עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני זוכר שמאוד אהבתי תסרט הראשון של איש הנצח אני מדבר על סרט ישן שיצא ניראה לי ב1970 ומשהו חוץ מימנו לא ראיתי תסרטים האחרים אבל הבנתי שיצא סרט אנימציה איש הנצח מישהו צפה בו ויכול לתת ביקורת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מה אתם הייתם מעדיפים עם המסך 24" שלכם, מחשב יקר ועמיד בפני משחקים תובעניים למשך זמן או קונסולה עם מחשב בסיסי. מה גם שהקונסולה+ מחשב פשוט תעלה הרבה פחות מפרט למחשב לדוגמא שיריץ מחשקים ברמה של XBOX360/PS3: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1486 GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪716 GAINWARD PCI-EX GeForce 8800ULTRA 768MB GDDR3 - BLISS - 8576 - DX10 - RETAIL ₪4008 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪198 KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪432 NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ₪403 CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪598 מחיר סופי: ₪8305 הערה: אני לא יודע אם האפולו יכול להכיל את הULTRA בתוכו, ו…

• 56 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. סיימתי טירונות 02 ונתנו לי צו הצבה להיות בתל השומר ב 8 בבוקר. כתוב שאני צריך להתייצב ביחידה: אלרם700רםתג אחוד. שם מקצוע: טכנ' מכשור רפואי. למישהו יש מושג מה אני הולך להיות?? (או אפילו מה אני הולך לעבור?) :s05:

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by The Dom,

אני מחפש המלצה לבושם לגבר, משהו קליל... יש הצעות/המלצות?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  5. לכל מי שהולך לקנות מחשב בקרוב, חשוב לבדוק לכמה זמן נותנים אחריות לחלקים ! אני אפרט את העובדות בלבד, וכל אחד יסיק את המסקנות. לפני שנה וחודשים קניתי ב - KSP מחשב AMD/תושבת 754. לפני חודש המחשב הפסיק לתפקד - נדלק אבל מערכת הפעלה (חוקית...) לא "עולה". לקחתי את המחשב לסניף KSP ברעננה. שם נודע לי פעם ראשונה שהאחריות שהם נותנים ללוח היא לשנה בלבד. לצערי הרב למרות שהפכתי את הבית לא הצלתי למצוא את הקבלה, כי נראה לא מוזר מאוד, אבל כנראה שלא שמתי לב לפרט זה בקניה. אחרי שבוע וחצי בערך של בדיקות הודיעו לי שהלוח התקלקל וצריך להחליפו ולוח חדש עולה כ 350 ש"ח. הסכמתי, וכל כמה ימים התקשרתי לבדוק מה המצב וקיבלתי אותה תשובה : "הלוח צריך להגיע תוך יום - יומיים". כיון ש 754 כבר נחשב י…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by xtract1,

מזל טוב...לי..(תודה)

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by pwntigo,

אז השאלה אומרת הכל, אם אתם משחקים אוןליין אז איפה. האם מישהו יודע על טורנירים\שולחנות בארץ? והאם מישהו רוצה לארגן שולחן פוקר בארץ?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by pizzaguy,

האם כל אחד יכול לעשות רשיון לרובה אוויר? מאיזה גיל מותר? מה צריך לדעת? לאן צריך לפנות ? כמה זה עולה? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  9. שלום, לפי מה שאני יודע זה בעייתי למצוא עבודה לנער בן 15 וחצי (אח שלי), אז תמליצו על עבודות שבדר"כ מתאימות לגיל שלו וכמובן לא מסוכנות לחופש סוכות... הבעיה היא שיש עבודות אבל הם למבוגרים יותר...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה אני כבר המון זמן עושה ריצות ארוכות של 60 דקות~...ובשבוע האחרון פתאום התחילו לי כאבים ממש חזקים ברגל שמאל בצד השמאלי של הברך...אמרו לי שזה כנראה פציעה של הITB או משהו כזה...יש לי תור לאורטופד עוד שבוע בכל מקרה... יש פה עוד אנשים שעושים ריצות ארוכות לעיתים קרובות?,איזה מתיחות אתם עושים לפניי ואחריי? יכול להיות שאני לא עושה מתיחות כמו שצריך וזה גרם לפציעה הזאת?,איך מונעים פציעה כזאת בעתיד?

