עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קודם כל יתנו לסטודנט שיש לו בחשבון רק שליש מהסכום הזה? דבר שני אפשר לתת את האוטו כביטחון? הכוונה במידה והכסף לא מוחזר לוקחים את האוטוהמטרה היא להחזיק רכב חצי שנה ואחר כך לעבור דירה וכבר לא יהיה צורך באוטו מה הסיכונים במהלך כזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני פשוט לא מצליח להתחבר לחומר הזה ולא מצליח ללמוד כלום כבר כמה ימים ויום שני יש לי מתכונת. למישהו יש עצות?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Roy.T,

אני אתחיל ואומר שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בפייפאל. הייתה לי בעיה בהרשמה של פייפאל עם משהו שניקרא billing statements, מה שקרה זה, שנירשמתי על שמי ונתתי כתובת מגורים בארה"ב של חבר שהוא בעל הכרטיס ומתגורר בכתובת שנתתי בארה"ב, לפי דרישה של פייפאל לאימות הכרטיס (הוא לא קיבל כתובת אחרת בגלל אימות הכרטיס). ולשם הוא אכן מקבל חיובי אשראי. הבעיה שהוא לא קיבל שום חיוב מפייפאל הביתה ועבר כבר מעל שבוע, כניראה שזה בגלל שהרישום היה על שמי והכתובת לשליחה לא זוהתה כי הכתובת על שמו. ניסיתי לשנות את שמי בפרופיל לשם שלו אבל לא מצאתי אפשרות כזו, אז פשוט ביטלתי את החשבון שלי, ואני רוצה לפתוח חשבון חדש ומסודר. מה האפשרויות שלי? א.לפתוח חשבון בארה"ב עם שמו וכל פרטיו ולחכות שישלחו שוב אימות א…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כרגע הייתי שם בכדי לקנות מוצר והחנות סגורה ! עומד ליידה שומר מהאבטחה העירונית ...אומר לי : "החנות בעיקול " ניסגרה ... אני שואל אותו אז מה התפקיד שלו שם בדיוק , הוא עונה לי מחשש של פגיעה\שריפת המקום ופגיעה פיזית במנהל החנות בקיצור להיזהר מהם נאמר לי ברמיזה עבה !!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אם מישהו יכול להשיג לי אותם, אני מאוד אודה לו על כך, אין לי בעיה לתת משהו תמורתן, ואפילו להגיע למקום שתקבעו כדי לקחת אותן (אם אין לכם כוח לסרוק), (גם רק אחת מהבחינות או חלק מהבחינה יהיו טובים) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by ref4fcd,

השאלה בנושא מפגש חוצי הזוויות במשולש. המשולש ABC הוא שווה שוקיים (AB = AC). DE הוא אנך אמצעי לצלע AB. הנקודה D נמצאת על AC ומרחקיה מהשוק AB ומהבסיס BC שווים זה לזה. (DE = DF) חשב את זוויות המשולש ABC. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by shloosh,

מה דעתכם השנה יהיה שווה ללכת??? אני מסתכל על התערוכות בח'ול ובא לי לבכות.... :-X

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  8. יש כזה אתר שנותן להדפיס את התמונות שעל האריזות של המשחקים? אפשר אותו?

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by MasterDK,

שאלון ו' 035006 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

דיווחתי כבר לפייסבוק בדרך המקובלת ועשיתי 'נעילה' לחשבון. בנוסף, גם שלחתי להם את ת.ז. שלי לאימות הפרטים. מישהו עוד נתקל בזה בעבר? תוך כמה זמן אמורים בדר"כ בפייסבוק לפתוח לי את החשבון? אשמח ליעוץ מה לעשות... החשבון שלי הוא כמובן born2kill321.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Barni,

שלום אני גר בבת חפר, ישוב קטן בעמק חפר. אני גר כ30 דק' מנתניה. אשמח לקבל חנות מומלצת אם מחירים סבירים ואמינות ושירות טוב, במרחק של עד 30 דק' מנתניה. אני רוצה לקנות מחשב לפי מפרט שהוצע לי פה. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by B@By-KiLLeR,

למישהו יש רעיון לשם למפעל של נרות ריחניים בתוך כד ? ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by jokoono,

מה עדיף להיקבר באדמה ? או לשמור את הגוף ?שבעתיד המדע יהיה יותר מפותח נוכל לשוב לחיים זה יכול לתת גם פיתרון למצוקת האדמה לקבורה וגם לזיהום האדמה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לפני שאני יוצא למסע ומבזבז מיכל דלק סתם, איפה לחפש דיסקים DVD ריקים של VERBATIM וTAIYO YUDEN ? האם יש באופיס דיפו או בבאג ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Kenny,

21.03- גולני 22.03- גבעתי 23.03- חירמ"כ 24.03- נח"ל 25.03- צנחנים 28.03- שריון 29.03- הנדסה קרבית 30.03- תותחנים 31.03- מג"ב 01.04- נ"מ 13.04- גיוס ביני"ש 14.04- גיוס ביני"ש\השלמות בהצלחה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by eli33,

שלום לכולם אם יש לי איזה רעיון לפטנט מה צריך לעשות ? איזה תהליכים צריך לעבור? איך אני בודק שמישהו לא חשב על זה ואולי כבר רשם את זה בתור פטנט? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by darkman,

1) המחירים של הדלק ישארו אותו דבר גם אם לא תצום. 2) כשאתה צם, זה מסיט את דעתך מלחשוב על אופנועים ובחורות. 3) אין כמו לדפוק סטייק 300 גרם, כשכולם חולמים על במבה. 4) אם היינו צריכים לצום מספיק זמן כדי לחפר על כל החטאים שלנו, היינו מתים מתת תזונה. 5) גם אם תצום ביום כיפור, יום אחרי אתה עדיין תישאר אותו חרא של בנאדם. 6) כשאתה צם, אתה לא באמת חושב על כל החרא שעשית לכולם... אתה רק חושב "איך שנגמר הצום, אני הולך לדפוק איזו שווארמה!" 7) כשאתה צם, זה מונע ממך את התענוג הגברי הכי גדול - לחרבן עם עיתון ספורט. 8") יש לך 365 יום בשנה לנסות להיות בנאדם יותר טוב ולא לחכות ליום כיפור כדי להגיד סליחה, כי אלוהים סולח, אבל חברך לא שוכח.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  18. לאבא שלי יש מעין חלום ילדות וזה הנעלים האלה: המקום היחידי שאני מוצא אותם זה באייביי , מישהו מכיר חנויות שמוכרות סטוקים ישנים של אדידס? המחיר שלהם כולל מושלוח זה בערך 150 דולר - שזה המוןן... מישהו מכיר אנשים או חנויות בארץ שמתעסקות עם נעלים כאלה? עצות איך ואיפה לחפש? עברתי בערך שעה וחצי בגוגל כל לינק אפשרי.. הדגם המדויק הוא Adidas Rom Model : 018240

• 7 תגובות
    • 8.4k צפיות
  19. שמתם לב לתמונה המוזרה הזו של פרס עם מה שנראה כמו חבל תלייה סביב הצוואר שלו ? YNET יודעים משהו שאנחנו לא ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236643,00.html *וכן אני יודע שזה לא באמת חבל תלייה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by yanushka,

אם אפשר זה יהיה אחלה כי יש לי למחר להגיש באנגלית.. ;D תודה

• 7 תגובות
    • 10.7k צפיות
  21. Started by ^HocK^,

מישהו מהפורום היה בזמן האחרון ביוון? באיזה מטבע משתמשים שם? יעני אני מתכנון לטוס לשם..מה אני צריך לקחת..דולר או יורו? תודה נ.ב לא מעניין אותי לשמוע סיפורים/חוויות שלכם... אני רק רוצה לדעת בקשר לשאלה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן. היה ברשותי כרטיס מסך שנקנה עם המחשב מחנות RSM הישראלית. מכרתי אותו למישהו בגרמניה. ברגע שהוא שילם, התשלום היה במצב "Pending" במשך שלושה שבועות. אני לא יודע אם זה קשור, אבל בערך יומיים אחרי שהוא קיבל אותה התשלום הועבר אליי סופית. ברגע שהחבילה הגיעה אליו, הוא שלח לי את המייל הבא: Hello i just want to tell you that the Box is arrived but ... its on the German custom office because u dont stick the bill or the receipt for payment outside the Box iwll get the box Today maybe i have to pay a amount for storage it (it stand in the letter) i can take a photo of it if u want i just want to be sure that u pay this amount if there is any Sorry for this complications a…

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Nahum2,

ולשאלה המוזרה של השבוע! האם למישהו יש אופה לחם בבית? התנסה? יכול להמליץ על דגם? ניסיתי קצת לקורא אבל ראיתי רק ביקורות לא משהו או כאלה שנראו מזוייפות..

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. באתי מרקע של מחשבים ופיסיקה ולא מאלקטרוניקה אבל אני מניח שהמעבר לא יהיה לי קשה מדי. אם מישהו מכיר פקולטות טובות שכדאי להסתובב שם ולהתרשם או אפילו אתר של פקולטה איכותית, אשמח לקבל פרטים. יש כיום יותר מדי מקומות ללמוד את זה בארץ - אני לא מוכן להתפשר על מכללה סוג ג... בתודה מראש ושבוע טוב, שי ביטון.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by DXT,

מעניין אם אתם יודעים? יענו זה ראשי תיבות של...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.