עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

אין לי רישיון לאופנוע/קטנוע אני שוקל לעשות רישיון בדרגה A2 לצורכי נסיעה לעבודה (במרחק של 12 ק"מ -/+ לכל כיוון בכביש עירוני) הקטנוע ישמש נטו להתניידות אין כאן פאן של הנאה. נניח שאני רוכש את הקטנוע החשמלי הבא: http://www.vectrix.co.il/node/25 מהן העלויות הממוצעות לשנה בהתחשב בנתונים שציינתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. למישהו יש מושג כמה זה עולה פחות או יותר?

• 7 תגובות
    • 18.9k צפיות
  3. הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…

4. Started by The Ghost,

אל תענו ישר..אל תזרקו מספר שנראה לכם, אלא תעשו חישוב קצר. כשאני מתכוון לתחזוקת הרכב זה אומר: ביטוח,טיפולים קבועים, דלק, טסטים, תאונות , ירידת הערך של הרכב כל שנה, החלפת חלקים. לא כולל כל מיני שיפורים למיניהם.

• 54 תגובות
    • 7k צפיות
  5. Started by Ironside,

יש לי בבית 3 מחשבים. 2 מהם פועלים כמעט non-stop והשלישי כ-5 שעות ביממה. *2 המחשבים הדלוקים קבוע רצים ב-OC קל של 20% כל אחד (לא יודע אם זה משמעותי) ** נניח שהמחשבים בעלי חומרה ממוצעת (קשיח אחד, שלושה מאווררים, כרטיסי מסך 4870 ו-3650, ספקי כוח 460, 550 : Cooler Master ו- Corsair בהתאמה) אני סקרן לדעת כמה זה עולה לי בחודש (או חודשיים לפי חשבוניות של חברת חשמל). אם מישהו עשה חישוב פעם, אנא חלקו את המידע.

• 18 תגובות
    • 14.6k צפיות
  6. אורח Si-Nom

כמה עולה להוציא טופס ירוק+לעשות בדיקת עיניים שם? אגב איפה ה MMC נימצא באשדוד? אמרו לי הוא עבר. :s05:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כמה עולה לעשות רישיון על טרקטור כולל שיעורים וטסט.. והאם אפשר לנסוע על טרקטורון ברשיון זה? מישהו יכול להביא לי מידע מוסמך?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  8. הכי נמוך שאני שמעתי הוא 1 ש"ח בעבור תמונה בגודל סטנדרטי. מישהו שמע על פחות?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. סבתא שלי צריכה לשלם חוב או משהו וזה מסתכם בסכום של 2000 אירו, השאלה היא כמה יעלה לשלוח סכום כזה ליעד בגרמניה ואיך לעשות את זה בדרך הזולה ביותר?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  10. אני רוצה לדוגמה שישלחו לי משם הארדיסק, עד שבוע זמן שליחה. או לדוגמה אייריבר H320, כמה כסף עולה לשלוח ? ודרך מי שולחים ? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by sagi_10,

שלום אחותי רוצה לקנות מכונת ברד(אל תשאלו אותי למה...) אני מתכוון למכונת ברד כמו בפיצוציות....כמה עולה דבר כזה??

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Tzion,

כמה עולה לשלוח חבילה בדואר (בוא נגיד דיסק קשיח או דברים בסדר גודל כזה) מאיזור הצפון (ליתר דיוק טבריה) אל אזור המרכז?? האם המרחק משנה את המחיר? והאם גודל החבילה משנה את המחיר? ??? כמה זה בלי ביטוח וכמה זה עם ביטוח? תודה!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by naor-007,

אני מזמין משם יויו מיוחד לאחי הקטן והוא עולה 14$ כמה יעלה לי המשלוח לארץ בערך? (תתחשבו בזה שהחבילה קטנה ושוקלת מעט)

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  14. Started by talel18,

המספר שלי הוא 0.75 ואני רוצה לקנות עדשות ראייה אז חשבתי לקנות עדשות ראייה כחולות כמה עולה דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ultras5,

....

• 90 תגובות
    • 7.1k צפיות
  16. Started by redead,

רוצה להכין אלבום של איזה 300-400 תמונות. כמה יעלה פיתוח +- ?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by dvirf1,

כמה צריך לעלות כל הסיפור (רשיון נהיגה + רשיון רכב + קטנוע + ביטוח)?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  18. שלום רב איזה מורה אחד נתן לי הצעת מחיר כמה עולה שיעור נהיגה על אופנוע כבד עד 500 הילוכים?? במגרש של חולון??

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by raiman1,

השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. Started by 114508534,

אני מחפש אולפן הקלטות ....בערך כמה עולה שעה באולפן + מיקס

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  21. לחבר שלי יש בעיות עם הנייד, המאוורר של הקירור משמיע רעשים, הוא הלך לחנות והציעו לו תיקון תמורת 300 ש"ח לא כולל עבודה (ז.א רק החלקים 300 ש"ח). כמה אמור באמת לעלות כזה תיקון והאם מישהו מכיר מעבדה אמינה בב"ש לניידים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ben060,

אני לא רוצה תרגום של בבילון שלפעמים מוציא את משמעות המילה בצורה קצת מעוותת. אני מחפש משהו מקצועי. מישהו יודע כמה זה צריך לעלות ולאן לפנות? אני בעיקר צריך בשביל תיקים משפטיים שיתורגמו לשפה שונה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

אף פעם לא שמתי לב... כמה עונת היו\יש למומינים? אגב... סידרת הילדים הטובה בעולם...

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by stone cold,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.