עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by roniok,

שלום רציתי לדעת אם יש אתר האקרים ישראלי עם מדריכים,כתבות ופורום בנושא פריצה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. :xyxthumbs: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DeaglinG,

יש לי דיסק און קי ג'נרי שהפסיק לעבוד פתאם ויש לי עליו הרבה מידע. לא קרה לו כלום,בבוקר הוא עבד ובערב כבר לא. מה לעשות? איך אפשר לשחזר את המידע שיש עליו??!! יש איזה חנות או מעבדה שמתמחה בשיחזור? מחכה לתשובה בהקדם לירון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dorviper,

אתמול יצאתי מהבית וממש כמה דקות עוד בתוך המושב עשיתי תאונה אני נסעתי בכביש הראשי של המושב ומישהי (כמובן ) השתלבה לכביש הראשי אחרי פנייה שמאלה בגלל שכשיוצאים מפניה מן הסתם נוסעים במהירות נמוכה יצאתי לעקיפה (הייתי על 50-60) תוך כדי שאני עוקף אותה כשהרכבים היו בערך מקבילים היא התחילה לאותת שמאלה ובלי להאט/לעצור ישר חתכה ונכנסתי בה עם כנף ימין היא כנראה גם לא הסתכלה במראות לפני הפנייה בערך ראיתי את זה קורה אז שברתי שמאלה תוך כדי צפירה ולחיצה על הבלמים אבל עדיין נכנסתי בה ועפתי לכיוון חומה של בית אז שברתי בחזרה ימינה ועצרתי משו כמו 20 סנטימטר מהחומה מזל שגם אני וגם חבר שלי היינו חגורים ושזה לא היה במהירות גבוהה מדי אחרת זה היה נגמר אחרת בכל מקרה כולם בסדר רק המכוניות נפג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נתונות שתי פונקציות f ,g שמוגדרות מ N ל N ( מספרים שלמים וחיובים ) ידוע כי לכל n E N ו n>=2 מתקיים fog(n)=n-1 הוכח שהפונקצייה f היא על ( כלומר לכל איבר בטווח יש מקור , כלומר לכל y קיים x כך ש f(x)=y תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה.. הרעיון די פשוט, בודק את גבולות המחשב שלכם. נסו ליצור קובץ TXT כמה שיותר גדול, ע"י העתקה והדבקה של המון תווים. כותבים הרבה פעמים מספר מסויים (או לוקחים טקסט ארוך) ופועלים כך: סמן הכל (CTRL A) העתק (CTRL C) END (שזה מקש שמביא לסוף הטקסט והדבק (CTRL V) באיזשהו שלב הראם יתמלא מאוד, ולא תוכלו להמשיך להדביק. אני יצרתי קובץ של 220 מגה בערך, מלא בקבוצות מסודרות של 32 מיליון הספרות הראשונות של פאי (אחרי שימוש בSUPER PI) לוקח למחשב שלי כדקה לפתוח אותו. כשטוענים את הקובץ בכתבן, הוא לוקח בין 750-450 מגה ראם. אם מנסים להעתיק את הטקסט לוורד- וורד נתקע לחלוטין. נסו בעצמכם ופרסמו תוצאות [= *מצורפת תמונה **מקווה שזה לא נחשב ספאם ושזה המקום הנכון... [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Sniper,

היי! קוראים לי ארז אני מראשון... הגעתי לפה דרך Ghost Dog ו- Devilw@rk (ערן ואסף) אממממ... אני אשמח להשתדל לעזור פה כמה שיותר ו... זהו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כנסו: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2580 חחחחחחחחחחחחחחחחח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני יצטרך לשלם כסף למכס? או שאני יכול להביא בלי לשלם מכס?(אני מתכוון שישלחו לי מארה"ב מחשב אחד) ויש אפשרות שאני יביא את זה על שם חברה שמקבלת החזר מע"מ, ואני באמת יקבל אותו חזרה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Vega,

ובכן, הבלוג שלי עוסק בחיבוטי הנפש של נער מתבגר (לא כל כך ממוצע) עם גישה צינית מאוד לחיים, הצל שמטיל בית הספר על חייו הכמעט מושלמים (not) ומנסה להסביר כיצד צועד עם שלם של נמלולים חזרה לבתי הסוהר יום יום.. הנה לכם טעימה קטנה ממשנת הבייגלה היוטופית העצבנית שלי: "הנה אני בשיעור מתמטיקה הראשון לאחר אותם חודשיים קדושים המביאים קמצוץ או טעימה מהחופש וחיים ללא מערכת אשר "משגיחה" עליך, או כמה שאני אוהב לקרוא לאותו מוסד מקולל... - בית סוהר." Give me 5 minutes. Enter my world. חכמת הבייגלה של אופניק בבקשה - תגובות הערות הארות תלונות הצעות יתקבלו בברכה.. אני חי בשביל הפידבאק שלכם... בערך.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

