כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=11ryeXDAPlo זוחלת על נייר A4. האם מישהו יודע מה מתפתח ממנה והאם זה מסוכן? אני יודע שזה ממש לא קשור לפורום, אבל אני מפחד מתולעים, ואני מעדיף להראות את זה.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש אתר שסיקר את עסקת החטופים האחרונה באנגלית מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2841471 נשלח אלי במסנג'ר בשעה 11 בבוקר בדיוק.
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום,למי שיש פה מושג-המכס שצריך לשלם מעל 200$ זה על כל פריט יחיד או על כול המוצרים ביחד?? והבנתי שאלכוהול מותר רק ליטר 1 לאדם זה נכון?מה קורה אם אני קונה 1.5 ליטר(נראה לי שיש בדיוטי פרי בקבוקים כאלה)? ומישהו יודע כמה בדיוק משלמים על המכס?(נגיד קניתי משהו ב300$ אז כמה צריך להוסיף)? תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.devtopics.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/05/comic.jpg בבקשה אל תתחילו לרדת עלי אם זה ישן/לא מצחיק/ טיפשי. אותי זה מצחיק :iamstupid:
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו יודע עם אתר שמפרסם קישורים ותכנים להורדה באתר עצמו אך הקישורים לא נמצאים על השרת שלהם אז הוא נחשב לחוקי? כלומר למי שלא הבין, נגיד שאני פותח אתר להורדות משחקים וכו' בהורדות ישירות/אימיול והקישורים שאני מפרסם הם לא על האתר שלי אלא על שרתים כמו RS וFF ,האם האתר שלי חוקי למהדרין ולא יהיה סכנה לעסק עם בתי משפט בעתיד?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אלה הזולים ביותר מתוך זאפ.. מישהו מכיר ויכול להמליץ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רואה יותר מידי דברים לא טובים על ksp (שיש להם חלקים משומשים או סוג ב' מכיוון שהם מייבאים בייבוא אישי, ואין להם אחריות של יבואן רשמי פה בארץ וכו') קודם כל מה אתם אומרים זה נכון? אסור לקנות שם? ודבר שני איפה אתם ממליצים לקנות בירושלים אם כך?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לירושלמים שבנינו.. קיבלתי מכתב שעליי לחדש תרישיון (לשלם אגרה בסך 241 פלוס תצלום שלי) שאלתי כמה אנשים איפה אני מיצטלם ולמעשה איפה אני מחדש.. (למה ניגמר לי הנהג חדש) חלק ענו לי בקניון במלחה חלק אחר ענה לי בעיר ובבנין כלל.. בקיצור אפחד לא סגור על מקום.. עכשיו למעשה השאלה מופנת אליכם איפה אני סוף סוף יכול כבר לחדש תרישיון?? ולעלות על הכביש.. למה עבר לי התוקף לפני חודש.. אגב לא יעשו כלום או באתי עכשיו נכון? אז ירושלמים איפה אני יכול ללכת ולסיים תסיפור הזה? ולקבל תרישיון בחזרה.. תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות בארץ שמוכרת שעונים של Omega. בינתיים מצאתי רק אחת - eltime.co.il (אורלוגין), אבל המחירים שם פשוט מגוחכים; במחיר שהשעון שאני רוצה נמכר שם, אני יכול לטוס לארה"ב, לקנות אותו שם, לחזור - ועוד יישאר לי 1,500 ש"ח עודף. מישהו מכיר חנויות נוספות.. ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... קרה לי עכשיו משהו ממש מוזר בפייסבוק נכנסתי וראיתי ברשימת מחוברים מישי שאני לא ממש מכיר אז נכנסתי לפרופיל שלה וגליתי שאני באמת מכיר אותה אבל הכרתי אותה רק לפני יומיים ואני בטוח שלא הוספתי אותה או אישרתי אותה ביומיים האחרונים. (אני לא מוסיף סתם אנשים ואני לא מאשר סתם אנשים) קיצר יש דרך לבדוק ממתי אנחנו רשומים כחברים? תודה
-
- 6 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
נתונים שלושה מספרים שונים מאפס. אם כופלים את המספר השלישי פי 5 מתקבלת סדרה הנדסית. אם מוסיפים לריבועו של המספר הראשון 6 מתקבלת גם כן סדרה הנדסית. מצא את המספר הראשון. ... תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מנוי פרימיום ומאתמול אני לא יכול להוריד ואפילו להכנס לאתר של רייפידשאר למישהו עוד יש בעיה עם זה? אני אפילו לא יכול להכנס לאתר לשלוח להם איימל לבירור
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
hi i want to learn one of the subjects ,and i dont know where to start i prefer to learn ccna ,i think i can do the tests of the mcse without the courses, but i dont know if microsoft allow that. yesterday i heard about mcpd-net it sounds very interesting. what do you say?. i need your suggestion i'm a bit confused. thanks
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום את המחשב שיש לי עכשו קניתי לפני שנה וחודשים בערך עכשו לפני כמה זמן סתם הורדתי CPU-Z לבדוק כמה דברים גילתי שהזכרונות הם 400MHZ רק :s05: עכשו הוצאתי את הדף קניה מהמגירה ואני רואה שלפני שקניתי כתוב שם במפורש 800MHZ ! אפילו הוא הדגיש את זה. עכשו חשבתי אולי הוא אמר 400+400?? או שאני לא בסדר או שאני לא יודע מה חח עכשו אחרי שנה וחודשים כדי ללכת להכנס בו? ד"א 2GB RAM 2 זכרונות של 1GB
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/images/48375237.jpg http://www.fastup.co.il/images/36661644.jpg אני מנתניה אבל אם אין לכם רכב ואתם מעוניינים לאמץ אותו- אין לי בעיה ליסוע עד אליכם.. מידע נוסף עליו: כלבלב (גור) ממש חמוד שמצאנו בגשם.. הוא מאוד אנרגטי וטוב עם אנשים- כמו כן הוא גם טוב עם כלבים (יש לנו כלב והם מסתדרים). נורא נורא נורא חמוד.. יותר מכפי שהוא נראה בתמונה. שאלות נוספות?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון ביתי של יונדאי שהסוללות שלו הלכו (לא הצלחתי למצוא את הדגם שלו, אבל הוא דיי ישן) היה בטלפון סוללות של GP600. שמתי סוללות רגילות (לא נטענות ) והכל עובד כרגיל. שמתי סוללות GP1000 ולא עובד..., צריך להטעין אותם לפני? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
צריך את דעתכם על הרכב הזה מדובר בסיטרואן ZX וולקן 2 ליטר 150 כ"ס טוב אחרי שנסעתי קצת ברכב של חבר יש לו ZX רגיל 1.4 ליטר פשוט וראיתי שהוא די נחמד אבל בכל זאת אני רוצה לשאול את דעתכם... בגדול חשבתי או לקנות את הוולקן הזה או לקנות אלפא 146 או לאסוף כסף כאילו להמשיך לא לבזבז יותר מדי אחת הסיבות שלא קניתי מחשב עד עכשיו... ויש לי משוכרת די טובה למישהו שנמצא בקבע בצבא אין לי מה להתלונן בכלל...כדי לקנות וולו S80 שנת 2001 ...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-