עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איזה מוקומת אתם ממליצים בתל אביב? והאם יש איזה שהוא אירוע ביום ראשון הבא? (נדמה לי יוצא ה-5). שמעתי על יריד מכוניות ויריד מוצרי חשמל -שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by D_N_A,

כל מי שנמצא בפורום יותר מ3 דקות ידע... בין המנחשים נכונה יוגרל כבוד ממני!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

משהו מכיר חנויות שאפשר לרכוש שם מעיל עור? חוץ מקסטרו ורנואר. עד 850~ שקל. ראיתי היום אחד בGOLF, נאמר לי שזה מעור נאפה, מה הכוונה לעור נאפה? (המוכרת לא ידע להסביר לי)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Cucilida123,

(לא מצאתי לאן האשכול מתאים אז פתחתי פה, תעבירו אם צריך) קיצר אני מתכנן לקנות מחשב ממש בימים הקרובים ואני צריך חנות טובה במרכז(רמת גן\גבעתיים\תל אביב) חוץ מKSP\אייבורי לא מצאתי חנויות.. מהם אני לא רוצה לקנות. תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by QQQ,

במעקב של החבילה זה מה שרשום לי: הבנתי שהיום בבוקר זה כבר הגיע לארץ. מישהו יודע כמה זמן זה לוקח מהשלב הזה עד שזה מגיע לדואר? החבילה שוקלת 15 ק"ג זה התופים שהזמנתי ION DRUM ROCKER. מה סביר יותר שזה יתקע במכס בת"א או שזה יגיע לסניף הדואר הקרוב לביתי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי אני צריך לדעת....מה זה הפונט הזה: (מסומן באדום בתמונה) תודה מראש install

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dor123,

כאשר אני שאלתי שאלה בפורומים של Microsoft Answers (שזאת קהילה נפרדת לגמרי מקהילת מיקרוסופט הרגילה, אשר כרגע נגישה רק למשתמשים עסקיים) לגבי הבעיות שיש לי ב-Windows Live Messenger שברשותי (הכוללות סירוב התוכנה להתחבר אוטומטית עם הפעלת המחשב, ניתוקים מהשרת ללא סיבה בזמן צ'יטוט, ושינוי ללא בקשתי של כיוון הטקסט בעת מעבר מאנגלית לעברית), מנחה דיון אשר ברשותו הופיע תג "כוכב הקהילה" (בדרך כלל משמעות תג שכזה הוא חבר או מודר קהילה מצטיין) אמר לי שבנושא זה יש לפנות לתמיכת Live: קהילה נפרדת לחלוטין שאיננה קשורה לתוכנות מיקרוסופט וכן חלונות ואף אין אפשרות להתחבר אליה עם החשבון של מיקרוסופט Answers, ויש לפתוח חשבון נפרד!!! בנוסף, הוא אמר שהוא נועל את הדיון!!! איזה מין שירות גרוע זה??? …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ForresT,

שאלה קצת מוזרה אני יכול להפעיל את הביטורנט ולבטל את אפשרות הdownload ולהישאר רק עם upload? תודה *כמובן שאני מתייחס לקובץ שלא סיימתי להוריד עדיין

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by M.o.D,

משהו מציק , שלא מצליח לפתור, אולי לא עשיתי משהו נכון : זה התרגיל : בשביל להוכיח שלפונקציה אין משיק המקביל ל Y =-8 ( כלומר ישר ששיפועו 0) פשוט מספיק להוכיח שלפונקציה אין נקודות קיצון ( כי בנק' קיצון שיפוע המשיק שווה ל 0) , הבעיה לפונקציה המחורבנת הזאת כן יש נק' קיצון

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roniok,

שלום רציתי לדעת אם יש אתר האקרים ישראלי עם מדריכים,כתבות ופורום בנושא פריצה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן קבלו את הסודוקו המצורף... הוא אמיתי ופתיר לכל החכמולוגים... בואו נראה מי יכול לפתור את הדבר הזה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

איפה אפשר למצוא מסך LCD של PS1? נו המסך של play stion 1 אתם יודעים זה שפעם מכרו אותו כמו מין אביזר לPS1 בשביל לשחק בו שאין טלויזיה בסביבה :-[ ;D

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

העם נקבע כי יש בסוף מחר שביתה?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

