כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'יה , לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה , לשאלה הזאת . נראה לי שהיא מציקה לכמות לא קטנה של אנשים, כולל אותי לא פעם אנשים חושבים במה עדיף להם להשקיע ... פעם אחת נגיד 10000 שח במחשב מפלצת שהשימוש יהיה בו כ 5 שנים או ב 5 שנים האלה לקנות פעמיים מחשב חדש ב 5000 שח ? ( כמובן שה-5 שנים זאת דוגמה , זה יכול להיות גם 3 הכוונה היא משך זמן ארוך מהרגיל ) אז מה אתם אומרים ??? :s05: דעתי האישית היא שעדיף לקנות מפלצת , מכוון שגם המחשב יהיה הרבה יותר מהיר על ההתחלה וגם כעבור הרבה זמן הוא יהיה עדיין רלוונטי , כמובן שלמחשב המפלצת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק אחרי כמה שנים ולהוסיף לו פה ושם חלקיקים קטנים ( כמו עוד סלוט זיכרון וכו' ).
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מתי התגייסתם?. כאילו עד עכשיו ראיתי שאני מתגייס ב1/5 והיום דחו לי את זה ל1/10. לא שזה רע אבל פשוט אני רוצה לדעת מתי אני מתגייס, או יותר נכון מתי מתחילים את הקורס קדצ(בהנחה שנכנסתי לגאמא/ממרמ). כי הבנתי שזה בא לפני הטירונות ולא אחרי כמו שחלק אמרו..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
NOT ;D תראו את מי מצאתי מדבר לעצמו על AMD http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=348086 :lol:
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני זוכר שמאוד אהבתי תסרט הראשון של איש הנצח אני מדבר על סרט ישן שיצא ניראה לי ב1970 ומשהו חוץ מימנו לא ראיתי תסרטים האחרים אבל הבנתי שיצא סרט אנימציה איש הנצח מישהו צפה בו ויכול לתת ביקורת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרופיל שלי 97,יש לי קבא גבוהה אני מניח ,קיבלתי כבר לפני כחצי שנה תאריך גיוס (נובמבר 2008),הצוו ראשון היה בינואר השנה ואני כרגע ב-יב". קיבלתי זימונים לגאמא ונכתב שם שאני צריך למלות שאלון אבל התעלמתי מזה כי אני רוצה לשרת בסיירת מטכ"ל. לפי מה שאני יודע יום סיירות הבא בינואר,מדוע לא קיבלתי זימונים? תודה מראש למי שיעזור.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
^ אני מחפש כלי כזה ואני לא מוצא (לא מחבט) למישהו יש מושג? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. אני לפני קניית עדשות מגע והייתי רוצה מס' פרטים: א' יש איזה נזק שהעדשות יכולות לגרום לעיניים? הכוונה שמעתי פעם שזה שורט את הרישתית/קרנית (אחת מהן או משהו דומה, אני לא כל כך זוכר), האם יש אמת בדבר? או שהן גורמות לנזק אחר אם בכלל? ב' אני אשים אותם לעיתים קרובות עד רחוקות (לא כל יום. ביציאות, אירועים ובטיולים וסיורים למינהם). הבנתי ששנתיות לא טובות כי הסיכוי לזיהום גדול יותר, ויומיות יקרות מדיי, לכן יש לי אפשרות בחירה בין חודשיות לחד פעמיות. מה ההמלצה שלכם? ג' יש המלצה איפה לעשות? אופטיקה הלפרין? מרכז האופטיקה? אופטיקה מרקוביץ'? ד' מלבד עדשות שנתיות/חודשיות/יומיות, יש סוגי עדשות למינהם (אני לא מדבר על צבעוניות)? ה' יש המלצות לאיזה תמיסה לקנות? גם כאן שמעתי שתמיסה מסו…
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
סידרה מאוד מאוד נחמדה. מעניינת ומבדרת. ריאלטי ראשון מסוגו: בהשתתפות ילדים. מינינובה. Forty over-achieving kids are given free reign to create their own society in this new reality-based offering from CBS. Forty kids are given forty days free of adult supervision in an abandoned New Mexico town to build a new world. At the end of every episode, the kids have a town meeting. At the meeting the kids award one child a gold star worth $20,000. The finale will end with the biggest test, the biggest awards, and a special surprise. הייתי בהלם מהציון שרוב האנשים נתנו לתוכנית! אני ממש ממש אהבתי. כדאי לכם להוריד לצפות בפרק הראשון ולהחליט. http://www.tv.com/kid-nation/show/72860/summ…
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
