כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
נתקעתי בבעיה \ התלבטות. בהרצאה אנחנו לרוב מוכיחים טענות לפי "יהא X שייך ל... כך ש.." ואני יודע שיש דרכים של חוקי דה מורגן וקומוטטיביות ודיסטריוטיביות (רשמתי נכון?!) אבל המרצה מסבכת עניינים... אז איך אני למשל מוכיח את : (A n B)X C = (AXC) n (BXC) לציין כי n מציין חיתוך... אז איך מוכיחים לפי כללים פשוטים \ מפריכים באופן קליל ? אשמח ללמוד את השיטה. תודה !
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אאוץ'. לא ממליץ לאף אחד לנסות עם הגולף שלו.. http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1049461
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה ממש לא טובים. מישהו מכיר אולי כמה פורומים של יוצרי מוזיקה אלקטרונית? תודה
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לפי דעתי זה הדבר הבא!! מה שקורה זה שפשוט החברה האלה תוקפים את הספאמרים חזרה (והכל בצורה חוקית) ומאלצים אותם עקב הצפת השרת בתלונות להפסיק לשלוח את הספאם לאנשים שנרשמו. דמיינו מה זה קיבלתם אי-מייל, התלוננתם, אם אחרי שהזהירו אותו קיבלתם עוד פעם אי-מייל יציפו לו את השרת כדי שהו יהיה חייב להפסיק (ושוב אני אומר הכל חוקי). שווה לפחות להיף מבט.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברה. פנו אליי על מנת לאתר תוכנה שבה בחור שאיבד את יכולת הדיבור יכתוב את דבריו והתוכנה תבטא את זה בקול אנושי. רצוי שהתוכנה תהיה קלה וותמוך ב PDA (רצוי, לא חייב) אבל חייב שהיא תדע "לדבר" ברוסית". מישהו מכיר משהו שכזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם משלמים כסף לwarner bros וכאלה..?? הרי אם הם לא משלמים כלום.. זה לא אמורה להיות בעיה של זכויות יוצרים?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://0xdc.org.ru/uploads/movies/thg_video_11_5ghz.avi זה מין סרטון על קירור פנטיום 4 על ידי חנקן
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש כיסא למחשב שיש לו משענת גבוהה (בערך 60 ס"מ) שניתנת להטייה אחורה זאת ההטייה המקסימלית שמצאתי עד עכשיו מישהו מכיר כיסא טוב יותר ?? שנותן הטייה גדולה יותר שמעתי על ה f-15 של וקסמן אבל לא יצא לראות אותו במצב הזה עם המשענת מישהו מכיר ויכול להמליץ ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר, נתקלתי במשהו באינטרנט, ואני לא יכול להבין כבר שעה איך זה הגיוני!! אשמח להסבר ממישהו חכם.. בקשה אם למישהו יש אסבר הגיוני... וזה לא טריק או משהו, כי גם אשכרה לקחתי דף וחתכתי וזה נכון... באמת יש חור איכשהו..
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מילים: אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן אמא מרביצה לי כל היום בכיתה שאלו איזה צבע יש לברזל ורק אני כתבתי אדום אבא קנה לי דוברמן במיוחד בשבילי שבכל דקה ושלושים יוריד לי ביס לפנים אבא מקוה שאני לא מגלה שרק אותי בבית ככה מפנקים בחמש בבוקר השכמה עם פיצוץ לכליה אמא במטבח מחפשת סכין המורה הראתה לי איך באמת נראה ברזל ואבא הראה לי דברים אחרים אבא קנה לי שופל במיוחד בשבילי ואם הוא לא היה עסוק ממש עוד היה מביא לי נגמ"ש אבא מקוה שאני לא מגלה שרק אותי בבית ככה מפנקים ככה מפנקים... איזה יופי של שיר, אה? ועוד שיר מומלץ שלהם- אציטון
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! רציתי לשאול איך הקו הביתי של אורנג'? האם יש בו הפרעות? בעיות? ניתוקים? ודברים דומים? והאם ה"רב קווי" שלהם, שזה שאפשר לדבר 3 אנשים על אותו קו במקביל, אמין ועובד טוב? והאינטרנט שלהם? אמין וטוב? בלי חסימת פורטים ודברים אחרים? תודה אריאל
