עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי דיסקמן שקניתי לפני כמה חודשים. אני קניתי לו את כל סוגי הסוללות: GP נטענות, אלקליין ועוד... כולם החזיקו מעמד (2 סוללות כל פעם) רק 4, 5 שעות מקסימום. אפילו על עוצמת קול "באמצע"... לא הכי גבוהה... רציתי לדעת אם זה נורמלי? או שהדיסקמן שלי פשוט זולל סוללות? עכשיו זה כבר לא ממש בעיה, כי קניתי אתמול מטען סוללות של GP+4 סוללות GP.... אבל זאת בכל זאת בעיה מציקה... כי חבר שלי הסוללות אצלו בדיסקמן מחזיקות 10 שעות אפילו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי בעיה עם אחת הרשתות הסלולאריות, כמה זמן לוקח לבית משפט לתביעות קטנות להגיע לתיק אם אגיש תביעה?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by HdInspect,

כלומר אני יודע שהיום זה ארב חג מחר זה חג האם ביום שישי בבוקר החנויות יתפתחו ??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני סיימתי לילמוד עכשיו ב16 וחצי תאוריה כיאלו למדתי והכל אני צריך רק לגשת למיבחן. עכשיו רציתי לדעת כמה זמן לוקח לילמוד את ה28 שיעורים האלה בנהיגה? והאם אני יצטרך לקחת את השיעורים האלו פעם בשבוע או כמה פעמים בשבוע עד שיסתיימו ה28 שיעורים בשש חודשים(בחצי שנה) ואז יהיה לי טסט בגיל 17 ככה זה הולך? תסבירו לי קצת לעומק אם אתם יכולים אני דיי מבולבל מהעיניין הזה. ויש לי עוד שאלה כמה המחירים עולים לשיעור ומה הכי זול אטרקטיבי...

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by maverick,

http://www.101funjokes.com/odd.html כנראה שלא ממש דואגים לעדכן את ספר החוקים.

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by sagi5,

חידה אחת: יש לכם משוואה כזאת : a-z)...................(a-x)(b-x) ככה כל האותיות שיש באנגלית עד Z עכשיו השאלה שלי מה התוצאה של המשוואה הזאת? חידה 2: יש לכם 9 ק"ג סוכר, מאזניים (כפות) ו2 משקולות. אחת 50 גרם והשנייה 200 גרם. בעזרת 3 שקילות אני רוצה שתחלקו את ה9 קילוגרם ל2 קילוגרם ו7 קילוגרם. חידה3 אותו דבר כמו בחידה 2 רק שפה יש לכם רק את המשקולת של 200 גרם חידות נחמדות לאללה כתבו תשובות אני אגיד כן או לא בכל מקרה מחר ב9 ורבע בערב אני אגיד את התשובות לשלושת החידות בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Henz16,

אני אתחיל, כל אחד מוזמן לרשום משפט. כל כך חם ..קיבלתי מכת שמש בתוך הבית.

• 76 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by PhP dUdE,

http://www.innergeek.us/geek.html אני 2.54664%

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום, עשיתי בדיקה למכשירים שונים ובמצבים שונים עם מד חשמל, לשימושכם: כמה חשמל מכשירים צורכים.pdf

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by Merrymoon,

מה זה אומר? זה אומר שסוף סוף יש לי עבודה שוב, ולא סתם, עכשיו אני טכנאית וטרינר רשמית ועובדת במקצוע הזה. טוב, אז תעודה עוד לא קיבלתי אבל לעבוד אני מתחילה מחר במרפאה במרכז הוד-השרון. פיפיקקי, לא אכפת לי. טוב להיות שוב עובדת. מה זה אומר? זה אומר שאני אזניח טיפה את הפורום ואדבר יותר שטויות כשכבר אדבר, אבל למי אכפת, זה אומר שאני יכולה לשלם את חשבון האינטרנט שלי ו... חברס', במרפאה שלי המחירים נמוכים מהמחיר המומלץ לצרכן ויש לנו המון מבצעים. המרפאה חדשה דנדשה ומאד משוכללת ומאובזרת והפתיחה הראשמית, ב-1 באפריל (נדמה לי), לא אהיה שם כי אני אלמד ואח"כ אסתלק לירושלים אבל... אתם מוזמנים לבקר (אם אתם גרים קרוב). אני שם מ-4 עד 8, 5 ימים בשבוע, בשבילכם ובשביל היצורים שאתם מחזיקים בבית. …

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by redead,

סתם סיקרן אותי.. הרי זה לא כמו במסעדה שאתה מחשב 12-15 אחוז מהחשבון ונותן פחות או יותר.

