כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
אפל משחררת את הגל השני של יכולות הבינה המלאכותית למפתחים, עם דגש על יצירת תוכן ועיבוד תמונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
- 1 follower
-
-
ואם אפשר לקבל לינק/מס' טלפון
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש איזה אתר שאפשר לבדוק בו ראות מתחת למים? מבאס לסגור צלילה, לקום מוקדם ולהגיע לים כדי לראות ים חלבי. הלך היום והצלילה מבאסת. אפילו הערכה ואזהרה מוקדמת תעזור, יש כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קריסטין ומישל בוואלה כמה תימטום יש בעולם?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רק אני לא מוצא טורנטים, או שלא יצא השבוע פרק של נמלטים?? אדם
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים, בקשר לאוניברסיטה, מה בערך התנאים שצריך כדי להתקבל למקצוע של מחשבים? [תכנות וכו']. [נגיד מבחינת יחידות, אנגלית מתמטיקה וכו'] ואיזה תחום מחשבים בדיוק כדאי ללמוד עכשיו שממנו אפשר להתפתח ולהגיע כמה שיותר רחוק? [כמובן גם בעזרת כישורים וכו' ולא רק לימודים]. תודה
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.saunalahti.fi/seanjohn/opticalboat.jpg ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(A (4.3 ו (8,5) B הם שני קדקדים סמוכים במלבן ABCD. משוואת הישר עליו מונח אחד מאלכסוני המלבן הוא 3X+4Y=44 א)מצא את משוואת הצלע CD ב)חשב את שטח המלבן http://www.siz.co.il/my.php?i=djzhehnjnnzj.bmp שאלה נוספת במקבילית ABCD משוואת הצלע AB היא 2X+Y=5 ומשוואת הצלע AD היא Y=-3X+5 אלכסוני המקבילית נפגשים בנקודה (5-,6) א.מצא את שעורי הקדקד A ב.מצא את שעורי הקדקד C ג.מצא את משוואת הצלע BC ואת שעורי הקדקד B
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ושיהיה כתוב איזה מקשים ללחוץ במלחין צלילים תודה מור רוזס ;D
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
איך אני רואה סטטיסטיקות של קובץ שהעלאתי, כמה הורידו אותו וכל מיני?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
בפעם שעברה ששאלתי ענו לי רק ב2 תגובות שמה "זיגזג" הם הטובים ביותר. כרגע, כשאני הולך להזמין את אורוורה 570 ב8XX שקל, אני מעוניין לקנות את זה מהטובים ביותר. לי אין מושג מי החנות הטובה מכולם, עד עכשיו היה לי נסיון אחד טוב עם פנדס אבל אני יקנה מהחברה שימליצו כאן. אז הנה כמה חברות שמצאתי באינטרנט.. נמשיך למלות שיגיעו שמות נוספים: ZigZag Pandas K.S.P iqpc נעה מחשבים אלה מי שאני מכיר, אזאם יש עוד תגידו ותמליצו. אני פשוט לא רוצה המלצה אחת טובה, זה לא מספיק כי תמיד המבקר יכול להיות עובד של החברה. אם יהיו כאן המלצות רבות אז סביר להניח שהחברה ההיא היא באמת מומלצת. בינתיים מההמלצות אישית, התרשמתי מזיגזג.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
החשבון המקורי שלי הוא RoyShefy. אני פעיל בפורומים מאז גיל 14, שזה 12 שנים כבר. 1000+ הודעות ואפילו טאג קטן מתחת לשם על שבירת שיא OC עם Radeon9500P. יש לי המון עבר פה. והיה חשוב לי לפרסם את עצמי כאן. כתבתי ספר, שמיועד לאנשים כמוני, 'אנשים שלא קוראים ספרים'. הספר נקרא 'יובל' (הדרך של יובל ואמא ש'ך) ונמכר בכל הרשתות. כבר מכר מעל ל1300 ובעיצומו של המהדורה השניה שלו. הספר מלא בסקס, סמים, טירוף, ניבולי פה וצחוק היסטרי. הוא לא מיועד לכולם. יש אומרים 'הומור סטלנים', יש אומרים 'אילן הייטנר' אבל לטענת הקוראים זה רק בגלל שאין למוכרנים ברשתות שום דבר אחר להשוות לו. יצא עם הוצאת 'גוונים' (חכמת הבייגלה, מלבי אקספרס) והוא קיום ספר השנה שלהם (בארבעה חודשים על המדף). קהל היעד הוא ח…