היי, חשבתי על העניין הזה, יש דברים שיש לאנשים (שקשורים למחשבים) וחסר להם משהו אחר שקשור למחשבים והם יהיו מעוניינים להחליף. כל אחד יגיד מה יש לו ועם מה הוא מעוניין להחליף. למשל: אחד ירשום שהוא רוצה מחשב נייד בגודל XX עם חומרה XX בתקציב XXXX בתמורה למוצר אחר שאותו מבקש מציע, במקרה ואכן בנאדם אחר רואה שזה גם עונה לו על הצרכים אז יכול להתבצע החלפה. מבלי להתעסק בלמכור את המוצר או לבקש זיכוי ודברים אחרים. חשוב להשים דגש שהמוצר אחד שווה ערך למוצר השני, או לסה"כ המוצרים (אם מדובר בכמה פריטים). במקרה הגרוע מוסיפים כסף... תנו צ'אנס, זה על בטוח יצליח. אז אני מתחיל. ההצעה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Shasoosh,

בשבוע האחרון המזגן בדירה שלי התחיל לטפטף מים, טפטוף מסיבי ומעצבן ממש מעל המיטה. ניקיתי את הפילטרים מאבק אבל זה לא ממש עזר, אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזאת? זה משגע אותי

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by o07,

שמה נשמע? יש לי בעיה אני לא יודע אם משלמים באתר הזה ביורו או בסטרלינג בגלל שזה בבריטניה אבל יש שם אות קטנה של E www.yoyotech.co.uk בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. רכשתי לצורכי אבטחה מכשיר PV 800 במיטב כספי (3,000 ש"ח - כל הכסף שהיה לי) המכשיר התקלקל, איבדתי את החשבונית מס החברה שמכרה לי את זה מוכנה לתקן בתנאי הבא: הם צריכים לשלוח את זה למעבדה ולא יודעים כמה יעלה התיקון, אם אני יסכים הם יחייבו אותי בכמה שב אני לא מצליח להגיע ליצרן של זה והם מיבאים את זה באופן פרטי (כמה שהבנתי כרגע). כרגע המכשיר מושבט = הלכו 3,000 ש"ח. לטענתם הם לא מוצאים במחשב שלהם חשבונית שרכשתי את זה.. אבל לצערי גיליתי בדרך הקשה שכל עוד האנשים שם חיים הם יחפשו את מי לרמות אין לי כסף לעורך דין יש לכם רעיון איך אפשר לתקן את זה? הלכתי לשתי אלקטרונאים פרטיים אחד אמר לי תחכה שבוע אני מזמין חלקים חיכיתי חודש ולא הגיעו שום חלקים השני אמר לי זה כנראה יחידה אחת ואי אפשר לה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ההחלטה החשובה של אינטל וההתפתחות המהירה שמספקת לנו Aquantia יוכלו להפוך צמד מאפיינים מתקדמים וחשובים למשהו שנפוץ ומוכר לכולם כבר בעתיד הקרוב לכתבה

19. Started by Guyn,

הי, ממ.. אני כותבת מהמשתמש של אח שלי. בקיצור, אני מקימה להקה ואני צריכה סולן רוק מטאל, עדיף עם יכולות גרואולינג, מאזור המרכז( ת"א, פ"ת) בסביבות גילאי 16-20.. לעוד פרטים פנו לחן ב: מייל:chen_cat@walla.com אייסי:205004930 פלאפון:0526405248

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לאחרונה מתכונן לי פה דאבל דייט וחשבנו לצאת ליפו העתיקה לשבת בבית קפה כלשהו בשישי בערב אשמח לשמוע שמות של מקומות נחמדים (ורצוי מאוד גם זולים, כאלה שיתאימו לכיסם של תלמידי חטיבה עליונה) ועם הסבר בסיסי על הימצאותם לא נרגיליות למיניהן, רצוי מקום שקט ורומנטי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. http://go.ynet.co.il/long/content/2008/motori הוא קצת מקצין את העניינים אבל בערך זה הולך ככה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה , בעבר היה אפשר לקורא מהתגובה הראשונה עד האחרונה , עכשיו זה הפוך. מהתגובה האחרונה האמצעית והתגובה הראשונה זה הכי הכי למטה , רק מה שרע, בלי כוונה התרענן לכם הדף ,אתם צריכים שוב פעם לגלול למטה... מהלך שיא הטימטום של יוטיוב !!!!!!!!!!!! האם יש דרך לשפר את זה בעזרת תוסף או כל דבר ? עכשיו זה קסטטרופה ! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היום אני יוצא עם החברים לטבריה ואנחנו מחפשים חוף [גם אם בתשלום] בלי ערסים או הרבה צעירים, וגם שיהיה שם גישה לרכב שיהיה אפשר לשים מוזיקה. ובתכ'לס תביאו גם עצות כי זה פעם ראשונה בטבריה, מה לעשות ומה לא, איפה לקנות ואיפה לא?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים