תוכלו לתת לי טיפים ככה.... כי אני לא יודע באיזה צורה לענות על השאלה, ובכלל איך לזכור חומר דיי גדול (המורה הביא לנו ללמוד מתוך 30 דפים +-)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אץ רוב השמות ועם כבר את כולם כי אני חייב אותם בבקשה ותודה...
-
אז ככה אני מחפש לקנות אוטו זול גג איזור ה 10K רצוי חסכוני בדלק, כמה שאפשר יותר בטוחה (למורות שרוב המכוניות בסכומים האלו הם דיי גרוטאות) בנתיים אני בכיוון של פז'ו 106 שנת 97 ומעלה שאפשר למצוא יד שניה באיזור ה 10-12K לאיזה עוד כיוון אפשר ללכת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חטיבת המוליכים למחצה של סמסונג תחזור להיות זו שתייצר את שבבי העתיד של הענקית מקופרטינו, לאחר מספר שנות קאמבק של המתחרה TSMC לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שעברתי ל-012 המג'נונים האלה ואחרי שעידכנתי את הכתובת אי מייל החדשה שלי רק אבל רק ב-HWzone, אני מתחיל לקבל על בסיס יומי כול יום איזה חמש הודעות עם טרויינים!!! נשבע לכם אם אני תופס ת'חרא ששולח לי אותם אני מ*יין אותו בתחת כול כך חזק שהוא לא יוכל לשבת כול החיים שלו!!!!! :AR15: :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת סלולר יכולה להכריח אותי לשלם כל חודש על "חבילת דור שלישי" אפילו אם אני לא משתמש ולא רוצה להשתמש באף פיצ'ר של הדור השלישי ואפילו שאני לא מחובר לרשת שלה עם מכשיר דור שלישי (העברתי את מכשיר הדור השלישי לרשת אחרת) ואני לא בהתחייבות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-