עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני זוכר ששמעתי פשוט סיפור על אדם שמכר לקולגייט את הרעיון להרחיב את הפקק בשפורפרת של משחת השיניים תמורת מיליון דולר(ככל שהפקק רחב יותר, אנחנו מוציאים יותר משחה ולכן קונים בכמויות גבוהות יותר). מישהו יודע אם זה נכון, ואם כן, יכול לספק לינק עם עוד פרטים? תודה

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by oorlevi,

שלום, יש לי לוח מאוד ישן שיש בו רק 2 חיבורי USB מובנים מאחורי המחשב.. עכשיו אני כמעט בטוח שזה USB ישן כלומר אני חושב שהוא לא 2.0 יש מצב לכזה דבר? איך אני בודק? ואם הוא אכן ישן אז אם אני יקנה כזה דבר http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428458&ProdName=ST-Lab-PCI-to-USB2.0-4-ports-Controller זה יהווה פיתרון לבעיה? אז יהיה לי 2.0 נכון? והאם המתאם USB הזה יכול להיתחבר לי על הלוח או שהלוח ישן גם בישביל זה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Andrey22,

הפרופיל שלי 97,יש לי קבא גבוהה אני מניח ,קיבלתי כבר לפני כחצי שנה תאריך גיוס (נובמבר 2008),הצוו ראשון היה בינואר השנה ואני כרגע ב-יב". קיבלתי זימונים לגאמא ונכתב שם שאני צריך למלות שאלון אבל התעלמתי מזה כי אני רוצה לשרת בסיירת מטכ"ל. לפי מה שאני יודע יום סיירות הבא בינואר,מדוע לא קיבלתי זימונים? תודה מראש למי שיעזור.

4. Started by Big_Guy7,

כולי מבואס חחח... נפלתי על הפרש שערים... 41 רומא - דינמו קייב 1 42 סה"כ שערים רומא - דינמו קייב X 44 ספורטינג ליסבון (1+) - מנצ'סטר יונייטד 2 נגמר 1:0 מנצ'סטר 48 סה"כ שערים פנרבחצ'ה/ אינטר 1 52 ארסנל - סביליה (1+) X נגמר 3:0 ארסנל יחס זכיה כולל: 65.58 סכום זכייה צפוי: 655.80 ¤ למישהו כן היה מזל בווינר ביומיים האלו של ליגת האלופות?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. איתי ניזרי, תושב נתניה בן 18 נהרג לפנות בוקר (ה') בתאונת דרכים, לאחר חגיגת החתונה של דודו. במשטרה בודקים חשד שהתאונה התרחשה בזמן תחרות בין שני כלי רכב. קישור לידיעה מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451554,00.html ותצלום מסך מתוך חדשות האתר TL (תלחצו): [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מתכוון מתישהו לקנות מחשב חדש, למשחקים ועבודות תלת-מימד, באיזור ה- 6000-7000 שקל (לא כולל ציוד היקפי). שווה לחכות עד סוף השנה למוצרים חדשים שייצאו? או שזה לא יהיה רלוונטי? Quad Core (אינטל/AMD) - יש לזה בכלל איזושהי תועלת מורגשת במשחקים? אמור לצאת איזה כרטיס מסך חדש ששווה לחכות לו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום הזמנתי מפלונטר כבל ESATA באורך 1.8 מטר ומתאם שיחבר אותו למחשב(איתו אין בעיות ככה ביקשתי) זה המוצר המדובר שעליו אני מדבר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=eSATA2eSATA&cart=11903314247010121〈=heb אולי זה ישמע לכם קטנוני אבל קיבלתי באורך של 80 ס'מ בלבד המטרה שקניתי תכבל היא להאריך אותו היה לי כבל ESATA ורציתי למקם תהרד דיסק החיצוני רחוק יותר בגלל הרעש שלו.... מה המדיניות בנוגע לדבר הזה זאת ממש חוצפה הזמנתי כבל באורך שונה ובאתר רשום במפורש שזה 1.8 ולא 80 סמ!!! אם ההיתי יודע ככה לא ההיתי קונה ,והם אפילו לא הודיעו לי שאין במלאי את האורך הנ'ל מה עלי לעשות בנידון עכשיו פלונטר סגורים כבר ולא עונים ומחר כיפור מאמין שיהיה סגור כבר... :s05:

