כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. זומנתי למחר ע"י הצבא למבחני התאמה לאשכול - קורס תכנות במסגרת העתודה הטכנולוגית רציתי לשאול באיזה נושאים יהיו השאלות שמה? אם מישהו כבר היה ויודע. ואם יש איזה משהו ששווה לחזור עליו מהלימודים ? אסמבלר /שפת c/c++ וכדומה.. ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי נגן טושיבה Gigabeat S 60 ג'יגה וקניתי אותו מחנות שאני לא חושב שמותר לי פה להגיד את השם שלה, וגיליתי שקיבלתי נגן משומשו, למרות שהוא בא מהקופסא עם הכל וכו', עדיין הוא היה משומש (אני 100% בטוח בזה), אני עדיין בודק את מצב הבטריה (אם היא נחלשה) אבל זה נורא מעצבן אותי שהנגן משומש, מה לעשות בעניין, אני יכול לבקש את הכסף חזרה?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
הזמנתי מחשב ביום ראשון האחרון, נאמר לי שכל הרכיבים במלאי ואף עשיתי שינויים במפרט כדי שלא אצטרך להמתין שבועיים ויותר שהרכיבים יגיעו. יום חמישי התקשרתי אל החנות, לברר אם המחשב מוכן, נאמר לי שבגלל השביתה (של ה..חצי יום) המעבד עוד לא הגיע ואמור להגיע יום ראשון. התקשרתי היום ונאמר לי שאינטל עוד לא שחררה את המעבדים שהזמינה לספקים. למישהו כאן זה מוכר או שאני לבד בסירה?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מזגן מפוצל בקומה של החדר שלי. אני מפעיל אותו ואחרי כמה דק' הפקק קופץ (האלה שצריך להרים כל פעם שהם קופצים, שיש קצר אז הם למטה). ואז צריך לרדת להרים את הפקק, לחכות את ההשהייה של המזגן ורק אז להדליק לכמה דק'. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך מסדרים את זה? כי אם אין לי מזגן היום בלילה אז אני לא ישן. לא משנה, שהיום ט"ו באב ומי שאני אוהב דחתה אותי בדיוק היום "לא מחפשת חבר כרגע", אני עוד תקוע פה בלי מזגן. אני רחוק כמה דק' מיציאה החוצה עם הגיטרה שלי (שד"א קרויה על שם הילדה הזאת) ולנגן בצומת בלוז. בבקשה, בבקשה תנו עצות, שלפחות אני אעביר את הלילה הזה ישן ולא ער ומבואס. תודה רבה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בקרוב מאוד עולה הסרט Postal לאקרנים הבמאי הוא הבמאי הכושל יו בול, הפעם רוב הביקורות אומרות שבסרט הזה אולי סוף סוף רואים ניצנים לגאונות מיו סוף סוף. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): יו בול הוא במאי סרטי-משחקים כושל שכל הסרטים שהוא יצר סוחפים הפסד אדיר ביותר והוא שובר שיאים כאדם שהורס משחקים בעזרת סרטים הטוב בעולם. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): הסרט הוא מבוסס משחק המחשב POSTAL משחק מחשב זה הוא אלים מגעיל ושובר שיאים בארצות הברית כמשחק שהעיפו כמעט כל החנויות. הסרט יוצא ב 12 לאוקטובר לקולנוע ומחר לאימיול סתם.. http://imdb.com/title/tt0486640 חיפשתי אם מישהו הזכיר אותו ולא ראיתי נושא אחד שיש עליו טריילר: בעמוד הראשי של האתר הראשי http://www.g…
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
מכרתי טלפון סלולרי. האם אני צריך לתת לבחור קבלה או משהו כזה? פירסמתי ביד 2 ופנה אלי בחור. אמר שיש לו חבר ושחבר שלו(שגר בעיר שלי) יפגש איתי והוא יקנה את המכשיר. באתי לחנייה כדי לפגוש את ה"חבר" שלו. וחיכתה לי ניידת משטרה. קפץ לי הלב ואז המשכתי לנסוע. חשבתי לעצמי, הטלפון לא גנוב והוא בבעלותי, למה שאני לא אוכל למכור אותו לשוטר? אז חניתי ומכרתי לשוטר את הטלפון. נזכרתי בסרטים שמראים שברגע שיש תחלופה של כסף בין הידים אז קופצים על הפושע כל השוטרים.... בקיצור, לא קרה כלום, אבל אני מעוניין לדעת מה החוק אומר על זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מחפש מקום לקנות תחפושת גוף מלא לאדם בוגר של טלאטביז\בארני קיצר משהו הזוי למסיבה באזור המרכז (רצוי הרצליה), אבל גם רעננה,נתניה,הוד השרון, תל אביב זה בסדר,
