כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
יש לי כיסא משרדי,ובטח כולכם מכירים את הגלגלים מפלסטיק,שנתקעים להם שיערות על הציר,בין גוף הכיסא לבין הגלגל עצמו.וזה משגע אותי שאני לא מצליח להחזיר את הכיסא למצבו הקודם,ככה שהייתי יושב בכיף ומחליק על הריצפה להנאתי. יש למישהו הצעות איך להעיף משם את השיערות,ולגרום לגלגלים להתגלגל חופשי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי על הכרטיס מסך מדבקה שעליה כתוב C.D.M ושהיא מציינת את תאריך האחריות התקף והוא ה9\2003 אני רוצה לדעת אם וכאשר לאן לפנות(לחברת CDM כמובן , אבל איפה היא נמצאת?)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לכם עריכה אתם מוזמנים לערוך תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני ללמוד לנגן על גיטרה. רציתי לדעת האם זה מאוחר מידי בשבילי כבר להתחיל ללמוד? אני בן 17. אם זה לא מאוחר מידי אשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות: 1. האם אני צריך מורה או שאני יכול ללמוד לבד/בעזרת חבר? 2. ברצוני ללמוד על גיטרה חשמלית האם כדי בהתחלה ללמוד לנגן על קלאסית? 3. הממ יש אולי המלצות או הצעות כל שהן? =) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://23tueren.de/files/riddleRelated/theRomans/theRomans.html אמור להתקבל קוד בן 8 תווים מאותיות באנגלית ומספרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מודה שאת חלקם לקח לי זמן לקלוט http://www.psdisasters.com/2010/12/top-20-photoshop-disasters-of-2010.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי כבר כמה נושאים כאן בעבר לגבי מכונות תספורת אבל עדיין לא הגעתי להחלטה. אני כבר תקופה משתמש במכונה פשוטה (מספר את עצמי, חייל) של Philips, שכבר ראיתי אותה נמכרת ב100שח בסופר פארם (חשמלית, לא נטענת.) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=SG&slg=EN&ctn=QC5115/15 אני מחפש משהו דומה שיעשה את העבודה טוב יותר - המכונה לא מצליחה להוריד את השיער במהירות ובצורה אחידה, ואני מתעכב בכל תספורת על הדברים האלו (זמן יקר במוצ"ש לפני חזרה לבסיס..) - מכונה עמידה (שלא תשבר בנפילה הראשונה, נוסעת איתי לכל מקום בתיק) - טווח של גבהים עם מרווחים קטנים (למשל במכונה כרגע יש 3-21 עם רווחים של 2 מ"מ וזה מעולה) - לא חובה נטענת ואולי אפילו עדיף שלא. הסוללות תמיד עושות בעיות א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות תנעליים של לברון מישהו פעם הזמין מהאתר ויכול להגיד לי מה וכמה ועם שילם מכס או משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כבר יותר מחודש וחצי עבר מאז ההשקה של שידורי ה-DTT. מישהו כבר התנסה ויכול לספר על זה? אני מת להתנתק מהכבלים אבל צריך חוות דעת על איכות השידורים. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שכתוב למעלה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור ). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חטיבת המוליכים למחצה של סמסונג תחזור להיות זו שתייצר את שבבי העתיד של הענקית מקופרטינו, לאחר מספר שנות קאמבק של המתחרה TSMC לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש מבצעים כאלו? ואם כן, מהי החברה הכי מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה גלאי נותן בצועים טובים??..כלומר מזהה מצלמות\מכמונות(כך רושמים את זה?) מהירות ועוד.. המחיר לא משנה תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום כמה חולצות, ואחת מהם היא החולצה המוכרת של אינטל. כתוב בעיגול Insane Inside ואז למטה במקום פנטיום כתוב Venhtium processor מזה Venhtium? הבנתי שזאת מילה שהתחברה עם פנטיום, אבל איזו מילה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dfilm.com/mm/mm_route.php?id=407854 זה בהשראת CNN ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה קטנה אני מקווה שהיא קשורה לכאן לא מצאתי מקום טוב יותר... רציתי לדעת עם מישהו יודע איך אפשר למחוק את כל התוכן מהפאלם או במילה הידועה לפרמט את הפאלם חיפשתי בתוכו אבל יש קטגוריות שאי אפשר למחוק כמו למשל הספר טלפונים אי אפשר למחוק את הכל... palm m515 אם הסוג חשוב... שיניתי נקווה שזה בסדר..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שבמועד מסוים אני ניגש למבחן וקיבלתי X, הציון מאפשר לי כניסה לחוג שרציתי אבל ציון האנגלית לא מקנה לי פטור. אם אגש שוב למבחן, והפעם אקבל ציון Y, שלא מאפשר כניסה לחוג המסוים או שהוא גבולי למדי, אך ציון האנגלית שלי יקנה לי פטור - הפטור יתפוס ביחד עם הציון הקודם (והגבוהה) ? או שאני צריך לבחור "להגיש" רק מועד אחד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי שתי פוסטרים, האחד 1.5 על 1 מטר השני 90 ס"מ על 60 ס"מ התקשרתי למסגריה אקראית והייתי בשוק. לפוסטר הגדול הביא לי הצעת מחיר של 700 שח!!! ולקטן 180! האם המחירים האלו אמיתיים/נורמטיביים או שזה משהו מיוחד/איכותי ויש משהו פשוט בסביבות ה50 שקל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-