כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
אלה הזולים ביותר מתוך זאפ.. מישהו מכיר ויכול להמליץ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
All your base are belong to us ומאיפה הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חח אני מרגיש מטומטם לכתוב שאלה כזאת... יש לי נעלי סאקוני די חדשות שכבר הספקתי לעבור איתם לא קצת...והרשת שלהם [הבד הדק מבחוץ ]כבר כמעט שחור... איך מנקים דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קבעתי שיעור נהיגה ראשון להיום ולא התעוררתי בזמן.. קבענו לרבע ל12 ועד 8 דקות ל 12 הוא חיכה לי למטה וצלצל אלי לפלאפון שכנראה מתוך שיינה פתחתי וניתקתי... אחרי ששמתי לב התקשרתי לאמא שלי להגיד לה שתתקשר אליו ותגיד לו שאני אצל הרופא ולא היה לה את המספר.... אני מתתתתתתתתת סעמק אני רוצה ללמוד אצלו אבל עכשיו כבר הכול הרוס, כלומר, הוא אמר להתקשר אליו אם אני רוצה אבל נגיד עכשיו הוא יתייחס אלי אחרת [לא יוריד לי את המחיר או ישלח אותי לטסט מוקדם יותר.. ד"א, הוא לוקח 90 לשיעור ]. מה לעשות?????? :'(
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הטקסט הולך ככה: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שמתם לב שבניגוד למסורת של אינטל לסייםמעבדים ב 0 3 או 6 היה מעבד בתדירות 667? האם BigBad Micro$oft פחדו מהמספר 666? :asthanos: :devilfork:
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
היי, תיראו היום הייתי בכמה פורומים ושמתי לב שמלא ילדים לוקחים כתבות מהאתר (למשל מהדף הראשי) ושמים אותם בפורום שלהם (ללא קרדיט). לדעתי אם נסגור את האתר להזמנות אז יהיה לנו שקט מילדים קטנים שעושים ספאם ושאלות דפוקות,לא יעתיקו מאיתנו כתבות וכו'... אבל מצד שני זה פורום לכולם ומי שלמשל יהיה צריך מפרט אז הוא לא יוכל לבקש. פתחתי סקר לראות מה אתם חושבים. אם תסבירו גם למה בחרתם זה יהיה מצויין. מקווה שזה הפורום המתאים. דניאל
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קשית השתייה קשית השתייה היא מכשיר המשמש למציצת נוזל, בדרך כלל לצורך שתייה. הקשית היא צינור צר עשוי מפלסטיק או חומר אחד, ישר או בעל ציר אקורדיוני. אופן השימוש בקשית הוא על ידי טבילתה מצד אחד במשקה, בשעה שהצד השני בפה המשתמש. באמצאות מציצה שרירי הפה של המשתמש מורידים את לחץ האוויר שבפה, ומכריחים את המשקה לעלות בקשית. הקשיות הראשונות היו שייכות לשומרים שהשתמשו בהם בכדי לשתות בירה (ולהימנע מהקצף שנוצר עקב תסיסה). הקשית המודרנית הפכה לפטנט ב-1888. שתייה באמצעות קשית הייתה ידועה גם בעולם העתיק, ואף השימוש בקשית לילדים מוזכר כבר בפירושו של רש"י לתלמוד. ב-1888 מרווין סטון רשם פטנט על תהליך של כריכה ספיראלית לשם יצור קשיות נייר. סטון כבר ייצר באותם ימים מחזיק סיגריה מנייר, ורעיונ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקצרה, לא מסתדר עם הנורות החדשות והפלורסנטים. פלורסנטים T5 מאבדים מצד די מהר את האור שלהם ומצד שני מחזירים לי חתיכת השתקפות ממשטחים חלקים. נורות חסכוניות אני לא סובל. מהר מאוד איתן אפשר להגיע לעודף אור ומרגישים זוועה. בנוסף שעוד לא פגשתי נוראה שמביאה צבע צהבהב נעים. נשארתי להשתמש בנורות הלהט הישנות והטובות. עכשיו נשארו לי במאגרים עשרות נורות של 60W. הבעיה שבית הנורה שלי מתאים רק ל-40W אז מה הנזק לטווח קצר ולטווח ארוך על הנורה/בית הנורה אם אני משתמש בנורה לא מתאימה? יש לציין כי הנורה נדלקה ופועלת
-
