כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא, כל האתרים הממשלתיים בארץ נראים כאילו עברו תאונה בעצמם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שישי הגיע וכרגיל לפי המסורת צריך לצאת ולשתות עם החברים עכשיו הגיע אלי שמועה שנפתח בתלאביב בר בסגנון בית המרזח(בר בצפון עם 67 סוגי בירות מהחבית) עכשיו העם מישהו שמע על בר כזה בתלאביב ויכול לתת פרטים בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיגדו מישהו יודע מתי מתחילה ההרשמה למלגת משרד החינוך??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעלות תמונת פרופיל לפייסבוק אך בכל פעם שאני מעלה תמונה האיכות שלו יורדת. (התמונה בפורמט PNG). מה אפשר לעשות כדי להעלות תמונה מבלי לפגוע באיכותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר שוודיה ודנמרק ההורים שלי טסים בימים הקרובים אשמח לכל מיני רעיונות אבל לא מוצרי חשמל וכאלה עדיף משהו ייחודי וגם יש להם עצירת ביינתים בבריסל לדי הרבה זמן אז גם בא בחשבון
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים חנויות מחשבים עם הרבה מוצרים בירושלים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
pc-spot.co.il got owned איזה ילד או משהו הפיל להם את האתר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שכתבתי בפורום הנכון והכל.. פשוט יושב לי על הראש.. ואני מעוניין לדעת מה בדיוק עושים איתם ; הכוונה ל- server cases למה הם מיועדים בדיוק [מקווה שהכותרת מתאימה]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי מכמה אנשים שהיו כמה בעיות עם CD-Log(יבואן לוחות DFI ועוד כמה חברות) בנוגע למידיניות ההחלפה שלהם? לדוגמא החלפת מוצר שיש עליו 3 שנות אחריות ואחרי שנתיים לדוגמא מתקלקל ומסרבים להחליף...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפי מה שקראתי והבנתי, הדרך הכי טוב לתקן דיסקים שרוטים היא באמצעות מריחת Brasso. http://en.wikipedia.org/wiki/Brasso רציתי לדעת - איפה משיגים את זה בארץ? אם זה זמין בכלל, כמובן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם ההודעה הזאת כבר קיימת, אז סליחה המנהלים. טוב, אני ראיתי כל מיני אנשים כאן ששמו מלא אייקונים מגניבים (אני לא בטוח שקוראים לזה ככה), כחולים, ועוד כל מיני דברים חמודים, שגם אני הייתי רוצה שתהיה באפשרותי לשים. אני זוכר לפני כחודש-חודשיים מישהו כאן כתב הודעה כזאת ואמרו לו לחפש, אז חיפשתי ולא מצאתי. אז למי שיכול לומר לי מאיפה אפשר להוריד ולהתקין אייקונים מגניבים כאלו אני אודה לו מאוד. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הינה פלאש נחמד שמראה את ההתקדמות של גוגל ומיקרוסופט עד לשנת 2014 http://letitblog.com/epic/
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת... אם כן למה לעזאזל הם לא יוצאים בארץ בין המדינות הראשונות !?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שעת לילה מאוחרת שכזו... משתגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה Way Out West - The Fall
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הסיפור הטוב ביותר של כל הזמנים / פורום HwZone יום אחד זה הלכתי לאכול ופתאום ראיתי כבשה שאכלה לאפה עם גראס ו(המון)עמבה היא ראתה יונה שצועקת "גם אני עושה שוק עם גיל חובב!" ובפה שלה היה פופיק ובו היה עגיל ויהלום (שהול)ואז שאול אמר מייאו.. והיונה הפכה לפיל מעופף שעשה מה שעשו לאבותינו ומה שעשו להם העמלקים באמצע הנרגילה והחשיש שהם מכרו למיצרים המפגרים שהלכו לאכול הרבה חרא אבל פתאום החרא זינק על הכלב שהיה בעמדת אש (חירבון) וטרח להקפיץ את החלון ובום! נשבר האשך השמאלי של יוסי והוא החליט לעשות ניתוח לשינוי מין כדי שהוא ירזה ומהר בשביל שהוא יוכל לעשות אורגיה גלובלית בגן העצמאות במוצש הקרוב יחד עם כל השכונה וגם עם איעזתו העקרה והכוסית והמדיום ריר בתוך מיקרוגל עם 50 מיליון חז…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי על זה בגדול ! חסכתי והחלטתי לרכוש מחשב ! הינה לכם: אם אפשר לשים לב, קיבלתי את המחירון בחוץ לארץ , כאן אני חייב לשלם הכל כולל הכל. מהירות 4Mhz זיכרון -64Kbyte דיסקט גמיש Floppy disk - 320k אני שוקל אם לקנות מערכת הפעלה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כינויים משהו לאייסי שקשור בכדורסל\NBA ... תודה רבה ולכל יפי הנפש בלי הערות ביניים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי.. שמעתי את השיר הזה (טוב נו תאמת אחי שמע והוא גם שאל תשאלה שבכותרת..) עכשיו אנחנו מחפשים את הסרט שממנו לקוח הסרון (לפחות זה מה שהוא חושב וככה נראה גם לי...) אז אם מישו מצליח לזהות אשמח לדעת! https://www.youtube.com/watch?v=W_YLg6wQd4o
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי תארו לכם מצב היפותטי כזה , אתם קשורים לחבל חזק במיוחד עמיד באש וחיכוך גבוה באורך של עשרות אלפי קילומטרים בקצה השני שלו נמצאת חללית מחוץ לאטמוספירה היא עומדת במקומה לא זזה מטר בעוד שכדור הארץ ממשיך את המסלול שלו ואתם תלויים מטר אחד בלבד מעל האדמה. מה יקרה? אם תרחפו מעל האדמה ותנועו כי כדור הארץ ממשיך במסלולו ואתם לא שייכים כבר לכבידה שלו או שתהיו שייכים לכבידה והחבל פשוט ימשיך עם המסלול של כדור ארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למשפחה המון קלטות וידאו ישנות, מחפש דרך טובה להעביר את כל החומר למחשב המשפחתי קניתי easycap אבל זה מעביר את החומר באיכות ירודה ומקורטעת. יש פה מישהו שעשה את זה ויכול להמליץ לי איך להעביר? חשוב לי מאוד שהאיכות תשאר ובלי קרטועים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחירים שם קצת מחשידים. אשמח לשמוע אם משהו רכש שם, והמוצרים מקורים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקצרה, אני מעוניין להזמין בגד, האם אני אשלם מכס או מע"מ על הבגד דרך משלוח USPS Express Mail International ? עלות כוללת משלוח היא 66$. אופציה ב': משלוח דרך USPS Priority Mail שהעלות הכוללת תעמוד על כ63$. כמובן שאני מעדיף את משלוח האקספרס כי ההפרש לא משמעותי.. השאלה אם אצטרך לשלם מע"מ/מכס בגלל שזה אקספרס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-