עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה להחליף את החומרה שלי E8400 Gigabyte 4870 512mb stock cooler + ac twin turbo EP43-DS3L X48-DQ6 2x2gb kingston 800mhz 2x2gb gskill 1066 mhz אני לא מעוניין לעשות פה קופה רק למכור אותם כדי לבזבז פחות על חומרה חדשה, איזה מחיר שפוי אני יכול לדרוש עבור כל אחד מהחלקים הללו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש חברה שיושבת בארהב ששוקלת להעסיק אותי. זו עבודה מהבית. אבל הם טוענים שיש איזה קטע מוזר במיסוי בארץ שהם יצתרכו לשלם מס לא לפי המשכורת שלי אלא לפי הרווח שהם יעשו מהעבודה שלי.האם מישהו יודע איך הולך המיסוי אם אני עובד מול חברה מחו"ל ללא נציגות בארץ? האם אני יכול והאם זה משתלם לפתוח חברה בע"מ עבור זה ולהוציא להם חשבוניות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אני צריך המלצה לחוף טוב בצד המערבי של הכנרת שיהיה מסודר (שרותים מקלחות) תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כן כן אני מחפש אתר שמלמד איך לנגן על הכלי עוד יש את http://learnoud.com/ זה אבל זה בערבית בבקשה תעזרו לי למצוא אתר שמלמד באנגלית או בעברית אני פשוט לא מוצא תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by maverick,

אנו ניתקלים, מדי פעם, באזהרות שונות המופיעות על מכשירים מסויימים. האתר הזה: http://www.dumbwarnings.com/index.html לקח את האזהרות הכי טיפשיות וריכז אותן לפי סוגים. שווה צפייה. 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן אני יודע שאחרי 3 שנים עם רישיון רגיל אפשר לקבל רישיון לאופנוע קל אחרי מבחן שליטה בלבד ובלי כל השיעורים והמסביב. עכשיו אני גם יודע שהשתנה משהו בהגדרה של אופנועים. ועכשיו הם מדורגים לפי כ"ס או משהו כזה. אם אני באמת עושה את המבחן שליטה הזה ועובר, על איזה אופנוע אנ יכול לרכב? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Titan123,

אני על הקו בפעם החמישית כבר חצי שעה ועדיין ממתין!!!!! אני סך הכל רוצה להתנתק מהאינטרנט הזבל הזה והם מוציאים את הנשמה! העיקר כשמתקשרים לשירות המכירות הם עונים תוך שניות בודדות ואומרים לי להתקשר למספר אחר בשביל להתנתק. אני מתקשר מחכה 20 דקות עד שעונה לי מישהי ואומרת לי שהיא לא זאת שמנתקת ומעבירה אותי שוב! לאלה שכן מנתקים והנה אני ממתין לי עוד 20 דקות. לא יאומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pissed: אם לא עונים לי בזמן הקרוב אני פשוט מבטל את ההוראת קבע.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yuvalkob,

לאור דרישת הקהל והעצומות הענקיות שנשלחו אלייו (סתם ) אורי הלא הוא GAMOS GADOL החליט לחשוף לנו את פניו. זאת תמונה שצולמה היום בבית אורן. (הוא ביקש ממני להעלות את התמונה כי הוא לא יודע איך)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by idofr,

הייי טוב בחיים שלי לא ידעתי איזה סיוט זה לחפש צימר! מכה! למה יש כל כך הרבה מהם? טוב לא משנה אז ככה אני והחברה היקרה רוצים לסוע לאיזה סופ"ש נחמד לפני שאני מתגייס ובגלל שהיא כבר התגייסה אז אני אחראי על החיפוש (תהרגו אותי למה, לה יש יותר זמן פנוי טוב נו אבל אין לה מחשב בבסיס) קיצר החלטנו על משהו שיהיה נחמד (לא קמצני) אבל גם לא מפואר מידי במטרה לחסוך את הכסף ולסוע לאיזה צימר ממש מטורף ברגילה אז חשבנו שאזור ה1000 (גמיש אבל בכמה מאות כלפי מעלה) ל2 לילות לזוג יהיה נחמד למישהו יש המלצות במיקרה? (בהתחשב בזה שדי נסגרנו על איזור הכינרת) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MiniMizer,

