כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,618 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי עבודה בחופש - ובזמן הנותר אני רוצה להתנדב ולעזור לקהילה, אני בן 16 ומרגיש שיש לי הרבה יכולות כמו יכולת הסתגלות, למידה מהירה ואיכפתיות רבה. אני גר בהרצליה, אם מישהו מכיר מקום מיוחד - עדיף בקרבת בית, אבל לא חובה - שימח לקבל את שרותי שיפנה אלי בבקשה במסר או בהמלצה פה בהודעה. תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השביתה שהייתה אמורה להיות נדחתה ולא תתחיל אחרי יום העצמאות... http://news.walla.co.il/?w=//383385 :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pcprogram.info/ הגיוני? האם מישהו עשה את זה? מוזר מאוד כול פעם אני רואה דברים כאלו האם זה הגיוני ואמין? אני רוצה לעשות מה יש לי להפסיד הרשמה רק 40 דולר. שווה לי לנסות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://break.com/index/best-passed-out-prank-ever.html :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למיטב הבנתי בהוכחת נכונות לאלגוריתמים צריך גם להוכיח שזה האלגוריתם הכי יעיל שיש להוכיח שהאלגוריתם עובד זה לא קשה, אבל איך לעזאזל אני מוכיח שהוא הכי טוב שיש? כל מה שאני יודע זה שהחסם התחתון על מיון הוא O(n*log n) במקרה הכללי, וזה לא עוזר לי כי אין לי אף אלגוריתם שדורש מיון עזרה? :-[
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את זה באחד הפורומים בסבסנטר וחשבתי שזה די משעשע אז הבאתי לשיפוטכם
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם למי שלא יודע עד אתמול במשך 3 ימים היא 18% הנחה על מסכי הLCD רציתי לדעת מי ניצל את זה? אני רכשתי אתמול 2 מסכי 971P ב1475 ש"ח כל אחד!!! עשיתי בדיקת פיקסלים, לשניהם אין פיקסלים שרופים. אני מאושר ;D אכן מסכים דיי טובים. מה אתם קניתם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת... אם כן למה לעזאזל הם לא יוצאים בארץ בין המדינות הראשונות !?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - אני באמצע מוד של ספק הכוח שלי.. כל הכבלים עטופים, כשמה קורה? אני מגלה שPerformance-Pcs שלחו לי Heatshrink 1/16" במקום ה1/8" שביקשתי! עכשיו, או שאני משלם 80 דולר על UPS או שאני מחכה שבועיים להזמנה נוספת.. או שאני מוצא את זה כאן בארץ. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי רק אתרי ספקים. יש למישהו מושג? אפילו B&M מקובל עלי, כל עוד זה ברמת גן, גבעתיים או תל אביב. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יוכלו לעשות לי לאחר המקרה הבא: אני ועוד כ-5 חברים ישבנו בפארק חדש ויפה שנבנה בעירנו ושיחקנו פוקר . (לא על כסף ולא על כלום.אפילו לא "משימות" ) אני וחבר שישב לידי לא שיחקנו כי זה פשוט לא כיף (אני אישית שונא את זה) ושיחקנו באייפון שלי . לפתע בא שוטר ואומר : "ערב טוב לכם! מה זה פה..סטריט או הולדם? " אני לא היה לי מושג מה הולך..פשוט שתקתי והמשכתי לשחק (תוך כדי התלהבות מהמשחק עם חבר שלי באייפון.) החברים המשיכו לשחק בקור רוח וצחקו מהמשחק ונהנו (הוא שאל תוך כדי לדעתי אם זה על כסף וכמובן שאמרנו שלא בלי לשקר.) אדון שוטר (שאפילו לא היה עם כובע ומדים,וכשהתבקש להראות תעודה שהוא אכן שוטר אמר שהוא יכול לקרוא לשוטר אם אנחנו רוצים) קרא לאיזה בחור שרשם את השמות של כל א…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות חולצה עם מקדם הגנה, וגם כובע...