עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Shay0600,

תמיד יש לי בעיה\חשש לחוסר תאימות בין הקובץ שאני יוצר לבין התוכנה שמנסים להציג אותו, בגלל שאני משתמש בתוכנת וורד חופשית. לכן אני חושב לזנוח את עורך הטקסטים הרגיל ולעבור לכתוב את קורות החיים בHTML ואז אוכל ליצור קובץ קורות חיים שמסוגל לפעול בכל מחשב עם דפדפן ולהיפטר מבעיות תאימות שיש בין עורך הטקסט שהשתמשתי בו לבין זה שבית העסק מציג ומדפיס בו. האם נראה לכם שכדאי ליצור קורות חיים בHTML? לדעתם, זה יכל לתרום, להזיק או ייצור בעיות חדשות?

2. Started by Omerole,

http://www.pwned.nl/ LOL. קרדיט לCyb3r

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תקראו לזה אולמות ארקייד....יש המון אולמות של משחקי וידאו היום בארץ כמו בבילון וגיים זון...אף באף אחת מהם אין את הכדורגל של פעם ...מחפש אך ורק את הכדורגללל

4. Started by RGod,

חנות מחשבים אמינה באילת מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זהו זה... נגמרו המסיבות הברים המסעדות ושאר תענוגות החיים של החודשים האחרונים... מחר אני מתגייס (לטירונות חורף errrr...) בנח"ל או בחירמ"כ (חירמ"כ = חי"ר יעודי = גדודי שמשון / חרוב / נחשון / דוכיפת / לביא) עם גיבוש לעוקץ. בסוף השבוע (אני אמור לצאת כמו כל חייל קרבי בשני סופי השבוע הראשונים) אכתוב לאן הגעתי בסוף... איך לסכם תקופה של שלוש שנים בה הכרתי חלק מן הקהילה פה (ובאתרי החומרה הקודמים)... קצת קשה להכניס שלוש שנים לשלוש שורות... אבל היה טוב... היה כיף להיות בצוות HWz בעבר למרות כל הריבים והשטויות זה היה כיף... היה כיף לכתוב בפורומי האתר ובעיקר בפורום תלת-מימד (עד שנשארו שתי חברות בתחום בערך...). בקיצור, אנסה לשמור על קשר וכל מכריי מוזמנים לשלוח לי מיילים והודע…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Djx,

שמעו ראיתי את זה שכתב בפורום חידה. אז אני רוצה להראות לו באמת חידה ואללה: לפני הרבה שנים בחור בן 23 וחצי גנב 3 טונות של טונה מי מוכר בחנות טונה שהיה בן 37 תפסו אותו והעבירו אותו לכלא שהיה בצפון העיר עד למשפט. השופט הרשיע אותו ונתן לו 3 שנים בכלא שמור בגלל שהיה מחסור בטונה בגללו אז השוטרים לקחו אותו לנמל לאונייה מישטרתית. באמצע ההפלגה ניגש האסיר לאחד מהסוהרים ששומרים עליו וביקש אפילו היתחנן ממש שישחרר אותו כך בלב ים ושהוא לא רוצה לשבת בכלא על פשע מטומטם שכזה כי יצחקו עליו בכלא. אז הסוהר אמר לו כך: עם תענה לי על שאלה אחת בלבד אני ישחרר אותך אז האסיר אמר סבבה (לא שהיה לו בררה) אז הסוהר שאל את השאלה הבאה: אני מכניס אותך לתא עם חלון קטן למאלה כיור ברז עם מים זורמ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תנאים ליצירת סדרה אני לא יודע לנסח זאת בצורה מתמטית אבל אני אנסה לנסח זאת בצורה הטובה ביותר. בסדרה(אינסופית) שהאיבר הראשון שלה הוא 1, מהם התנאים שהסדרה תקיים: א. סכום המספרים מa1 עד an יהיה שווה לאחד המספרים הבאים בסדרה, למשל: S(a1+...+an) =an+5 ב. סכום מa1 עד an יהיה שווה לסכום של מספר איברים אחרי an, כלומר: S(a1+....+an)= S(an+2....+an+7) לסיכום, אני מבקש את העקרונות שבא הסדרה תקיים את שני התנאים יחד ואת העקרונות שבה הסדרה תקיים אחד מהתנאים. בהצלחה (מי שיפתור את הבעיה, יפתור בעקיפין את המשפט האחרון של פרמה) ד"א אם למישהו יש אתר של מומחי מתמטיקה או משהו בסגנון, אני אשמח אם הוא יתן לי לינק, תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gnr993,

שלום לכולם, אני חייל משוחרר בן 20 (השתחררתי מוקדם בגלל בעיית בריאות) אני מעוניין בבחירת כיוון להגירה (אילו מדינות יכולות לקבל אותי, מה התנאים וכו'.) הכיוון הוא גרמניה, בריטנה, אוסטרליה, קנדה וארה"ב אני לא מעוניין להגר בשנים הקרובות (מכיוון שעדיין לא צברתי הון על מנת להגר) אבל אני רוצה לתכנן את השנים הקרובות על מנת שיתאפשר לי להגר בעתיד הבנתי שניתן לקבל ויזת עבודה וויזת לימודים. הבעיה היא ששני הדברים האלה לא כל כך רלוונטיים משום שאני יזם, ואני עושה את כספי מעסקאות והשקעות. וגם אינני מעוניין בתואר בשנים הקרובות, השאלה היא אילו אפשרויות הגירה לקנדה יש ליזם או איש עסקים תודה רבה לעונים ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות פוסטר של מכונית ולמסגר אותה ולתלות על הקיר... תנו המלצות טובות, אם זה חשוב לכם איפה אני גר אז אני גר בפתח-תקוה. או פוסטרים של משחקי מחשב, יש כאלה ראיתי היום בבאג מחשבים שיש להפ כאלה ומזה נראה יפה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AvigdOr.GT,

סתכלו כאן איזה מודים מדהימים עשו: http://www.modmag.net/forum/viewtopic.php?t=181

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ScreameR,

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by stingeR-,

מחפש חנות איכותית שמוכרת מוצרים טובים(גם מוצרי מודינג) בחדרה תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shuy,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by oba3k,

http://www.autoweek.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060510/FREE/305100001/1065/TOC01ARCHIVE המכונית הכי מדהימה בעולם נעשתה קצת יותר מדהימה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כל שנייה הוא נתקע.. אפילו על הכי נמוך

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. איזה ספרים טובים למתחילים יש בשביל ללמוד את שוק ההון? בכיוון של פעולות בסיסיות ופרקטיות לא אסטרטגיה, או אסטרטגיה פשוטה ביותר, ראשונית איזה קורסים בשוק ההון למתחילים ישנם? כמה עולה קורס? ושאלת בונוס: איך אתם ממליצים ללמוד את שוק ההון? *בבקשה תשובות רק מאנשים עם ניסיון אישי!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני מחפש רשימת שירים משנות ה80 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Grihan,

היי אני רוצה לשנות את כתובת המייל שלי באתר אבל אני לא מוצא איפה עושים את זה - בעריכת הפרופיל זה לא מופיע. האם זה בכלל אפשרי, ואם כן - איפה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MiniMizer,

http://www.dfilm.com/mm/mm_route.php?id=407854 זה בהשראת CNN ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by musari,

http://www.collegehumor.com/video:1799458 תיראו עד הסוף

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ovid,

הזמנתי משהו מחו״ל ואני רואה במעקב משלוחים שזה הגיע לעיר שלי. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בXXX בתאריך 15/06/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר XXX לצורך מסירתו שם. זה אומר שיכולים להגיד לי בסניף דואר לשלם מכס או שכבר להיות בטוח שאין מכס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by The_overclocker,

http://www.zipperfish.net/free/yaafm12.php Don't be frightened by the purple deamon. He has some really bright insights.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש משתמש בעל חיבור אינטרנט שיכול להעלות מעל 100 KBPS הורדה - לא משנה לי. חובה- ספק בזק בין לאומי) אני צריך שרות מסוים וחוקי! שגוזל כ 10 דקות. מוכן לשלם סכום סימלי (ב PAYPAL)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ToMeRv32,

ראיתי כבר כמה נושאים כאן בעבר לגבי מכונות תספורת אבל עדיין לא הגעתי להחלטה. אני כבר תקופה משתמש במכונה פשוטה (מספר את עצמי, חייל) של Philips, שכבר ראיתי אותה נמכרת ב100שח בסופר פארם (חשמלית, לא נטענת.) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=SG&slg=EN&ctn=QC5115/15 אני מחפש משהו דומה שיעשה את העבודה טוב יותר - המכונה לא מצליחה להוריד את השיער במהירות ובצורה אחידה, ואני מתעכב בכל תספורת על הדברים האלו (זמן יקר במוצ"ש לפני חזרה לבסיס..) - מכונה עמידה (שלא תשבר בנפילה הראשונה, נוסעת איתי לכל מקום בתיק) - טווח של גבהים עם מרווחים קטנים (למשל במכונה כרגע יש 3-21 עם רווחים של 2 מ"מ וזה מעולה) - לא חובה נטענת ואולי אפילו עדיף שלא. הסוללות תמיד עושות בעיות א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Mafteah,

האפשריות שקיבלתי: דורשים מיונים: קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן ללא מיונים: מש"ק שלישות חובש קרבי שוטר צבאי מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק מערך, מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס מפעיל ציוד מכני הנדסי, נהג מפעיל מנוף, נהג משא כבד, מש"ק תנועה והובלה, נהג הובלה רכז דת, משגיח כשרות חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר, חייל במערך הטכנולוגי ביבשה אני חושב לבחור: עם מיונים: מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב בלי מיונים: מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק תנועה והובלה מש"ק שלישות שוטר צבאי משגיח כשרות מישהו קיבל גם? מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.