-
- 33 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי תומר ואני גר ברעננה. אני מתכנן הזמנת מחשב בסכום של 5,100 ש"ח ואני לא רוצה לתת לידיים של חאפר לגעת בזה. אני מעוניין, אפילו בסתם אחד שיודע להתעסק עם זה טוב. כלומר, אני מזמין חלקים חלקים, אני מזמין" מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מאוורר, היט סינק, כרטיס טלוויזיה, הארד דיסק, צורב, ספק.. והוא יצטרך להתקין אותם בתוך המארז ככה שייצא לי מחשב פצצה אני צריך אחד שלא ממהר, אחד סובלני שיעשה את העבודה עד הסוף. שהכבלים יהיו מסודרים פרפקט.. אם אני צריך לשלם איזה 50 ש"ח על UV CABLE או איך שלא קוראים לגומי הזה שמשחילים בתוכו את החוטים, אין בעיה... אני מעוניין לעשות סידור כבלים עד הסוף, שממש, חוץ מלהחליף מדי פעם משחה תרמית וניקוי עם ספריי לחץ אוויר.. לא יהיה צריך לעשות כלום.…
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יצא לי לשמוע הרבה וגם לראות בטלווזיה על מעין גלימה שמעלימה בנאדם, זהו בעצם טריק, כמובן שאין פה שום קסם, יש מישהו פה באזור שלי שקנה את זה בחנות אחת בתל אביב וזה עלה המון כסף, ולפי מה שמספרים פה אנשים אחד לשני, הטריק הזה חזק ביותר. אז אם מישהו יודע מה השם התקני לדבר הזה בעברית ובאנגלית או שיוכל לתת קצת אינפורמציה, אנא שיכתוב. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות vf900-cu של זלמן (מאוורר לכ.מסך) ורציתי לדעת איזה חנויות יש שיש להם את זה באיזור רעננה... (לKSP אין, והם ממש ליד הבית שלי ... ) הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VF900-Cu&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168 שבכפר סבא, אבל גם לא הכי טוב כי זה עולה 220 (זה אמור לעלות 175-200), הצעות מישהו? תודה לעוזרים! עריכה: גם חנויות באזור אשדוד זה בסדר...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הנה: http://www.igames.co.il עריכה: נראה טיפה עלוב אבל בכל זאות........
-
אפשר המלצה למקודדים הכי טובים שהכל יפעל??
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
[h=1]כרגע אני בסלקום אם אני עובר לחברה אחרת, ה-SPIRIT (דיבורית לאוטו)עדיין תפעל? על ה-spirit כתוב סלקום תודה[/h]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה שבטח כולנו דנים בה מידי פעם (ברור מה... ) גיליתי את התשובה... לאחר הרבה זמן... אבל מה אתם חושבים? אבא או סבא? ואם אתם שואלים את עצמכם אם עישנתי משהו... אז נסגור על זה:
-
- 131 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
מדובר במשקולות מתברגות יד שנייה במשקל כולל של 30 ק"ג שעולות 300 ש"ח. האם המחיר הזה ריאלי? בכל מקרה, יש באותו אתר מישהו שמציע סט של 35 ק"ג ב-300 ש"ח, כך שכבר המחיר של הראשונות לא משתלם, אבל בכל זאת אני נוטה לראשונות בגלל הרכב המשקולות. אם אני מוריד אותם ל-250 ש"ח, זה שווה? ונניח שהמצב שלהם טוב.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע אנא הסבירו... אם יש לכם לינק או מקור מוסמך אני אשמח. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח לכל בית ישראל! מחר יש לי מתכונת במיתוג (מערכות ספרתיות) אני שפיץ בנושא מפת קרנו, צמצום, הוצאת פונקציות מטבלת אמת, שערים כל אלה אני אלוף אבל יש דבר אחד שאני לא מסתדר איתו וזה הגלים האלה. הבאתי פה שאלה מבגרות ישנה אשמח אם תעזרו לי ותסבירו לי איך פותרים שאלות מהסוג הזה. תודה לכולם! בעקרון אני יודע איך מוציאים סכום מכפלות, מכפלות סכומים וכתיבה במינימום ליטרלים אבל לא יודע איך להוציא את זה מהתרשים הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-