(הכל בייחד גג400) רק שלא יהיוה מחירי שחיטה S:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לתוכנה שמציגה פרצוף אנושי שמדבר עפ"י מילים שרושמים לו או שחוזר על מה שאומרים לו במיקרופון. אני מכיר תוכנות שמדברות לפי כתיבה, אך לא כאלו עם פרצוץ. אני אסתפק גם בפרצוף שמגיב ועושה תווי פנים לדיבור שלי במיקרופון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי פה פורום מוזיקה... זמן הסט: 54:34.איכות:192 ביט גודל:74 מגה בייט פלייליסט: OFFER NISSIM FEAT MAYA-BE MY BOYFRIEND(ADI PEREZ 2009 REMIX) MILKOV-BULGARIA(PAZ YENNI REMIX) CIDINIHO?DOCA-RAP DAS ARMS(LUCANA CLUB REMIX) LINKIN PARK-WHAT I HAVE DONE(DOR W) INNA-HOT(PRO REMIX 2009) FLO-RIGA -RIGHT ROUND(3 BAD ELECTRO REMIX) NICOLA-BRAZIL STREET PITBULL-I KNOW YOU WANT ME Pitbull - Room Service (Latin Club - DjSk-Mon Ft Explow Kaiowas Drums Mix) Enrique Iglasias & Ciara - Taking Back My Love(RNR Remix Yinon_Yahel_-_Dramatic_Beatz__Original_Mix Yinon_Yahel_feat._Maya_-_Bringing_You_Home__Radio_Edit_ Shoam & Gavriel-Inside You (GrooveshakerZ Remix) david guetta- se…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מבצעים כאלו? ואם כן, מהי החברה הכי מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=sd26jIBunZc ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב האיש הזה התערב עם אחת שהוא יבנה אתר ואם יכנסו בו מעל 5 מליון איש עד גמר המונדיאל היא תתפשט ותרוץ בגמר המונדיאל מול הטלזוויות הנה תמונות שלה הנה האתר יש בנתיים מעל מליון כניסות יאלה להכנס! רק לא לזייף כי פעם שעברה זייפו והוא נאלץ לעשות ריסט למונה אז בבקשה לא לזייף! http://www.sonjaswette.com/index_en.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמכיר את משחקון הפלאש הקטן שנקרא Poke the bunny (וניתן לראות אותו כאן) בוודאי ישמח נוכח המשחקון החדש, Poke the penguin. אז קדימה! Poke the penguin
-
אם למישהו יש חומר להביא לי, לינק משהו תודה רבה הכל יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחברה שלי יוצאים הערב לטיול קמפינג קטן - לצאת בערב לאיזו שמורה בגליל\גולן לישון בה (אוהל+שק"שים), ומחר בבוקר לטייל איפשהו - מסלול קליל בחיק הטבע (שעה-שעתיים), אולי במקום עם מים ככה שאפשר לשחות. חשבתי על לישון בנחל עמוד או ביהודיה (אלה המקומות היחידים שדורשים מחיר סביר, כל השאר הם לפחות 40 ש"ח לאדם ללילה), ולמחרת לעשות טיול בנחל זוויתן, או לחילופין לנסוע לגן השלושה (יש שם מקום לישון בכלל?). מה דעתכם? הצעות לשיפור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי כרטיס AMD 6950 ובימים האחרונים המאורר עובד 100% כל הזמן . נקיתי אותו והחלפתי משחה טרמית וכלום ממשיך להרעיש המאורר נכנס ל100 אחוז כבר עם ההדלקה של המחשב ועוד לפני העליה של הווינדוס . הטמפרטורה טובה יש רעיונות לפתרון שלא ניסיתי ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להגיש למחר 5 דוחות ניסויי במעבדה בפיזיקה כי התבטלתי כל השנה והמורה שלי נתן לי הערכה עד מחר עד עכשיו השגתי את: החוק הראשון של ניוטון,תנועה מעגלית וחוק שימור האנרגיה. אם למישהו יש במקרה את שני הדוחות החסרים על המחשב וקיבל ציון טוב ומוכן לשלוח לי אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-