לתשומת הגולשים בעקבות הודעה שקראתי בפורום אחר ,נתקלתי בבעיה הזו ואכן בדקתי אצלי ושני הישומים האלו מסתובבים להם בנחת במחשבי גיליתי שתי פעולות חשודות ב TASK MAMAGER 1. csrrs.exe 2. lssas.exe שתי היישומים האלה מתחזים ליישומים נחוצים אחרים עם שמות דומים. מהמידע באינטרנט גיליתי שאלה וירוסים. באינטרנט יש הרבה מידע על שני האלה, אבל אין הסבר איך לגרש אותם מהמחשב אני כעת מנסה באמצעות תוכנות אנטי ספייר להסיר אותם באם אצליח אשאיר פירוט כאן
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי משחק מזה נחמד. http://www.dailyfreegames.com/images/files/final%20survival-MA.swf ממש כייפי תנסו... הגעתי ל-Lv.7. איזה מבאס, הכל בגלל יורק האש הזה... Q=מחליפים נשק. A= יורים.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב מחשב לבד? ואם יש איזה תמיכה בנושא
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאבא שלי יש מעין חלום ילדות וזה הנעלים האלה: המקום היחידי שאני מוצא אותם זה באייביי , מישהו מכיר חנויות שמוכרות סטוקים ישנים של אדידס? המחיר שלהם כולל מושלוח זה בערך 150 דולר - שזה המוןן... מישהו מכיר אנשים או חנויות בארץ שמתעסקות עם נעלים כאלה? עצות איך ואיפה לחפש? עברתי בערך שעה וחצי בגוגל כל לינק אפשרי.. הדגם המדויק הוא Adidas Rom Model : 018240
-
- 7 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שבת שלום. אחותי אמורה לחזור בקרוב מתאילנד, וביקשה ממני לבדוק את עניין הoverweight. מישהו יודע מה המגבלה שם? וכמה קנס משלמים? אני מדבר על הנמל תעופה בתאינלד. תודה מראש Install
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חנויות שמוכרות קונסולות\משחקים\אביזרים באיזור חיפה. (חוץ מבאג, אופיס דיפו וכו') תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במתמטיקה בספר מתמטיקה ו של בני גורן זה הכתום ירוק עמוד 257 שאלות 11 ו12 אני אשמח אם מישהו יכול להעלות פתרון או להדריך אותי כי הגעתי למצב שיש לי את הנתונים אבל אני לא יודע מה עושים תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זאת לא בדיחה!! יש ספורט שלם שסובב סביב זה!! רובי אוויר זה כיף, אבל קל מדי לכוון וכו'. קניתי כבר משהו, אבל זה היה מזמן והחזצים היו עקומים(~>) אבל כהקשת עבדה זה היה ממש כיף... מישהו יודע?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-3851426890212250833 !!!come on lets do it
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז עכשיו חזרתי לצפון הרחוק, הייתי בטוח שמשתמשי הפורום מהמרכז יקדימו אותי אבל הם כנראה עצלנים. בכ"מ, אני לא ארחיב יותר מדי כי אני לא טוב בזה: היה פשוט ענק! גם השירים החדשים וגם קיבלנו הוכחה שאנט יכולה להחזיק יפה מאוד גם את הישנים. זהו, אפשר ללכת לישון בשקט.
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הזיכרונות שלי מחזירים שגיאות ב MEMTEST86, ולאחרונה הווינדוס קצת משתגע מעצמו, אני שיערתי שזה בגלל הזיכרונות. הזיכרונות החזירו לי 20 שגיאות אחרי 18 דקות, כשראיתי את זה עצרתי את הבדיקה, מה הטעם להמשיך?.... הזיכרונות במפרט שלי... יש עצות איך ומה?, החנות שאליה אני הולך (שממנה קניתי) זה בחיפה. זה KSP, מקווה שלא יעשו בעיות..
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המילים הכי מסובכות ונדירות שאתם מכירים (ברמה של פסיכומטרי+) אם אפשר גם עם הפירוש תודה
-
- 7 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
חוץ ממהירות אינטרנט עצומה איזה מחשב צריך להיות עליו המידע שמועבר לאנשים? הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב צריך בשביל זה? זאת אומרת צריך מעבד ממש חזק? זיכרון חזק? או שמספיק משהו חזק אבל לא משהו בשמיים ומה שחשוב זה מהירות האינטרנט.. ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני במצב נואש שכחתי איך למצוא אורך של קו כל שהוא. נניח שהקו שלי הוא קו סופי עם קצוות x1, y1 x2, y1 איך אני מוצא את האורך של הקו הזה? יש לציין x1 != x2 וגם y1 != y2 תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מצטער על ה- Double posting אבל לא היתה אפשרות בעריכה להוסיף קובץ. אשמח אם מישהו יוכל לפתור שאלה זו תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-