• 51 תגובות
    • 8.1k צפיות
  11. Started by fuck off,

יש לי ב20 מיונים לגמא. למישהו יש מושג איך ניקראת תחנת הרכבת בה אני צריך לרדת? כי אני אפעם לא זוכר.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  12. רובינו כאן עובדים (או לומדים, או בצבא, תלוי בקבוצת הגיל). רובינו עובדים ביומיום עם אנשים אחרים או מולם. רוב האנשים הללו הם דיי בסדר סך הכל. אבל לפעמים איכשהו יש תמיד אידיוט אחד שחייב למרר לכולם את החיים, או סתם להיות נודנית. לכל אחד יש או היה אחד כזה איפשהו. בעבודה, בצבא, בלימודים או בצופים. אני אשמח לספר לכם על מפלצת המשרד שלי ואשמח לשמוע על שלכם ומה אתם עושים איתן. אז ככה. קוראים לה ר', היא בת 24 או 26. היא סטודנטית שנה ד' לקישקושולוגיה, עם משקפיים כמו של דרו קרי ושיניים כמו של סוס יאור, שכל הזמן מאיימת שכשהיא תסיים את התואר היא תראה לכולנו (במשרד), כאילו תזרוק לנו שקל מהלימוזינה כשהיא תעבור לידינו. בינתיים עברו להן 4 שנים שהיא עובדת שם והיא עדיין שם. התחביב הכי גדול ש…

• 70 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. יש במשפחתינו מספר אלבומי בולים שלהערכת הוריי שווים סכום נכבד של כסף. חלק ישראלים(לפני ואחרי הקמת המדינה) וחלק מחו"ל. אשמח לדעת איפה ניתן להעריך שווי שלם. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by cleric,

יש ברשותי מספר די גדול של תכשיטים. להיכן כדאי לקחת אותם כדי להעריך את שווים? (עדיף אפילו 2 מקומות שונים כדי להשוות) אני מבקש רק תשובות רציניות. תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. לא נמאס לכם לפעמים שנועלים דיון לפני שאתם יכולים להגיד את כל מה שרציתם לאיזה טרול? או שאולי אתם טרולים שמחפשים פורקן? פה תזרקו את כל הזבלה שלכם (וגם שלי אל תדאגו) כי הרי פה בארץ כולם כל כך אוהבים להסתכל על החרא של השני-להביט לו ישר בעיניים ולהגיד "יא חתיכת מכוער, אוי כמה שאתה מכוער, בוא נספר את זה לכווווווווולם, כמה שאתה מכוער" אז הנה שפכו את הכל, אתם עושים לי חשק, תמשיכו ככה... למנהלים-מה הבעיה? הרי גם ככה כולם צריכים איוורור אז למה לא לרכז הכל כאן? אל תגידו שזה לא רעיון טוב..מה, זה יבזבז לכם מקום בהארד דיסק?אין בעיה אפשר לאפס אותו כל כמה זמן... והנה בעיטת הפתיחה: בשבילך וינטיר-שחושבת שכל העולם רודף אחריה, את לא כזאת מעניינת , באמת שלא, במיוחד שאת לא יודעת לפרש שום דבר …

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  16. α

• 13 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. Started by GRiM,

שעון החורף חוזר בלילה שבין שבת 15.9.2007 ליום ראשון 16.9.2007 שעה 02:00. מ - שעה 02:00 ל- שעה 01:00.

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20809 טוב אני תאמת רק מכיר תשם ממישחקי הווידיאו אבל בטח יש שמכירים אותו מתחום המרוצים בכל מיקרה יהיה זכרו ברוך

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Chymes,

יש חוות דעת? משתלם לרכוש?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by lordgod,

17.11.08 יש כמה שאומרים לי שאני יהיה 100% בקרבי , ולא בא לי אז איפה אתם חושבים שאני יהיה ?

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by mrsph666,

spank you very much

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בשר לעשות אותו על האש [המבורגרים,קבבים וכו'].

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

נהג ה-WRC האגדי ושובר השיאים לשעבר קולין מקריי (Colin Mcrae) נהרג אתמול כאשר מסוקו התרסק מול ביתו בסקוטלנד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3449779,00.html סבורים שהיה עוד כמה נוסעים שאחד מהם היה בנו... צריך להזכיר שהוא היה אחד האלופים הכי גדולים אם לא הכי בהיסטוריית ה-WRC, אפילו הוציאו על שמו משחקים: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally5/index.html?tag=result;title;6 יהי זכרו ברוך! :'(

24. Started by Delapro,

השאלה היא בכותרת. בעיקרון היתי רוצה לדעת תשובות ממי שעבר או מכיר מי שעבר תפקיד נהג בצבא. תודה מראש לכל העונים.

דיונים חדשים בפורומים