כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... אני רוצה שתייעצו לי מה לעשות בעניין הבא: אבא שלי, מכר דירה שהייתה שלנו דרך תיווך בסכום שנקבע, כולל המזגן שהיה כלול בתוכה. לאחר כמה ימים אמר לאבי המתווך שהוא לוקח את המזגן לעצמו, ואבי בלי לחשוב אמר לו "בסדר". כשהוא חזר הביתה ואמר לי שהמזגן הולך אליו אמרתי לו שהוא עשה טעות. אני מעוניין שתייעצו לי מה נכון לעשות. בתודה, חן. (ד"א: אנחנו חשבו לקחת את המזגן מהדירה, ואז לטעון ולומר למתווך שהמזגן נגנב... )
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מצפן למחזיק מפתחות עם חריטה של כמה מילים - תקציב נמוך ביותר. איפה יש כאלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני לא יודע היכן לשאול את זה אבל אני רק רציתי לדעת לגבי החנות PCH מספר שאלות : 1)אופן התשלום במזומן היא זה שכאשר אתה מזמין מהאתר ואז אתה בא אליהם ואז משלם ואז מקבל את המוצר במקום? 2)תוך כמה זמן הם תמיד מבצעים את ההזמנות ,למשל הזמנתי ביום חמישי את המחשב ואז כמה זמן הם מיידעים אותך לגבי המוצר 3)יש אפשרות לקבוע איתם מתי אני יוכל לבוא לקחת את המוצר? רב תודות לאנשים שיענו לי ושוב אני מתנצל אם זה לא המקום לשאלות האלה ???
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כרגע אני משקיע עצמאית דרך מגדל (IBI), אבל העמלות מטורפות. 0.9% על עסקה + 6$. כלומר על קנייה ומכירה של מנייה אני צריך לקחת בחשבון כמעט 2%, שמתווספים ל25% מס הכנסה שנלקח. כלומר שעסקה תהיה רווחית אני צריך להרוויח מעל 5%. אני מתעסק בעיקר בטווח הקצר ולא בארוך, ככה שזה ממש לא משתלם לי, אבל עוד לא מצאתי חלופות טובות. יש כאן מישהו שיכול לייעץ ולהמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
היי חבר'ה!! החלטתי להעלות את כל הנושא של מוזיקה (גיטרות בעיקר) כי ניתקלתי בהרבה מיקרים בהם ראיתי תגובות ראויות לשבח לגבי גיטרות ונגינה, ומייד הבנתי שיש עם מי לדבר, אז הדיון הזה נועד לעודד את העיניין של הגיטריסטים וכלל הנגנים בפורום, אולי נבסופו של עיניין גם תורכב איזה להקה, לכו תדעו.... בכל אופן, היתי שמח את תעלו תמונות של הציוד שלכם ,גיטרות,תופים,קלידים,תיבות אפקטים והיד עוד נטוייה. טוב ,אני מקווה שתהיה היענות גבוהה, ואם לא? אז אני אהיה מאוד עצוב ,חחחחח זה הציוד שלי,החלק שקשור לגיטרה החשמלית בלבד כמובן, גיטרה: ,Fender Stratocaster customade 84' vintage נקנתה ביד שנייה. מגברים: 1. Fender Champion 30Dsp -לא משהו, סתם בישביל שתלמידים יקרעו אותו. 2.Fender Champion 110 25w -…
-
- 175 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
הייתה סידרה בשנות השמונים אני חושב שקראו לה "כל יכול" או "איש הכל יכול"....יצא מהמחשב כולו בכחול זוהר (שחקן בלונדיני יפיוף כזה) עם הסמן והמכונית המגניבה...איך קוראים לסידרה הזו,ויותר חשוב לי השם באנגלית. עריכה: לא משנה מצאתי!! Automan חחחחחחחחחחח גדול.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני ראיתי את הסרט לפני הרבה זמן אבל היו בו גורילות כסופות והיה מקום שבו היו הרבה יהלומים.. אני לא חושב שזה קשור לכוכב הקופים. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן! לצערי הרבה לא מייצרים כיום מטענים שולחניים למכשירים סוללארים שיטעינו גם את הסוללה במכשיר וגם סוללה נוספת לכן אני רוצה לבנות אחד שמטעין רק סוללה או לאלתר משהו, בתכלס זה לא אמור להיות כזה מסובך צריך לקנות מטען רגיל נוסף לחתוך את הקצה, לבנות או לאלתר תושבת לסוללה ולהשיג מאיפשהו את החיבורים שמתחברים לסוללה וכמובן להלחים קצת וואלה. פה אתם נכנסים לעניין ומציעים הצעות לתושבת ומאיפה אני משיג את החיבורים שמתחברים לסוללה.... המכשיר הוא 6120C ואני מתקשה למצוא תמונות ברשת של החיבורים לסוללה ומקווה מאוד שאתם מכירים את המכשיר או לפחות חלקכם או שתמצוא תמונות מתאימות. תודה על העזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כותרת. ניסיתי לגגל אבל מצאתי בעיקר שטויות. יעזור גם אם תתנו אתר שניתן לברר בו באופן כללי שעות של בגרויות כדי שאני אדע איך לברר בעצמי להבא. תודה
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום, אחד מחברי הפורום MuTaTiOn,הזהיר אותי לגבי לקנות מחשב מאייבורי(ותודה לו על האזהרה) ורציתי לדעת אם למישהו פעם היה דבר רע איתם,ומה הם עשו. כי בינתיים הם נותנים הצעות מחיר שחנויות אחרות בדרום לא מצליחות להתחרות בהם - אז הייתי רוצה לדעת מה הם עושים.
