עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Joli,

בוקר אור! קניתי מחשב נייד ויש הרבה מסמכי וורד שאני עובד עליהם בשני הצדדים.. עד עכשיו השתמשתי בשרות של MEGA לאכסן אותם, אבל נמאס לי כל פעם להוריד את הקובץ למחשב ולהעלות אותו מחדש כשאני מסיים לעבוד.. יש איזה אתר שאתם מכירים שאפשר לשמור עליו קבצים עם אפשרות לבצע את השינויים במסמך כשהוא על השרת עצמו? תודה!

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2916483,00.html http://news.walla.co.il/?w=//543034 דבר ראשון השני ערבים שנסעו 180 מגיע להם שהם נתקעו בכמה עצים וכמה עמודי חשמל לא הייתי רוצה אותם יותר בכביש(ברחוב שהם נסעו המהירות המירבית היא 60) במיוחד שלא יקחו איתם עוד כמה אנשים ועל המיניבוס, הכביש ההוא כל כך מסוכן חבלז מותר לנסוע שם 80 (כביש ישר נהג ישראלי= 100+) יחסית די צר ואין גדר הפרדה ורק מסלול אחד לכל כיוון ואין לאן לברוח סוף סוף סגרו אותו *אני תושב כפר סבא

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  3. בעקבות שידור סרטי מסע בין כוכבים ב-Yes 2 התחלתי לערער בסוגיה קשה: איך גזע ערסים כמו קלינגונים בכלל הצליחו להתפתח? מישהו חשב על זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by leibeyal,

עוד מישהו קיבל היום "עקב צורך דחוף במנות מסוג הדם שלך מד"א מזמין אותך לתרום דם"?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  5. תגובות בונות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. Started by no_way,

האם ישנה מערכת פורמים לבנייה שיש לה כבר עברית מלאה? אם כן אשמח לשם שלה. בנוסף, איזה מערכת בכללי מומלצת לבניית פורומים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Asafalfa,

טוב אני וחבר שלי דברנו על כל מיניי תוכניות טלויזיה שהיו ואז פתאום נזכרתי שפעם היה מ.ק 22 .... עכשיו מישהו יכול לומר לי לאיפה לעזאזל התוכנית הטובה הזו נעלמה ???!

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by liav25,

יש מישהו שיודע על קניית חומרה או קנה חומרה בדיוטי פרי בארץ/בבודפשט ? אני טס בקרוב וחשבתי שאם כבר אני קונה מחשב חדש למה לא להוזיל רכיב או שניים בכמה מאות שקלים...

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by RayZ,

http://jaz.israel-srv.com/hands_up.wmv רק תראו מה החיילים שלנו עושים היום.. :lol: :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by Wood-Elf,

ראיתי את הת'רד הזה מצליח בפורומים אחרים (תחת חסותי, כמובן. ), וחשבתי, למה לא לשים אותו כאן? הת'רד הזה לא עוסק ב-"אילו להקות אני שומע"/"אילו ז'אנרים אני שומע"/"מה הפלייליסט שלי"! הת'רד עוסק במה אתם שומעים -כרגע-. אתם מוזמנים גם להוסיף פלייליסטס, להקות אהובות/ז'אנרים, אבל זו לא המטרה עיקרית של העץ. בכל הודעה נא לכתוב שיר, אחד, או שניים, כאשר הראשון בדיוק נגמר. הנה דוגמא להודעת הפתיחה שלי: אני שומע בעיקר פרוגרסיב-רוק, Fאנק, רוק (גראנג') ורוק-פופ/אלטרנטיב. הלהקות המועדפות עלי הן: King Crimson (ע"ע אווטאר) Genesis Pink Floyd Led Zeppelin Foo-Fighters Radiohead Yes Queen Nirvana RHCP אני שומע כרגע: Foo Fighters - Oh, George

• 319 תגובות
    • 29.7k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.neowin.net/index.php?category=software אני מאמין שהוא חוקי

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. יש לי מספר של לוחית רישוי של מישהו ואני מעוניין לגלות מי הבעלים

• 15 תגובות
    • 206.8k צפיות
  13. Started by e.s,

שנה הבאה אני מגיע לכיתה י"א ואני לא יודע איזה מקצוע לבחור אלו המקצועות: אמנות גיאוגרפיה מדעי החברה ניהול עסקי עיצוב אופנה חשמלקטרוניקה לימודי הסביבה ביולוגיה מה כדי??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by michaelr,

דיון ספאם אחד הספיק. דיון ספאם כפול זה יותר מדי -djelectric

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היום תכננתי לקנות ראוטר.. צלצלתי לכמה חנויות באשדוד, רציתי לקנות במקום לא לזמין, לרוב לא היה או אמרו שאפשר להזמין וזה יהיה תוך כמה ימים והמחיר יהיה 300+ ולא 250.. כעיקרון אני יודע שחנות מומלצת בפורום היא IQPC שהיא באשדוד.. (ומשם קניתי את המחשב) ואני מניח שהיא מחזיקה ראוטרים במלאי אבל היא די רחוקה לי ממש מחוץ לעיר.. הלכתי למרכז כלניות, יש שם 3 חנויות מחשבים, אחת מהם היא ג'נרלס קומפיוטרס.. כבר קניתי מהם פעם גיים פאד שלא הצלחתי להשיג, בסוף הזמנתי מהאינטרנט והגיע לא נכון.. חיפשתי חנות שיש להם את מה שאני מחפש והיה להם את הגיים פאד האלחוטי הזה והוא עלה קצת פחות ממה שתכננתי לשלם מלכתחילה.. את הראוטר היה להם במלאי, שילמתי לקחתי הלכתי בלי יותר מדי סיבוכים.. נחמד שיש מקום שמחזי…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  16. Started by huber,

http://www.hadash-hot.co.il/story/34665

17. שמעתי על זה שבודקים לפי השתן ההורים שלי חושבים שאני משתמש בסמים אז אני רוצה להראות להם את התוצאות אז איך בדיוק אני עושה את הבדיקה הזאת? קופחת חולים? בית חולים? וד"א זה לא מראה שאני מעשן סיגריות ונרגילה נכון?