זה נראה כמו גדוד נגד גדוד, יאללה מיום ליום הנוער מתדרדר בצורה לא רגילה... :-\ http://www.metacafe.co.il/watch/231884/israeli_hooligans/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. פרסמו ציונים אנשים, "תלמדו" אנגלית בתיכון - אחרת תידפקו בהגשות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by simonsix,

http://www.apple.com/

14. Started by HELL BOY,

יש פה מישהו שהוא קטוגני?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. פתחתי לי חשבון GMAIL חדש ואני לא יודע איך מעבירים את כל מה שהיה בחשבון GMAIL הישן לחשבון GMAIL החדש הכוונה לכל המיילים ואנשי קשר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by momi2004,

וכן אני יודע שיש להם כמה סניפים מצ'וקמקים בכל מיני חורים במרכז אבל האם יש חנויות נעליים שאפשר למצוא בהן נעליים טובות בפחות מ-100 שקל בכמו ברשת האמריקאית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אבל עדיף שיהיה קובץ doc. זה חד פעמי ואני לא רוצה להתחיל להתקין תוכנות או לברר מה לעשות. אם מישהו יכול לפתוח אותו עם הוורד שלו ולשמור בסיומת אחרת אני אודה לו מאוד מאוד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by klayton,

אני מעוניין לנסות לשבועיים בלבד. יש מישהו שניסה ויכול לתת טיפים?(חוץ ממה שמופיע באתרי התזונה).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, רציתי לשאול כאשר רוצים להזמין מזיגזאג משהוא כותבים פרטים ואז הם מתקשרים אליך נכון? אחרי כמה זמן הם מחזירים תשובה (בערך)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

אתמול בערב יצא לי לראות בערוץ 1 מבט שני ( אין הרבה מה לעשות הצבא בערב ) והתוכנית דיברה על סאטירה. בין היתר הראו גם סטירה באינטרנט והראו שם קטע פלאש מאוד נחמד עם כתה עם 2 תלמידים. היו שם כל מיני משפטים מצחיקים שמזכירים משפטים ידועים כגון: "מה הבאת לערבים?" או "ערבי טוב זה ערבי עם עט" אם מישהו ראה או מכיר אשמח לקבל לינק לסרטוון הפלאש. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שאלה 1: איך אני גוזר תפונקציה המוכרבת הזאת: SQRT(x) -x מצטער פשוט לא מצאתי שורש בascii... משתמשים בנוסחה של פונקציה מורכבת: F'(g(x)) X g'(x) שאלה 2: חלקת אדמה מלבנית ששטחה 4,500 מ"ר סמוכה בצידה האחד לחומה. צריך להקיף בגדר את החזית ואת שני הצדדים של החלקה. מחיר התקנת הגדר בחזית החלקה הוא 16 שקלים ולמטר ומחיר התקנת הגדר בצדדים הוא 10 שקל חמטר. נסמן בX את אורך חזית החלקה. א. הבע באמצעות X את המחיר הכולל של התקנת הגדר. ב. מצא מה צריך להיות אורל החזית החלקה ומה צריכים להיות אורכי הצדדים כדי שמחיר החלקה יהיה מינמלי ומחיר החלקה המקסימלי. עכשיו לשאלה הזאת מצורפת תמונה שאין לי איך להעלות אותה זה פשוט מלבן ששתי הצלעות הקטנות שלו הם הצד והצלע הארוכה היא החזית והצלע הארוכה השניה ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by marking,

מישהו קורה/קרה את הסידרה הזאת? ויכול להגיד איך הספרים. קניתי את שתי הספרים הראשונים ובנתיים אני בעמוד 20. בנתיים די מסקרן... ומישהו יכול להגיד לי איך רושמים את הספר באנגלית, ואת הסופר דוגלס אדאמס באנגלית? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 456,

המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!! אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול? הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש! חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mcarmel,

שלום אני מועניין לקנות דרך הרשת מחשב של Toshiba מארה"ב מישהו כבר קנה?

25. שלום לכולם, צילמתי כול מני תמונות יפות של נופים בחו"ל וגם בארץ, והייתי שמח להפוך אותם לפוסטרים שאוכל לתלות אותם בחדר. רציתי לדעת אם יש חנות שאני אוכל לתת לה תמונה והיא תדפיס לי פוסטר (באיכות כמה שיותר טובה), ועדיך שלא סתם על נייר גדול אלה על נייר מיוחד או משהוא כזה. אני אשמח להמלצות לחנויות שעושות דברים כאלה. תודה מראש! אלון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.