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה מותר לו ומה אסור, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כשמזמינים דרך האינטרנט ובוחרים באופציית המשלוח - מה לעזאזל אני אמור לבחור?! נגיד ואני מעוניין לשלם במזומן לשליח... אני יכול לבחור במשלוח עם שליח שעולה 39 ש"ח ואז בהמשך ההזמנה לסמן תשלום במזומן לשליח יש אופציה שעולה 49 ש"ח שזה משלוח עם שליח ותשלום מזומן לשליח (מה הקטע? זה אותו דבר כמו המשלוח עם 10 שקל פחות) ויש אופציה של 69 ש"ח שזה משלוח עם שליח רק אחרי הרכבת המחשב... לא הבנתי - אם אני ממילא משלם 79 ש"ח על הרכבה ובדיקת מאמץ, אז למה אני צריך גם לשלם יותר על משלוח?? או שזה בכלל לא לזה? Somebody help :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנה שעברה עשיתי 3 יחידות 2 יחידות בסיסיות (C++) ו יחידת מעבדה (אתר) במעבדה קיבלתי 95 וב C קיבלתי 80 השנה עשיתי את שתי היחידות המתקדמות של עיצוב תוכנה ומודלים וקיבלתי בהם 52 , השאלה שלי אם יהיה לי בגרות במדעי המחשב? 1. לא יהיה בכלל את כל ה 5 יחידות? 2. יהיה רק 3 יחידות? 3. יהיה את כל ה 5 , זה השתכלל עם שאר השאלונים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הכתובת הייתה פעם www.simpletech.co.il החנות נמצאת בישוב ליד חדרה שאני לא זוכר את שמו. לבעלים שלה קראו מני. מישהו יודע אם החנות הזאת עדיין קיימת?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
בהצלחה לכולם, אל תלחצו , יש לכם רק שעה ורבע לסיים את המבחן ! חח סתם. בהצלחה לכולם וה' יהיה אתכם . נ.ב - יש כאן עוד נדפקים שיש להם גם יום חמישי בגרות היסטוריה ויום ראשון שבשבוע לאחר מכן מגן בלשון? ב-ה-צ-ל-ח-ה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
אני זוכר לפני איזה שנה הייה פרומו לאיזה סרט, ובפרומו הראו איזה בחורה גיקית מתעוררת ביומולדת שלה ותוקעת לעצמה דילדו מתחת לשמיכה, ואז כל המשפחה שלה נכנסת לחדר... מה השם של הסרט הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מבקש המלצה לאתר (בעברית) שמראה נתונים על מניות כגון "טבע" ו "מכתשים" תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקבל משכורת ובין היתר אני עובד בשבתות והשכר שלי הוא מינימום ועומד על- 16.70 ורציתי לדעת כמה מגיע לי בשבת "בשעות נוספות", מכיוון שבשבת מקבלים 150% ועוד 150 אחוז של שעות נוספות? משהו היסתבך לי בחישוב ולא הבנתי כמה מגיע לי בסופו של דבר בשעות נוספות (אחרי 8 שעות עבודה). אני יודע שבמהלך השבת מגיע לי 25 לשעה בערך אבל אני רוצה לדעת כמה זה יוצא לאחר שעות נוספות.. הרבה תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם זה שלוש שנים שיש לי את ה SK5000 ששילמתי עליו חודש בחודשו את הסכום הדרוש בכדי להפוך אותו לשלי בתום השלוש שנים עכשיו כשהגיע הזמן להחילף את הפלאפון הם דורשים שבשידרוג אחזיר את הישן שלי??? ואני שואל למה? שילמתי על הפלאפון הוא שלי! למה שבשידרוג אחזיר את הישן???
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
a=b / *a a^2=ab / -b^2 a^2-b^2=ab-b^2 (a-b)(a+b)=b(a-b) / : (a-b) a+b=b b+b=b 2b=b / :b 2=1 איך זה יתכן? המורה שלנו למתמטיקה נתן לנו את ההוכחה הזאת ואמר שיש שתי אפשרויות: 1) שכל המתמטיקה שלנו קורסת ברגע זה.. 2) שמשהו לא נכון בהוכחה הזאת... אני לא רוצה להאמין שהמתמטיקה קורסת כרגע, אז למישהו יש רעיון איפה הטעות פה?
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס זיכרון למצלמה CANON A550? וכמה זה עולה??
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-