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by Yossarian22,

שלום לפני כמה ימים התוודעתי לאתר booking.com שבעזרתו אפשר להזמין בתי מלון בכל העולם דרך האינטרנט... שמעתי עליו מאנשים דברים טובים אבל אני קצת ספקן לאור הנוחות והקלות שלכאורה מספק האתר.. מישהו מכם ניסה אותו? הגיע לבית המלון וקיבל את המלון והכל היה בסדר? כי נשמע לי קצת מפחיד להזמין באינטרנט דבר כזה חשוב ואז לדאוג שתגיע והכל יהיה בסדר..

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by -LosNir-,

היי, אני בתהליכים של שכירת דירה, ולאחר שמצאתי אחת שנראית לי, הוצג בפני החוזה. אני לא אעלה את כולו, אך אצ'טט חלקים ממנו: א. האם זהו דבר מקובל? להסכים לדבר כזה? מדובר בדירת 2 חדרים.. אין שום בעיה לצבוע לבד, וגם אם כן, שכירת בעל מקצוע תיהיה זולה. ב. הסעיף לא ברור כ"כ, האם אפשר לקבל הסבר? איפה עוד אפשר לעשות שינוי חוץ מהקירות הפנימיים והחיצוניים? :-\ היו לי עוד כמה דברים בלתי ברורים.. אבל הבהרתי עם בעל הבית ובנוסף, כל אלה שיש להם כבר ניסיון בשכירת דירה, אשמח לטיפים, עשה אל תעשה וכו'! תודה.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. מתעניין במשפטי חוכמה שבאמת אפשר ללמוד המון מהם , שאתם המצאתם או של אנשים מעניינים שאמרו משפטים עם מסר [ אם יש לכם אתר כזה לא לפרסם בבקשה כי 80% זה משפטים מוזרים בלי הרבה טעם אז פשוט צטטו כמה וזהו לכל משפט ישמח לשמוע הסברון קצר על מה בדיוק מסתתר מאחוריו טוב אז אני יתחיל ויתן כמה משפטים יפים *לפעמים עדיף להיפגע מאשר לחלום לנצח - המשפט אומר כשה רוצים משו ממש ממש ובסוף מוותרים בגלל פחד כל שהו מי להיפגע או שזה להזמין בת , להקים עסק, או אפילו לקנות מתנה בגלל פחד שלא יאהבו או כל דבר בעולם ,ואחרי זה תחשבו למה לא עשיתי ואם היתי מנסה אולי היה כך וכך ומעיק על הנפש במקום לנסות ולדעת שנייסיתי (אפילו אם לא הצלחתי עדיין יש את הגאווה )ולעיתים קרובות יש את השלווה אני כן יכול וזה בכלל ל…

• 122 תגובות
    • 38.4k צפיות
  21. Started by daniel0089,

היי, בעקבות הדיון האחרון שמישהו העלה לפרום כללי בקשר לזה שהוא קנה מחשב חדש הביא לי רעיון... למה שלא יהיה פורום שרק בו יהיה ניתן להעלות תמונות ולספר מה קניתם, מרוצים או לא וכו'... מה אתם אומרים? אשמח לתשובה ממנהל שיכתוב לי למה עד עכשיו לא היה פורום כזה והאם קיימת בעיה לפתוח אחד עכשיו... תודה.

22. Started by MishaK,

Make race car noises when anyone gets on or off. Blow your nose and offer to show the contents of your kleenex to other passengers. Grimace painfully while smacking your forehead and muttering "Shut up, dammit, all of you just shut UP!" purse, and while peering inside ask "Got enough air in there?" Offer name tags to everyone getting on the elevator. Wear yours upside-down. Stand silent and motionless in the corner, facing the wall, without getting off. When arriving at your floor, grunt and strain to yank the doors open, then act embarrassed when they open by themselves. Lean over to another passenger and whisper "Noogie patrol coming!" Greet everyone getting on the elev…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בתקווה ש(אולי)יהפוך לסטיקי כי השאלה הזאת חוזרת על עצמה הרבה פעמים פה בפורומים. טוה אז אני יתחיל. www.newegg.com - לא עושה משלוחים לארץ ולא מקבלת כרטיסי אשראי בינ"ל,הכתובת למשלוח חייבת להיות בארה"ב חניות שכן עושות משלוחים לארץ : www.outpost.com www.frozencpu.com - מוצרי קירור ומודינג בעיקר. www.Voyeurmods.com - אותו כנ"ל.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. אז ככה: לחבר שלי יש 8500 שקל והוא רוצה לנות מערכת קולנוע שכוללת dvd רסיבר טוב ורמקולים באיכות גבוהה עדיף 5.1 אפשר גם בלי סאב....... אני מבין בדברים האלה אבל אני פשוט לא מוצא חלקים טובים בסכום הזה אז בתודה עמרי

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  25. לא בוידאו - כבר מזמן אין לי מכשיר וידאו עובד כדי לנגן אותו. רצינו לעשות ערב נוסטלגיה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים