עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by intel suck,

מצטער שאני כל יום שואל פה שאלות.. אבל יש לי עוד כמה שאלות סדרות: כדור נזרק לעבר מטרה בשנייה הראשונה הוא עובר חמישה מטרים ובכל שנייה לאחר מכן עשרה מטרים יותר יותר מאשר בשנייה שלפניה. הכדור הגיע למטרה N שניות לאחר זריקתו. בN-4 השניות האחרונות לזריקתו עבר הכדור 100 מטר יותר מאשר בN-2 השניות הראשונות לזריקתו. צריך למצוא את N. אפשר להבין שD שווה ל10 A1 שווה לחמש. השוויתי את הסכום של N-4 לסכום של N-2 ועוד 100 אבל זה לא הצליח לי משום מה מה הבעיה פה? שאלה בהסתברות: בעיר מסויימת חלק מהתושבים, צעירים ומבוגרים, תומכים בבניית גורדי שחקים, והשאר מתנגדים לבנייתם. אם בוחרים באקראי תושב מהעיר, ההסתברות שהוא מתנגד לבנייה היא 0.6. 20% מבין התומכים בבנייה הם צעירים. ההסתברות לבחור תומך בניי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=sd26jIBunZc ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hellyeahmofo,

היה פעם אתר שנקרא e-srael אני לא זוכר איך הלכה הכתובת , אבל מספר צירופים שניסיתי לא עבדו ואני מניח שהוא כנראה גווע אבל אני אישור סופי מישהו זוכר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sergames,

אני קם בבוקר ומשוטט כהרגלי באינטרנט ולפתע צצה פרסומת מעצבנת של מחשב נייד שהובילה אותי לדף הזה: https://ssl.1buy1.co.il/auction.asp?id=21436 יש שם 2 הצעות בלבד ככה שאם ניקח את המקרה הגרוע ביותר, שני ההצעות הללו הן על סך 99.00 ש"ח ו 98.99 ש"ח מכאן אפשר להניח שאם נשים 3 הצעות לכל היותר (20 ש"ח להצעה) אז נשלם בסך הכל 158.98 ש"ח על מחשב נייד (+ משלוח) עכשיו השאלה שלי זה למה לא שמים הצעות על המחשב למרות שזה משתלם? (תיאורטית)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. השביתה שהייתה אמורה להיות נדחתה ולא תתחיל אחרי יום העצמאות... http://news.walla.co.il/?w=//383385 :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ישנה אפשרות לדעת לאילו אתרים נירשמתי עם כתובת המייל שלי? הרצתי חיפוש בגוגל - אין תוצאות. אפשר לשלוח מתוך אימייל הודעה לכל מייל ששלח למייל שלי הודעה אי פעם שיחזיר "אישור קריאה" וכך בעצם אני אדע לאן אני רשום?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אם למישהו יש חומר להביא לי, לינק משהו תודה רבה הכל יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shnozlid,

קיבלתי את זה אתמול באינטרנט. מישו יודע על מה מדובר? לא הוסיפו שום פרט רק שיש להגיע בתאריך זה לביתן חיל הים. מישו יודע למה אני בדיוק הולך להתמיין(אם בכלל)? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LOL,

נגיד ויש לי ממיר של הוט בבית שבו מחוברים לכבלים אם אני לוקח את הממיר לבית אחר (באותה עיר) ומחבר אותו, האם זה יעבוד? בבית האחר יש תשתית של הוט אפילו אינטרנט של הוט

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. עבר חודש ממועד התשלום, כך שאין כמעט סיכוי שהחבילה החדשה תגיע ב-45 יום בהם ניתן לפתוח תלונה. האם לדעתכם לגיטימי לפתוח תלונה רק בשביל הפרוטוקול עד שהמשלוח יגיע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by CyberBot,

שביל המפעל 5? אני מגיע התחנה המרכזית החדשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא סתם אתר רקעים שהכל 1024 780 אני רוצה משהו טוב היה לי פעם במחשב הישן מלא חבל שהוא נשרף היייתי מציל כמה . בקיצור אנשים משהו גרפי שיראו יגידו wow ולמי אני יפנה עם לא עליכם תודה רבה על התייחסות