מי שמכיר את משחקון הפלאש הקטן שנקרא Poke the bunny (וניתן לראות אותו כאן) בוודאי ישמח נוכח המשחקון החדש, Poke the penguin. אז קדימה! Poke the penguin

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. השביתה שהייתה אמורה להיות נדחתה ולא תתחיל אחרי יום העצמאות... http://news.walla.co.il/?w=//383385 :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

משהו פה בא היום ל-Porcupine Tree?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ash Binary,

אני מפרק כרגע מחשב פנטיום 3 של Dell optiplex GX150 בפאנל הקדמי שלו יש לחצן power ולדים power ו hdd activity מאחוריי הפאנל יש מעגל מודפס שבו נמצאים הלדים והלחצן עצמם (וחיבור של כבל שהולך אליו וזהו). בפאנל הזה יש לד ולחצן נוסף שלא ניתן לראות / ללחוץ אותם כשהפאנל הקדמי מחובר למארז הלדים והלחצנים מסומנים כך אלה שניתן לראות או ללחוץ כשהמארז סגור HDD_LED PWR_LED PWR (לחצן) אלה הנוספים ESUP_LED ESUP (לחצן) הלחצן הוא לחצן normally open רגיל אם 4 רגליים (כל 2 מחוברות במקביל) מה זה ה ESUP הזה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by davidkeren,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sariti,

אין לכם מה לעשות! כל היום בפורום המשעמם הזה??????????? יש לכם אתר עם קודים לפלאפונים????????????

16. Started by pMor,

בניו אג יש דבר כזה שאומר INTERNETIONAL SHIPPING - PR only! עכשיו, הוא לא נותן לי לסמן אותו.. אם היה אפשר, זה היה נותן לישראל? ולמה זה לא נותן ללחוץ עליו בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה ליקנות אוזניות חזקות !! שהאיכות שלהם מעולה+ ,בשביל מוסיקה וגימינג, עד 500 ש"ח תמליצו לי בבקשה על כמה אוזניות שאתם מכירים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. ווינדוס נורא ישן אבל אני בCP של 8 לעוד מישהו זה קרה והאם יש אופציה לשנות את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. As a parent, I often wonder if I taught my sons and daughters everything they needed to know to lead a safe and sane life. You know what I mean . . .. Don't run with a knife, don't stick beans in your nose, don't lick a frosted piece of metal, etc. But, you know, I think I might have missed this particular piece of advice. However, let's face it, if any of my sons or daughters ever tried this totally idiotic stunt, I figure they are way too stupid to survive in this world anyway! Never . . .. Ever . . . ! Ever . . . !! Ever . . . !!! Ever . . . !!!! Ever . . . !!!!! Put a FIRECRACKER In your ass and light it !!!!!!!! I REPEAT. . . Never...... ! Ever…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by neogod,

אני זקוק לשמות של שירי אהבה רומנטיים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Joli,

שמעתי פעם על איזה אתר ששימושי לאנשים שאין להם כרטיס אשראי, זה אתר שאפשר לפתוח בו חשבון אשראי וירטואלי ובכל פעם להכניס אליו כסף דרך חשבון הבנק וככה לשלם לקניית דברים באינטרנט... משהו יכל להביא לי את האתר הזה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by approx,

מחפש דרך לישלוח SMS חינם דרך איזה תוכנה או אתר משהו כי ניגמר לי באיסיקוי וצריך למולות את זה בכסף ואני לא רוצה מישהו מכיר פיתרון אחר ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לעלות כמה תמונות ואני לא יודע לאיזה שרת כדאי לי .. למישהו יש המלצות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. http://voshy.com/videos/view.php?id=t6pnxn4k

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים