עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GuGuSH,

למי שלא יודע (ואני שמח בשמחתו שהוא לא יודע..) היום היו מועדי ב' למתמטיקה. איך הלך לכם? אני עשיתי 007 ובאופן ספוטנטני לגמריי גם 006. 007 היה קשה לאללה. לא הצלחתי כלום. קיבלתי במועד א' 63, העדפתי לא להגיש. 006 היה דווקא סבבה. נראה לי שאקבל בערך 70. שזה לא משהו, אבל שיהיה.. מה איתכם? רק לי היה ממש קשה 007? שאלתי חברים ולרובם גם היה יחסית קשה ב-007.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אחרי שעברתי ל-012 המג'נונים האלה ואחרי שעידכנתי את הכתובת אי מייל החדשה שלי רק אבל רק ב-HWzone, אני מתחיל לקבל על בסיס יומי כול יום איזה חמש הודעות עם טרויינים!!! נשבע לכם אם אני תופס ת'חרא ששולח לי אותם אני מ*יין אותו בתחת כול כך חזק שהוא לא יוכל לשבת כול החיים שלו!!!!! :AR15: :asthanos:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. טוב אז כמו שכתוב בכותרת , אני עומד להחליף מחשב . אז אני רוצה לשמור את ההסטוריות מהאיסיקיו שלי כדיי שבמחשב החדש זה ימשיך לשמור עליהים .. כלומר כרגיל . כיצד אני עושה זאת? תודה .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mrsph666,

תגידו חבר'ה, מה לדעתכם הסיכויים שירד שלג במרכז הארץ, והטמפרטורות ירדו אל מתחת לאפס, כמו בחורף 1950? לדעתכם זאת תופעה מחזורית, אפילו שהיא כה נדירה? האם היא עשויה להתרחש בשנים הקרובות שוב? ציטוט קצר מוויקי, שלא תחשבו שהשתגעתי : "הטמפרטורה הנמוכה ביותר שנמדדה במאה העשרים בירושלים הייתה 7- מעלות צלזיוס. היא נמדדה ב-25 בינואר 1907. הטמפרטורה הנמוכה ביותר שנמדדה בירושלים למן קום המדינה הייתה 4.5- מעלות צלזיוס. הדבר אירע בחורף הקשה של שנת 1950 שבו אפילו בתל אביב ירד שלג והטמפרטורה במישור החוף ירדה אל מתחת לאפס." http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%90%D7%A8%D7%A5_%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C#.D7.98.D7.9E.D7.A4.D7.A8.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.94

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני שואל בשביל קרובי משפחה, בני 50~ יש מה לעשות בצפון? תביאו שמות D:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DimaX,

. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sashakrik,

יום עצמאות שמח !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת איך הקטנוע ג'וי מאקס של סאנ יונג. איך הוא לנסיעות ארוכות, האם הוא אמין, נוח, איך הוא בנסיעות עם עליות ממושכות (למשל לירושלים)? אם יש לכם למטרות הבאות המלצות על קטנועים אחרים בעלי מנוע של 250 סמ"ק, בסביבות המחיר של 20,000 ש"ח, אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, מסקרן אותי לדעת איך יראה האנסין של שאלון G בבגרות (הכי הכי קשה). אם מישהו יהיה מוכן לתת לי דוגמא לשאלון זה (לא משנה מאיזו שנה) - אודה לו מאוד. בתודה מראש, שרון.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by realmagic,

נניח שאני קונה מחשב חדש בחנות אבל לא קונה ממנה חלק מהותי למחשב (לדוגמה, כונן קשיח שיש לי כבר) אבל אני כן משלם על הרכבה לחנות. אני גם לא מתכוון לקנות מערכת הפעלה (כי כבר יש לי אחת מקורית בבית או שאני מתכוון להתקין לינוקס). 1. האם בחניות מסכימים בכלל לבנות מחשב "לא מושלם"? 2. חנויות שמאפשרות הרכבה, מציעות לפעמים גם בדיקת מאמץ או\ו אוברקלוקינג בחנות. איך הם מבצעים את זה בלי כל החלקים (או לצורך השאלה עם כל החלקים אבל בלי רכישה והתקנה של מערכת הפעלה)? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shnozlid,

קיבלתי את זה אתמול באינטרנט. מישו יודע על מה מדובר? לא הוסיפו שום פרט רק שיש להגיע בתאריך זה לביתן חיל הים. מישו יודע למה אני בדיוק הולך להתמיין(אם בכלל)? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. גם הכוכב נולד הבולגרי לא נשאר פראייר: http://www.youtube.com/user/gl0balidol

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חברים, יש תחרות של לייקים מחברת ויקטוריה סיקרטס, הזוכה תקבל 1000 שקלים לביזבוזים, בבקשה תצביעו לחברה שלי, ותורידו מחיל את הנטל הכלכלי של לקנות לה הלבשה ב1000 שקל ;D סה"כ שני קליקים! כול מה שצריך לעשות זה לייק פה: http://www.facebook.com/victoriasecretisrael ופה: http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=30908439&id=1064914158&subject=122253794870&ref=mf אני מודה לכם מקרב לב!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. סליחה על הדיון המטופש, אבל אני חייב לבחון כמה יצירתיות יש לכם. אני הייתי חותך אותו הרבה חתכים קטנים, ומכריח אותו להגיד: "אני יהודי גאה". כל פעם שהוא מסרב אני כורת לו אצבע ומשקה אותו בכוס נפט. בסוף, לאחר שיגיד את המשפט הנ"ל אני אגיד לו: "בגלל שאתה יהודי אתה מיועד להשמדה", ואז אני אחתוך לו את הידים והרגלים עם מסור חשמלי לאט, לאט, אחבוש את האזורים (שלא ימות לי פתאום) ואקרא לשמונה כושים שיאנסו אותו. לאחר מכן, אשים אותו על רכבת הרים לא חגור כלל. אם הוא ישרוד, אני אשלח אותו לחדר טראומה, ולאחר שיתרפא אני ארה לו באשכים, אקשור אותו בחדר מלא ג'וקים אוכלי בשר רעבים, ושיהיה לו יום טוב. ;D *בשביל הפרוטוקול: אני לא סדיסט, אבל היטלר זה היטלר.

15. למישהו יש ניסיון עם זה? אני מעוניין למשל להזמין נגן MP3 מ-Amazon או מ-Newegg. אצל אמאזון כתוב שהם שולחים ספרים ודיסקים וכאלה, ובnewegg לא כתוב שומדבר על יעדים בינלאומיים, אבל הבנתי שהם משתמשים ב-FedEx, ואני בטוח שניתן לשלוח לארץ עם fedex. אז השאלות שלי הן: - האם אחד מהאתרים הנ"ל ישלח לפה נגן MP3 למשל? - כמה זמן זה ייקח? אני מתכוון, האם זה זמן סביר של שבוע-שבועיים, ולא חודשיים או משהו. - והאם יש צורך לשלם דברים מעבר לדמי המשלוח (מיסים וכו') ? אם יש לכם ניסיון עם הזמנת מוצרי אלקטרוניקה שכאלה מאתרים אלו או מאתרים אחרים לארץ, אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by WarMachine,

אני מנסה להירשם לאתר של פייפאל, הכל טוב ויפה עד שמגיעים ללשונית של ה-billing information, אני ממלא את הפרטים בצירוף של הטלפון בבית אבל כאשר מנסים להמשיך הלאה מתקבלת ההודעה הבאה: The phone number is not properly formatted ניסיתי את כל הצורות האפשריות שרק אפשר להכניס טלפון ואין לי שום מושג מה הם רוצים ממני. ניסיתי עם קידומת מדינה ובלי קידומות, עם האפס לפני הקידומת איזור ובלי האפס, בקיצור בעיה מאוד מעצבנת שלא מצאתי לה שום פתרון כבר שעתיים. אם מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה הוא יעשה לי כאן נס קטן. בתודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הכל כתוב בכותרת תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. רציתי לדעת... אם כן למה לעזאזל הם לא יוצאים בארץ בין המדינות הראשונות !?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. סיפוור הזוי (לא שלי) מפורום אקט-מוזיקלי. חשבתי לשתף, אז הנה. (יש לינק ישיר.. אך חייבים להירשם כדי לקוראו)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היום באו אלינו מהעתודה האקדמאית והרצו לנו עליה. אני מאוד מעוניין להצטרף לעתודה האקדמאית. אך רציתי לדעת מאנשים שנמצאים בזה האם זה שווה ? עד כמה צריך להקריב ? האם הם מצטערים וכו' וכו'. בכל מקרה אני מתכוון כנראה לבחור הנדסת אלקטרוניקה הנדסת מחשבים. אם מישהו יכול לעזור לי בדילמה זו , בבקשה עזרו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Black_eagle,

שלום לכולם.. OK אז ככה ביום חמישי הייתה בגרות בחשמל 2 יח"ל השלמה ל5, עכשיו אם מישהו יודע איפה יש פתרון מלא לבגרות הזאת? אני אודה לכל מי שימצא משהו.. כי אני לא מוצא כלום בנושא..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by naor-007,

הזמנתי לאחרונה מEBAY איזה 7 חבילות, חלקם הגיעו באיחור רב (אחרי 10-16 יום, כשבדר"כ היה מגיע לי גג תוך 10 ימים) ועוד 2 חבילות אפילו עדיין לא קיבלתי! אחת כבר עומדת על 22 יום והשניה על 36!!! מה שמוזר בכל הסיפור זה ש-2 חבילות שהוזמנו אחרונות הגיעו לי אחרי 7 ימים בול, אבל חבילות שהוזמנו עוד הרבה לפני זה לא מגיעות! חוץ מזה שמתי לב שדואר ישראל כבר לא מעדכן כשהחבילה מגיעה לבתי המיון, העידכון הראשון זה רק כשהחבילה מגיעה לסניף הדואר המרכזי אצלי. ראיתי שהעיכובים הם לא רק אצלי ושאצל הרבה אנשים ברשת יש בעיות של עיכובים. מישהו יודע מה הולך פה??!?!

23. השעה 21:30 דפיקה מיסתורית נשמעת בדלת...טוק טוק טוק.... אני ניגש לפתוח את הדלת ובפתח עומד לי איש חסון ומהודר. "שלום, אני מערוצי זהב. שמענו שיש לכם YES ורצינו לדעת אם פגענו בכם..." אני מבולבל מעט ואפילו קצת נבוך. מי לעזאזל אתה שתבוא ותחקור אותי. מה אכפת לך מה אני רואה ומי לעזאזל נתן לך את הכתובת שלי. בתחילה עוד הייתי מנומס וניסיתי לחפף אותו בעדינות אך הנציג הנחוש מיאן לעזוב את פתח הדלת תוך שהוא תוקע את הרגל במפתן הדלת (מה שמקשה על פעולת סגירה). בינתיים הוא ממשיך במסכת הייסורים של השאלות החודרניות והמעצבנות ואומר שיש לו הצעה שלא נוכל לסרב לה. בשלב זה הוריד מתחיל להתנפח והעין מתחילה למצמץ בתדירות גבוהה. כדאי שתזוז מהדלת אם אתה לא רוצה שהיא תפגע בך בפרצוף. בסופו של דבר הוא הב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ראיתם את הגירסה המודלפת באיכות המזוויעה ובכל זאת התרשמתם לטובה? בואו לצפות בקדימון הראשון לסרט נבלי-העל החדש באיכות ראוייה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-הראשון-לסרט-suicide-squad-הפעם-רשמית-ובאי/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים