עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tzion,

כמה עולה לשלוח חבילה בדואר (בוא נגיד דיסק קשיח או דברים בסדר גודל כזה) מאיזור הצפון (ליתר דיוק טבריה) אל אזור המרכז?? האם המרחק משנה את המחיר? והאם גודל החבילה משנה את המחיר? ??? כמה זה בלי ביטוח וכמה זה עם ביטוח? תודה!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by naor-007,

אני מזמין משם יויו מיוחד לאחי הקטן והוא עולה 14$ כמה יעלה לי המשלוח לארץ בערך? (תתחשבו בזה שהחבילה קטנה ושוקלת מעט)

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. Started by talel18,

המספר שלי הוא 0.75 ואני רוצה לקנות עדשות ראייה אז חשבתי לקנות עדשות ראייה כחולות כמה עולה דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ultras5,

....

• 90 תגובות
    • 6.9k צפיות
  5. Started by redead,

רוצה להכין אלבום של איזה 300-400 תמונות. כמה יעלה פיתוח +- ?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by dvirf1,

כמה צריך לעלות כל הסיפור (רשיון נהיגה + רשיון רכב + קטנוע + ביטוח)?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. שלום רב איזה מורה אחד נתן לי הצעת מחיר כמה עולה שיעור נהיגה על אופנוע כבד עד 500 הילוכים?? במגרש של חולון??

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by raiman1,

השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by 114508534,

אני מחפש אולפן הקלטות ....בערך כמה עולה שעה באולפן + מיקס

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  10. לחבר שלי יש בעיות עם הנייד, המאוורר של הקירור משמיע רעשים, הוא הלך לחנות והציעו לו תיקון תמורת 300 ש"ח לא כולל עבודה (ז.א רק החלקים 300 ש"ח). כמה אמור באמת לעלות כזה תיקון והאם מישהו מכיר מעבדה אמינה בב"ש לניידים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ben060,

אני לא רוצה תרגום של בבילון שלפעמים מוציא את משמעות המילה בצורה קצת מעוותת. אני מחפש משהו מקצועי. מישהו יודע כמה זה צריך לעלות ולאן לפנות? אני בעיקר צריך בשביל תיקים משפטיים שיתורגמו לשפה שונה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

אף פעם לא שמתי לב... כמה עונת היו\יש למומינים? אגב... סידרת הילדים הטובה בעולם...

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by stone cold,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  14. דחוףף.. כמה עונות מאמן רוני לוי את מכ. חיפהה?? צריך תשובה מדוייקת..

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  15. חבר שלי קנה לפני מס' ימים מחשב כמעט מלא מ-KSP. יש לו ידע שטחי, לא יותר. הוא בחר את הרכיבים בעצמו (לצערו לא התייעץ איתי לפני). מעבד AMD XP 2000 ולוח Gigabyte GA-7VAX ועוד כמה רכיבים כולל כרטיס קול Genius 5.1 PCI !!! אתם קולטים ??! על הלוח 7VAX יש כרטיס קול (AC97) !! והבני ז***ת האלה מכניסים לו גם את הכרטיס של Genius :AR15: :AR15: הם הרכיבו לו את זה שם, אמרו לו תבוא מחר. בא למחרת, לקח המחשב הביתה. הכרטיס קול לא עובד (התנגשויות כנראה עם זה שעל הלוח - לא חשוב). פתאום הוא רואה יש לו מאחורה עוד כניסות/יציאות של סאונד (של ה-AC97). ואז נפל לו האסימון ! תוך כדי סינון קללות עסיסיות (בראשו) על איש המכירות, הוא ניתק את הכרטיס PCI. הפלא ופלא הסאונד שעל הלוח עובד בצורה …

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by idofr,

היי שלום לכולם קיבלתי את המחשב השין של סבא במטרה למכור אותו בתיקווה להרוויח כמה שקלים למישהו יש מושג כמה בערך שווה מחשב פנטיום 4 1.8 עם 1 גיגה של ddr 3200. לוח של אינטל (אני לא ממש זוכר איזה) עם כרטיס מסך OB בלי הארד-דיסק ובלי כוננים (חוץ מפלופי) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Component,

שלום רב, איש אחד שאבא שלי עובד איתו, הביא לי את המנחשב שלו לתיקון. ביצעתי את הדברים הבאים: 1. גיבוי הקבצים שהיו על ההארדיסק 2. פירמוט והתקנה מחדש של חלונות 98* 3. מצאתי את כל הדרייברים של הלוח (לקח לי דיי הרבה זמן) 4. התקנתי את הדרייברים 5. שמתי עוד בורג ליציאה למסך (הכרטיס מסך מובנה על הלוח) 6. התקנתי אופיס 2000* 7. התקנתי כמה תוכנות קטנות 8. התקנתי worms armageddon* 9. את כל ביצעתי בלי עכבר!! (יש לו רק יציאת סריאל במחשב) *חוקיותם מוטלת בספק, if you know what I mean... כל הסיפור לקח לי שלוש שעות בערך (המחשב ישן). אני מתכוון לנפח קצת את כל העסק ("כרטיס מסך שלך התפרק לגמרי...", "הייתה תקלה חמורה מאוד בווינדוס ,לקח לי הרבה זמן..."). מה אתם חושבים שאני צריך לקחת על כל זה? 20…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

http://www.safenow.org/ תדפיסו ותלו בכל לוח מודעות

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by lion03,

כמובן שזה על AMD http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029737,00.html#n http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html ועוד אחד מגיימר http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=564579

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by fire15,

כמה פעולות לשניה המוח האנושי עושה? סתם שאלה שעלתה לי לראש

• 62 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. Started by shuy,

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  22. כמה פעמים אתם משתמשים בלחצן "תצוגה מקדימה" לפני שאתם שולחים הודעה? אני מאלה שבודקים עד שההודעה מושלמת, אז רציתי לראות עד כמה אני פסיכי...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול בו את השאלה הזו, אז מקסימום תעבירו את זה לפורום אחר. כמה פעמים בחודש יוצא לכם לפתוח את המארז? מאיזה גיל אתם התחלתם לעשות את זה?

24. בחורף הייתי משקה אותו פעם בשבוע ובוא היה פורח בזמן האחרון הוא התחיל לנבול אז התחלתי להשקות אותו יותר השאלה היא אם מישהו יודע בדיוק כמה צריך להשקות אותו בימי הקיץ החמים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.