• 114 תגובות
    • 16.1k צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום רציתי לשאול כמה טיפ נהוג לתת למובילים שבאים מטעם חרת ההובלה להעביר לי את הדירה מדובר בהובלה בשווי 700 שקל?? אף פעם לא יצא לי לעבוד עם חברת הובלה תמיד השגתי עזרה משפחתית עכשיו לא יצא כמה לתת למובילים טיפ?

• 86 תגובות
    • 11.7k צפיות
  13. Started by idoaa,

טכנאי מחשבים ורשתות עם נסיון של כמה שנים, כמה נראה לכם שהוא יכול לדרוש לשעת עבודה כשכיר?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שאלה בכותרת.

• 185 תגובות
    • 19.7k צפיות
  15. Started by Mortar,

רוב האנשים פה באתר ובפורומים הם בערך בממוצע בני 15-18 ? בגיל כזה אמורים לדעת שכשאתה כותב בגוף ראשון, בזמן עתיד - הפועל מתחיל בא' ! אאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! :bash: אני לא ילך, אני אלך הוא ילך !!!!!! הוא יקנה !!!! אני אקנה!!@#!@#!@#?!@#?!@#!@ כמה פעמים אפשר לטעות ככה ? אני לא מורה ללשון, יש לי אפילו בגרות השנה ומגישים אותי על 63 (לא שאני גאה בזה אבל רק שתבינו ...), לא צריך להיות אבשלום קור - זמן עתיד בגוף ראשון זה עם א'. נ.ב וDUAL אומרים דואל, כמו דו-פלקס ? כמו דודו טופז ? אז אומרים את זה כמו "דו" ו"על" דואל. המשך גלישה נעימה אחים שלי.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אני לא מדבר רק על ספרד אלא על כל אירופה למשך כל תקופת האינקוויזיציה

• 21 תגובות
    • 9.9k צפיות
  17. כמה יוצא כסף למונית מפ''ת לנתב''ג עכשיו זה דחוף!

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  18. קיבלתי איזשהי הצעת עבודה עם שכר 5500 שקל ברוטו. כמה אמור לצאת לי בנטו ?

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. Started by Electric Boom,

אהלן, רציתי לקבל מושג כלשהו על כמה "נהוג" להגביר. הכוונה היא לא ליחידות הרגילות(כמו מתמטיקה ואנגלית) אלא למקצועות הבחירה(פיזיקה וכו'). יש לזה חשיבות גדולה מבחינתי כרגע, ובכלל זה בטח יהיה די מעניין לכולנו. תודה מראש.

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. תרשמו כמה יחידות אתם עושים ואם בא לכם גם ציון מגן וציון הגשה ובהצלחה ביום חמישי ;D

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום. רציתי לבדוק פחות או יותר כמה יחידות רוב האנשים עושים במתמטיקה ואנגלית מאחר שלאחרונה חילקו אותנו להקבצות שונות.. זה לא משנה עם עשיתם או לא עשיתם עדיין את הבגרות במטמתיקה אבל כל מי שכבר בהקבצות ורוצה לרשום כמה הוא מוזמן(נא לא לרשום סתם דברים למשל אם מישהו ב3 יחידות במתמטיקה שלא ירשום שהוא ב5).. אתם מוזמנים לרשום.. מי שכבר עשה כמה הוא קיבל בכול אחד (בציון הסופי) אני ב5 יחידות אנגלית ו 4 במתמטיקה..

• 76 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז אני רוצה לדעת כמה ימים יש?. אחרי שמורידים את החגים ואת החופש הגדול..ומורידים את כל הימי שישי שבת שלא לומדים.... תודה רבה למי שעוזר...

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by r1plet,

ובני כמה אתם? אני אישית עובד 5-6 ימים בשבוע, משמרות ערב של כ-8 שעות עם שעות נוספות לפעמים, מ4 עד 12~. בן 18 לפני גיוס. ואתם?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.