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by H A Q,

הזמנתי מצלמה מתצוגה מה זה משנה אם היא במלאי? חוץ משהיא נפתחה האם אורך חיים שלה נפגע? יש אפשרות שיהיה בה שריטות?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  9. כמו שחלק ממכם יודעים אני יוצר מוסיקה כבר הרבה שנים... בשבוע האחרון אין לי שום רעיון לטראק חדש אז חשבתי לעשות קלאב טראנס על המנגינה של BF2. עשיתי כבר את הקטע של הפזמון בחפיפ כזה (שעה וחצי של עבודה) כנסו לכאן אם בא לכם לשמוע,תגידו אם בכלל זה רעיון טוב כל העניין הזה למה אני לא בטוח שזה יתפוס את תצומת הלב של הגיימרים כל כך... http://unr.co.il/?aroom=540 תלחצו נגן על BattleField 2. יש שם עוד טראק שלי אם תרצו לשמוע (Space D)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ilanb0,

ראיתי כאן בת'רד שיש מפרט אחד שמישהו הרכיב ובו מארז ללא קרור למעבד, ואח"כ בהתאם לבקשת השואל שינו לו את המפרט והציעו לו (על אותו מעבד) קירור למעבד. באיזו סיטואציה מציעים קירור למעבד ובאיזו סיטואציה לא? כמו כן, ראיתי שיש צורבים SATA וכאלו שלא. מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. יש לי תמונות במחשב שאני רוצה לפתח, ראיתי שיש המון אתרים שמעלים אליהם את התמונות והם מדפיסים ושולחים... באיזה אתר אתם משתמשים, ולמה ? תודה

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by id3232,

רציתי לשאול אם מישו יודע אם כבר יצא הסרט-DRAGON WARS ?? תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by intel suck,

אני צריך להחליט לאיפה אני ילך להתנדב השנה אז יש לי ספריה שזה הכי קל עזרה לנכים קשישים ילדים עם פיגור שכלי עזרה לילדים קטנים עם ש"ב מועדוניות וכו' לאן הייתם מציעים לי ללכת? בכל זאת אני צריך לעשות 60 שעות

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by tom123,

בסוף הם ירשמו גם "רמקולים תומכים ויסטה" [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ForresT,

משחקים בעצם פול? סתם,נפל עלי ככה..

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  16. 1.הולכים למחשב 2.חברים. 3.אוכל 4.שיעוריים. 5.לישון היטב. 6.לקניון. 7.חוגים

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. למשל פה אני מעוניין באודיו בלבד, האם זה אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by A.Iniesta,

מישהו יודע כמה סיבובים השעון חשמל עושה בדקה תחת עומס? וללא עומס? תודה רבה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. Started by sofix4,

כבר תקף? אם לא, מתי יהיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MODI,

אני מתכנן לא לישון בליל חמישי וללכת לישון ביום שיש ב2-3 בלילה ככה ולקום מאוחר כמה שיותר. אבל לפי מה שהבנתי שינה לא מצטברת. זה נכון?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. זה הנושא היחיד שמעניין אותי.. אבל אמרו לי שזה לא שווה כי אין עבודה בזה מישהו ניסה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לקנות סרטי DVD עם תרגום לעברית דרך האינטרנט (או כל דרך אחרת) כך שאני לא צריך להגיע פיזית לחנות. אני גר רחוק מכל חנות וידיאו אבל רוצה לקנות בכסף או להשכיר, איך אני עושה את זה? נ.ב. חייב שיהיה מבחר גדול של הסרטים הכי חדשים.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. היי, יש לי אימייל ישן של Gmail עם הכינוי evilsting שמשמש אותי כאימייל הראשי שלי. הבעיה היא שיוצא לי הרבה פעמים להביא אותו לאנשים מבוגרים או מאותגרי אנגלית שהשם נתפס אצלהם מוזר\חשוד (הניק במקור מ CS מה שמסביר את המשמעות והמטרה שלו) או מסובך מידי ... פתחתי עכשיו חשבון חדש ב GMAIL עם שם קצת וקליט יותר ורציתי לדעת מהיא הדרך הכי טובה להעביר את כל המכתבים והכתובות שלי לאימייל החדש בלי שהצטרך לשנות את האימייל בכל האתרים שאני רשום אצלהם ועוד יותר מסובך אצל האנשים הפרטיים שהאימייל הישן שלי אצלהם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום,כבר נמאס לי לקום כל בוקר ולפוצץ אותם,עוד מעט אני בן 18 ורציתי לשאול מתי הפצעים נעלמים סופית? תודה

• 33 תגובות
    • 11.3k צפיות
  25. Started by Holography,

אהלן אהלן תגידו אנשים יש איזה מאכל(ים?) שיותר ממלאים תבטן ופחות מצמיאים שכדאי לאכול בארוחה מפסקת?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים