כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
כמה עולה לשלוח חבילה בדואר (בוא נגיד דיסק קשיח או דברים בסדר גודל כזה) מאיזור הצפון (ליתר דיוק טבריה) אל אזור המרכז?? האם המרחק משנה את המחיר? והאם גודל החבילה משנה את המחיר? ??? כמה זה בלי ביטוח וכמה זה עם ביטוח? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מזמין משם יויו מיוחד לאחי הקטן והוא עולה 14$ כמה יעלה לי המשלוח לארץ בערך? (תתחשבו בזה שהחבילה קטנה ושוקלת מעט)
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
המספר שלי הוא 0.75 ואני רוצה לקנות עדשות ראייה אז חשבתי לקנות עדשות ראייה כחולות כמה עולה דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רוצה להכין אלבום של איזה 300-400 תמונות. כמה יעלה פיתוח +- ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה צריך לעלות כל הסיפור (רשיון נהיגה + רשיון רכב + קטנוע + ביטוח)?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום רב איזה מורה אחד נתן לי הצעת מחיר כמה עולה שיעור נהיגה על אופנוע כבד עד 500 הילוכים?? במגרש של חולון??
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
אני מחפש אולפן הקלטות ....בערך כמה עולה שעה באולפן + מיקס
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות עם הנייד, המאוורר של הקירור משמיע רעשים, הוא הלך לחנות והציעו לו תיקון תמורת 300 ש"ח לא כולל עבודה (ז.א רק החלקים 300 ש"ח). כמה אמור באמת לעלות כזה תיקון והאם מישהו מכיר מעבדה אמינה בב"ש לניידים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא רוצה תרגום של בבילון שלפעמים מוציא את משמעות המילה בצורה קצת מעוותת. אני מחפש משהו מקצועי. מישהו יודע כמה זה צריך לעלות ולאן לפנות? אני בעיקר צריך בשביל תיקים משפטיים שיתורגמו לשפה שונה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
-
דחוףף.. כמה עונות מאמן רוני לוי את מכ. חיפהה?? צריך תשובה מדוייקת..
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני מס' ימים מחשב כמעט מלא מ-KSP. יש לו ידע שטחי, לא יותר. הוא בחר את הרכיבים בעצמו (לצערו לא התייעץ איתי לפני). מעבד AMD XP 2000 ולוח Gigabyte GA-7VAX ועוד כמה רכיבים כולל כרטיס קול Genius 5.1 PCI !!! אתם קולטים ??! על הלוח 7VAX יש כרטיס קול (AC97) !! והבני ז***ת האלה מכניסים לו גם את הכרטיס של Genius :AR15: :AR15: הם הרכיבו לו את זה שם, אמרו לו תבוא מחר. בא למחרת, לקח המחשב הביתה. הכרטיס קול לא עובד (התנגשויות כנראה עם זה שעל הלוח - לא חשוב). פתאום הוא רואה יש לו מאחורה עוד כניסות/יציאות של סאונד (של ה-AC97). ואז נפל לו האסימון ! תוך כדי סינון קללות עסיסיות (בראשו) על איש המכירות, הוא ניתק את הכרטיס PCI. הפלא ופלא הסאונד שעל הלוח עובד בצורה …
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם קיבלתי את המחשב השין של סבא במטרה למכור אותו בתיקווה להרוויח כמה שקלים למישהו יש מושג כמה בערך שווה מחשב פנטיום 4 1.8 עם 1 גיגה של ddr 3200. לוח של אינטל (אני לא ממש זוכר איזה) עם כרטיס מסך OB בלי הארד-דיסק ובלי כוננים (חוץ מפלופי) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, איש אחד שאבא שלי עובד איתו, הביא לי את המנחשב שלו לתיקון. ביצעתי את הדברים הבאים: 1. גיבוי הקבצים שהיו על ההארדיסק 2. פירמוט והתקנה מחדש של חלונות 98* 3. מצאתי את כל הדרייברים של הלוח (לקח לי דיי הרבה זמן) 4. התקנתי את הדרייברים 5. שמתי עוד בורג ליציאה למסך (הכרטיס מסך מובנה על הלוח) 6. התקנתי אופיס 2000* 7. התקנתי כמה תוכנות קטנות 8. התקנתי worms armageddon* 9. את כל ביצעתי בלי עכבר!! (יש לו רק יציאת סריאל במחשב) *חוקיותם מוטלת בספק, if you know what I mean... כל הסיפור לקח לי שלוש שעות בערך (המחשב ישן). אני מתכוון לנפח קצת את כל העסק ("כרטיס מסך שלך התפרק לגמרי...", "הייתה תקלה חמורה מאוד בווינדוס ,לקח לי הרבה זמן..."). מה אתם חושבים שאני צריך לקחת על כל זה? 20…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כמובן שזה על AMD http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029737,00.html#n http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html ועוד אחד מגיימר http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=564579
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
כמה פעמים אתם משתמשים בלחצן "תצוגה מקדימה" לפני שאתם שולחים הודעה? אני מאלה שבודקים עד שההודעה מושלמת, אז רציתי לראות עד כמה אני פסיכי...
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול בו את השאלה הזו, אז מקסימום תעבירו את זה לפורום אחר. כמה פעמים בחודש יוצא לכם לפתוח את המארז? מאיזה גיל אתם התחלתם לעשות את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחורף הייתי משקה אותו פעם בשבוע ובוא היה פורח בזמן האחרון הוא התחיל לנבול אז התחלתי להשקות אותו יותר השאלה היא אם מישהו יודע בדיוק כמה צריך להשקות אותו בימי הקיץ החמים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-