עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור ). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by D_N_A,

כל מי שנמצא בפורום יותר מ3 דקות ידע... בין המנחשים נכונה יוגרל כבוד ממני!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

לשיפוטכם... אם לא אהבתם אעיף את זה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

:bash: נכנסתי לwww.nana.co.il, ונפתחת לי פרסומות ענקית בחלק העליון של המסך שאי-אפשר היה לסגור אותה בשום דרך, למעט CTRL+ALT+DEL, של רשת פלאפון. הפרסומות הייתה יותר גדולה מהפרסומות שהיו לSurfree בזמנו, ועד למה? בשביל שנכנסתי לאתר לשתי דקות? וגם אחרי שממלאים לזה מידע שקרי הפרסומת לא עוזבת אותי. זה כבר עובר כל גבול. :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Chaos,

שלום לכולם. אחי נמצא עכשיו בניו-יורק, וחשבתי לבקש ממנו להביא לי מכשיר חשמלי משם. הבעייה היא, שאני לא יודע איזה. לכן, אני צריך את עצתכם בנוגע למכשיר אשר אבקש ממנו, בתקציב של עד 400 דולר, עדיפות לכמה שיותר זול. ברשותי כבר מצלמה דיגיטלית ונגן MP3 של 128 מ"ב, לכן אלה לא באים בחשבון. תודה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nice-1,

אוקיי אז ככה, אני ממש צריך עזרה. יש את כפר המוזיקה של קוקה קולה ליד הבית שלי (ניצנים). אני רוצה ללכת שם ל3 הופעות שונות לפחות, בשביל זה, אני צריך 45 פקקים. בתור בחור שלא שותה קולה ובמיוחד לא בבית, אני צריך לאסוף את הפקקים מאנשים אחרים. רוב אלה ששותים קולה לא יגיעו לכפר המוזיקה ולא ישתתפו במכרזים המיותרים האלה- אותם אלה, אם אתם יכולים לשמור את הפקקים ולשלוח לי אותם בהודעה פרטית (לא כאן, כי אז כל אחד יוכל להפקיד), אני אעריך את זה מאוד. תגשימו לי חלום לראות את החברים של נטאשה מופיעים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זהו זה... נגמרו המסיבות הברים המסעדות ושאר תענוגות החיים של החודשים האחרונים... מחר אני מתגייס (לטירונות חורף errrr...) בנח"ל או בחירמ"כ (חירמ"כ = חי"ר יעודי = גדודי שמשון / חרוב / נחשון / דוכיפת / לביא) עם גיבוש לעוקץ. בסוף השבוע (אני אמור לצאת כמו כל חייל קרבי בשני סופי השבוע הראשונים) אכתוב לאן הגעתי בסוף... איך לסכם תקופה של שלוש שנים בה הכרתי חלק מן הקהילה פה (ובאתרי החומרה הקודמים)... קצת קשה להכניס שלוש שנים לשלוש שורות... אבל היה טוב... היה כיף להיות בצוות HWz בעבר למרות כל הריבים והשטויות זה היה כיף... היה כיף לכתוב בפורומי האתר ובעיקר בפורום תלת-מימד (עד שנשארו שתי חברות בתחום בערך...). בקיצור, אנסה לשמור על קשר וכל מכריי מוזמנים לשלוח לי מיילים והודע…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Chevy,

קישור ישיר מה יהיה עם החורים האלה... ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.codecube.vze.com/ פורום חדש על שפות תכנות כמו VB ו-ASP! שווה כניסה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MHIR,

איזה מצלמת אינטרנט יש כיום בשוק שהיא לא יקרה אבל עם איכות תמונה טובה איך מדברים עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש מיקרופון במצלמות האינטרנט איך זה עובד בתודה מראש מאיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. עמוס הידוע בכינויו ENCODER

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בערוץ אגו בכבלים (לא יודע עם יש גם בלווין) יש תוכנית שנקראת שם המשחק (extended play) שהיא על משחקים חדשים גם לקונסולות וגם לPC. בערוץ 504 בתבל ביום שלישי בשעה 21.30

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DXT,

ARE YOU READY FOR DXT'S 100th MESSAGE? ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Hellgrace,

http://www.anywhere.fm/player/ הרעיון פשוט: תעלו מוזיקה,ותשמעו מוזיקה של אחרים (אתם לא חייבים לעלות מוזיקה אם אתם לא רוצים,אין שום רטיו שאתם צריכים לשמור עליו בין כמה מוזיקה העלתם לבין כמה מוזיקה שמעתם או משהו בסגנון) נשמע כמו פרויקט ממש נחמד,אני מתחיל לעלות לשמה שירים. *בינתים אין שמה המון מוזיקה כי זה קיים רק יומיים **למי שיש יוזר בדיג - http://digg.com/music/Anywhere_fm_opens_an_on_line_radio תקפיצו את הסיפור שלי 8) עריכה: כנסו עם היוזר הבא וניצור אלבום משותף: יוזר hwzone סיסמא hwzone

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה שיהיה לי דואר בGMAIL ואני לא יודע איך.... שמעתי שזה חבר מזמין חבר זה נכון? אם כן מישהו יכול להזמין אותי בבקשה...

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tombcatz,

http://www.rofl.name/lolcity/

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by InFecT[0]r,

http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by iSolt,

בעמוד הראשי של האתר במובייל אין לינק או כפתור כניסה לפורום, רק באמצע הדף דיונים אחרונים מהפורומים

19. כשמו כן הוא .... יאללה שוט !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by user12345,

שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gnr993,

שלום לכולם, אני חייל משוחרר בן 20 (השתחררתי מוקדם בגלל בעיית בריאות) אני מעוניין בבחירת כיוון להגירה (אילו מדינות יכולות לקבל אותי, מה התנאים וכו'.) הכיוון הוא גרמניה, בריטנה, אוסטרליה, קנדה וארה"ב אני לא מעוניין להגר בשנים הקרובות (מכיוון שעדיין לא צברתי הון על מנת להגר) אבל אני רוצה לתכנן את השנים הקרובות על מנת שיתאפשר לי להגר בעתיד הבנתי שניתן לקבל ויזת עבודה וויזת לימודים. הבעיה היא ששני הדברים האלה לא כל כך רלוונטיים משום שאני יזם, ואני עושה את כספי מעסקאות והשקעות. וגם אינני מעוניין בתואר בשנים הקרובות, השאלה היא אילו אפשרויות הגירה לקנדה יש ליזם או איש עסקים תודה רבה לעונים ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני שוקל להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, וכרגע לפי מה שהבנתי מהם זה המקום שמסתדר לי הכי טוב עם העבודה + אני עומד בתנאי קבלה (מותנה במכינה של חודש וחצי, שזה מסתדר לי אחלה), אבל רציתי לשמוע מאנשים אחרים שאולי יש להם ניסיון\מכירים אנשים שלמדו שם מה טיב המכללה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי בחדר תריסים (אלה שעולים ויורדים) . התריסים האלו רגילים ולא חשמליים . החוט היה ישן ונקרע אז קניתי חוט חדש וניסיתי עכשיו להחליף. יש למעלה 2 גלגלות הראשונה היא זאת שמרימה את התריסים (הגדולה) והשנייה זאת הגלגלת הקטנה שיש בתוכה קפיץ. בגלגלת הקטנה נשבר הקפיץ והיא מסתובבת חופשי . שני הגלגלות מחוברות לחתיכת ברזל גדולה , הגלגלת הקטנה מחוברת בעזרת שני פינים שצריך ליישר אותם בשביל להוציא את הגלגלת . אפשרי לקנות גלגלת כזאת בנפרד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1280X720 או 1336X728 ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Mafteah,

האפשריות שקיבלתי: דורשים מיונים: קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן ללא מיונים: מש"ק שלישות חובש קרבי שוטר צבאי מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק מערך, מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס מפעיל ציוד מכני הנדסי, נהג מפעיל מנוף, נהג משא כבד, מש"ק תנועה והובלה, נהג הובלה רכז דת, משגיח כשרות חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר, חייל במערך הטכנולוגי ביבשה אני חושב לבחור: עם מיונים: מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב בלי מיונים: מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק תנועה והובלה מש"ק שלישות שוטר צבאי משגיח כשרות מישהו קיבל גם? מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.