כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לכל מי שהולך לקנות מחשב בקרוב, חשוב לבדוק לכמה זמן נותנים אחריות לחלקים ! אני אפרט את העובדות בלבד, וכל אחד יסיק את המסקנות. לפני שנה וחודשים קניתי ב - KSP מחשב AMD/תושבת 754. לפני חודש המחשב הפסיק לתפקד - נדלק אבל מערכת הפעלה (חוקית...) לא "עולה". לקחתי את המחשב לסניף KSP ברעננה. שם נודע לי פעם ראשונה שהאחריות שהם נותנים ללוח היא לשנה בלבד. לצערי הרב למרות שהפכתי את הבית לא הצלתי למצוא את הקבלה, כי נראה לא מוזר מאוד, אבל כנראה שלא שמתי לב לפרט זה בקניה. אחרי שבוע וחצי בערך של בדיקות הודיעו לי שהלוח התקלקל וצריך להחליפו ולוח חדש עולה כ 350 ש"ח. הסכמתי, וכל כמה ימים התקשרתי לבדוק מה המצב וקיבלתי אותה תשובה : "הלוח צריך להגיע תוך יום - יומיים". כיון ש 754 כבר נחשב י…
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אז השאלה אומרת הכל, אם אתם משחקים אוןליין אז איפה. האם מישהו יודע על טורנירים\שולחנות בארץ? והאם מישהו רוצה לארגן שולחן פוקר בארץ?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כל אחד יכול לעשות רשיון לרובה אוויר? מאיזה גיל מותר? מה צריך לדעת? לאן צריך לפנות ? כמה זה עולה? תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, לפי מה שאני יודע זה בעייתי למצוא עבודה לנער בן 15 וחצי (אח שלי), אז תמליצו על עבודות שבדר"כ מתאימות לגיל שלו וכמובן לא מסוכנות לחופש סוכות... הבעיה היא שיש עבודות אבל הם למבוגרים יותר...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני כבר המון זמן עושה ריצות ארוכות של 60 דקות~...ובשבוע האחרון פתאום התחילו לי כאבים ממש חזקים ברגל שמאל בצד השמאלי של הברך...אמרו לי שזה כנראה פציעה של הITB או משהו כזה...יש לי תור לאורטופד עוד שבוע בכל מקרה... יש פה עוד אנשים שעושים ריצות ארוכות לעיתים קרובות?,איזה מתיחות אתם עושים לפניי ואחריי? יכול להיות שאני לא עושה מתיחות כמו שצריך וזה גרם לפציעה הזאת?,איך מונעים פציעה כזאת בעתיד?
-
- 51 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
יש לי ב20 מיונים לגמא. למישהו יש מושג איך ניקראת תחנת הרכבת בה אני צריך לרדת? כי אני אפעם לא זוכר.
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
רובינו כאן עובדים (או לומדים, או בצבא, תלוי בקבוצת הגיל). רובינו עובדים ביומיום עם אנשים אחרים או מולם. רוב האנשים הללו הם דיי בסדר סך הכל. אבל לפעמים איכשהו יש תמיד אידיוט אחד שחייב למרר לכולם את החיים, או סתם להיות נודנית. לכל אחד יש או היה אחד כזה איפשהו. בעבודה, בצבא, בלימודים או בצופים. אני אשמח לספר לכם על מפלצת המשרד שלי ואשמח לשמוע על שלכם ומה אתם עושים איתן. אז ככה. קוראים לה ר', היא בת 24 או 26. היא סטודנטית שנה ד' לקישקושולוגיה, עם משקפיים כמו של דרו קרי ושיניים כמו של סוס יאור, שכל הזמן מאיימת שכשהיא תסיים את התואר היא תראה לכולנו (במשרד), כאילו תזרוק לנו שקל מהלימוזינה כשהיא תעבור לידינו. בינתיים עברו להן 4 שנים שהיא עובדת שם והיא עדיין שם. התחביב הכי גדול ש…
-
- 70 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש במשפחתינו מספר אלבומי בולים שלהערכת הוריי שווים סכום נכבד של כסף. חלק ישראלים(לפני ואחרי הקמת המדינה) וחלק מחו"ל. אשמח לדעת איפה ניתן להעריך שווי שלם. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש ברשותי מספר די גדול של תכשיטים. להיכן כדאי לקחת אותם כדי להעריך את שווים? (עדיף אפילו 2 מקומות שונים כדי להשוות) אני מבקש רק תשובות רציניות. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא נמאס לכם לפעמים שנועלים דיון לפני שאתם יכולים להגיד את כל מה שרציתם לאיזה טרול? או שאולי אתם טרולים שמחפשים פורקן? פה תזרקו את כל הזבלה שלכם (וגם שלי אל תדאגו) כי הרי פה בארץ כולם כל כך אוהבים להסתכל על החרא של השני-להביט לו ישר בעיניים ולהגיד "יא חתיכת מכוער, אוי כמה שאתה מכוער, בוא נספר את זה לכווווווווולם, כמה שאתה מכוער" אז הנה שפכו את הכל, אתם עושים לי חשק, תמשיכו ככה... למנהלים-מה הבעיה? הרי גם ככה כולם צריכים איוורור אז למה לא לרכז הכל כאן? אל תגידו שזה לא רעיון טוב..מה, זה יבזבז לכם מקום בהארד דיסק?אין בעיה אפשר לאפס אותו כל כמה זמן... והנה בעיטת הפתיחה: בשבילך וינטיר-שחושבת שכל העולם רודף אחריה, את לא כזאת מעניינת , באמת שלא, במיוחד שאת לא יודעת לפרש שום דבר …
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20809 טוב אני תאמת רק מכיר תשם ממישחקי הווידיאו אבל בטח יש שמכירים אותו מתחום המרוצים בכל מיקרה יהיה זכרו ברוך
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
בשר לעשות אותו על האש [המבורגרים,קבבים וכו'].
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
נהג ה-WRC האגדי ושובר השיאים לשעבר קולין מקריי (Colin Mcrae) נהרג אתמול כאשר מסוקו התרסק מול ביתו בסקוטלנד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3449779,00.html סבורים שהיה עוד כמה נוסעים שאחד מהם היה בנו... צריך להזכיר שהוא היה אחד האלופים הכי גדולים אם לא הכי בהיסטוריית ה-WRC, אפילו הוציאו על שמו משחקים: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally5/index.html?tag=result;title;6 יהי זכרו ברוך! :'(
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
השאלה היא בכותרת. בעיקרון היתי רוצה לדעת תשובות ממי שעבר או מכיר מי שעבר תפקיד נהג בצבא. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
טוב אני צריך חנות אמינה עם שירות טוב באיזור המרכז חוץ מסקאי פיסי ואפשר לקנות מ tms גם במרכז או רק בצפון? חוץ מזה יש לי כבר מפרט אבל זה כזה קצת מסובך כי המחשב הנוכחי שיש לי הוא חדש מלפני חודש וקניתי מחנות אמינה וכו אבל יש לו בעייה במשחקים הוא עובד איטי ולא הצליחו לתקן אותו ולמצוא את הגורם אז סתם בזבזתי 3000 שקל עליו אז השאלה שלי שאם יש חנות שאתם ממליצים עליה שתוכל גם לתת לי לבדוק אותו לפני שאני יקנה רק להיות בטוח וכדי שאני יוכל לדעת שהכל עובד בסדר במשחק.. ואני גם ישלם על הבדיקה אז יש איזהשהיא חנות שאתם חושבים שתסכים לזה?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לעשות סקר, אבל עם אפשרות אחת זה לא בדיוק סקר. אז דיבורים לגבי הגיוס הקרוב לפה. איזה פרופיל יש לכם? מה סימנתם בשאלון העדפות? לאן אתם רוצים ללכת? גם לכם כיף שלא תראו את הלשכת גיוס יותר (לפחות עד לחודשיים הבאים) אחרי הפעם החמישית שאתם שם? מתגייסי מרץ גם מוזמנים. נ.ב: אם מישהו מעצבן אתכם בלשכת גיוס ירושלים, תכנסו באמא שלו (יש שם איזה חתיכת טמבל מטומטם, שחושב שהוא מפקד בסיס, צועק על אנשים, ובכללי מתייחס כמו חרא). שלי: פרופיל: 97 הצעות בשאלון העדפות: גולני, גבעתי, כפיר, דודבן, צנחנים, סטיל"'ים, נ"מ, שיריון, נהג, מג"ב, נח"ל...זה מה שזכור לי. יאללה, תהנו (אני מקווה)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה המצב כזה: אני חייל בצריפין (הייתי קרבי) ורוב הסיכויים שאשאר שם עד סוף השירות (צריך לעשות ניתוח). היות ואני נמצא במצב הנ"ל, החלטתי למצוא עבודה. אני עושה רק שני ימים בצבא (לצורך העניין -ראשון ושלישי), ובשאר הימים אני חוזר הביתה בסביבות 3. מה שאומר כזה דבר: יש 5 ימים בשבוע שאני יכול לעבוד -3 מהם מהשעה 16:00, ושניים נוספים שזה שישי ושבת. הבנתי שברוב המקומות יש התחייבות למספר מסויים של משמרות (5-4), כמה שעות זה כל משמרת ? האם יש אפשרות לעבוד רק במשמרות מסוימות ? אני כותב עכשיו קורות חיים, ולא יודע אם בכלל לרשום את העובדה שאני חייל. מצד אחד בכל מקרה אני אספר על כך בראיון, אבל מצד שני יש סיכוי שלא יזמנו אותי בכלל. יש לי המון נסיון בחומרה, גם באופן כללי וגם כטכנא…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-