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם זכיתי במשהו והם לא עושים משלוחים לישראל אז אני לא יכול לקבל את זה? או שיש דרך לייבא את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחר אני נוהג דרך כביש 4 מכיוון צפון לפ"ת. מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נוהג בכביש זה בשעות הבוקר (אזור השעה 9), אני רוצה לדעת עד כמה הוא פקוק. האם יש בכלל פקקים בשעות האלה בכביש? כמה זמן זה יעכב אותי? תודה רבה, MODY.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, כרגע אני משלם על סמייל במהירות 2.5M כ-46 ש"ח ולתשתית של הוט עוד כ-60 ש"ח כל חודש. נמאס לי כבר מההגבלות של סמייל ואני מרגיש שאני סתם פרייר ולא ממצא את האינטרנט, מזמן כבר שחכתי מה זה גיימינג בגללם. המחירים פה הם אך ורק של האינטרנט? http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx כמה תעלה לי התשתית? שוקל לשדרג ל-4M.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אין לי ממש מה להגיד אז פשוט תראו את התמונות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכירים את השיר "נכון את יפה" שכתב אפריים שמיר על ירדנה ארזי? אז היום שמעתי לראשונה שיר משנות ה-60 http://www.youtube.com/watch?v=BytsPZQ5vRE תתחילו 1:50 מההתחלה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'יה , לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה , לשאלה הזאת . נראה לי שהיא מציקה לכמות לא קטנה של אנשים, כולל אותי לא פעם אנשים חושבים במה עדיף להם להשקיע ... פעם אחת נגיד 10000 שח במחשב מפלצת שהשימוש יהיה בו כ 5 שנים או ב 5 שנים האלה לקנות פעמיים מחשב חדש ב 5000 שח ? ( כמובן שה-5 שנים זאת דוגמה , זה יכול להיות גם 3 הכוונה היא משך זמן ארוך מהרגיל ) אז מה אתם אומרים ??? :s05: דעתי האישית היא שעדיף לקנות מפלצת , מכוון שגם המחשב יהיה הרבה יותר מהיר על ההתחלה וגם כעבור הרבה זמן הוא יהיה עדיין רלוונטי , כמובן שלמחשב המפלצת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק אחרי כמה שנים ולהוסיף לו פה ושם חלקיקים קטנים ( כמו עוד סלוט זיכרון וכו' ).
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לעשות טיול בארה"ב באוגוסט/ספטמבר/אוקטובר. יש לי ויזה מלפני כמעט 10 שנים, ותוקפה עומד לפוג בסביבות אוגוסט. מהי הדרך הכי מהירה לסטודנט להוציא ויזה לארה"ב? אני מניח שאהיה חייב לחכות בתור, אבל האם ניתן לבצע חלק מהתהליך באינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר, בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה. אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
ראיתי עכשיו תוכנית שחקרו אנשים שעברו את גיל 100 והמקום שבו יש הכי הרבה אנשים שעברו את גיל 100 הוא יפן, אוקיאנה (http://en.wikipedia.org/wiki/Okinawa_Prefecture) אמרו שם שהם שותים תה ירוק, די נמנעים מבשר, אוכלים הרבה דגים ירקות פירות וכל החרא הזה אתם יודעים מה עוד אוכלים שם? נשמע מעניין כל הנושא הזה, דווקא שם מכל העולם חיים כל כך הרבה זמן
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קרוב משפחה נמצא בגרמניה, משהו יכול להמליץ על חנות אמינה וזולה לקנות בה GALAXY S I9000? נ.ב. יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שאוכל לקבל מאורנג' הטבות? (השם שלי חייב להיות רשום על הקבלה? מה עוד?) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש מעין מדבקות עגולות ששמים מתחת לרהיטים או איפה שנסגרות הדלתות וזה כדי למנוע טריקה - הן עשויות מניר דחוס או קרטון ודי עבות (3-4 מ"מ), איך קוראים להן? ואם אפשר גם את השם באנגלית, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איבדתי את עצמי מחפש קווים (אני צריך לחפש בדן, אגד או מטרופולין? ) ודרך הגעה לקניון איילון, אני צריך להגיע ליס פלאנט באיילון. האתרים של חברות האוטובוסים עילגים ( ) ולא עוזרים, אשמח לעזרה מהמקומיים או ממי שיודע איך אני מגיע לשם בתחבורה ציבורית? קווים וכד'.... איזה קו אני תופס באלוזרוב אחריי שאני מגיע לתחנת רכבת סובידור מכיוון צפון? (או שעדיף לרדת עם הרכבת בתחנה אחרת?) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
אני צופה הדוק ובכל העונה פיספסתי שני פרקים! (העונה השניה אני מדבר בAXN) עכשיו פרק אחד לא היה חשוב ולא היה בוא כלום אבל הפרק השני... זה הפרק עם טראנס... מה קרה לה, הבנתי משהו הלכה קדימה בזמן לרפא את הרפר ואז היא התחלפה עם עצמה (מה?????) הסבר בבקשה! ומשהו נוסף: מה קרה לאשא הזו שבאה לאנדרומדה ונעלה אחרי פרק אחד, זו שהצילו מהכוכב ושהיא התחלפה עם העוזרת שלה וכו וכו... שהם שחטו איזה 100 חיזרים במסעדה הזו... לא פרק משהו ????
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-