- 6 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש למישהו מושג איפה יש חנות ציוד ל DJ, אבל חנות מיקצועית עם כול הציוד,כול מוכנות עשן פליקרים וכול השטויות האחרות. אא באזור אשדוד,רחובות,ואולי גם תל אביב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עלה לי רעיון לאשכול תמונות פנים המארז, בסגנון אשכול תמונת שולחן העבודה/סביבת העבודה... מה אתם אומרים? אני הראשון, אז הנה שלי: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
אבל אני חייב להודות שמרוב שזה מטומטם זה הופך מצחיק ---> http://www.keshet-tv.com/talentorfailure/LobbyVideo.aspx?MediaID=17953&CatID=2645&Level3=2656
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כידוע google קנתה את keyhole ועכשיו היא הוציא את התוכנה google earth שזה סייר על כדור הארץ בחינם! הנה הלינק http://earth.google.com/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי אני נוסע בקרוב (יום רביעי בבוקר) ומתכוון לקחת איתי סטפה של מכשירים קטנים ומטענים תואמים (H120/מטען של GP/טלפון סלולארי/מכונת גילוח) אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך לדעת על סוג הקונקטור כדי שאוכל לרכוש אחד. תודה
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי קראתי פה בפורום המלצה על שני טלפונים. אחד של פנסוניק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786178 ואחד של UNIDEN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812264 על איזה הייתם הולכים? בנוסף מה זה אומר שלוחה נוספת? שמקבלים שני מכשירים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה נשמע מטורף אבל טכנית זה עובד: בשנת 2038 כל מחשב שעובד עם גרסת UNIX יקרוס הסבר:http://www.sec.org.il/main.php?show=article&id=100 כמובן שעד אז לא ישתמשו במעבדי 32 ביט ולא נדמה לי שיהיה בעיה כזאת אבל זה מראה את הפגמים של מתכנתים הרצת הסקריפט תחת MDK10.1 נותן Tue Jan 19 03:14:01 2038 Tue Jan 19 03:14:02 2038 Tue Jan 19 03:14:03 2038 Tue Jan 19 03:14:04 2038 Tue Jan 19 03:14:05 2038 Tue Jan 19 03:14:06 2038 Tue Jan 19 03:14:07 2038 Fri Dec 13 20:45:52 1901 Fri Dec 13 20:45:52 1901 Fri Dec 13 20:45:52 1901 אמנם לרובכם מערכות UNIX נראות לכם כשוליות אבל בתחום השרתים לווינים מחשבי על מחשבים אטומים וכל הדברים ה"כבדים משתמשים כמעט רק בUNIX. זה קצת מצחיק שמגיעים מלא בשורות על…
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית דבר , ברצוני לציין שדיון זה נועד , שאנו בעלי החנויות והמשתמשים בפורום זה שהם הנכס היקר שלנו נבנה תקנון שירות בתחום המחשבים והמסחר במחשבים , שיהיה מקובל על החנויות ועל המשתמשים בפורומי המחשבים בכלל . דבר שיקדם את המסחר ההוגן בתחום המחשבים בארץ , והחנויות ירוויחו שרק חנויות שיעמדו בקרטריונים , שיקבעו במהלך הדיון יוכלו להכלל באתר, לדוגמא בפורום המלצה על מפרטים . מטרת דיון זה היא לא לעלות בעיות ספציפיות של חנות ולקוח ספיציפי , אלה לכתוב באופן כללי את הבעיה , ואנו המשתמשים וכן בעלי החנויות יגיבו בהתאם לבעיה . אבקש להמנע מפרסום של החנות , אלה רק את הבעיה שצצה . אבקש מבעלי החנויות השונים להשתתף בדיון , על מנת לכתוב מה אנו יכולים לבוא לקראת המשתמשים ומה המשתמ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/23573/navy_helicopter_crash/ סירטון יישן ואולי מוכר אבל איך שהוא טס זה מזכיר לי את השחקנים האלה מבאטלפילד שפעם ראשונה לוקחים מסוק או מנסים להנחיתו ואז עושים היפוך :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-