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש מחשבים ישנים שלא בשימוש,אם מישהו מוכן לתרום לי אותו שיגיד ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ewingum,

אני יכול לרכוש כרטיסים מוזלים לשורה 22 למופע של משינה ב2/8 באמפי בקיסריה. השאלה היא אם שורה 22 זה בכלל שווה משהו? אני לא הייתי באמפי בקיסריה, אז מי שהיה בבקשה או יודע על כך משהו שיכתוב. תודה! ד"א, אם יש אתר או משהו של האמפי... אני לא מצאתי ואני בספק אם קיימת חיה כזו, אבל טוב יהיה לדעת.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by אור כהן,

שלום לכולם למי שלא יודע עד אתמול במשך 3 ימים היא 18% הנחה על מסכי הLCD רציתי לדעת מי ניצל את זה? אני רכשתי אתמול 2 מסכי 971P ב1475 ש"ח כל אחד!!! עשיתי בדיקת פיקסלים, לשניהם אין פיקסלים שרופים. אני מאושר ;D אכן מסכים דיי טובים. מה אתם קניתם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DAVIDD,

השיר הולך ככה אני אוהבת על זה שהוא אוהב אותי מכירים??? מה השם.?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש חברה שיושבת בארהב ששוקלת להעסיק אותי. זו עבודה מהבית. אבל הם טוענים שיש איזה קטע מוזר במיסוי בארץ שהם יצתרכו לשלם מס לא לפי המשכורת שלי אלא לפי הרווח שהם יעשו מהעבודה שלי.האם מישהו יודע איך הולך המיסוי אם אני עובד מול חברה מחו"ל ללא נציגות בארץ? האם אני יכול והאם זה משתלם לפתוח חברה בע"מ עבור זה ולהוציא להם חשבוניות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני די מעריץ אותם ואוהב את המוזיקה שלהם... בעיקרון אני בן 18 והתאריך הזה פשוט מתאים לי עכשיו אין לי מושג איך קונים כרטיס ואם זה בכלל אפשרי ? מישהו לומד שם ? או יודע יותר פרטים זה ה event הרשמי שלהם http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=112200475457710&index=1 תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by miaoo673,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rogbi,

:s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך אני יכול להבדיל בין פוליקרבונט ל-לוציט? אני יודע שהחומרים שונים בתכונות כגון עמידות לשריטות ולחום, חוזק כללי וכדו', אבל אני לא מתכוון להגיע לחנות ולהתחיל לשרוט ולכופף את המשטחים או לחמם אותם כדי לחוש בהבדלים ביניהם... ישנם הבדלים נראים לעין או שהבדיקה חייבת להיעשות בדרך אחרת? תווית? חותמת? :s05: (דרך אגב, אני זקוק למשטח פרספקס בתור משטח עבודה ולא למודינג)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב אז כמו שכתוב בכותרת , אני עומד להחליף מחשב . אז אני רוצה לשמור את ההסטוריות מהאיסיקיו שלי כדיי שבמחשב החדש זה ימשיך לשמור עליהים .. כלומר כרגיל . כיצד אני עושה זאת? תודה .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by digitalseeker,

אני כיום משתכר ב21,000 ש"ח בחודש (לא כולל בונוסים) כאשר הנטו שלי יוצא בסביבות 14. אני עוסק בנוסף בתחום הדרכות - שעבורו אני מספק קבלות (עוסק פטור) - ומרוויח בממוצע כ4000-6000 ש"ח בחודש. (יש לציין שאני גר בירושלים ונוסע לאיזור המרכז להדריך) העניין הוא שמס הכנסה אוהב אותי כל כך ומחבק אותי כבר ב35 אחוזים. כמובן שביטוח לאומי וביטוח בריאות גם כן אוהבים לחבק חזק חזק ולקחת את הנתח שלהם. השאלה הנשאלת - מה אני יכול לעשות כדי לחסוך לי הוצאות במתנה למדינה. מישהו מתמצא להגיד לי אם יש טעם לקחת ליסינג לדוגמה ? דברים אחרים שיכולים להועיל ? המלצה על רואה חשבון ירושלמי לעוסקים פטורים ?

25. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

העם נקבע כי יש בסוף מחר שביתה?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.