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לפני איזה חצי שנה - שנה התחלתי לשמוע מוזיקת רגאיי בהתחלה שון פול ומאז ומתמיד בוב מרלי היה אחד החביבים וגם התחלתי לשמוע מתיסיהו, עכשיו אני רוצה להתקדם אז אם אתם יכולים להמליץ על זמרים מהז'אנר אני לא כל כך מתמצא בו....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם ראיתי בשוק הכרמל כובע של פרארי ולא קניתי, אני אמשיך להסתכל שם, אני אראה אם יש שם של עוד חברות. האם אתם מכירים איזהשהו מקום או חנות שאני שיש שם ביגוד של חברות מכוניות וכאלה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וחברה שלי יוצאים הערב לטיול קמפינג קטן - לצאת בערב לאיזו שמורה בגליל\גולן לישון בה (אוהל+שק"שים), ומחר בבוקר לטייל איפשהו - מסלול קליל בחיק הטבע (שעה-שעתיים), אולי במקום עם מים ככה שאפשר לשחות. חשבתי על לישון בנחל עמוד או ביהודיה (אלה המקומות היחידים שדורשים מחיר סביר, כל השאר הם לפחות 40 ש"ח לאדם ללילה), ולמחרת לעשות טיול בנחל זוויתן, או לחילופין לנסוע לגן השלושה (יש שם מקום לישון בכלל?). מה דעתכם? הצעות לשיפור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני צריך שרת שאפשר להעלאות בו קובץ של 220 מגבייט ואני לא יודע איפה ... אודה לכם אם תעזרו לי בעיניין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה אוטובוסים מגיעים לשם תודה רבה? אני יודע שזאת הכתובות הצפירה 19, תל אביב תודה רבה גיל לדום
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=IER3iMSAp9g&mode=user&search= :lol: יש עוד שירים תלחצו -MORE FROM THIS USER-בצד... http://youtube.com/watch?v=N-1k-jyFjEU&mode=user&search=
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה באיזה אתר אבל היא לא כל כך קשורה לאינטרנט. אז ככה באתר FLIX.CO.IL יש כמה קטעים שמיועדים לגילאים 18 ומעלה (אני בן 19) עכשיו כשאני לוחץ על צפייה בהם מופיע לי חלון אזהרה שאומר שהקטע מיועד לילדים מגיל 18 ומעלה (מה שאני כן) עכשיו אני אישור ואז כלום לא קורה ואני לא יכול לצפות בקטעים וזה מרגיז ברמות........ יש לכם דרך כדי לפתור את הבעיה עריכה: חוץ מזה רוב המשתמשים פה הם גברים אז אני בטוח שהם יבינו אותי
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בכמה שנים האחרונות הצלחתי לאסוף כמות דיסקים גדולה אשר אין להם שימוש, חשבתי שיכול להיות ממש נחמד לעשות איזה קיר של דיסקים או לבנות מהם משהו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות.. נ.ב: מדובר בכ-300 דיסקים. דוגמא חביבה עם ספרי:
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לדוגמא כמה מרוויח מנכ"ל משהב"ט או אלוף בצה"ל ואני פשוט לא מוצא שום דבר לא בגוגל ולא בשום מקום אחר. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הכרטיס השחור הזה, שכתוב עליו "עלילות הערנב בעיר הגדולה, סצינה 25, טייק 2" ולמעלה יש חלק כזה שנפתח ונסגר כדי לעשות "אקשן" ו-"קאט".. יש לזה שם? (רק כשחשבתם שכבר אין שאלות מטופשות בעולם..)
-
- 6 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
שלום ותודהה למי שיוכל לעזור!!! מייי שהו יכול להשיג לי אולי שם מישתמת וסיסמא לאינטרנט של בזק שרת -014 מוודם-el 150 הלבן הקטן הזה
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-